3.4.2012

Se tunne, kun tahtois huutaa maailmalle olevansa niin onnellinen!


Eilen sitten tuli Yoursin tilaus ja vaikka mun piti vasta tänään niitä vaatteita alkaa sovittelemaan, niin enhän mä voinut itseäni kiusata niin kauaa joten eilen jo sovittelin ja aika nopeesti selkeni mitkä haluan. Olisitte nähneet sen pinon jonka tuonne kaappiin laitoin. Ihan kauhee vuori!

Mut voi että miten i-iiiiihania nuo kaikki ovatkaan. Mää oikeasti jaksa odottaa että tulis lämpimämmät ilmat. Ainakin jotkut on silleen, et tarttee kyl odotella semmosia helteisempiä päiviä. Tai miksei ny muulloinkin mut lämpimämmät kuitenkin. Ihan vielä ei sovi kyllä laittaa, mut onneksi on tommosia vähän pidempihihaisia, et niiden kans kyl passaa tuolla mennä. :)

Koetan tässä puhaltaa noita uhkaavia pilviä poispäin.... ei saa tulla tänne, ei ei! Ollut niin ihana aurinkoinen päivä, etten todellakaan halua että jotkut tyhmät pilvet tulee pilaamaan sen ihanuuden! Nih! Ettäs kuulitte, pysykää poissa!! (pilvet siis, ette te!!) ^_^

Sitte oon touhunnu paljon taas kameran ja kuvauksen parissa. :) Tuli napsittua muutama myyntivideo ja vähän kuvia noista uusista, mitä otin itselleni. Nyt jään odottelemaan isäntää kotiin, haluan oikein mielenkiinnolla nähä miten pirteällä tuulella se on kun nukkui viime yönä kymmenen tunnin yöunet. Hieman kyl huolestuin, että onko rakas kultasein tulossa kipeäksi kun yleensä hän on meistä se, joka tarvitsee vähemmän unta palloon.

20 kommenttia:

 1. Paketin sait taas, kivaa :)

  On ihan totta että kun ostaa niitä kevät/kesävaatteita niin toivoo tietty että saisi sit pitää niin mahdollisimman nopsaan :D Toivotaan että ilmat lämpenee pian :)

  VastaaPoista
 2. No toivoa soppii et pian lämpenis. Tänään ollu kyl kaunis päivä, mut sillee viileä. LÄMPEE JO! ;)

  VastaaPoista
 3. Onko sun blogissa aina ollut näin isot kuvat?

  VastaaPoista
 4. Onpas Pipsakka nätti paita! Punanen on kiva väri vaattehissa! Mukavaa myös, että on ollut noin hyvä päivä :). Sain heti virtaa omaanikin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No ei aina, mut jo muutaman kuukauden kyllä. :)

  Anna,
  Se on ihana paita. Mut silleen aika viilee, et saa olla lämmin päivä et sen kans tarkenee. Eli kesällä sitten vasta. Toivotaan, et tänään on yhtä hyvä päivä! :)

  VastaaPoista
 6. onko tuo uusi yoursilta? minkä kokoisena otit? :)

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Yoursiltapa. :) Ja 22-24 lukee kokolapussa.

  VastaaPoista
 8. Väri ja hihat kivat, mutta toi malli tekee susta tosi muodottoman möykyn. A-linjaiset parempia.

  VastaaPoista
 9. A-linjat kyllä on parempia mut tää on kyl silti upea paita. Ei ehkä täysin näy tuossa kuvassa miten istuu, joten oottakaahan jahka saatte videokuvaa. :)

  VastaaPoista
 10. Kuvia, kuvia :) Sä olet ihan saman mallinen kun minä, vähän pienempi vaan, niin on kiva katsella että miltä joku vaate saattaisi näyttää itsen päällä.

  VastaaPoista
 11. Hyvää pääsiäistä! Onko koti jo koristeltu?

  VastaaPoista
 12. Linnea,
  Huomenna tulee videota taas vaatteista, tällä kertaa uusista. :) Videolla jos millä näkyy parhaiten miltä vaate näyttää. :)

  Anonyymi,
  Kiitoksia, sitä samaa sinne! :) :)
  Kotia ei olla koristeltu, ei silleen koristella näinä tiettyinä aikoina.

  VastaaPoista
 13. Jos ei koristeita, niin poikkeaako teillä pääsiäinen yhtään mitenkään arjesta tai tavallisesta viikonlopusta?

  VastaaPoista
 14. Hmm... ainoa miten pääsiäinen eroaa arjesta on varmaan se, että silloin nautitaan yhdet yllätysmunat sekä mämmii.. ;)

  VastaaPoista
 15. Aika aneemista. Eikö edes kukkia maljakossa?

  VastaaPoista
 16. NO sanoppa muuta. :) On niitä kyllä, keltaisia sellaisia. :)

  VastaaPoista
 17. Mitä aneemista siinä on jos ei koristele pääsiäistä varten? Kaikki ei ole niin uskonnollisia että juhlisivat pääsiäistä.

  -Anonyymi345

  VastaaPoista
 18. Anonyymi345,
  Niin ja kun minä en todellakaan ole uskonnollinen ihminen... keltaiset kukatkin ostin vain, koska tykkäsin piristää kotia väreillä. Värit nimittäin piristävät mieltä aivan huimasti!

  Mutta kun sitä valitettavaa on saatava aiheesta kuin aiheesta... *huokaus*

  VastaaPoista
 19. Ateistit ja agnostikotkin voivat viettää pääsiäistä kevään alkamisen juhlana ja eihän noidat, pääsiäismunat, mämmi, koristelut ole muutenkaan mitään uskonnollisia elementtejä. Joskus ihmettelen ihmisiä, jotka eivät juhli oikeastaan mitään.

  VastaaPoista
 20. Miksi ihmettelet tuollaisia ihmisiä? Tuskin olen ainut maailmassa joka ei juhli kaikenmaailman juhlia.

  Mut toisaaltas... kyllä mä kevättä juhlin, tosin juhlein sitä jo muutama viikko aiemmin kun täällä ne lämpimät kelit alkoi. :) Niin, että onhan nuo ostamani kukat silleen periaatteessa kevään juhlintaan tarkoitettu. Mutten ajatellu että pelkästään sitä varten ostan ne kukat.

  VastaaPoista