15.4.2012

Se oli kaunis sunnuntaipäivä.... kun PipSa päätti vetästä oikein kunnolla lujaa ja korkeelta!

                     


Mulla on tänään ollut todella hauska ja sekopolstipäivä. Odottakaahan vaan kun ehtoommalla (taikka vasta huomenna) tulee mun joikuntavideoo - kyllä kyllä, saatte nyt sitten kuulla samalla miltä mun lauluääneni kuulostaa. Tosin tää ääni ei oo vielä se pahin, nimittäin mun lauluääni kuulostaa samalta kun Tuksu laulaa humalaspäissään. OMG! Mie oon tosta just repinyt päivän makeimmat naurut. Ja ku en mie kuulosta kuitenkaan tuolta kun itse kuulen ääneni.

14 kommenttia:

 1. Syötkö yleensä kuinka monta kertaa päivän mittaan eli oliko tuo tyypillistä, ettet ole ennen viittä illalla vielä syönyt mitään?

  VastaaPoista
 2. No viikonloppusin ruokailut on vähän tommosia, et tulee syötyä kun nälkä kertoo olemassaolollaan. Ja usein kun on kova touhu päällä - jää ruokailut huomaamatta. Arkisin mulla on aika säännölliset ruokailuvälit.

  VastaaPoista
 3. Sä oot ihan sekasin :D

  VastaaPoista
 4. Johanna,
  Joo, LIEVÄSTI sanottuna. ;)

  VastaaPoista
 5. Seko! *reps* :)  Teya

  VastaaPoista
 6. Odottakaahan kun näätte tuon hoilotivideon... meikäläinen elementissään!

  VastaaPoista
 7. heei laitappa jo se joikuntavideo! :D

  VastaaPoista
 8. Het ku naurultani kerkeen ;)

  VastaaPoista
 9. Voi ei, vähän hyvä, huomasitkohan itse!?! Nimittäin ehdin jo laittaa aiemman jammailu videon päälle, kun tämä video pyöri, niin tuo sun Moi moi moi meni NIIN yksiin Gagan intron kanssa ettei tosikaan!! :D

  VastaaPoista
 10. Hmmm.... mikäköhän Gagan intro on kyseessä? Löytyykö tuubista? En ole kyllä huomannut tuollaista. :)

  VastaaPoista
 11. Ensin oli päällä tämä video ja laitoin jo ennen videon loppumista päälle tuon sinun jammailuvideon (tuosta alhaalta) ja sehän alkaa Lady Gagalla, niin meni se Moi moi moi niin yksiin intron kans :D

  VastaaPoista
 12. Aivan! Ja siinähän on se ma ma ma ma -kohta. ;) Hauska sattuma kyllä. :) Täytyyki yrittää kokeilla kattoo, miltä kuulostaa. :)

  VastaaPoista
 13. Oisit ihana isoäiti :>

  VastaaPoista
 14. Kika,
  No en nyt vielä tämän ikäisenä. ;) Ja tuskin tulevaisuudessakaan :( Mut ehkä rento mummu oisin. ;)

  VastaaPoista