5.5.2012

Megasuperhyperpitkähöpötysvideo eli vastauksia teidän kysymyksiinne videomuodossa, osa1

                   


                   

Kysymyksiä, joihin videolla vastattu:

- Unelma matkakohteesi? Vaikka et olisi ollut siellä, mutta haluaisit mennä sinne.. niin mitä tekisit? Ja miksi juuri sinne?

- Missä kaikkialla olet matkustellut yksin tai yhdessä miehesi kanssa?

- Millaisia ruokia teet? Mitkä on lemppariraaka-aineita?

- Jos saisit yhtenä päivänä tehdä mitä vaan ja se ei olisi rahasta kiinni, mitä tekisit?

- Mikä on hulluin päähänpistosi?

- Listaa asiat joista pidät sekä et pidä.

- Mistä piirteistä ihmisissä tykkäät ja et?

31 kommenttia:

 1. Lohi on aika edullista, varsinkin ne fileet, joita on joka viikko tarjouksessa. Meillä syödään kalaa pari kertaa viikossa ja monenlaista kalaa. Kilohinnan ollessa kahdenkympin paikkeilla on minulla kipuraja eli en osta sellaista (kylmäsavulohta) niin usein, mutta kerran viikossa nyt kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Joo, siis ei se peruslohi ookkaa kallista - tai en itse koe sitä kovinkaan kalliina mut isäntä kokee. :( Voitas kans ihan reippaasti ostella vaikka mitä, mut tossa se sit tökkii isännällä... No ehkei se halua myöntää ettei lohi noin usein kiinnosta.

  VastaaPoista
 3. Paljonko teillä menee ruokaan kuukaudessa rahaa? Suunnilleen?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Vaikea sanoa, kunnen oo vastuussa kaupassakäynneistä. Mut veikkaisin n. 200e?

  VastaaPoista
 5. Mikä sun horoskooppi on?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Hölöttäjä kaksonen. ;)

  VastaaPoista
 7. Lohifilettähän saa tarjouksesta alle 8e/kg. Joten halvempaa kuin moni liha. Joten ostat vaan ja keittelet lohisoppaa isännällekin ;)

  Mielenkiintoista olisi kuulla,
  -mitä miehesi pitää blogistasi ja avoimuudestasi videopostauksissasi,
  -paljonko blogissasi käy päivittäin vierailijoita,
  -onko sinulla ajokortti,
  -oletko suolaisen vai makean ystävä ja
  -mikä on parasta miehessäsi.

  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Lohifani,
  Niinhän sitä saa, mutta kun se on tuon yhden mielestä liian kallista siltikin. Säästelee nyt vähän huonossa kohtaa, mielestäni. :)

  - Mitäs mieltä se noihin olisi, en kuitenkaan kerro näissä mitään sellaista mitä en voisi kertoa avoimesti kelle tahansa.

  - Aika mukavasti. :)

  - Ei ole.

  - Suolaisen tietenkin. :)

  - Sen hymy, kun se hymyilee. Se on niin ihanaa, ku sille tulee rypyt tonne silmäkulmiin kun se hymyilee. Ja muutenkin koko hullunkurisuus koko isännässä. <3

  VastaaPoista
 9. Nämä videopostaukse on ihan parhaita :)!

  olisin halunnut vielä kysyä,että pidätkö lapsista, tai haluaisitko itse joskus lapsia miehesi kanssa?

  -miima

  VastaaPoista
 10. Miima,
  Kyllähän minä lapsista pidän, ainakin jossain tasolla. :) Mutta en usko, että meille tulee koskaan lapsia, en näe itseäni kuitenkaan niin äitihahmona. :(

  VastaaPoista
 11. ''kokoja 38-60'' itseasiassa mä oon kokoa 34, ja ylpeä siitä :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Hienoa sulle, ole ihmeessä ylpeä itsestäsi. :)

  VastaaPoista
 13. Hoitaako mies teillä kaikki ruokaostokset?

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  No suurimmaltaosalta kyllä, tosin mä teen aina listat. :)

  VastaaPoista
 15. Olet mukavan oloinen!:) Jos mielesi tekee herkutella, niin millä sen teet?:)
  t.uusi lukija

  VastaaPoista
 16. Hei,
  olet tarkka, että makuuhuoneessa värit sointuvat yhteen, joten eikö sua häiritse ollenkaan tuo ruskea pahvi sängyn päädyssä. Siinä näyttäisi olevan rasvainen kohta, mihin hiukset ovat osuneet...
  Joskus sanoit, että siinä on tapetissa jälkiä tms.

  Kyllä maitopohjaisia keittoja voi tehdä, ei ne kovin helposti kuohu yli. Maito lisätään lopussa ja vain lyhyesti kuumennetaan :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi1,
  No se vähän vaihtelee, mut erityisesti pidetään pitsasta - omatekemä taikka kaupan. Omatekemä kyl parhainta.

  Anonyymi2,
  No kyllä mie oon väreissä ollu hyvin tarkka, et kyl täällä nyt värit sointuu yhteen. Voisin ottaa siitä joskus kuvan tässä näin kunhan innostun. Ruskea pahvi kyllä kieltämättä pilaa maisemaa mutta sen on pakko olla siinä. Kunnei tuon kokoiseen sänkyyn olla löydetty sitä päätyjutskaa. Ruskea pahvi on siis pakko olla, siihen on ollu pakko vaan tottua. Onneksi se rasvaisin kohta on itse pahvissa, tapetissa itsessään ei jälkeä juurikaan ole, joku hyvin ohut kyllä muttei sellainen että se kiinnittiäisi huomiota.

  Ai se tehdään noin, että maito lisätään lopussa ja kuumennetaan vaan. No kiitoksia vinkistä, tätä mää en tienny. Luulin että se maito on siinä kokoajan. ;)

  VastaaPoista
 18. Meidän meiningit Porissahan oli yhtä ilottelua ja hulluttelua :)! Pien hulluttelu päivässä kuuluu asiaan!

  VastaaPoista
 19. Anselmi,
  Joo, niinhän se oli. Saas nähä mimmosta hulluuttelua se Lahden reissu on. :) No ehkä toi isäntä vähän rauhottaa menoa. Ja ihan totta, pieni hulluuttelu päivässä pitää mielen virkeänä. :)

  VastaaPoista
 20. Voihan tuon ruskean pahvin vaikkapa päällystää jollakin kankaalla, niin siitä tulisi tavallaan pääty sängylle. Miten siihen yleensä tulee jälkiä? Hiuksista?

  VastaaPoista
 21. Anonyymi,
  Tuo kangasidea on hyvä, taidampa käydä kangaskaupassa joku päivä katsomassa löytyisikö tuohon sen väristä kansta kuin mitä aattelen mielessäni. :) Ja hiuksista nuo jäljet varmaan tulee, tosin mun puolellani tuota tummentumaa ei näkyisi olevan lähes ollenkaan.

  VastaaPoista
 22. Toinen vaihtoehto voisi olla pitkä ja iso tyyny sängynpäässä, seinää vasten, kuten vaikka tämä:
  http://3.bp.blogspot.com/_rOr348zhpr8/TThx_PyttxI/AAAAAAAAAqA/xPq0ZyWEgVw/s1600/Tandem-tyyny-Raita.jpg

  Tai sitten kaksi pienempää, niin ei osu päät seinään. Tosin en sitten tiedä, jos miehesi on kovin pitkä, että mahtuuko jalat suorassa nukkumaan ;)

  -Tellu

  VastaaPoista
 23. Tellu,
  hei toihan olisi ihana idea. Ainoa vaan et sen pitäs olla sit sen verran korkea, että sen vois tiputtaa niinku seinän ja sängyn väliin. Sillä jos se ois tossa sängynpäädyssä, ni isännänltä tippui joitain senttejä pois - ku nyt jo sen jalat on ihan reunalla. Mut tommonen olisi UPEA!

  VastaaPoista
 24. Tyyny seinälle roikkumaan vaikka verhotankoon, ja sänkyä pari senttiä irti seinästä? :)

  Miten pitkä se sun isäntä oikein on?

  VastaaPoista
 25. Linnea,
  Miten tuohon seinälle voi verhotangon saada? Eikä tuo irti seinästäkään onnistu, ku mie oon omituinen puskija, ni tyynyjä sais olla kalastelees lattialta monta kertaa yön aikana. Muutenhan ongelma olisi noin helposti ratkaistu. :)

  Se on 193cm pitkä. :)

  VastaaPoista
 26. No saahan sen seinään kun poraa reiät ja laittaa siihen sellaisen telineen. Jos sellaisesta tykkää :)

  Olette varmaan söötti pariskunta kun toinen on pieni ja pyöreä ja toinen pitkä. Jotenkin aina niin hellyyttäviä sen näköiset pariskunnat :)

  VastaaPoista
 27. Linnea,
  Hmm... no mieluummin kyl sit semmonen ettei paljoo tarvis seiniin porailla reikiä. Et mieluummin se semmonen tyyny tonne, mut vaa isompi. Ku tossa joku oli laittanu linkkiä sellaisesta pitkulaisesta jutusta.

  No söötti ja söötti... kyl me varmaan hassu pariskunta ollaan kun toinen on lyhyt ja paksu, ja toinen on pitkä ja laiha. Tai no ei toi yks enää laiha oo mut kuitenkin normaalivartaloinen. :)

  VastaaPoista
 28. Miehesi on tainnut nähdä Italian rannoista vain yhden? Siellä on upeita rantoja, turkoosia vettä ja hienoa hiekkaa, riippuu vain siitä minne menee. On maksullisia rantapaikkoja ja ilmaisia. Kaupunkeja, villejä rantoja ja ties mitä.

  VastaaPoista
 29. Anonyymi,
  Joo, eihän se kaikkia rantoja ole nähnyt mutta parista puhui että kovin kivikkoisilta näyttivät. No se on kiva, että siellä on turkoosi meri ja hienoa hiekkaa, ni ehkä sitten sinne suuntaan kun se aika tulee. :)

  VastaaPoista
 30. Euroopassa autoilu on muuten todella mukavaa puuhaa, suosittelen! Siinä ei tarvitse stressata mahtuuko peppu penkkiin.

  VastaaPoista
 31. Linnea,
  Tuo on kyllä totta ja nyt kun isäntä on ajellut tuolla itävalta-italia-ranska akselilla niin on hieman tuttua. Itsellä kun ei oo ajokorttia, ni saisin nauttia vaan maisemista. :) Pitäsköhän ehdottaa tuolle yhdelle tommosta.

  VastaaPoista