23.5.2012

I wanna dance, and love, and dance again (Jennifer Lopez)


Eilinen päivä menikin niin nopeasti ettei meinannu perässä pysyä.

Töiden jälkeen sitten kiertelin hetken kaupungilla, mutta koska ei ollut mitään ihmeempää ostettavaa niin soitin sitten äidille että mentäskö sitten sinne kauppaan ja hänen luokseen. Mä en muuten osaa viettää aikaani kaupungilla kovinkaan kauaa jos ei ole jotain syytä eli ostettavaa.

Äidin luona nostettiin sitten hetinmiten ompelukone pöydälle mut unohduimme tuijottamaan Ruotsin kruununprinsessa Victorian tyttären, Estellen ristiäisiä. Tai äiti tuijotti, minä luin Seiskaa. Heheheh!

Mutta kun hommat alotettiin niin saatiin tehtyä kaikki legginssit, yksien housujen lyhennys, toisiin housuihin lahjeresoriin (kutsutaankohan sitä tuoksi?) kuminauha, rintaliivien korjaamista sekä keltaseen mekkoon ujutettiin jotain ohutta kumilankaa - äiti halusi kokeilla miltä se näyttäisi tuon kanssa. Ensisijaisesti meinasimme muotolaskosta mutta kun tuo äiti tosiaan halusi kokeilla eri tapaa, niin mikäpäs siinä. Tuo tosin on aika ohutta kumilankaa, joten saas nähä kauanko kestää.Sitte me kaikki kolme väsähdettiin kun alkoi toi aurinko porottamaan sen vert kuumasti, joten painuttiin maaten. Ja jos meinaatte et ketä se kolmas oikeen oli, niin mun rakas siskonpoika - hää on täällä kesän ajan kun ei oo koulua. Mut voi kamala, miten kaikkiin iskikin samaan aikaan tuo väsymys. Vaikka ei me nukuttu ku joku tunti vaan, ku sitten alko Emmerdale ja mun piti alkaa ajattelee kotiinlähtöä vaan enpä mää päässy ku vasta seiskan maissa ite kotio. Onneks isäntä oli ollu ihuna ja täällä oli ruoka oottaas - oli kyllä jo kamala nälkä!

Loppuehtoo menikin sitten tiskatessa, miehen kanssa oleillessa ja ihan viime minuuteille ennen nukkumaanmenoa raapustelit parit sivut erästä kirjettä eteenpäin. Et kovin jäi kortille tommoinen oma aika, mutta eipä se haittaa kun tänään saan sitä riittävästi. Mutta on mulla sitten edessä paketointiakin - ei nyt ihan kuvankaltaista tilannetta paitsi tuon vasemmanpuoleisen pinon kohdalta. Tullu myytyä taas jonkin verran tavaraa ja kun tänään näkyi maksuja niin eikun paketoimaan. Tosin tajusin ihan just äsken, ettei mulla oo postimerkkejä. No eiköhän tuohonkin jokin ratkaisu vielä keksitä. (joo, ois se lähikauppa ihan vieressä mutta oon laiska enkä yksinkertaisesti jaksa enää nostaa persettäni tästä penkistä)

Eli siinä meneekin mukavasti tämä päivä kun paketoin ihan rauhassa, kirjoittelen, kuuntelen musiikkia, siistin noita kaappeja (isäntä innostu et otettas kirppispöytä ja laitettas turhaa myyntiin) ja sitten myöhemmin ehtoolla käväisen suihkussa, sitten teen ruokaa ja sen jälkeen tiskaan sekä sitten loppuillan olenkin rakkaan mieheni kanssa, jos vaikka katsoisimme noita Myytinmurtajien jaksoja eteenpäin.

                                                    Np. Jennifer Lopez - Dance Again (ft. Pitbull)

22 kommenttia:

 1. Minäkin aina rahtaan korjattavat ja muokattavat vaatteet äidin luo, ja sitten yhdessä ommellaan... paitsi jos juututaan telkkarin ääreen. Niin tuttua :)

  VastaaPoista
 2. Linnea,
  Sama juttu. :) Musta toi on kiva yhdessä tehdä. Tai yleensä se on niin, et mä teen ja äiti neuvoo. Pystyy sit ite tekee ku äiti ei ookkaa neuvoos :(

  VastaaPoista
 3. Hei laita tämän päiväkirjan nimeksi Läski-Pipsan Päiväkirja, koska ihmiset haluaa lukea ja tietää susta enemmän vaan koska olet lihava. Jos olisit laiha, et olisi yhtään niin kiinnostava =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Joo kuule mää vaihdan heti, NOOOOOOT!
  Et sitten parempaa nimeä keksinyt?

  Mielenkiintoista, et ihmisiä sit kuitenkin kiinnostaa niin lihava ihminen kun kuitenkin niitä haukutaan aika paljon, ettei tahdota nähä katukuvassa jne jne... että missähän kohtaa mä oon pudonnu raiteilta? Luulisi että kun ei pidetä lihavasta ni ei sen blogiakaan jaksais lukea. :)

  VastaaPoista
 5. Missä ihmeessä koulut on jo loppunu?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No en nyt valitettavasti voi paljastaa missä on loppunut näin aikasin.

  VastaaPoista
 7. Kyl mä luen tätä sun blogia muista syistä kuin siitä, että oot lihava.
  Yks perustavanlaatuinen syy on se, ett sun jutut on hauskoja.
  Sun blogi on just hyvin osuvasti nimetty.
  Joskus vaan ihmettelen kuinka avoimesti kerrot sun elämästä meille kiinnostuneille mutta hyvä niin..

  VastaaPoista
 8. Martta,
  No kiva kuulla ettei se lihavuus nyt oo se pääasia lukemisessa. :)

  Joo, monihan tota ihmettelee mut kerron tasan tarkkaan sellaisia asioita joita voin kertoa tuntemattomille ihmisille. :)

  VastaaPoista
 9. 7 on paska lehti

  VastaaPoista
 10. Äidilläs on komee keittiön matto ;) taitaa ammatistasi olla apua ;)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Niinhän tuo on, mut menee jos ei oo muutakaan. :) Ja täytyy kai vanhuksella olla pieni paparazziannos viikossa. ;)

  Anonyymi2,
  Kiitti ja eipä siitä juurikaan oo erikoista apua. :)

  VastaaPoista
 12. Eikös se ole julkisten tilojen matto? ;D

  VastaaPoista
 13. Itselläni on samanlainen meinaan :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  Äitini kotona julkisten tilojen matto? ööö? No taitaa olla äidillä hyvä maku jos tota mattoo on jossain julkisestikki pidetty. :) :)

  VastaaPoista
 15. Rappukäytävän mattohan se on :D

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Mä tiedän kyl miltä rappukäytävän matot näyttää, muttei ne kyl tommosia oo koskaan olleet. Oiski!

  VastaaPoista
 17. Minusta näyttää kosteantilan matolta.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Eiks se viimeks ollu julkisten tilojen matto?

  Kyseessä on nyt kuitenkin tää matto:
  http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId=261028&shopId=10008&compartmentId=10063&categoryId=10347&catalogId=1444&ddkey=ProductDisplay#

  VastaaPoista
 19. Minne ihmeesee sää lähetät ja mitä? noi ison kasan kirjekuoria :D Ihana blogi sulla T. koulluun jäänyt ;)

  VastaaPoista
 20. Santtumari,
  No osassa noissa on vaatteita, jotka oon myyny. Sit on kirjeitä. :)

  VastaaPoista
 21. Niin nuo pienet kuoret tuossa päällä ovat kirjeitä. Mutta nuo isot valkoiset? Kirjepaperikauppaako?

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  Ei niissä kaikissa kirjepapereita oo.

  VastaaPoista