10.4.2012

Suussasulava tiistai

Mitäs päivä olisikaan ellei sais lusikallista suussasulavaa persikkarahkaa (iha ite tein, nih!)

Tänään onkin ollut melkoisen unettava päivä, lähinnä siis töiden jälkeen ja olikin pakko ottaa päiväunet. Niistä tosin tulikin pidennetyt versiot joten aikaisille yöunille voi sanoa heiheit - vaikka minä olen kyllä masteri nukkumisessa eli saan kyllä yöllä nopeastikin unen kiinni (vaikka oisin nukkunu pitkät päikkärit, kovin aikasin vaan ei silti sänkyyn kannata yöllä vielä kaatua)

Töiden suhteen olin tänään ERITTÄIN ehtiväinen, kiitos siitä kuuluu työkaverille joka nappas mut bussipysäkiltä kyytiinsä - näinollen ehdein töihin varttia aikaisemmin. Tosin tuo vartti tuli sitten yliaikaa työpäivään, mutta taidan sen ottaa huomenna takaisin.

Tuli sitten tilattua meille paljon kaikkea kivaa vuodevaatteisiin, kuten mm. uusi pussilakana (samaa punertavaa värisävyä kuin muutkin) sekä pino uusia aluslakanoita (sama väriskaala näissäkin) mutta ihan liikkeestä pitää lähteä näköjään metsästämään tummanharmaita aluslakanoita. Samalla tilasin itselleni kolmet legginssit (oli muuten aika vaikea löytää kohtuuhintaisia mustia legginssejä, normaalipituudessa!) sekä kahdet erilaiset housut, kahdessa eri koossa (pitäähän sitä valinnanvarat olla kunnei tiedä taas täysin kumpi koko parempi) kun tajusin ettei noiden "lepakkopaitojen" kans voi käyttää legginsseja (pers vilkkuis, koska leggins are not pants!)

Kultarakas tulee pian salilta ja kaupasta (meen muuten ihan sekasin päivissä, sillä eihän tiistait ole noita päiviä, ei!) sitten aletaankin tekemään ruokaa sekä suunnittelemaan meidän Lahden reissua.
Pitäisi nyt varmistaa se päivä/viikonloppu milloin mennä, että saisi sitten vinkua esimieheltä niitä päiviä vapaaksi... tai siis yhdeksi viikon mittaiseksi kesälomaksi - loput kolme sitten heinäkuun lopuilla.

15 kommenttia:

 1. Persikkarahka on vaan parasta :)

  VastaaPoista
 2. Mitä muuta laitoit tuohon persikkarahkaan kuin rahkaa ja persikoita?
  Mistä tilasit vuodevaatteita? Finlaysonin verkkokaupasta olen itse tilannut ja joskus Tampereella käydessä olen käynyt Finlaysonin myymälästä ostamassa.

  VastaaPoista
 3. Anni,
  Niin on! Nams Nams!

  Anonyymi,
  No mitäs muuta siihen tuli... kermaa, sokeria, vaniliinisokeria... persikkaa ja rahkaa. :)

  Ihan Anttilasta tilasin vuodevaatteita. Aluslakanoilla ei varmaan ees merkkiä ollu mut pussilakanasetti oli jonkun merkkinen mutten muista mikä. Katsoin vaan et kiva kuosi ja napsein. 50EUR ku maksoi ni saattoi olla Luhdan.

  VastaaPoista
 4. Oletko ollut tyytyväinen Luhdan vuodevaatteiden laatuun? Itse olen Finlayson-fani eli hankin kaikki vuodevaatteet sieltä.

  VastaaPoista
 5. NO en ainakaan niihin satiinisiin versioihin, mut puuvillaiset on kestäneet mukavasti. Meillä on Finlaysonin pyyhkeitä vinopino ja ovat olleet kestäviä. :) Yksikin on vissiin 15v. vanha. :)

  VastaaPoista
 6. hei kuuleppas, lepakkopaitojen alle kannattaa laittaa piiitkä toppi, niin voi käyttää myös leggingsien kans! :)

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. emmiveera,
  kiitti vinkistä, mie tosin luulen etten helteellä laita lepakkopaidan alle yhtään ylimäärästä ;) eli toivoa saa et uudet pöksyt ois kivat.

  VastaaPoista
 8. Hei,
  oletko töissä yksityisellä vai kunnan
  palveluksessa? Siksi kysyin, kun sanoit, että pitää vinkua vapaapäiviä, eikös ne ole lakisääteisiä?
  Minttu

  VastaaPoista
 9. Minttu hyvä,
  blogissa on jo tullut hyvin selville missä olen töissä. ;)

  Niijoo, vinkuminen on väärä sanavalinta kyllä tähän koska sitä mun ei tarvitse oikeastaan tehdä. Jos vaan hyvissä ajoin pyydän vapaapäivät, useimmiten saan ne.

  Ja tietääkseni nämä vapaat mitä pyydän, eivät kuulu lakisääteisiin vapaisiin. :)

  VastaaPoista
 10. Hei,
  tiedän että olet siivoojana, mutten todellakaan tiedä:) onko työnantajasi kaupunki vai jokin yritys. Olen vissiin huonosti lukenut... ja eikä mun tartte tietääkään, noita vapaapäiviä vain ajattelin.

  Tuo musta polkadot-tunika on tosi hyvä!
  Minttu

  VastaaPoista
 11. Minttu,
  Kannattaa katsoa noita siivoojan juttuja mitä oon kirjotellu, siellä selviää aika hyvin missä oon hommissa. :) Tai ei tartte ees lukea, senkun katsoo kuvia. :)

  Mut kyllähän noita vapaapäiviä pitää kysellä ja sovitella, en mää vaan voi niin mennä et pidän sillo ja sillo vapaata. ;)

  VastaaPoista
 12. Onpas kiva blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 13. etkö kertonut ettet maikeista jutuista pidä, että syöt mielelläsi vaan suolaista ?

  VastaaPoista
 14. Juu, mitäs omituista tässä siis?

  VastaaPoista