24.5.2012

Aikainen lintu mansikan nappaa...


Tänään herkutellaankin mansikoilla ja mustikoilla, kun huomasin että torilla oli niitä myynnissä eikä pahaan hintaan. No yks piti ottaa tolleen varaslähdöllä kun kulta on sen verran makuri ettei noita mansikoita montaa saa itse ellei pidä varaansa. Nää on jotain ulkomaalaisia, että noita suomalaisia odottelen innolla. Aijai, vadelmaaa....

Jeeee! Mulla on enää kolme työpäivää ja sitten alkaakin viikon kesäloma jonka aikana lähden katsomaan Anselmia Lahden perukoille. Mut voi siis bongata Lahdessa 1.-3.6. välisenä aikana. Ihanaa tässä on se, että mää sain mun kullan lähtemään mukaan ja mennäänkin omalla autolla. Jostain syystä mulla oli semmonen mielikuva, että Lahteen on matkaa joku 600-700km (no no Piia onks maantieto vähän hakusessa) mut tosiasiassa sinne on puolet lyhyempi matka. :) Saas nähä miten bloginpäivityksen kanssa käy sillon. No ehkä mä keksin jotain. :)

OMG! Mä täytän ihan kohtapuolin vuosia. Kaks ja puoli viikkoa vielä ollaan 28v. Siis herrantähden, määhän täytän ensi vuonna 30v. Pitäskö pitää jotku isommat bileet? Tuskimpa sentään.. Kaks lahjaa oon jo saanut, katsotaan tuleeko niitä vielä.

Aamusti kyl karisi nopsaan unihiekat simmuista, kun palkkatiedot sen verran yllätti meikäläisen. No kivahan se, saa reissuun sitten enemmän shoppailurahaa. Tosn aion shoppailla vaan noilla kirppareilla. Mutta nyt taidan kömpiä tonne sänkyyn vähäks aikaa, sen verran torkuttaa että parempihan se on tunnin torkut vetästä - niin olen pirteällä mielellä ehtoolla kun raapustelen taas kirjeitä sekä oleilen rakkaan mieheni kanssa. Katsotaan nyt kumpaa katsotaan, Ancient Aliens vaiko Myytinmurtajia - meitä siis tosiaan kiehtoo toi Ancient Aliens -sarja koska kyllä siellä muutamia sellaisia juttuja on jotka herättää vaa LISÄÄ kysymyksiä eikä juurikaan vastaa mihinkään. Mut väkisin sitä miettii, et ollaankohan me täällä yksin vai ei - mä luulen ettei olla...

                                                                                Np. Aste - MRJS!

42 kommenttia:

 1. Ihania mansikoita =P Prismasta ostin espanjalaisia ja ne ainakin oli oikein makoisia.
  Mukavaa lomaa ja reissua Lahteen. Kyllä sun pitänee sieltäkin jotain päivitystä laittaa... meidän 4 v pikkupoika kyselee iltaisin että jutteleeko se tyttö taas siellä, kun kuuntelen sun postauksia....

  VastaaPoista
 2. Linnea,
  Kiitoksia. Viikon päästä sinnekki sit lähdetään. :)

  Sanna,
  Ne on! Mää en tiedä minkä maalaisia nää oli, Espanjalaisia ehkä? No ehkä mä jotain päivitän tai sit en. Katsotaan nyt. Ehkä ajastan jotain tulemaan. :) Voi teijän poikaa <3

  VastaaPoista
 3. Ei tulisi mieleenikään ostaa ulkolaisia mansikoita... Odotan mieluummin niitä kotimaisia.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Ja tää on taas tätä suppeeta näkökulmaa. Ei noissa ulkomaalaisissa oo kuule mittää vikaa. :) Mutta sen myönnän, et on ne kotimaiset makeampia. :)

  VastaaPoista
 5. Espanjalainen kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella:) Vertaa porilainen, suomalainen jne.

  Onko "aamusti" porin murretta?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No niimpä, mut mää kirjotan sen isolla. :)

  Vaikea sanoa onko porin murretta, ehkä? Mää ku en huomaa, jos puhun/kirjotan murteella. Mut kyl se varmaa sit on.

  VastaaPoista
 7. Miksi haluat väkisin kirjoittaa väärin? Mikset vain myönnä, että ai, et tiennyt että porilainen kirjoitetaan pienellä ja jatkossa kirjoitat pienellä kuten kuuluukin. Onko pakko jääräpäisenä vain vinkua että mutta kun minä!! Jääräpäisyydessä ei ole mitään hienoa. Siinä on, että uskaltaa myöntää virheensä ja kehittyä paremmaksi.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Siis hei hei nyt, eipäs tulla äkäisiksi. Kyllä mä tosiaan voin myöntää jos olisin tehnyt virheen mutta kun mulla on tapana kirjoittaa Porilainen, Espanjalainen jne jne isolla vaikka tiedän, että ne tulee kirjottaa pienellä. :) :) Että jos nyt otetaan sitä chillpilliä eikä saada harmaita hiuksia nyt näin mitättömän asian takia, jookos?

  VastaaPoista
 9. Tänne on eksynyt näköjään pilkun viilaajia. Nyt ei olla äidinkielen tunnilla, voi ottaa rennosti vaan.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Siis näin nimenomaan! Tiedän, että teen tuollaisia asioita jotka varmaan ärsyttää perfektionisteja mut kuten sanottiin, niin emme ole äidinkielen tunnilla ja nyt tosiaan voidaan ottaa iiiiihan RELAX (don't do it!) :) :)

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa tänne Lahdeen, joskin ei mihkään perukoille vaan ihan keskimmäiseen keskustan sykkeeseen ;)! Hihii. Saat tehdä mun koneella päivityksen jos mäkki ei pelota :D, hihii!

  VastaaPoista
 12. Anselmi,
  Joo, ei se mäkki pelota mut saat kyl antaa pienen tutoriaalin. :) Mieti, viikon kuluttua!

  VastaaPoista
 13. Hei,

  Tämä ei liity postaukseen, mutta oletko tilannut leggingsejä Yoursilta? Minkälaisia kokemuksia sinulla on niistä? Ovatko koot reiluja vai pitäisikö tilata "varman päälle"?

  VastaaPoista
 14. Anne,
  No ei sen aina postatukseen tarvitse liittyä ja usein ei kyllä kommentit välttis liitykkää. :)

  En oo tilannu legginssejä, just sen takia ku ei voi tietää onko sit hyvä vai ei. Ellokselta oon noita tilannu ku ne voi sit palauttaa aina takas jossei sovikkaa. Englantilaiset koot on reiluja mut siinäki riippuu niin toi materiaalia. Jos on kovin elastaaninen ni ottaisin kokoa pienemmän.

  VastaaPoista
 15. Anne,
  Katsoin nopeasti legginssejä tuolla Yoursilla ni sillähän ois kokoa 52-54 taikka 56-58... Mää itse ottaisin melkeen tuon ekan koska viimeiset on turhan isot - ainakin Elloksella joten veikkaisin et Yoursillakin olisivat. Ja kun Elloksella tilaan yleensä 54-56 koolla Legginssit.

  VastaaPoista
 16. Tilasin Yoursilta leggarit kokoa 22-24, mitähän ne nyt on meidän koossa, ehkä 52-54? Ne olisi saanut olla pienemmät, ylneensä esim KappAhlista ostaisin tuota kokoa, mutta Yoursin on todellakin reilummat, tulee kauhean ylös ja sit meinaa tippua eli kannattaa tilata ainakin yhtä kokoa pienemmät.

  VastaaPoista
 17. Sanna,
  Kiva ku sanoit, toivottavasti Anne on vielä kuulolla. :)

  22-24 vissii vastaa suomikokoa 52-54. Mutten oo tuostakaan varma. Eli kunnollinen koko ois se 20-22?

  VastaaPoista
 18. hei täytyypä sanoa noista yoursin leggingseistä, että ovat todella reilua kokoa! niissä on myös yleensä leveähköt lahkeet jos koko on iso, joten kannattaa ottaa ainakin kolme numeroa omaa kokoa pienemmät. minä olen kokoa 52-54 ja otin kokoa 24-26, olivat aivan liian isot, mutta n. koko 18 on sopiva :)

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. emmiveera,
  Se noissa on kun niis on sitä elastaania. Nii, eiks siel meekki se koko et 18-20, 22-24, 26-28? Joten järkeen menee siis tuo 18-20... ku noissa leggareissa näkyi olevan kaksoiskoot.

  VastaaPoista
 20. Ai jai! Pilkuntarkkaa kommentointia :D
  Minä tykkään sinun blogista niin kovasti mutta (unohtelen täsä samala okenkirotuksen) nuista kommenteista saa vähän "ylimääräistä hupia".
  Jälleen kerran mukavaa ja leppoisaa luettavaa, kiitos :-)
  -e-

  VastaaPoista
 21. -e-,
  Kun asioihin suhtautuu huumorilla, pääsee pitkälle. :)

  VastaaPoista
 22. Olen se eka anonyymi, joka kommentoi tuota ison alkukirjaimen käyttöä.

  Joo, ei olla äikän tunnilla eikä tämä ole vakava asia, mutta tuollainen "virhe" antaa tietyn kuvan ihmisestä. Olen itsekin yo-merkonomi (kuten sinäkin)ja huomaan sen ison alkukirjaimen aina. Samoin: niiMpä, eMpä, aamustI jne.
  Kerran joku kommentoi, että kirjoitat vanhahtavasti ja sinä ihmettelit sitä. Ehkä tietyt sanat, esim. ehtoo, isäntä) tuovat mieleen vanhemman henkilön.

  Sori, lipsahti vähän paasauksen puolelle.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi,
  Öööö.... missäs vaiheessa mie oon yo-merkonomiksi ylennetty? ;)

  Mun mielestäni nuo niimpä, empä, aamusti juontaa porin murteeseen. En oo kyllä satasen varma asiasta mutta näin blogia kirjoittaessa en ota stressiä oikeinkirjoituksesta ja toisaaltas kun asiaa aattelee, ni mikäs sen parempaa kuvaamaan mua, kuin epätäydellinen tekstitys. ;) Mukavaa toisen kautta, että mussa on virheitä. :)

  Isännänks sanon ihan siks kun en halua puhutella miestäni sen nimeltä. Ja käytänhän mie vaihtelevasti puolisostani muitakin nimityksiä, kuten puoliso, mies, kulta, mussukka, isäntä. :)

  Eiks ehtoota käytä kukkaa muu?

  VastaaPoista
 24. Jokainen saa kirjoittaa OMASSA blogissaan just niinkuin tahtoopi :)

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  No näimpä! Ja selvitin muuten asiaa, noi niimpä, näimpä, empä, aamusti ovat porin murretta. :)

  Ja eikös se oo persoonallisempaa lukea tälleen murteella höystettyä blogia? Uutisissa yms. ymmärrän kirjakielen. :)

  Melkii vois kyssyy et mitä omituisia sanoja ootte täältä löytäneet? Taikka mun kirjeystävät on kirjeissä lukeneet. Muistelisin yhden kirjeystävän naureskelleen muutamia sanoja. :)

  VastaaPoista
 26. Et tainnut tajuta että niinpä ja näinpä on sinulla vain kirjoitettu väärin, ne eivät ole murretta, vain väärin kirjoitettuja. Kaikkialla nuo lausutaan m-kirjaimen kera, mutta kirjoitetaan n-kirjaimella. Tyhmää antaa itsestään entistä tyhmempi kuva kirjoittamalla tahallaan väärin jotkut porilaiset ja muut itsestäänselvät asiat. Huomaa kyllä ettet ole se YO-merkonomi...

  VastaaPoista
 27. Anonyymi,
  No netin kautta kun etsein tietoa niin törmäsin että nuo niimpä ja näimpä jutut olisivat porin murretta. Mutta en silti varmaksi tätä tosiaan sano, kunneivät olleet mistään luotettavasta lähteestä. :)
  Pitäs varmaa mennä ostamaan se porin murre kirja ja alkaa vääntää oikee murteella koko blogi. :)

  Ja tyhmä mie oon ihan mielelläni, kunnen mikään fiksu YO-merkonomikaan oo. :)

  VastaaPoista
 28. Ei voi olla totta, että joku jaksaa alkaa mussuttamaan muutamasta väärin kirjotetusta sanasta...
  Suosittelen lämpimästi toista blogia jos on noin pilkuntarkka elämä!

  Jatka Pipsa samaan malliin ja keskity sisältöön, älä oikeinkirjotukseen. Murre on rikkautta!

  VastaaPoista
 29. Millanen auto teillä on? Onko sulla ajokorttia? :)

  VastaaPoista
 30. Anonyymi,
  Tommonen pikkukottero. :) Ja ei mulla oo.

  VastaaPoista
 31. Kyllä aina juhlia kannattaa, varsinkin ku pyöreitä vuosia täyttää. Juhliminen kannattaa aina :D

  VastaaPoista
 32. Darling,
  No kyllähän toisen kautta, mutta koska ei täällä Porissa oo niin paljoo niitä kavereita, niin yksin en viittis millään juhlia.

  VastaaPoista
 33. Ihan niin kuin sinulla olisi niitä kavereita muuallakaan. Paitsi ANSELMI ja kirjekaverit. Eikö sinua koskaan kyllästytä elämäsi vanhahtavuus?

  VastaaPoista
 34. Anonyymi,
  Heimoi! Mie oon tyytyväinen elämääni näin vanhana tätinä. ;) Mutten kiellä, etteikö noita ystäviä ois kiva olla PORISSA enemmänkin. :) Nii et juhuu vaa Porilaiset, tulkaa kaffeel mun kaa! ;) ;)

  VastaaPoista
 35. "jos olet lihava älä pukeudu näin. (sinun blogisi linkki vaatepostaukseen)

  "pukeudu mieluummin mustaan koko jätesäkkiin joka peittää kaikki kummut ja kaaret nii meidän tavallisten ihmisten ei tarvitse yökkiä joka kerta kun näemme tollaisen ah niin itsevarman lihavan väripilkun. kiitos ei siis lihavia väripilkkuja maailmaan!!


  Löysin suhun kohdistuen tollasta tekstiä ja se sai mut tosi surulliseks.Mua suututtaa ihan hirveesti kun sua joissain netti sivuilla haukutaan:( Oot aivan ihana just tommosena ku oot.:) jokanen saa mun mielestä olla millanen haluu eikä kellään pitäs olla siihen mitään puuttumista.:(

  VastaaPoista
 36. Anonyymi,
  Jaha, siel on taas joku innostunu mainostamaan blogia.

  Mutta hei, ei sun tartte olla surullinen. :) Porukka vaan on kateellista, ei mun lihavuudestani vaan tästä asenteestani elämään. Joten koetetaan ymmärtää näitä jotka kiukuttelevat, eiks ni? :) Ei pilata omia ihania päiviämme moisilla. :) joten cheer up girl! :)

  VastaaPoista
 37. En jaksanut lukea kaikkia leggari juttuja, mutta itse sain pettyä karvaasti Yoursin caprileggareihin :( .

  Tilasin siis nämä http://www.yoursclothing.co.uk/P/Tummy_Control_Crop_Legging_Plus_Size_14_161820222426283032-(10479).aspx
  koossa 18-20 ja olen suomikokoa 48/50. Vastasivat ehkä max. 44/46 kokoa. Vyötärö näissä oli myös todella korkea!

  Samassa tilauksessa tuli myös bolero kokoa 18-20 joka oli minulle sitten puolestaan iso :/

  Yoursin koot ovat ennenkin heittäneet paljon.

  VastaaPoista
 38. Anonyymi,
  Oon kuullut samaa. En tiedä miten mahtaisi mennä, jos ite tilaisi housuja sieltä. Ainakin siis yläosissa koot on aina pitäneet paikkansa, toki poikkeuksiakin on mutta harvoin.

  VastaaPoista
 39. Voi kun ihmiset vaan ahkerasti jaksaisi kommentoida Yoursin sivuille ostoksiaan, esim. just tuota kokoa, niin olisi muille shoppailijoille sitten helpompaa valita oikea koko... Monta kertaa on ostos mennyt nappiin jonkun jättämän kommentin ansiosta :)

  VastaaPoista
 40. Linnea,
  Niimpä. Usein niis vaan lukee, miten oli sopiva ja korosti upeasti jne jne.

  Ite oon oppinu tsekkaamaan materiaalia ja sen perusteella tehnyt päätöksiä. Tosin housuja en edelleen uskalla tuolta tilata. Varsinkin kun eivät oo hinnoissa paljon Elloksen hintoja halvempia.

  VastaaPoista