2.4.2012

Vaate-esittelyssä: Oldies Tunic (video) + Some (monday) stuff

                  

Saatte nyt ihastella viimeistä vaate-esittelyvideota noista mun nykyisistä vaatteista. Perjantaina sitten starttaakin uudet vaatteet (+ pari vanhaa jotka oli jäänyt tältä kierrokselta pois) sillä rakas mieheni ilmoitti mulle äsken skypen kautta, että Yoursin paketti saapui hetki sitten työpaikalleen. Jeeee!!!! Tosin pääsen vasta ehtoopuolella häpistelemään kyseisen paketin ihanuuksia. Ooooh!! Meinaa pyssyy pöksyissä ku niin oon innoissani. :) Onneksi on tekemistä kotosalla, niin menee aika nopeasti. :)

Mulla on mukavia kokemuksia Porin linja-autokuskeista (tosin kyllä sinne joukkoon mahtuu ne muutama hieman nyrpeäkin kuski muttei anneta sen pilata päivää) ja moni onkin tullut tutuksi, kun joka päivä bussilla kuitenkin liikuskelen. Tosin aina ei pääse juttelemaan, mutta kun pääsee - on se vaan mukavaa. Ainakin tämmöselle räpätädille.

Oon nyt repeatilla hoilannu Katy Perryn Part of me kappaletta. Jokohan riittäis?? Kappale ehkä, mutta ei missään nimessä hoilottaminen... se saa luvan vielä jatkua kun on niin riemukas olo! Kirjeitäkin voisi vielä kirjotella, kun huomenna vasta vie postiin. Pitää myöskin muistaa paketoida pari tunikaa...

Nii ja vaihdoin mää TAAS blogin nimeäkin. Tosin vaan englannista suomenkielelle, joten sen isompaa muutosta ei nyt tullut. Tää nyt kyllä kuvastaa meikäläistä oikein hyvin.. tai ainakin vaatetuksen puolelta. Vaikka sielläkin taidetaan vielä aika rennoissa väreissä mennä. Ettei nyt ihan värikkäänä sateenkaarena kuiteskaan. Jotenkin silti tuntuu, että etsin vielä kunnon nimeä... sellaista joka kertoisi minusta jo heti ensilukemalla. :)

17 kommenttia:

 1. Niskalapustahan sä sen näet mistä kaupasta vaate on ostettu. Nuo ketjuliikkeet kun käyttävät omia merkkejään.

  VastaaPoista
 2. Noin minäkin ajattelin vaan kun ei ole mitään lappuja niskassa taikka sivussa. Ei siis mitään hajua, mut veikkaisin joko KappAhlia taikka Lindexiä.

  VastaaPoista
 3. Vaate on siis 14 vuotta vanha ja värit säilyneet hyvin, tosin etkös sanonut, että vuodesta 2007 olet sitä vasta käyttänyt... Eli viisi vuotta vasta käytössä.

  VastaaPoista
 4. No mie en voi varmaksi sanoa, kuinka vanha kyseinen tunika on. Käytössä se on ollut 2007 vuodesta.

  Mut eiks värit haalistu joka tapauksessa vuosien saatossa, käytti vaatetta tai ei? Ainakin yhden paidan kans oli noin käyny kun sen joskus ihan kaapin perältä löysin. :) Mut ehkäpä materiaalikin vaikuttaa..

  VastaaPoista
 5. Mistä noi linja-autokuskit hyppäsivät tonne tekstiin? :D Ei siis millään pahalla, tuli vain sellainen "täh" olo kun yhtäkkiä on pari irrallista riviä bussikuskeista ja sitten jatketaan taas ihan eri asiaa :D

  VastaaPoista
 6. Minäkin ihmettelin niitä bussikuskeja ihan kesken kaiken...

  VastaaPoista
 7. No mie oon tämmönen hyppipomppija. :) Saatan kirjoittaa yhdessä postatuksessa vaikka kuinka monesta eri asiasta jos tekee mieli puhua jostain :)

  Tää bussikuski juttu tuli siitä, kun koko matkan kotiin jutustelin kuskin kanssa. On se vaan niin mukavaa jupista niitä näitä :) Kun sitten taas kuulee just miten tylyjä kuskit on olleet yms. En sitten tiedä miten isommissa kaupungeissa, mut täällä on kuskien asiakaspalvelutaidot melko kohdillaan.

  VastaaPoista
 8. Tuleeko se Yoursin paketti sen takia sun miehen työpaikalle, kun mies maksaa tilauksen?

  VastaaPoista
 9. No... kyllä sen periaatteessa pitäs kotiovelle tulla mutta koska se lähetti tuntee mieheni ja vie paketteja sinne suuntaan mis mieheni työskentelee, ni iskee kato samalla kaks kärpästä kun heittää sinne jo sen paketin. :)

  VastaaPoista
 10. saako kysyä ihan mielenkiinosta että miksi et ole laihduttanut? sulla kuitenkin elämä lyheneee toooosi paljon kun olet ylipainoinen.. en sano että se oisi paha asia ja kaikki saa olla mitä on mutta ihmettelen vain että miksi et itsesi ja muiden takia laihduta..? esim läheisesi jäävät kaipaamaan sinua kun heität henkesi nuorena... :( ja olisihan se itsellekkin parempi olla kun ei tarvi ähkimällä nousta sängystä/sohvalta... harmillista että noin luova hyvä ihminen heittää elämänsä hukkaan tolla tavalla. :(

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia huolenpidostasi. :)
  Aihe nyt on sellainen, etten halua täällä alkaa sitä vatvomaan - ihan siitä syystä, että alkaisi taas pallon pompottaminen puolin sun toisin. Eikä ne asiat ole aina siltä, miltä näyttää ;) Mutta voin vakuuttaa, että ylipainosta huolimatta - pääsen sängystä/sohvalta vielä vetreästi ylös. :) Eikä minulla juurikaan ole mitään ylipainon aiheuttamaa vaivaa.

  Ja mitä tulee elämän hukkaan heittämisestä.. mää nimenomaan EN heitä sitä hukkaan. Kun nyt sitä on niin vähän jäljellä, niin eletään ku viimestä päivää! :) Mie elän ku höyryveturi, enkä nysvötä nurkassa murehtien kilojani. :)

  VastaaPoista
 12. Mä menin radikaaleihin toimenpiteisiin saadakseni painoni kuriin ja täytyy todeta, että en ole katunut hetkeäkään. Voin paljon paremmin kuin ennen fyysisesti.. ja muutenkin... Ei se tssä meidän iässä läskit aiheuta juurikaan mitään, mutta +10-15-20 vuotta niin hyvinkin alkaa ongelmat näkyä. En puhu tästä koska aion ehdottaa sulle laihduttamista, oma on asiasi ihan jokaista grammaa myöden, mutta entisenä todella isona (nykysin enää iso :P) haluan tuoda tänkin esiin, että nykyisyys ei kerro tulevasta... Laihduttaminen on ihan perseestä varsinkin, kun se ei ole aina helppoa, ja turha tulla kenenkään lätisee nyt siitä, kuinka se on vain puhdasta matikkaa ja luonnonlakeja.. ei se ole... Mutta terveyden kannalta sinunkin olisi hyvä saada painoa alas. :)

  VastaaPoista
 13. Wee,
  Niinhän se olisi hyvä saada. Ja tähänkin vois sanoa jotain kivaa, vaan enpä sano kun se tuo aina ne tyhmät pallon heittelyt. Tosin itse en kyllä leikkausta ajattele koskaan - pysyn vaikka mieluusti sitten läskinä. Ja ei, en ala kyseistä mielipidettä tarkentamaan.

  VastaaPoista
 14. Se on kyllä ihmeellistä, että miten joitakin jaksaa kiinnostaa toisten painojutut, mun ielestä jokanen tyylillään!!! Sanooko se, että ihminen on lihava sen, että heittää elämänsä hukkaan!? Ei mun mielestä! Ihme arvostelua!
  Sä anonyymi teet varmaan elämälläs jotain tosi tärkeetä ja oot laiha, kun on kerta varaa arvostella!


  Teya

  VastaaPoista
 15. On muuten kiinnostavaa miten jotkut aina muka ovat niin kovasti kiinnostuneista toisten terveydestä ja käyttävät sitä tekosyynä läskeistä valittamiseen. Höh, en kyllä usko että jonkun randomin vieraan terveys ketään kiinnostaa. Tunnustaisivat edes suoraan että häiritsee esteettistä silmää.

  Ja nuo "miksi et laihduta" -kommentit. Ensinnäkin, sehän ei kenellekään muulle kuulu, ja toiseksi, mistäpä sen joku random ihminen tietää vaikka toinen olisi laihtunutkin kuinka paljon. Nykyinen 130-kiloinen kun voi olla entinen 160-kiloinen tai isompikin.

  VastaaPoista
 16. Hieno tunika, mun lempivärit :)

  VastaaPoista
 17. Niki,
  Kiitoksia. Mie kans tykkään noista violetin väreistä. :)

  VastaaPoista