31.5.2012

Linnea, tää on sulle (ja myöskin teille muillekkin)

* Miten sinä ja mies tapasitte ja päädyitte yhteen, siis teidän rakkaustarinanne! Oletteko muuten naimisissa vai avoliitossa? Jos avoliitossa, oletteko menossa naimisiin, ehkä hääsuunnitelmiakin jo?
No täältähän löytyy tuo video jossa on to-ooodella pitkästi kerrottuna meidän tarinamme. Eli nyt vaan Linnea sellaiseen paikkaan, missä voit katsoa tämän videon. :) Ihan avoliitossa ollaan ja tulevaisuudessamme ei näy avioliiton satamaa.

* Mihin osaan elämässäsi olet erityisen tyytyväinen tällä hetkellä? Mitä haluaisit muuttaa?
Oon aika tyytyväinen koko elämääni. Mulla on hyvä työpaikka, ihana mies, mahtavat ystävät ja oon itse terve. Mitäs sitä muutakaan voisi toivoa? Niii no siis jooo.. painokuviot voisivat olla toisin mutta joka tapauksessa oon tähänkin ihan tyytyväinen. :) Ainoa missä voisin toivoa muutosta, niin työkuvioissa mutta eivät siis pahat ole näinkään. Lisää siis tunteja toivoisin taikka vastaavasti kokoaikasen toimistoduunin. :) Tai ehkä ois hauskaa mennä kaupan kassalle istumaan ja kiusaamaan ihmisiä (siis silleen piilomaisesti, kunnei suoranaisesti kerta saa)

* Mikä on sellainen harrastus, josta olet kiinnostunut, mutta et ole vain saanut aikaiseksi aloittaa?
Määhän haluaisin ratsastaa, mutten todellakaan halua rikkoa polleparkoja tämän painoni takia. :) Joten tyydyn katsomaan sivusta. Mutta otetaasn nyt joku realistinen aihe... valokuvaus! Sitä haluaisin oppia enemmän ja toinen olisi tuon photoshopin käyttö. Ainoa syy miksen ole aloittanut on se, etten millään haluaisi YKSIN lähteä oppimaan. No ehkä mää vielä saan sen innostuksen ettei oo niinkään väliä oonko yksin vaiko kaksin. :)

* Oletko ikinä fanittanut jotain, mitä? Näkyykö tämä elämässäsi vieläkin?
No en fanittamisen siinä merkityksessä oo koskaan fanittanut ketään. Vai voiks sanoo fanittavansa mansikoita? ;) Se on ainakin semmonen mikä näkyy elämässäni vieläkin. ;) ;)

* Kymmenen kesäistä kirjavinkkiä lukijoille :)
Voi tätä en pysty varmaan tekemään, kunnen noita kirjoja lue niin paljoa. Jos vois suositella noita Harlekiinin hömppäpokkareita, niin sitten vois pariakin uutuuskirjaa suositella. :) Musta toi on just hyvää "heitä aivot narikkaan" lukemista. :)

11 kommenttia:

 1. Jee, sain (melkein) oman postauksen <3

  Pitää alkaa käymään läpi noita videoita joskus kun mies ei ole kotona, jospa sieltä löytyisi se romanttinen tarina...

  VastaaPoista
 2. Vielä kysymys: Aiotko viettää huomenna Mekkopäivää? https://www.facebook.com/wearadressday

  Sain jo työkaverit houkuteltua mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Linnea,
  Tuolla tekstissä on suora linkki siihen rakkaustarina videoon. :) Mut sie tuut pettymään, ei se oo mikään romanttinen tarina... :)

  Kyllä, huomenna ON Mekkopäivä vaikken tietnnyt tuosta että se on virallisestikin. Mikä tarkoitus tuolla on? Tai no, miepä meen ja katson. :)

  VastaaPoista
 4. No nyt näkyi! Ja onhan siellä romantiikkaa :) Olen itsekin niin vanha homekorva, että olen käyttänyt ICQ:ta...

  VastaaPoista
 5. hehei, mikset vain menisi rohkeasti ratsastamaan? :) hevoset ovat todella vahvoja eläimiä ja jaksavat kantaa oikeasti useita satoja kiloja! nykyisin ihmiset tuntuvat ajattelevan heti että "voi heppa parkaa", kun on peräti täysin normaali ratsastaja. mutta ne tosiaan jaksaa.
  äh, oli pakko sanoa tuosta, ettei todella hauskaa ja piristävää harrastusta tuon takia jättäisi!
  ja sulla on muuten kiva blogi! jään seuraileen :)

  VastaaPoista
 6. Linnea,
  Ai sieki oot käyttänyt ICQ:ta. Se tais olla tuohon aikaan melko suosittu, kunnes tuli taas mese...

  Anonyymi,
  Kiitoksia.
  No täytyy katsoa mutta en mie kyllä ratsastamaan uskalla. Taidan vaan ihastella noita polleja noista heppablogeista. :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi hei, mikä hevonen jaksaa kantaa useampia satoja kiloja? Iso hevonen painaa noin 600kg ja ratsastajan maksimipaino on 15% hevosen painosta. Jos ei osaa ennestään ratsastaa, iso ja painava ratsastaja kipeyttää hevosen. Ratsastus ei todellakaan ole sopiva laji ylipainoiselle, valitettavasti. Hevosten kanssa pystyy kyllä harrastamaan ilman selkään kiipeämistäkin, esim. tallityöt ja hevosten hoitaminen on oivaa liikuntaa painosta riippumatta. Myös kärryillä ajelu on tosi kivaa eikä siinäkään ole suurempia painorajoja jos ei nyt ihan shettiksellä lähde ajelemaan.

  Useilla talleilla on nykyään myös jonkinlaiset painorajoitukset hevosilla koska liian isot ratsastajat rikkovat ja kipeyttävät hevosen hyvin äkkiä.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on jollain tyttösellä nyt todella vääristyneet tiedot hevosista. Hevonen ei MISSÄÄN nimessä kanna monia satoja kiloja. Kirjoittaja on varmaan sekoittanut kantamisen vetämiseen. 100 kiloa on isollekin hevoselle jo todella paljon, saati sitten isompi kuorma. Toiseksi on tehtävä ero sen välille, mitä hevonen lyyhistymättä jaksaa kantaa ja mikä on sille terveellistä ja asiallista. Kyllä hevonen kantaa vaikka 150-kiloisen ratsastajan, mutta ei missään nimessä niin, etteikö se tuntuisi kurjalta ja aiheuttaisi pian vaivoja. Hevonen on elävä eläin, eikä sen asia ole laihduttaa ketään. Tämä viesti siis ennemmin Anonyymille kuin Pipsalle.

  VastaaPoista
 9. Joo ei yli 100 kiloisia heppasten selkään. :)

  VastaaPoista
 10. JOo no tota määki olin aatellu et tuskin hevonen tykkää et tämmönen monen sadan perunasäkki istuu selkään. :) Tosin on mulla alkeiskurssi käytynä joten osaan jotkut perusteet. :) Tosin siitäkin on aikaa jo niin paljon. Että kyllä ihan toistaiseksi jätän hevostelut hoikemmille ja nuoremmille (vaikka varmasti vanhemmassakin väessä on hevostelijoita) :) :)

  VastaaPoista
 11. Ei voi lähteä sanomaan, ettei tli 100kg hevosen selkään. Tai sitten on päässyt unohtamaan, että aika reilusti löytyy miesratsastajia ihan maailman huipulta, ketkä eivät ole näitä "puutarhatonttuja" ;) YLIpaino ja sitä kautta kehonhallinta vaikuttaa vaa'an lukemaan enemmän.

  Mutta tosiaan; tallityöt yms. ovat todella tehokasta liikuntaa! Siitä vaan talleille, on sekin kivempaa, kuin blogien lueskelu :)

  VastaaPoista