26.5.2012

Sano, älä pidä sisällä. Huuda, älä pidä sisällä (Petri Nygård)


Se on lauantai, tätä kauan hain...
Se on jälleen yksi lauantai yksikseen kotona mut mie vaan tykkään - varsinkin kun meidän kauppakassia se kulta meni työstämään, alkaa olemaan katsastuskunnossa.

Aattelin jos ottaisin ahkeran emännän roolin taas vaihteeksi, eli siivoisin täällä. Siispä imuri kouraan, vuodevaatteet vaihtoon ja pesuun. Jeee, oikee supernainen imurin kanssa vetelee pitkin kämppää. :)

Voi muuten tota reppana parkaa, ku se oli aamusti ihan rikki kun taas siitepölyt aiheutti tukalan olon. Herättiin sitten tosiaan jo seiskan aikaan ku toinen ei saanu nukutuksi enkä minäkään sitten. Kuinkahan kauan toi koivun siitepölyaika vielä kestää? Mulla se on aiheuttanu sillon tällön vaan jotain järketöntä tukkosuutta mut mulla sentään antihistamiini auttaa, kulta sais nappia vetästä vaik kokonaisen laatan eikä siltikää tunnu et auttais.

Kävin tuossa rauhallisella kävelyllä kun kulta lähti remppailemaan. Oli oikein miellyttävää käpytellä ja katsella ympärilleen. Harmitti kyllä, etten ottanu kameraa mukaan mutta oisko se sitten ollu yhtä rentouttavaa?

Jokos siellä on lukijat maistelleet kesän ensimmäiset jädet? Eiks ookki muuten ihana toi rannekoru? Lav it! Sopii hyvin tuon eläinkuviollisen mekon kanssa.

Eilen ehtoolla meni kyl ällistyttävän hyvin mulla hermot (valitan, aiheesta en puhu nyt täällä) mutta jos en koe tehneeni mitään virhettä, niin en taatusti ala nöyrtymään. Tähän tilanteeseen sopi hyvin huudattaa Petri Nygårdin Päästä kappaletta (päästä höyryy, päästän höyryy) Harvassa on silti tilanteen että Piialla menee hermot.

                                                                 Np. Laura Närhi - Hetken tie on kevyt

Lemmut lammessa

6 kommenttia:

 1. Itse oon syöny jo pari kesäjädeä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava koru!

  VastaaPoista
 3. Onko tuo kuva otettu bussin ikkunasta?

  VastaaPoista
 4. Suklainen,
  Mitäs makuja oot maistellut?

  Anonyymi,
  Kiitoksia, se on kyl upea! :)

  Anonyymi2,
  Jep.

  VastaaPoista
 5. Voi ihanat lehmukat lammessa <3!! Mi eniin tykkään lehmukoista! Ja joo on täälläkin syöty jo kesäjäde jos toinenkin :) nami nam!!

  VastaaPoista
 6. Anselmi,
  Jooo, olivat niin söpöisiä siel vedessä. Tuossa on tosiaan lehmiä ja lampaita. :)

  VastaaPoista