13.4.2012

Vaate-esittelyssä: Kukkatunika (video) + perjantaihöpinöitä

                
                                                  (Alussa esittely, lopussa höpinöitä)

19 kommenttia:

 1. Nätti ja tosiaan ihan sopivan kokoinen tunika. Myöskin kivat perjantaihöpinät. Sulla on asenne kohdillaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. :) Pakko kysyä, et miten asenne on kohdillaan? ;)

  VastaaPoista
 3. Tarkoitin tuota loppuosan - "oon vaan oma rempsee itseni" -juttua. Ja sitä ettet murehdi, mitä muut ajattelee susta. Mä tuppaan perisuomalaisena vähän väliä märehtimään, että mitä sekin nyt ajatteli musta..

  VastaaPoista
 4. Voih, en mie aina oo rempsee itteni ollu. Kyl tähän on tarvittu vuosien sopeutumista, ennenku on pystynyt olemaan oma ittensä. Syy tähänkin kyllä löytyy...

  Mut elämästä nauttii enemmän, kun vähän välittää muista - itseäsihän varten sitä täällä eletään. Tai jos on lapsia, ni sitten niitä varten. Niitä, itteensä ja perhettä. ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä tunika ja hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia. Sitä samaa sinne suunnille! :)

  VastaaPoista
 7. no eihän tuo nyt mikään pieni oo, herttileijaa :D

  kävin muuten just blogiin kirjoittelemassa xl-vaatekaupoista, niin käyhän kertomassa oma mielipiteesi, sä kun aika paljon tilaat netistä!

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Juu ei oo ei. Mie kyl tykkäisin päästä semmosen ihmisen stailattavaks joka sanoo tuota tunikaa pieneks... :)

  VastaaPoista
 9. Kiva tunika :) Saanko antaa vinkin? Saisit itsestäsi todella raikkaan ja nuorekkaan näköisen jos laittaisit hiuksesi tumman ruskeiksi ja vaaleita raitoja että tulisi hieman eloisammat.. Ja kun silmälasitkin vaihtaa niin tulee nuorekkaampi look. Ja en sano tätä pahalla olen itsekkin todella plus ja olen tyytyväinen että esittelet itseäsi kunnialla, koska itse opettelen vähän tykkäämään omista kurveista. :) Tsemppiä jatkoon!

  //Assi
  http://dreamer-a.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia. Ja saahan sitä aina antaa, eri asia toteutanko sitä ;)

  Siis tokihan uutta väriä tässä täytyisi jo alkaa ajattelemaan ja leikkausta. No kuukauden kuluttua ois tarkotus kyllä mennä parturiin. Mut taidan edelleen ottaa se luottopunaisen kun värjään.

  Ja mitä laseihin tulee, niin nouuuu! En mie tahdo näitä vaihtaa mihinkään. ;)

  En minä tätä pahalla ota suinkaan. :) Kiitoksia siis vain. :) Tosin en mie nuorekkaammaksi halua itseäni, miulle kelpaa nykymammaluukki. ;) Mutten silti sano ettenkö ideoita voi joskus toteuttaa, nyt ne vain ei tunnu itseltäni. Ja tuota hiusideaasi, jos pystyisi tsekkaamaan kuvankäsittelyllä ensin, ni tsekkaisin kyllä. Luulen vain, että tummanruskea voi olla turhan tumma kuitenkin.

  VastaaPoista
 11. Kuinka usein käyt parturissa?

  VastaaPoista
 12. Eli ilmeisesti kolmen, neljän kuukauden välein?

  VastaaPoista
 13. Tunika on oikein nätti ja sopivan kokoinen, ihmiset vaan luulee että lihavien on tarkoitus piiloutua telttoihin :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  No jos kuvia katsomalla aattelet että käyn parturissa 3-4kk välein, niin todetaan sitten niin ;)

  Sammakkotyttö,
  Piristävä tuo ainakin on. :) Ja olettamus on aika usein tuo, että pitäs jokainen kumpu ja makkara piilottaa. Ja myös itsekin siis syyllistyn, että oletan monien myös ajattelevat aina tuota - vaikkei varmaan kaikki aattelekkaan noin.

  VastaaPoista
 15. Eikun sinähän kirjoititkin jossakin postauksessa, että käyt kerran vuodessa leikkauttamassa hiuksesi. Etkö kyllästy siihen, että kampaus kasvaa yli jo tuossa vuodessa?

  VastaaPoista
 16. Tulihan se sieltä. Aattelinkin, että onko tuo jo unohdettu kun asiaa joskus jo kovasti vatvottiin. :)

  Ehei, minä en ole tukkaani kyllästynyt ja tällä tyylillä ollaan jo 17vuotta menty. :) Ja väreillä saa piristettyä jo tarpeeksi hyvin. Olen hyvin yksinkertaisesta tukkatyylistä pitävä. Ja talvella on hyvä, kun sitä tukkaa on taas päässy kertymään - lämmittää nimittäin mukavasti. :)

  VastaaPoista
 17. ihan pienenä vinkkinä, että jos tahdot vain kerran vuodessa käydä parturissa (en tuomitse, itsekin teen tätä, tosi värjään hiukseni kotona) niin eikö kannattais sitten valita luonnollisempi väri? sitten ei näyttäisi niin rumalta ku väri haalistuu, eikä juurikasvu näkyisi niin pahasti. vaaleanruskea voisi sopia sinulle tosi hyvin!
  ja se että sanot että väreillä saa piristettyä, ethän värjääkään kuin kerran vuodessa? ja se punainen väri lämmittää pari viikkoa, sitten jo haalistuu pois. jos räväkkyyttä tahdot niin osta shokkivärejä ja parissa pesussa lähteviä sprayvärejä, ne on todettu käteviksi.

  VastaaPoista
 18. Kiitoksia vinkistä, mua ei haittaa oikeastaan värin haalistuminen, koska se väri mikä punertavasta tulee, kun se haalistuu - on mieleeni. Ja juurikasvu ei juurikaan mua haittane. :) Oon siittä kieltämättä omituinen. :)

  Vaaleanruskeat hiuksethan mulla nytkin on ja mie en tykkää omasta väristäni sitten yhtään. Punaisen sävy sopii mielestäni parhaiten. Vaikka tokikaan en ole muita värejä juuri kokeillut, et kuka ties vaikka joku muukin väri sopisi. Mut tykkään, et hiuksissa ees vivahtaa punertavaa.

  Kyllä mie yleensä värjään kaks kertaa vuodessa. Mut on toki aikoja, että vaan kerran. Ja jos tosiaan oikeen räväkkää haluaisin, ostaisin shokkivärejä mutta en kuitenkaan ihan niin... ja kyllä muuten punainen väri mulla pysyy kunnollisena muutaman kuukaudenkin eikä suinkaan pari viikkoa.

  VastaaPoista