6.5.2012

Kirjeenvaihtoni mun (video)                      

Videolla vastattu näihin esitettyihin kysymyksiin:
- Mistä oot löytänyt kirjekaverisi?
- Kuinka usein kirjoittelet?
- Mistä päin sun kirjekaverit on tms?
- Kuinka kauan sun pisin kirjeenvaihto on jatkunut?

Hyväksi todettuja kirjeenvaihtopaikkoja:

Kirjeenvaihtoryhmä 2, Facebook


HOX HOX HOX
Muistakaahan lähetellä lisää kysymyksiä, jotta saan taas tehdä noita megasuperpitkiä vastausvideoita. Eli tänne postatukseen voipi niitä lähetellä.

14 kommenttia:

 1. Sullahan menee ihan hirveesti aikaa kirjeenkirjoittamiseen, jos kerran niitä kavereita on joku kolmekymmentä! Niin ja rahaa postimerkkeihin ja kuoriin ja papereihin ja tarroihin.
  Aika tylyä tuo ´ei vankilaihmisille´. ..

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No aikaa kirjotteluun ei mene kovinkaan paljoa vaikka kyllähän sitä siihen saisi menemään jos haluaisi. :) Niinhän sitä luulisi, että tämä olisi kovinkin kallis harrastus, mutta ei oikeasti ole. Itse kyllä ostan yhdellä kertaa isommat määrät esim. kirjepapereita ettei sitten heti parissa viikossa ole loppu. Mutta esim. kyniä en ole joutunut ostamaan pitkiin aikoihin, kuten en myöskään tarroja ole ostellut. Postimerkkeihin se raha tietty menee, mutta en silti pidä sitä kalliina - tämä on loppujenlopuksi aika halpa harrastus verrattuna joihinkin muihin harrastuksiin. :)

  No, tylyä tai ei mutta itse en voisi kirjoitella vankilaihmisen kanssa. Siksi mielestäni onkin hyvä sanoa ilmoituksessa, ettei halua kirjoitella vankilaihmiselle. Siis tässäkin kyllä ajattelen sitä, ettei tämä vankilassa oleva henkilö kirjoita turhanpäiten vaan käyttää sen ajan kirjoittaakseen sellaiselle joka haluaisi kirjeitä vankilassa istuvalta.

  VastaaPoista
 3. Käytätkö ykkös- vai kakkospostia?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Molempia, suurimmaltaosin kuitenkin ykköspostia.

  VastaaPoista
 5. Itse kirjoitan kaksikymmentä (noin) kirjettä viikossa. Ennen käytin vain ykköspostia, mutta sitten laskin, että säästän joka viikko kolme euroa, kun siirryn kakkospostin käyttäjäksi. Se on vuodessa noin 150 euroa.

  VastaaPoista
 6. hehee, mä tein eilen myös kysymyspostauksen :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Ihailtava määrä tuo 20 kirjettä viikossa. Ei silti, joskus näin on käynyt itsellekin mutta harvemmin nykyään. Mut ihan totta, siinä kyllä säästää.

  emmiveera,
  Joo, niin näyit tekevän. Mie kerkesin kumminkin ensin ;)

  VastaaPoista
 8. Harmi kun sulla on jo niin monta kirjekaveria. Olisi ollut kiva alkaa kirjoittelemaan kanssasi :)

  VastaaPoista
 9. http://www.interpals.net/
  Tässä kansainvälinen kirjeevaihto sivu.

  VastaaPoista
 10. Kiia,
  Varmasti. :) Mutten nyt uskalla ottaa uusia kun tuntuu, ettei kaikille nykyisillekkään ole tarpeeksi aikaa. :) Vaikka mitäs mulla onkaan enemmän, kuin aikaa. :)

  Anonyymi,
  Kiitoksia linkistä.

  VastaaPoista
 11. Mä rupesin miettimään tätä katsellessasi että onko kaikki kirjeenvaihto kaverisi naisia vai löytyy joukosta myös miehiä? :)

  VastaaPoista
 12. Johanna,
  Naisiahan nuo kaik ovat. :)

  VastaaPoista
 13. Mikset halua kirjoitella vankilassa olevan kanssa? Miksi heidän kirjeensä ovat arvottomampia kuin siviilissä olevien? Eikö olisi mielenkiintoista tutustua sellaiseenkin puoleen elämästä mitä et ehkä itse koskaan koe? Onko muita ihmisryhmiä joiden kanssa et suostu kirjoittelemaan; vammaisia? mielenterveysongelmaisia? laihoja? traktorikuskeja? opiskelijoita? teinejä? vankilan työntekijöitä?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  No mä satun olemaan melko tarkka kenen kanssa kirjottelen, koska en kirjoita vain huvin vuoksi. No en sano että arvottomampia mutta ovat ajatusmaailmaltaan aika kaukana omastani. Enkä koe sitä niin mielenkiintoisena.

  No huh, en pidä listaamiasi ryhmiä sellaisina ettenkö voisi kirjotella ja suurinosa noista kyllä lukeutuu kirjeystäviini. :)

  VastaaPoista