30.5.2012

Kulmat - ne iänikuiset ongelmakarvat (jaa kenen ongelmat?)


Nyt minäkin sitten menin ja aloin hömpööttelemään noita kulmiani.
Kyllä, tiedostan että ne ovat aika ajoin melkoisen kamalassa kunnossa mutta koska multa puuttuu toi naisgeeni (ilmeisestikin) niin en paljoa välitä mut toki välillä saan sellaisia sähköshokkeja et alkaaki kiinnostamaan. (melkosen vaikiaa)

Kävin tosiaan tiistaina extemporeena eräässä nimeltämainitsemattomassa paikassa siistittämässä kulmani 10EUR hintaan ja pakko sanoa, että olin erittäin pettynyt koska nyt aivan selkeästi sanoin että haluan ohuet ja selkeät kulmat. No, kyllähän noita nyt siistittiin mutta kun niitä katsoi, niin en itse ainakaan nähnyt mitään eroa - okei, sellaiset yksittäin seikkailevat pikkukarvat oli poissa mut muuten sama paksu pöheikkö. En tienny oisko pitänyt itkeä vai nauraa kun tää naiskosmetologi sanoi, ettei halua näin upeita kulmia alkaa nyppimään ihan näkymättömiin - sillä ei oo eka kerta kun mulle todetaan näin.

Yöllä sitten pyörein sängyssä ja mietein tuota kulma asiaa. (kovasti se vaan kummittelee takaraivossa vaikka väitinkin ettei asia kiinnosta) Ja siinä sitten kello jotain kahden ja neljän välillä päätin, et heti aamusti kun herään, ni alan käymään noita paikkoja läpi ja menen sinne minne pääsen ja VAADIN että saan siistit kulmat.


Joten oli se aamusti aikamoinen etsiminen, kun ei täällä noita kauneushoitoloita ni-iiin paljoa oo (jaa ei vai, joka kulmassa tulee vastaan pari) ja vielä mun etsinnöstä teki mielenkiintoisen se, ettei voinut tietää pääsisikö edes. Ja kun se Lahden reissukin on tulossa - no tästä sainkin hyvän turvasyyn pikaiseen siistimiseen. Hih hih.

Onni oli myötä ja pääsin kuin pääsinkin pikaiselle siisteysajalle, kiirettä vaan tuli kun siellä piti olla jo puoli kymmeneltä  ja kello oli silloin vähän yli puoli ysi - seuraava bussi lähti nimittäin tasan ysiltä ja mulla ei vielä ollu ees vaatteet päällä. KIIIIREEEE!!!! Onneksi bussilla pääs melkee ihan ovelle, joten mitään isompia sprinttejä ei tarvinnu ottaa. :) :)

Jotakuinkin siis tällaiset niistä tuli. Tuota ensimmäistä siistimistä en tajunnut edes kuvata, mutta viimeisen kyllä. Voitte silti kuvitella millaiset ne ekat saattoi olla, kun eivät paljoa tuosta vanhasta pöheiköstä eronneet. Nää nykyiset on hitusen kapeammat ja lyhyemmät - itse olen kyllä melkoisen tyytyväinen. Eli ei tullu niin ohuita ja selkeitä, kun mitä joillain naisilla näkee mutta oon mie näihin tyytyväinen. Hieman on tommosta turvotusta ja punotusta, mutta sain onneksi tommosta ainetta jota sitä hieman laskee.

16 kommenttia:

 1. noniin, kylläpä näyttää hyvältä ja siistiltä! :) kasvot on heti huolitellun näköiset!

  VastaaPoista
 2. emmiveera,
  Kiitti. Vielä ku värjäis ne, mutta sitä en tee ennenku oon hiukset laittanu ja siitä nyt ei tietoa, et millon.

  Mut oli toiki tappelun takana.

  VastaaPoista
 3. Hei omasta kokemuksestani voin vinkata, että nimenomaan se värjäys luo kuvan ohuemmista ja selkeämmistä kulmista. Mullakin meni vuosia ennen kuin mut saatiin yllytettyä kokeilemaan, mulla oli täysin päinvastaiset ennakkoluuot. Nyt olenkin jo pitkään värjännyt kulmat itse kotona. Kokeilepa muuten värjätä myös ripsesi!

  VastaaPoista
 4. ja taas toi ällöluomi, yöööörgh!

  VastaaPoista
 5. No johan on kulmat taas kurissa.

  (Hei anaalinyymi joka jaksaa käyttäytyä huonosti: olet nolo. Mene takaisin päiväkotiin opettelemaan käytöstapoja, jooko?)

  VastaaPoista
 6. Heti paljon skarpimpi katse sulla kun kulmat on siistitty. Tai siis näyttää skarpimmalta se katse! Itse olisin ehkä vielä ottanut vähän pois tuosta kulman keskiosasta alapuolelta noita rehottavia karvoja, mutta huomattava parannus jo tuollaisenaankin tuo on ilmeeseesi! Ja nuo näyttävät kyllä tuollaisenaan todella luonnollisilta sun ei-meikattuun lookkiin. Itse meikkaajana suosin hieman kapeampia kulmia vielä, joten ehkä siksi olisin itse nyppinyt noita vielä lisää :D

  Nyt vaan seuraavaksi kestovärjäys kulmiin ja ripsiin niin ilme kirkastuu vielä entisestään, eikä tarvitse meikata sen eteen! Mäkin suosin kesäisin kestovärjäystä niin voi lepposasti kulkea meikittä ja näyttää silti huolitellulta.

  Kiva kun kävit kokeilemassa tuota nypityttämistä etkä tyrmännyt ideaa täysin :) Täältä ruudun toiseltapuolelta monesti näkee juttuja joita kannattaisi kokeilla. Itselleen ja omalle ulkonäölleen sokeutuu vuosien mittaan jos tyyli pysyy aina samana. Toivottavasti uskallat käydä koettamassa kulmien ja ripsien värjäystäkin vielä joku päivä ;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Ai se on se värjäys joka luo? Hmmm... No mutta enköhän mää anna sitten ammattilaisten tehdä nuo värjäykset, etei tuu mitään väärää väriä yms.

  Anonyymi2,
  Hyvä anonyymi, tiesithän että ällöluomesta pääsee siten eroon ettei käy täällä blogissa katselamssa sitä? Sillä nyt ainakin puoli vuotta tuota täytyy katsoa. ;) Ellei kauemminkin. ;)

  Linnea,
  Niin on! :) Täytyy YRITTÄÄ ite vähän pitää niitä siistinä. :) Että joo, kyllä ne pinsetit multa löytyy. ;)

  Saj,
  Mä muuten katselin noissa kuvissa itse samaa, et tosta keskeltä alhaalta ois voinu vielä nyppiä pikkuisen. Muttei siis näinkään hasusmpi. :)

  Siis oonhan mää ennenkin käyny siistimässä kulmani enkä ideaa ole koskaan siis tyrmännyt. Se vaan joskus tarvitsee aikaa toteuttaa. ;) Siis en niinku heti oo pomppiis kulmien siistimiselle, kun joku siitä täällä sanoo vaan menen, kun saan itse sen sähköshokin. :) Ja tuon värjäyksenkin aion tehdä, kunhan nyt ensin käyn siellä parturissa - ennen tuskin kannattaa mennä. :)

  VastaaPoista
 8. No nyt on kivat kulmikset! Odotan innolla omaa kulmien värjäystö, kun mie oon tällai albiino, millä ei kyllä karvat namassa näy yhtikäs jos niitä ei esiin meikkaile :D! hehe

  VastaaPoista
 9. Nyt on tosi hyvät kulmat! Minäkin suosittelen kestovärjäystä kulmiin ja ripsiin. Itse olen ainakin tykännyt.

  -miima

  VastaaPoista
 10. Tosi siistit! :) Ja tiedätkö, nyt ne on helppo siistiä itse tästä eteenpäin koska erotat nopeasti ylimääräiset karvuskat kun on selkeä kaari :) -M-

  VastaaPoista
 11. Anselmi,
  Kiituksia. Ja katsotaan jos innostutaa siel sit tekee jotan muutakin ;)

  Miima,
  Kiitoksia. Täytyy katsoa kun saan asiaan innostuksen, et värjäytän nuo. Ties vaikka heti huomenan innostuisin ;)

  -M-,
  Se on kyl totta, mut en mie viimeksikään osannu nyppiä ylimääräisiä pois. Tai ehkä kyse oli viitsimisestä. ;)

  VastaaPoista
 12. hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 13. toi naisgeeni on mielenkiintonen juttu... mulla on toisin päin, pukeudun "epäfeminiinisemmin" kun esimerkiksi sinä Pipsa, mutta silti olen lipstick lesbian (oman määritelmäni mukaan ja ranskalaisten miesten, ne ei ymmärrä jättää rauhaan) pidän isoja sormuksia ja rannerenkaita ja meikkaan joka ikinen päivä, en koskaan lähtisi ihmisten ilmoille au naturel. että ota siitä geenistä sitten selvää :D

  VastaaPoista
 14. Victoria,
  Kiitti. No mä taidan kyllä tietää miksi itse oon näin kun oon. :)

  VastaaPoista
 15. Jokainen menköön omalla tyylillään, ei ole mitään "oikeaa" tapaa olla nainen, josta poikkeamalla jotenkin menettäisi jäsenyyskorttinsa. :D

  Mutta kiva, että olet nyt tyytyväisempi kulmakarvoihisi. Itse tykkään just enemmän luonnollisemmista (mikä ei tarkoita sitä, etteikö ne voisi olla myös huollitellut).

  VastaaPoista
 16. PS,
  Näinhän se on, et jokainen kulkekoot omia reittiensä ja tyyliensä mukaan. :) Mie kans tykkään luonnollisista, mut siisteistä - kun vaan muistais aina viikon välein siistiä kn on niin nopea kasvu näis karvois :(

  VastaaPoista