14.5.2012

Find your freedom in the music


Sinne se isäntä sitten lähti. Lento lähti juuri äsken Pirkkalasta kohti Englantia. Ja mun on pakko myöntää, et kyl mul pieni kyynel väkisin puristui ulos tuolta simmusta. Ihmeen höpsö minä, kun tommosista täytyy kyynelehtiä. No ei silti, odottakaahan yötä ni sillon vasta tulee itkettyä kun tulee niin yksinäinen olo. PÖH!

Huomenna täytyy tosiaan sitten herätä aikasin että pääsen alottelemaan työpäivän ajoissa sekä että pääsen lopettamaan sen työpäivän ajoissa. :) Tai no katsotaan nyt pääsenkö, kun esimies tulee käymään ja käydään kehityskeskustelut. Ihan mielenkiintoista, en olekkaan aiemmin moisessa ollut. Mut odotan innolla! Tänään odotti töissä eräs toinenkin yllätys, nimittäin lavallinen wc- ja käsipapereita! No nyt ei varmaan lopu hetkeen aikaan kesken. Ku ne aina pääsee yllättämään ja loppumaan melkein kesken, vaikka koetan pitää niin että kahden viikon paperit olisi kun ilmoitan esimiehelle että lopussa ovat. Mut kertokaas te viisaammat, miten yks ihminen saa vietyä semmosen puisen lavan yksinään roskikseen? Ilman et rikkoo kaunista lattiapintaa.

Katsotaan nyt saanko mitään tuliaisia tuolta mieheni matkalta, kävin sille pikaisesti näyttämässä Sokoksella millaiset hajuvedet mua kiinnosti. Et nyt on ainakin NÄHNYT miltä paketin pitää näyttää, jos joku tenkkapoo iskee. Ja on ne nimet sille kirjoitettu lapullekin. Isäntä on tossa vähän arahko, kun luulee että tekee jonkun virheen mut nyt ei semmosta kyl voi tehdä. :)

Nyt voisi keskittyä kirjotteluun ja rauhottumiseen. Täytyy katsoa Täydelliset naisten vihoviimeinen jakso! Siis niin tyhmää, et senkin pitää loppua. :( Mutta mutta... tosiaan rentoutumista koneen äärellä ja sitten jos yötä myöden hieman siivoskelisin niin tulee semmonen mukavan kuitti olo. Täytyy kattokaas häärätä ittensä niin väsyksiin että nukahdan samantien kun pääni painan tyynyyn. Koska näin viikolla se ei oikein käy päinsä, että joisin vähän alkoholia että tulis uni paremmin simmuun. (kyllä, juon alkoholia saadakseni paremmin unenpäästä kiinni)


                                                 Np. Lady Gaga - Dance In The Dark

10 kommenttia:

 1. Lavojen siirtely on rankkaa. Muistan ajan kun olin kaupassa töissä ja aina sai olla lavoja rahtaamassa pihalle. Pumppukärryillä ne saa kuskattua, jos kohteesta sellaiset löytyy. Niin ei tarvii selkää rikkoa kantamalla niitä :)

  Toivottavasti saat mieleisiä tuliaisia.

  Annika

  VastaaPoista
 2. mun mies saattaa olla reissujen takia välillä pari viikkoa poissa kotoa, ja lähes joka viikonloppu on myös toisella paikkakunnalla työhommien ja harrastusten takia. kaikkeen tottuu! :D

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ah, lavat ja pumppukärryt, tuttuja nuoruuden kesätöistä tehtaassa. Pumppukärryillä on kiva ajella kilpaa, kun pomot on kesälomalla...

  VastaaPoista
 4. Annika,
  No ei se lava silleen kovin painavalta tuntunu mutta kun on tota matkaa roskiksille ni en kyl yksin haluaisi nostaa. No ehkä pitää pyytää vartijalta apua. :) Ei oo siis pumppukärryjä tuolla.

  Enköhän saa, kun näytin isännälle et mitä haluan ja saa niistä sit päättää ite yhden.

  emmiveera,
  Kyllä, kaikkeen tottuu mut miepä en halua tottua! ;)

  Linnea,
  No mulla ei oo noista kärryistä kokemusta. Ois ees töissä ne nokkakärryt, ni niilläkin vois jo saada vietyä... jotenkin...

  VastaaPoista
 5. Olisi mies ottanut kännykällä kuvan hajuvedestä ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Niin, sinäpä sen sanoitkin! :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin menen usein Lontooseen Pirkkalasta Ryanairilla. :D Jos olisin yrittäjän, niin käyttäisin sitä myös, koska omasta pussistahan se raha menee.

  Pipsa kiltti, sanoisit nyt minkä alan yrittäjä miehesi on?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Näinhän se on.
  Ööö... miksi pitäisi sanoa? No, mieheni on tietotekniikan osaaja joten niitä hommia.

  VastaaPoista
 9. mitä juot unettomuutta vastaan? on yliopiston kokeita edeltävä kausi eli en ehdi liikkua tarpeeksi mutta juoda ehtii aina eikä tarvii välittää viikonpäivistä.

  VastaaPoista
 10. victoria,
  Unettomuutta vastaan? Siis en mää mitään ole juonut sitä vastaan. Mut jos ei ois ollu työtä ni olisin varmasti napannu hieman alkoholia saadakseni unen paremmin.

  VastaaPoista