7.4.2012

Vaate-esittelyssä: Ruosteenvärinen väljääkin väljempi paita (video)

                  

20 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihkuihana paita! Yritin katsoa sitä Yoursin sivuilta, mutta en löytänyt... Laittaisitko linkin?

  VastaaPoista
 2. Itse ainakin tykkään. Oon täällä kotosalla kyl pitänyt tuota päällä. :)

  Tuossapa se linkki...
  http://www.yoursclothing.co.uk/P/Rust_Batwing_jersey_top_with_tie_cross_detail_to_back-%2814362%29.aspx

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri :) Minun mielestäni olet enemmän eduksesi sellaisissa paidoissa, mitkä vähän tuovat vyötäröä esiin. Oletko kokeillut miltä tuo paitä näyttäisi jos nostaisit helmaa vähän korkeammalle, ja yhdistäisit vaikka kapeahkoon hameeseen? Silloin voisit edelleen nauttia paidan ihanasta vilpoisuudesta ja liehuvuudesta, mutta tulisi vähän muotoja ja kaariakin esille :)

  VastaaPoista
 4. Näinhän se on, että pitäisi suosia sellaisia jotka tuovat tuota vyötäröä esiin. Hametta en valitettavasti käytä, mutta tuo paita tosiaan näyttää paremmalta kun sitä nostaa hieman ylemmäs. Kokeiltu siis on. :) Ja paremmalta näyttää heti niin.

  VastaaPoista
 5. Tuo sininen näytti ihanalta!! Olisko mahdollista saada siitäkin oma esitys? ihan sillä kyselen et voisin itsekkin tilata tollasen nii ois kiva nähä millai se on päällä :)

  VastaaPoista
 6. Se on violetti, mutta siitä ei mun mielestäni oo enää kokoja myynnissä, kun tuossa päivällä katsoin. Siis violetista versiosta. Ja vaate-esittely tulee tuostakin sitten ajallaan.

  VastaaPoista
 7. toi on kyllä kiva :) ite oon ainaki huomannu että ehdottomasti lepakkohihaiset yms. oversize-paidat täytyy ehdottomasti yhdistää kapealahkeisiin housuihin :) eli legginssit jalkaan ja menoks! ps. muista sit leikata tuo henkarinaru niskasta pois ;)

  VastaaPoista
 8. emmiveera,
  joo, siis nimeomaan legginssien kans.. tosin niiden kans helteellä tulee mentyäkki. :) Ja kyllä kyllä, kaikki liput ja laput leikataan niskasta pois kun paita otetaan kunnolla käyttöön. :) Jostain syystä en aiemmin ota... en tiedä mikähän siinäkin on, ku ihan hyvin vois kyl ottaa :)

  VastaaPoista
 9. Älä ihmeessä leikkaa sitä narua takaa pois, sehän on juuri tuon paidan yksityiskohta!

  VastaaPoista
 10. Siis enhän mää tuota X systeemiä mikä takana on, niin leikkaa pois vaan semmoset silikoniset henkarinarut. Ymmärsin että emmiveera meinasi niitä, eikä tuota niskassa olevaa jutskaa. Eikai ny semmosia pois oteta. :)

  VastaaPoista
 11. Mitä olet puuhaillut? Oletko kirjoitellut kirjeitä, katsonut leffoja? Millaisia ruokia kokkasitte viikonloppuna?

  VastaaPoista
 12. No kaikenlaista on tullut puuhailtua, mutta niistä paremmin sitten huomisessa postatuksessa. :)

  VastaaPoista
 13. Pitkästä aikaa käymässä blogissasi. Tosi hieno oli se violetti paita, jossa kuvio edessä.

  VastaaPoista
 14. No kiva kun tulit taas käymään. :) Se violetti paita on kans ihana - se kuvio on muuten perhonen. :)

  VastaaPoista
 15. Laitathan esittelyitä kuvinakin, liikaa videoita mun makuun.

  VastaaPoista
 16. Kyllä jokaisesta tulee kuviakin, tosin parhaiten vaatteen pystyy esittelemään videolla.

  VastaaPoista
 17. Kuvat on siitä kivoja, että esim. minä surffailen usein paikoissa missä ei voi/saa/pysty pitämään tietokoneen ääniä päällä... :)

  VastaaPoista
 18. Se on kyllä, mutta eihän sitä mun pulputustani tarvitse kuunnella nähdäkseen miten se vaate istuu. :) Yleensäkin kun puhelen vähän niitä näitä...

  Videointi on niin yksinkertainen tapa näyttää, miltä vaate näyttää liikkeessä. Varsinkin kun se on jo monesti todettu, ettei se kuva itsessään kerro aina kaikkea.

  VastaaPoista
 19. Videoita on paljon kivampi katsoa kuin kuvia. Jos joku pitää enemmän kuvista, niin älä paina sitä play-nappia, tuijottele vain sitä ensimmäistä framea. :D

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  No koska ihmisiä on niin monenlaisia, niin koetan kyllä pitää tasasuutta että mitä tänne laitan. Eli molempia tulee ihan kohtuullisissa määrissä.

  VastaaPoista