9.5.2012

Kun ei oo puhtia, kaikki työt seisoo


meinasin etten tänään jaksa kirjoittaa tänne blogin puolelle mitään koska oon niin tajuttoman väsynyt, me molemmat ollaan. Tosin mies sai kuningasajatuksen mistä tää moinen ilmiö meillä johtuu koska kun kuitenkin nukutaan yössä mukavat 8h joka yö. :) Eli kun en ole oma itseni ja on ns. huono päivä, niin mä oon vaan vaisumpi kuin normaalisti. Känkkäränkkäpäivinä (ei onneksi usein!) oon sitten suoraan sanottuna vihainen ja lähestymistä suositellaankin tehtäväksi oman harkinnan mukaan. :)

Huomenna pitääkin töissä varautua pidempään päivään, sillä aion kunnianhimoisesti suoritua kahdesta isosta hommasta - työajan puitteissa! Nähtäväksi jää kuitenkin, onnistunko.

Oli muuten hauska huomata, että blogini on erään listauksen mukaan 50. No nousee jos on noustakseen tai laskee jos on laskeekseen. :)

Pitäisi varmaan ostaa joku pieni vihkonen, koristella se ja alkaa raapustamaan kaikkia postatusideoita joita on joko omassa päässä tai te rakkaat ihanat lukijat ootte niistä vinkkailleet. Kun kyllähän niitä aiheta olisi, mutta jotenkin kaikki aika menee siihen et hölisen näitä liibalaabojani. Lupaan, et teen kenkä ja laukkupostatukset tuossa huomenna josko vaikka sais jomman kumman huomenna julkastuksikin. :)

Mulle tuli muuten tänään postissa JO TOISEN KERRAN joku halavatun terveyskysely. Mä inhoon noita kyselyitä (eikä siis vaan kyseisen kyselyn aiheen takia vaan ihan yleisesti!) ja eikö noiden pitäs jo siitä ottaa onkeensa kunnen ole siihen ensimmäiseenkään kyselyyn vastannut, niin että en taatusti vastaa tähän toiseenkaan... enkä tietenkään kolmanteenkaan!

Jospa pistäisin uusimman Mentalistin pyörimään ja jatkaisu raaputusta tuonne Hyvinkään suunnille. Jos vihdoinkin saisin tuon kirjeen valmiiksi, on nimittäin jo pari päivää pyörinyt tuossa pöydälläni ja vain pikkuisen olen edistynyt (väsy, syytän sinua!)

10 kommenttia:

 1. Kiva kun jaksoit meille kirjotella :) Näitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
 2. Minkä listauksen mukaan 50.?

  VastaaPoista
 3. Anselmi,
  Kiva kuulla. :) Harmi vaan et toi outo väsymys tekee kaikesta niin hankalaa...

  Anonyymi,
  Erään vain. :)

  VastaaPoista
 4. On eri asia jos blogia linkitetään jokaiselle keskustelupalstalle negatiivisessa mielessä ja se tuo kävijöitä, kuin se että blogi olisi suosittu ja sen takia paljon lukijoita.. Onhan noita listoja vaikka minkälaisia!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No, kävijöitä hekin ovat ja varmasti myös noilla suosituimmilla blogeilla osa kävijöistä tulee keskustelupalstojen kautta.

  Mutta.. en kuitenkaan laske itseäni suosituksi blogiksi joten yllätys oli silti mukava, olivatpa ne lukijat mitä kautta vaan tulleet. :)

  VastaaPoista
 6. Enemmän tekstiä ja kuvia, niin pääset korkealle :). Noita videoita kaipaa noi sensaationhakuiset vauva- heppa- ym. palstalaiset, että olis jotain "kamalaa" linkitettävää ja kauhisteltavaa.

  VastaaPoista
 7. Minäkin kaipaan tekstiä ja kuvia, tosin ihan itsekkäistä syistä :) Taidan vaan olla liian vanha kuuluakseni "videosukupolveen" :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  No kai sitä heillekkin täytyy jotain puhuttavaa antaa. ;) Eli ei ne videot lopu kuitenkaan. Varsinkin kun on noita vastauksia kysymyksiinne videoita vielä iso kasa tulossa. :)

  Linnea,
  No tarkoitus on että videoita tulis vaan pari kertaa viikossa ja tekstiä kuvien kans sit enemmän. Mut nyt kun on noita kysymysvideoita niin tulee jonkin verran videoita kuitenkin.

  VastaaPoista
 9. Juu, ainahan se on kiva kun mahdollisimman moni saa mitä haluaa.

  Ainoa videojuttu jossa olen koukussa on muuten tämä nettikamera: http://www.interactivezoo.eu/pesa.html

  Pennuilla ikää kohta kuukausi jo :)

  VastaaPoista
 10. Linnea,
  Joo, koetan tehdä molempia et jokainen saa sitä mistä tykkää. Ku videoita on kauheesti kyl toivottu mut koetan silti tehdä niin, etten nyt ihan joka päivä niitä tänne änkisi. Tai jos änkeänkin niin täytyy olla myös vastavuoroisesti tekstiä&kuvia. :)

  Ehtoolla tulee taas yksi vastausvideo teidän kysymyksiinne. :)

  Voi miten ihana! Kiitti ku linkkasit mulle tuon. :)

  VastaaPoista