5.5.2012

Ei onni tule etsien, se saapuu eläen

Takki / Plus Collection ? / Ellos
Mekko / Yours /Yours Clothing
Housut / Roamans / Ellos

Nyt on tilaus laitettu menemään ja maksettukin. Sitten jäädään jänskäämään että saanko paketin ennen mieheni ulkomaanreissua. Ihan siis siksi, kun tulee hänen nimellään ja kun lähetti aina toimittaa sen mieheni työpaikalle. Onneksi nämä Yoursin paketit tulee yleensä viiikossa, mutta silti on aika siinä ja siinä. Haluankin nyt kiittää teitä kaikkia, jotka kerroitte mielipiteenne - joko kommenttiboxiin taikka klikkaamalla tuota kyselyä tuossa vasemmassa sivubannerissa. :) Cream -mekko sekä molemmat alemmat (punainen&keltainen) mekot lähti tulemaan + tietenkin kolme muutakin mekkoa joihin en tarvinnut mielipiteitä, kun tiesin heti että NÄMÄ. :)

Allerginen nuha taas nostelee täällä päätään (antihistamiinia on napattu tupla-annos, muttei ole vielä ainakaan helpottanut oloa) mikä on ihme juttu kun ulkona on sateista, niin ei sitä luulisi että juuri sitten tänään nuo siitepölyt aiheuttaisi jotain nenäkutinaa. Onneksi tuo on silti hyvin harvoin tapahtuvaa, eli ei todellakaan joka päiväinen ongelma. Siksi otankin aina tupla-annoksen tuota lääkettä kun nenä alkaa oireilemaan. Hyvin se noinkin helpottaa.

Mutta nyt tosiaankin alkaa mun shoppailutauko, vaatteissa. Multa löytyy nyt niin paljon kaikkea, etten todellakaan tarvitse mitään uutta. Huomisesta lähtien siis aletaan laskemaan, montako päivää tämä tauko kestikään. ;) (jokainen saa antaa virtuaaliset paistinpannukalautukset, jos menen kuukauden sisällä taas ostamaan jotain vaatetta)

Saankin olla tämän päivän yksikseni kotosalla, kun mies lähtee kunnostamaan meidän tulevaa kauppakassiamme. Vielä olisi maalaus edessä sekä katsastus. Saas siis nähä kummalla teemme Lahden reissun. :) Nykyisellä vaiko uudella. Odotan kyllä niin innolla tuota reissuamme. Piipahdetaan luultavasti pikaisesti Tampereellakin, mutta saas nähä ehtiikö kaverimme näkemään meitä. Onneksi isäntä aikoo ottaa kannettavansa mukaan, niin saan napsia pitkin matkaa kuvia ja päivitellä blogiakin aina tarpeen tullen. Jeeee!! Tosin mietin tässä, että josko sitten kun Lahdesta lähdetään kotinpäin, niin olisi kiva käväistä Helsingin kautta mutta se riippuu ihan siitä jaksaako tuo mies ajella sen kautta. Toivottavasti! Tai ei me varmaan sitten ajeta, jossei saada ketään kaveria sieltä kiinni. Ei vielä ens viikolla, mut sitä seuraavalla alankin sitten ahdistelemaan esimiehestäni että saanko pitää ensimmäisen kesälomaviikon tuossa 29.5.-5.6. välisenä aikana. (saanhan saanhan saanhan)

Yksikseni kun nyt oon, niin pohdiskelen että pitäisiköhän tehdä joku videohöpötys taas teille?

16 kommenttia:

 1. Joooooo videoo!! :D

  VastaaPoista
 2. Kunnon pitkä turinavideo...

  VastaaPoista
 3. Jos turinavideota haluatte, niin kertokaa toki mistä siinä vois jutella kun oon nyt aika hyvin höpötellyt viikon tapahtumat. :) Ideaa pöytään vaan!

  VastaaPoista
 4. Videoideoita:
  Missä kaikkialla olet matkustellut yksin tai yhdessä miehesi kanssa?

  Millaisia ruokia teet? Mitkä on lemppariraaka-aineita?

  Jos saisit yhtenä päivänä tehdä mitä vaan ja se ei olisi rahasta kiinni, mitä tekisit?

  Mikä on hulluin päähänpistosi?

  VastaaPoista
 5. No ni, lisää kysymyksiä videota varten! Ni saadaan aikaseksi oikein superpitkä turinavideo!!

  VastaaPoista
 6. Voisit kertoa vaikka faktoja Pipsasta :) listata asioita joista tykkäät ja asioita joista et tykkää, mistä piirteistä ihmisissä tykkäät mistä et jne. :) tai sitten höpöttelet ihan vaan mitä sylki suuhun tuo! :)

  VastaaPoista
 7. Eiku nyt niitä kysymyksiä vaan tähän näin... helpottaa suuresti. Ko jos alan puhuu mitä sylki suuhun tuo, ni toistaisin vaan itseäni tältä viikolta. :(

  Helpottakaa siis videontekoa, kysykää niitä kysymyksiä vaan. :)

  VastaaPoista
 8. No minä kirjatoukkana tietysti uksin uusimpia lukukokemuksia? Onko sinulla lempikirjailijaa, lempikirjaa, tai lempigenreä? Millaisesta kirjallisuudesta et pidä?

  Musiikkiakin kuuntelet aika ahkerasti... mikä yhtye saa sinut laittamaan volyymin lujemmalle tai vaihtoehtoisesti napsauttamaan soittimen kiinni? Käytkö keikoilla? Mikä on paras keikkabändi?

  VastaaPoista
 9. Onko sulla jotain unelmien vaatetta/vaatteita, jonka haluaisit? Siis onko sulla mielessä, mikälainen olisi esim. täydellinen mekko/takki/tunika/kengät, jos saisit suunnitella minkälaisen vaan? Sorry, vähän sekava kysymys... :)

  Jos saisit valita vapaasti minkälaisessa talossa/asunnossa haluaisit asua? Maalla vai kaupungissa?

  -Tellu

  VastaaPoista
 10. Viihdytkö lasten kanssa? Oletko ns. äitityyppi?

  VastaaPoista
 11. Tässä vielä vähän lisää :D...

  Millaisista ruoista pidät/mitä et voi sietää?

  Jos tykkäät jäätelöstä, lempijätskimakusi?

  Porin hyvät ja huonot puolet asuinkaupunkina?

  Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon/harrastuksen? Minkä?

  -Tellu

  VastaaPoista
 12. Höpöttele vaatteista! Oon ite myös isokokonen, ja nyt vasta tajunnut, et meille isokokoisille on hurjasti erilaisia nettikauppoja yms. ja ihan oikeitakin kauppoja alkaa jo olemaan!

  Eli sun lempparikaupat missä ihan käyt ostoksilla ja mitä niistä yleensä löytää, jos on kertoa jotain hyviä vinkkejä! Ja sit nettikaupat, sun suosikki taitaa olla tuo Yours ;), mutta muita? Ja mitä niistä sun mielestä kannattaa tilailla!

  Oot Pipsa ihana :)

  VastaaPoista
 13. ootko harkinnu laihduttamista vai ootko tyytyväinen tuollaisena? Oletko huomannut itsessäsi mitään ylipainosta johtuvia terveydellisiä haittoja?

  VastaaPoista
 14. No niin, nyt oon saanu jo kaksi 20min megapitkää videota tehtyä. Laitan tänään tulemaan toisen. Ja huomenna toisen.

  Mutta pistäkää vaa kyselyä tulemaan, näihin on niin kiva vastailla!!!! :) :)


  Hei Anonyymi,
  Vaatehöpötyksiä tulee noissa vaate-esittelyissä, joten suosittelen katselemaan niitä. :) Ja kyllhänä sitä meille isokokoisille on olemassa vaihtoehtoja, tänä päivänä. Joskus asiat oli huonommin.

  Ja mulla nyt on kokemuksia vaan Yoursista, siis kunnolla. Niin en voi oikein puhua noiden muiden kauppojen puolesta kovinkaan paljoa. Mutta Yoursista suosin eläosia, Ellokselta&Anttilasta housuja, Shopninkalta yläosia ja Evans/NewLook niin yläosia.

  VastaaPoista
 15. Olisi kiva jos voisit kertoa arkipäivistäsi. Mitä teet esimerkiksi normaalisti maanantaisin? Mitä teet töiden jälkeen, ruokaa, katsot telkkaria, olet koneella, vastaat kirjeisiin? Katsotko telkkarista Täydellisiä naisia, vai mitä?

  Tykkäätkö kukista? Mikä on lempikukkasi? Miksi?

  Tykkäätkö kasviksista/hedelmistä? Mikä on suosikkisi? Syötkö niitä paljon? Minkä kanssa syöt niitä, vai sellaisenaan?

  Onko sinulla julkkisihastusta? Johnny Depp vai kenties Tom Hanks?

  Tykkäätkö sisustamisesta?

  Mikä on lempivärisi?

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Kiitoksia mukavista kysymyksistä. Niistä saakin aikaseen kolmannen megasuperhyperpitkänvideon. :)

  VastaaPoista