11.5.2012

Lukijan Toive: All my handbags

Lähes kaikki olkalaukkuni ovat kirppiksiltä hommattuja, kallein niistä taisi maksaa n. 20EUR. Espiritin laukku (yksittäiskuvissa kuudes) onkin ainut kalliimmalla hinnalla ostettu UUSI laukku. Tällä hetkellä kovin etsiskelen itselleni THE LAUKKUA ja hinnalla ei niinkään ole väliä, mutta silti jotenkin tunnun suosivan enemmän noita kirppiksillä tehtyjä löytöjä. Kierrätys kunniaan! :)

Oma suosikkini noista taitaakin olla tuo ihan alimmainen, tuollainen vaaleanhopeinen isohko olkalaukku. Sinne mahtuu niin mukavasti tavaraa ja sen takia vaadinkin isompia olkalaukkuja.

Talvisin yleensä en olkalaukkuja paljoa käytä, koska niiden käyttö tuollaisen paksuhihaisen takin kanssa on käynyt mahdottomaksi. Siitäpä syystä, näin kevään tullen otankin laukut esiin tuohon kaappiin josta ne saan kätevästi napattua mukaan.

34 kommenttia:

 1. apua miten ihanii laukkuja :ppp varsinkin noi kolme viimeisintä :)

  VastaaPoista
 2. suklainen,
  Kiitoksia, oon samaa mieltä sun kanssas. :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään laukuistasi, MUTTA väreistä en niin välitä. :) Makuja on monia. Sulla taitaa laseissakin olla vaaleanpunaista, taitaa olla lempiväri?

  VastaaPoista
 4. Pitää vielä lisätä, että suosittelen ostamaan jatkossa vain THE laukkuja, koska pian huomaat hukkuvasi ihan-kiva -laukkuihin. Niistäkin on yllättävän vaikea luopua, vaikka ovatkin vain ihan kivoja.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No makuja on tosiaan monia. :) Ja itse pidän nykyään aika monesta punaisen eri sävyistä. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2,
  Totta tuokin on. Tosin koetan silti hillitä, etten nyt ihan kaikkia "toiki on ihana kiva" laukkuja ostaisi.

  VastaaPoista
 7. Kahdeksan laukkua, aika vähän!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Varmaankin, mutta koetan pysyä kohtuudessa. :)

  VastaaPoista
 9. Ennen sulta tuli tosi usein vaate esittelyjä, sit se muuttu et aina perjantaisin ja nyt ei sitäkää :(((( en tykkää! btw. aivan ihania laukkuja, mun lemppari toi toka, valkoruskee

  VastaaPoista
 10. Tuo tummasävyinen laukku on tosi kiva :) Itsekin etsiskelen vielä itselleni laadukasta, neutraalinväristä nahkalaukkua, jonka hinta ei olisi ihan mahdoton. Pitäisi saada jotain "virallisempaa" tuon ihanan punaisen laukkuni kaveriksi.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Siis miten niin ei tuu vaate-esittelyitä? Joka perjantai on tullut paitsi nyt tänä viikolla. Ja kyllä ne sitten loppuvat kunnei ole vaatteita mitä esitellä. :)

  Linnea,
  Juu, sama itselläki on et joku laadukas ja neutraalinvärinen ois kiva saada. Ja ns. merkkilaukku. ;) Mut katsotaan nyt.

  VastaaPoista
 12. Talvitakinkin kanssa voi hyvin pitää olkalaukkua, jos on pitemmät hihnat. Mitä sitten pidät talvella? Reppua? Käsilaukkua?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Reppua ja käsilaukkua. Hmmm... no tuo viimeinen olkalaukuista voisi jopa soveltua sillä siinä on vähän pidempi tuo hihna.

  VastaaPoista
 14. Ihania laukkuja :) Mulla on vaan mustia marimekon laukkuja ja yks sellanen kukallinen punanen. Ihania piristyksiä noi vaaleanpunaiset. Meillä mies on yrittänyt saada mut lopettaan laukkujen oston. Noi marimekon laukut on kyllä siitä hyviä että ne on kestäviä.

  VastaaPoista
 15. Tuikku79,
  Marimekot on ihania muttei ne silleen itseäni innosta. Tai no pari kangaskuosia kylläkin muttei laukut. :) Mutta on siis ihania kyllä.

  Meillä mies ei oo vielä sanonu laukuista mitään, mutta eipä tuo onneksi oo vielä iso kasa. Luulempa, et jos vielä enemmän hamstrailen ni voi tulla sanomista. Mut kuten sanoin, koetan pysyä kohtuudessa. :)

  VastaaPoista
 16. Marimekon laukut on tosi hyvälaatuisia, tietysti hintaa on aika paljon, mutta samaa laukkua tulee pidettyä monta vuotta.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Näin oon kuullut. :) On se hyvä, et vielä tehdään tavaroita jotka KESTÄÄ.

  VastaaPoista
 18. siellähän se mun ex lepäilee viimeisenä muttei vähäisimpänä! :D <3

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 19. Saankos udella neidin ikää ? (:

  VastaaPoista
 20. emmiveera,
  Joo, täällä sun entises on. :) Ja ihana se on ollu. :) Just tommosta kaipasinkin.

  Anonyymi,
  Saahan sitä ja pian tulee 29 täyteen. :)

  VastaaPoista
 21. Ihana laukkupostaus! Kerrassaan kiva etten sanoisi kuule. Mun suosikki näistä on tuo suloinen Esprit ja sit toi sun oma suosikki, eli alimmainen. Kivoja!!

  VastaaPoista
 22. Ei nyt liity laukkuihin, mutta mun on nyt vaan pakko sanoo, että sää oot IHANA!

  VastaaPoista
 23. Anselmi,
  Sä varmaan näät alimmaisen sitten kun tuun. :) Vaikka reppu taitais olla käytännöllisin, ku sinne saa enemmän tavaraa sullottua. No kyl mä senkin mukaan otan, ettei sen puoleen. :) Ja viel on tulossa kenkäpostaus, takkipostaus ja housupostaus. :)

  Anonyymi,
  No kiitoksia, ittekki oot ihana! :)

  VastaaPoista
 24. Miten aiot muistaa äitiäsi äitienpäivänä?

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Oon jo muistanut lahjalla, mutta käydään viemässä kukkakimppu. Ja sit haudan kautta kotiin.

  VastaaPoista
 26. Mitä ostit äidillesi?

  VastaaPoista
 27. Híenoja laukkuja. Missä kirppareilla käyt täällä Porissa? Itse en koskaan tee mitään löytöjä, mutta olen käynyt lähinnä siinä Paanakedonkadun kirppiksellä.

  VastaaPoista
 28. Anonyymi,
  Mekon.

  Sanna,
  Käyn lähinnä Retrolinassa ja Hyllymeressä. Mutta myöskin Superkirppiksellä sekä Jättikirppiksellä. Nytkin oltiin miehen kans liikenteessä ja käytiin Retrossa ja Superissa - löytyi miehelle luettavaa. :)

  VastaaPoista
 29. aivan ihania laukkuja ja söpön värisiäkin, etenkin 4, 5 ja 6 kuvissa! alkoi ihan itteensäkki himottaa lähtee laukkuostoksille.. :P

  VastaaPoista
 30. Anonyymi,
  On ne ihania. :) Ja mee ihmeessä, mut kierrä kirppikset - sieltä voi löytää hienojakin löytöjä. Määki löysin mut isäntä ei antanu ostaa. PÖH! :(

  VastaaPoista
 31. Ihme tyyppi se sun miehesi, jos puuttuu sun ostamiseesi! Onko se niin saita?

  VastaaPoista
 32. Anonyymi,
  Ei se saita oo, mut järkevä. Sillä mitä järkeä maksaa käytetystä, vaikkakin erikoisesta laukusta 39eur. Toteski et jos ois ollu halvempi ni sitten.. Eikä mieheni puutu mun ostamiseen jos sen omalla rahallani teen, mut se koettaa kyl järkeä puhua ennen ostamista. Mikä on kyl ihan hyvä :)

  VastaaPoista
 33. Ei kai laukku ole käytettynäkään kallis tuolla hinnalla! (39,-) Olitko kirppariostoksilla omilla rahoillasi vai miehen rahoilla? Minä en tuollaista pomottelua kestäisi yhtään.

  VastaaPoista
 34. Anonyymi,
  Mä pidän kyllä kirppishinnaksi kalliina kun kyseessä ei ollut mikään merkkilaukku kuitenkaan. Lähes kaikista noista olen maksanut n. 5-20EUR väliltä. Paitsi tuosta Espiritin laukusta. Ja isännän rahoillahan siellä oltiin. ;) En mäkään pomottelua kestäisi jos kyseessä ois ollut mun rahani. Mutta ihan hyvä että järkeili tuota ostoa.

  VastaaPoista