4.5.2012

Mikä mekko mun pitäisi ottaa? Vai pistäskö elämänsä risaseks ja ottas KAIKKI

Cream / Terracotta
Yours Clothing

Tarvitsisin taas teiltä rakkailta lukijoilta niitä todella tärkeitä mielipiteitä.  Itse ottaisin näistä KAIKKI jos vain mahdollista (en tiedä vielä mieheni mielipidettä, kukaties vaikka antaakin luvan isommalle tilaukselle) mutta kun kaikkea ei aina ole mahdollista saada, huokaus. Itselläni ehkä tärkein pohdinta on, että sopiiko keltainen väri mulle. Kun en ole omistanut ainuttakaan keltaista vaatetta, niin en voi tietää.

Mutta voihan olla, ettei yksikään näistä sovi mulle joten myyntiinhän ne sitten menee. Eli jos täällä lukijoissa on sellaisia jotka käyttää kokoa 3XL/56 ja tykkäisitte joistain näistä mekoista, niin laittakaahan mulle sähköpostilla varausta just siihen minkä te sitten haluaisitte. Jos ei siis sovikkaan mulle, niin voin heti ottaa sitten yhteyttä siihen lukijaan joka oli juuri siitä ja siitä mekosta kiinnostunut. :) (mutta ei nyt manata ettei ne menis mulle, kun mä haluun et ne menee ja on täydelliset. Niin täydelliset et saan ottaa Lahden reissulle mukaan isot kasat)

Eli voit käydä antamassa äänesi tuonne sivupalkkiin, jos haluat pysyä hyvin hyvin anonyymina taikka jättää kommentin tämän postatuksen kommenttiboxiin.

Ja hei te uudet lukijat (nii just te siellä taustalla) toivoisinkin että kävisitte kertomassa kirjoitustoivomuksenne jos mielessänne on jokin aihe mistä en ole vielä kirjoittanut mutta haluaisitte tietää. Toiveita voi käydä toivomassa tääällä: On Sinun aikasi toivoa (huom! kyseisessä postatuksessa on kommenttihyväksyntä, joten älkää pelästykö kun tekstinne ei heti tule näkyviin)


Punainen / Keltainen
Yours Clothing

28 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja! Tosi nätit mallit ka kuosit! :) Jos nyt noista pitäisi valita, niin ottaisin eka mallista kerman värisen (tuo terrakotta on ehkä vähän tunkkainen/syksyinen sävy näin kevääseen/kesään) ja noista alemmista ottaisen molemmat. Mutta jos nyt ihan pakko ois niistäkin karsia, niin ottaisin punaisen, koska tyykkään sen kuviosta vähän enemmän vaikka on keltainenkin kyllä tosi nätti :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisistä valitsisin sulle terracottan. Sulla on niin vaalea iho, ettei ehkä kermanvärinen mekko toisi sitä hyvällä tavalla esiin.

  Tokasta keltaisen kuosi on mielestäni paljon punaista kivempi. Keltaisen kuosi on moderni, punaisen kasarihtava.

  Mietin noiden mekkojen yläosaa, että mahtaako tuo istua sulle, kun olet kuitenkin rintava. Tuon malliset umpinaiset yläosat istuvat parhaiten yleensä pienirintaisille, mutta toivotaan että ovat sullekin sopivia!

  VastaaPoista
 3. En ottaisi yhtään. Hihattomat mallit ei oikein imartele käsivarsiasi, anteeksi nyt vaan.

  VastaaPoista
 4. Mä en osaa sanoa ekasta hameesta et kumpiko parempi, toisaalta toi vaalea mut taas toisaalta tuo terrakotta, et ota siitä sit selvää. :D Mut olen kummastakin sit kiinnostunut jos ei sinulle ole sopivia ja sit toi keltainen ehdottomasti se on tosi nätti. Mietin kans tässä yks päivä et pitäiskö kans tilata yoursilta kesäkutsei..;D
  *Katariina*

  VastaaPoista
 5. Kalliita mekkoja ovat!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommenteista. :)


  Hedjå,
  Mulla on ollut tuollaisia umpinaisiakin yläosia ja hyvin ovat istuneet kun siinä on kuitenkin mukavasti tilaa isoillekin boobseille. :)

  Anonyymi,
  Niin, eihän nuo käsivarret mitkään kaunottaret ole mutta onneksi on olemassa bolerot joilla ne saa piiloon. ;)


  Karariina,
  Laitahan mulle sitä sähköpostia, et mistä oisit kiinnostunut jos ei istukkaan mun päällä hyvin. Suosittelen tilaamaan tuolta, kun on niin mahtavan väriset valikoimat. :) Keltasesta itekki tykkään eniten, mut pohdin vaan sitä et sopiiko se värinä mulle.

  Anonyymi2,
  No mulle tuo 45Eur on vielä kohtuuhintainen.

  VastaaPoista
 7. Ihania ovat kaikki!

  VastaaPoista
 8. Terrakotta ja punainen!

  VastaaPoista
 9. Ensimmäisestä en osaa sanoa. Terrakotta näyttää vähän tunkkaiselta väriltä, cream on nätti, mutta en oikein osaa kuvitella sinua niin vaaleassa. Jos on pakko valita, niin vaalea.

  Toisessa tapauksessa valinta oh helppo: keltainen, ehdottomasti. Punainen on myös suloinen, mutta keltaisessa värit toimivat paremmin ja se on jotenkin raikkaampi. Punaisessa olisi parempi jos mustat reunukset olisi korvattu jollakin värillä jota kankaasta löytyy.

  VastaaPoista
 10. Ai niin, oletko huomannut että Evansille on tullut isoille rinnoille sovellettuja versioita joistakin vaatteista? Oletko kokeillut?

  Normiversio: http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=4738058&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209530&parent_categoryId=209427&pageSize=200

  Tissiversio: http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=5330242&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209530&parent_categoryId=209427&pageSize=200

  VastaaPoista
 11. ei mitään, pitäisi olla hihat.

  VastaaPoista
 12. Pitääkö sun pyytää lupa mieheltä vaatetilauksiin? Voithan maksaa miehen tilille sitten sen tilauksen, jos teillä on eri rahat. Toisaalta en kyllä ymmärrä, mitä ihmettä teet niin hirveillä määrillä vaatteita vai onko tarkoitus vaan myydä niitä toisille?

  VastaaPoista
 13. terracotta varmaan riitelisi sun hiustenvärin kanssa, ja punainen taas näyttäis muutenkin liian punakalta (varsinkin jos aiot värjätä hiukset punaisiksi) joten toi valkoinen ja keltainen ainakin mun mielestä sopisivat parhaiten! alle vaan jotkut legginsit/caprit :)

  VastaaPoista
 14. Vähän ihmettelen, millä oikeudella osa kirjoittelijoista arvostelee Pipsan ruumiinosia. Jokaisella on oikeus olla oman lyhyen elämänsä millainen tahansa. Keskittyisit moittimaan ihmisiä, jotka tekevät oikeasti esim. pahaa toisille? :)

  Mutta mekoista: keltainen on ihana!

  VastaaPoista
 15. Anonyymi1,
  Niin ovatkin. Mies kyllä lupasi, että jos valinta on noin vaikea niin otetaan kaikki ja katsotaan sitten mikä istuu parhaiten. :)

  Anonyymi2,
  :)

  Linnea,
  Muakin vähän jänskättää toi vaalea väri, mutta ois kyl toisaaltas kiva omistaa joku tommonen vaalea mekko. Helteille varmaan ihan kiva. Ja keltanen ON ihana, mutta luulempa että tuun tilaamaan noi kaikki värit ja katson sitten sovituksessa mikä on parhain. Myydään ne sitten jotka ei sovikkaan. Ja kyllä mie oo huomannu nuo vaatteet, mutten oo nyt tuolta tilaillu mitään. Tosin nyt kun Yours on aika hyvin koluttu läpi, ni siirryn NewLook/Evans kauppoja koluamaan. ;)

  Anonyymi3,
  Hihat saa helposti, bolerolla. :)

  Anonyymi4,
  Siis en minä itse tilaukseen mitään lupaa pyydä, mutta hankala se silti on tilata jos mies sanookin että nyt on riittävästi vaatetta ja hän ei auta tilauksessa. Mun kortti kun ei käy tuolla maksuun, se valittaa jotain erroria aina. Ja näin on vissiin joillain muillakin käynyt. Mut eipä tuo isäntä oo koskaan kieltänyt mitään, mutissu kyl joskus et tarttenko nyt uusia. Mut nyt se on ollu niin ihana ja sanonu, et kyllä sitä mekkoja tarttee kesäks. Ja varsinkin noin ihania!!! :) :) No hirveitä määriä vaatteita tietetnkin käytän ja ne toki myyn, joista en pidäkkään.

  Anonyymi5,
  Se voi hyvinkin olla, mutta ei se punaväri oo koskaan riidelly noiden toisten punasten mekkojen kans. Kamalan vaikea loppupeleissä päättää kun kaikista tykkää niin paljon.

  VastaaPoista
 16. Keltainen ainakin ehdottomasti, aivan ihana! Ja ylemmistä vaaleea on kivempi.

  Enkä ymmärrä tuota ,että kun on paksut käsivarret ei saa käyttää hihattomia vaatteita.

  Jos on paljon hellettä,ei kukaan halua vaatteita missä on pitkät hihat!

  Ja boleroa voi tosiaan käyttää jos haluaa.

  -miima

  VastaaPoista
 17. Anonyymi6,
  Keltainen on kyllä ihana, mutten luultavasti pysty vastustamaan tuota punasta.

  Ja antaa ihmisten arvostella, eipä minua haittaa. :) Varsinkin jos kyseessä on se ettei mekoissa ole hihoja kun ne käsivarret saa niinkin nätisti piiloon kun pistää boleron päälle. :) Tosin tuskin aina käytän. :)

  Anonyymi7,
  Se on kyllä totta, että kun on hellettä niin sillon mennään mahdollisimman kevyesti. Onneks mulla onkin helteitä varten odottamassa pari ihanaa lepakkopaitaa. :)

  VastaaPoista
 18. Mä äänestän vaaleeta ja keltaista. Hitsi miten ihania kesämekkosia. Meen heti mekkokaupoille iteki kuhan saan palkan :) hih

  VastaaPoista
 19. ota toi keltanen, taikka oranssi:) Väriä kesään!

  VastaaPoista
 20. Keltainen mekko on paras! Ilmeisesti miehesi siis maksaa shoppailusi? Ajattelinkin, miten osa-aikaisen siivoojan palkalla on varaa ostella koko ajan vaatteita...

  VastaaPoista
 21. Nyt alkoi mietityttää onko punaisen mekon kohdalla koko ajan lukenut "keltainen" ja keltaisen kohdalla "punainen"... :D

  VastaaPoista
 22. Anselmi,
  Meen täytyy mennä sit kaupoille ku tuun. :)

  Anonyymi1,
  Keltanen se ehdottomasti pitää olla, mut otan luultavasti näistä molemmat. :)

  Anonyymi2,
  No ei nyt suinkaan aina maksa. :)

  Linnea,
  On siinä kokoajan lukenut noin. :)

  VastaaPoista
 23. Olen siinä samaa mieltä toisen kommentoijan kanssa, että tuo umpinainen pääntie saattaa olla jokseenkin hankala rintavalla ihmisellä. Kyse ei ole siitä, etteikö etumus mekkoon mahtuisi, vaan siitä, että se ei runsasta etumusta yleensä imartele lainkaan. Umpiainen kaula-aukko saa aikaan vain uniboob-efektin ja saa yläosan näyttämään entistä suuremmalta ja raskaammalta.

  Ylemmät mekot ovat mahdollisesti myös malliltaan hieman ongelmallisia siinä mielessä, että mekkojen vyö ei todennäköisesti asetu vyötärösi kapeimpaan kohtaan, vaan hieman alemmaksi. Olen huomannut tuon ongelmaksi erityisesti lyhyillä ihmisillä milteinpä painosta riippumata: olen 155-senttinen ja minun täytyy ainakin olla tosi tarkka, että mekon vyötärö osuu oikeaan kohtaan, sillä torsoni on lyhyt. Usein se putoaa liian alas, mikä on todella epäimartelevaa.

  Itse en sinuna uskaltaisi ostaa tuota ensimmäistä mekkoa kummassakaan värissä (vaikka superkauniit ovatkin), sillä pitäisin melko epätodennäköisenä, että se istuisi hyvin. Jos uskallat, niin kannattaa toki kokeilla, eihän sitä koskaan tiedä. :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Pakko sitä on kyllä kokeilla, sillä muutoin tuo kummittelisi mielessäni että miksen ostanut ja kokeillut. Varsinkin kun noille mekoille on ostajansa jos eivät olekkaan sitten sopivat.

  Mutta voihan olla, että joku noista osottautuu ongelmaksi - tai sitten ei. Ei siinä auta loppujenlopuksi jossittelut. Harmi kyllä, ettei niitä voi palauttaa, olisi nimittäin paljon helpompaa. Ja halvempaakin.

  VastaaPoista
 25. Jos et voi palauttaa mekkoja niin tilaa ihmeessä ensin toinen, sovitat ja jos sopii niin tilaat lisää. Eteenpäin myymisessä tulee kuitenkin aina vähän takkiin.

  VastaaPoista
 26. Anonyymi,
  Miten niin tulee takkiin? Ei mulla koskaan ole tullut takkiin kun olen täysin uuden vaatteen myynyt eteenpäin. Niin tyhmästi en tekisi, että myisin tappiolla kuin olen itse ostanut kalliimmalla.

  Mutta tilaan näistä siis kolme mekkoa. Olkoon sitten luojan käsittelyssä, sopiiko vai eikö. Tosin en usko, etteikö nuo sopisi - mulla on nimittäin eräs asia jonka avulla pystyn kyllä päättelemään sopiiko vai eikö. Ainut sopimisasia onkin noiden mekkojen värit.

  VastaaPoista
 27. osta sellanen 500 litran jätesäkki ja leikkaa siihen reiät käsille ja päälle, tulee just hyvä pvc-mekko. mullakin on :)

  VastaaPoista
 28. Anonyymi,
  Joo, pitäs varmaa ostaa ja tehdä noin. Siitä tulis niin loistelias mekko mulle. :)

  VastaaPoista