6.4.2012

No ei nyt sitä vaate-esittelyä, mut esittelyä kuitenkin....

Enpäs laitakkaan teille vielä tänään tuota vaate-esittelyä vaan jätätän sen huomiseksi. Varsinkin kun se tarvitsee kaistaa (siis kaistaa, että voin ladata sen youtubeen) ja minä en nyt kaistaa saa kun mies tarvitsee sitä tuohon WOT:nsa pelaamiseen. Joten lataan sen huomenna kun hän menee salille ahertamaan. :)

Mut koska tiedän, et jotkut teistä varmaan tykkää katsella noita vaatevideoita niin aattelin teille laittaa tähän linkit noihin Youtube videoihin joissa on noita vaatteita tästä viimeisimmästä Yoursin tilauksesta joista en sitten oikein tykännytkään ja jotka myyn/myin pois. Sen verran vinkkaan, et nuo punaiset pitkähihaiset on edelleen myynnissä että jos on kiinnostusta niin laittakaa viestiä s-postiin.


Violetti pitkähihainen paita

Punainen pitkähihainen paita

Kolmivärinen tunika

Korallinen värinen tunika

Punainen pitkähihainen paita 2

Tummanvioletti pitkähihainen paita


Oon nyt nauttinut mieheni seurasta täysin rinnoin vaikka se hieman haittaakin tuota omaa kirjeenvaihtoharrastustani. En ole sitten ollenkaan ollut niin nopea kirjoittelemaan, kun vietän aikaani tuolla mieheni kyljessä kyhnyttäen. Mikä on vähän hupsua, kun ajattelee kuinka kauan ollaan oltu jo yhdessä - että vieläkin tykätään tuosta kyhnyttämisestä. :) Oon aina aatellu et se menee ajan kanssa ohitse mut vielä mitä. :) Ai niin, en ookkaa tätä kertonu.... mieheni repi meidän sängyn lakanan yhtenä yönä rikki. Ei tiedetä miten se on sen onnistunu tekemään, kun ei se ole ollut mitenkään valmiiksi reikäinen tai niin, että ois saanu jostain alun tuolle tuhotyölleen. Aamusti vaan ihmeteltiin, et mites se nyt tolleen on rikki.... miehen puolelta. Kai se on vaan ottanu hyvän otteen ja repinyt... eihän tuo kuitenkaan mikään uusimmasta päästä enää ollut. No eikun ostoksille ens viikolla....

5 kommenttia:

 1. Missä niitä mittoja noista paidoista on?

  VastaaPoista
 2. Löytyy multa koneelta, että jos kiinnostaa ni lähetä kyselyä sähköpostilla ni kerron ne siellä. :)

  VastaaPoista
 3. Ei kai ainoat lakanat olleet kyseessä?

  VastaaPoista
 4. No ei olleet ainoat, kyllähän noita lakanoita kaapista löytyy. Tosin oli ainoat KELTAISEN VÄRISET! Ihmetyttää vaan, et miten se on voinu rikkoa täysin ehjän lakanan vaikka vanha olikin.

  VastaaPoista
 5. Hähähähä.... ei ookkaa ainoot keltaset, mie muistin väärin! :) Tässäki piti miehen kans keskustella et sain tietää et onhan meillä toisetkin keltaset. :) Mies tietää meillä paremmin näköjää lakanoiden värit. ;)

  VastaaPoista