27.5.2012

Sano se kukkasin


Kuten eilen sanoinkin, niin siivosin tosiaankin kodin oikein kunnolla. Sisällytin mukaan siis vielä tuon vessankin vaikkei se sinällään kovin likainen ollut mutta tuli hyvä mieli kuitenkin. Mutta kaikki siis alkoi sillä että siivosin laittoilta kaikki ylimääräset roippeet niiden omille paikoilleen eli kaappiin jonka jälkeen rullasin kaikki irtisaatavat matot ja vein partsille tuulettumaan. Sitten tartuinkin imuriin ja aloin imuroida hullunlailla. Voi että sitä hien määrää, mutta pakko sanoa että iloiseksi ja tyytyväiseksi se vaan mut sai. Koko tunnin reuhoomisen jälkeen olikin sitten ni-iiin nautinnollista menny suihkuun ja hangata ittensä puhtaaks tommosella karkealla sienellä. Suihkuttelun jälkeen napsautin vielä pesukoneenkin päälle ja sitten kun se tuli valmiiksi, vein tuonne "ulos" kuivumaan eli partsille siis meidän tapauksessa sillä en uskalla viedä tuonne ulos kuivumaan, eikä kyllä kovin moni muukaan näyttäisi uskaltavan. Harmi.

Olen muuten vielä tämänkin päivän yksikseni, mutta en todellakaan harmistunut asiasta. Saadaan me kuitenkin illat olla yhdessä, joten käytän tämän päiväsajan vapauden siihen että kirjoittelen kirjeitä ja katselene elokuvia - varsinkin kun noita nyt pystyy tekemään täyspainoisesti kunnei ole mitään kotipuuhaa tiellä. Paitsi lykätä nuo vuodevaatteet vielä pesuun.

Vielä tosiaan pari työpäivää ja sitten saankin pitää viikon pikkuloman. Tulee kyllä tarpeeseen tässä niin rasittava elämässäni. (joopa joo)

Ihanaa kun voikin olla itseensä niin tyytyväinen. Ja tarkoitan nimenomaan tämän siivousinnostuksen takia tyytyväinen. Eipähän sitten lomalla tarvitse touhuta niin paljoo, muutaku siiderilasi toisessa kädessä ja toisessa joku hyvä kirja eli kun palaan lomaltani oon ruskea ku papu. Hehehe, no tuskimpa sentään kun ensi viikoksi on luvattu vesisadetta, että uitettu koira ennemminkin kuin tuo papu.

21 kommenttia:

 1. Punainen mekko <3 Mulla on mekkokausi vielä kunnolla aloittamatta, kun en ole saanut sääriin ollenkaan väriä tarttumaan, eikä näillä säillä enää viitsi tummia sukkiksia. Jos huomenna iskisi päälle vähän pidemmän hameen ja punaiset kengät, niin kehtaisi ehkä töissä viilettää niillä.

  Mulla on aina ikuinen ongelma että kehtaanko mennä töissä ilman sukkiksia, kun oikeastaan siellä pitäisi sukkikset olla, mutta toisaalta pitkän hameen alta ei sääriä niin näy ja ne sukkikset ei ole kovin mukavat jalassa. Ja kun ei ensi viikolla pitäisi olla tiedossa kuin pari kokousta, niin niihen voisi sitten erikseen vetää sukkikset jalkaan, että ei tule pahoja katseita. Mutta mutta... No joo, katsotaan huomenna sitten, miltä tuntuu.

  Hei kai muistat että nyt siitepölyaikaan ei kannata kuivatella mitään ulkona, jos kärsii allergioista... nimimerkillä "unohdin ja niistin verta".

  VastaaPoista
 2. Mekko on kyllä kiva!
  Minusta olisi kiva nähdä edes kerran miltä näytät meikattuna. Vaikka et siis tykkää meikata,mutta edes yksi kuva :). Vaikka seuraavan kampaamokerran jälkeen.
  Ja riittäisi ihan vaikka peitevoide+puuteri ja ripsiväri. Ja sitten tietysti se tukka nätisti.

  -miima

  VastaaPoista
 3. Linnea,
  Se on kyl ihana. Mietin vaa just et kumman pakkais mukaan Lahteen, ton vaiko keletasen. :)

  Pitkä hame vaa päälle ja sukkikset pois. :) Ainakin helteellä mää vähät välittäsin jos joku paheksuisi, mää ainakaan tahtos lämpöhalvausta. ;) Vai onks teillä toimistossa kuinka hyvä ilmastointi?

  Kyllä murunen muistan et siitepölyaikaan ei kannata kuvatella ulkona. Ei nuo pyykit ulkona siis olleet, vaan partsilla. ;)


  Miima,
  No pieni hetki niin laitan tähän sulle muutaman linkin niin näet miltä näytän meikattuna. Parissa on siis Anselmi mut meikannu ja sit parissa ihan ammattilainen.

  http://2.bp.blogspot.com/-u2s8z_d2hvE/TiSSlyvnlBI/AAAAAAAAAas/9-av9mBA9f8/s1600/IMG_8987.JPG

  http://4.bp.blogspot.com/-CkEdYyW0Oig/TiSQQLDqhvI/AAAAAAAAAZ8/9hY_UYGbO1U/s1600/IMG_9001.JPG


  http://4.bp.blogspot.com/-0W3f6K7cV5M/TmIoti9X7yI/AAAAAAAAAg8/Db-4iNXdoQs/s1600/022.JPG

  http://3.bp.blogspot.com/-QvtCn3o_6kY/TmIoCCE1SWI/AAAAAAAAAf8/DUtEMpeFbXs/s1600/004.JPG

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Löysin blogisi erään foorumi kautta ja onneksi löysin.

  Olen vanha porilainen, ja kun sanon vanha tarkoitan sekä iällisesti kuin myöskin siten että olen jo vuosia sitten muuttanut sieltä pois, mutta aina se tulee olemaan minun kotini jollain tapaa. Siellä ovat sukulaiseni, siellä ovat juureni. Ja taas kun kesä koittaa niin auton nokka kääntyy päin Poria:)) Ja mm. Luviaa..
  Blogisi, kuten sinäkin, on todella aurinkoinen, positiivinen. Mm.

  Terkuin, Päivi

  ps. mukavaa viikon pikkulomaa

  VastaaPoista
 5. Harmi ettet koe meikkausta omaksesi, pakko nimittäin sanoa että oot tosi kaunis tuommosessa kevyessä meikissä ja saat ihan uutta ilmettä kokonaisuuteesi. Ja hommaa hyvän tähren jotain väriä ja leikkausta tuohon tukkaasi :D

  VastaaPoista
 6. Nätti mekko :-)
  Ja kyllä vaan on tosi mukavaa kun pääsee kunnolla vauhtiin siivouspäivänä. Minusta tuntuu joskus että yksi tehty homma tavallaan yllyttää jatkamaan seuraavaan jne. Ja ennen kuin huomaakaan on tehnyt paljon enemmän kuin aikoikaan!
  -e-

  VastaaPoista
 7. Minkä kokoinen asunto teillä on, jos kunnolla siivoamisessa meni vain tunti?

  VastaaPoista
 8. Ehkä Pipsa on nopea siivoaja, kun tekee sitä työkseen :)

  Olisinpa mäkin noin nopea. Meillä menee aina kahdelta ihmiseltä kaksion siivoamiseen vähintään 3 tuntia :D Sisältää siis tavaroiden poimimisen/lajittelun/viemisen omille paikoilleen (tähän menee tosi kauan, kun oon sellanen kasailija ;), imurointi, pölyt, lattian pesu ja vessan pesu sekä yhden maton tamppaus.

  Ehkä siivoaminen nopeutuis, jos siivois vähän useammin :D

  Aurinkoista päivää Poriin!

  Annika

  VastaaPoista
 9. Päivi,
  No kas mukavaa, että joku vanha porilainen on tämän jostain bongannut. :) Tervetuloa vaan lueskelemaan. :)

  Kiitoksia, mutta en mää aina ole aurinkoinen ja positiivinen ihminen. :)

  Ja kiitoksia, lomaan jo lasketaan tunteja. ;)

  Anonyymi,
  No siis kieltämättä näyttäähän se kivemmalta kun on meikit naamassa, mutta en silti kokenut sitä omaksi jutukseni. Katsotaan myöskin tota hiusasiaa. ;)

  -e-,
  Kiitti. Se on todella mahtavaa, ku saa omassa vauhdissa touhuta. Saan silleen tehtyä hommat todella nopsaan.

  Anonyymi2,
  Ihan kaksio meillä on. Ja mie lasken tuohon tuntiin siis mukaan imuroinnin, lattianpesun, vessanpesun, pölyjen oton. Muut kuten mattojen tuuletus, tavaroiden noukkimien lattialta + muunlainen siistiminen, ni noita en sitten mukaan laskenut kun tapahtui silleen niputtain.

  Annika,
  Nii, oiskohan siinäkin syytä miksi nopeasti siivosin. No mutta myös siinä, että laskin tohon tuntiin vaan tietyn hommat enkä suinkaan kaikkea. Varsinkin kun noukein nuo tavarat ja vein matot tuulettumaan paljon ennen ennenkuin aloitin itse siivoamisen. :)

  VastaaPoista
 10. Oletko koskaan miettinyt rintojenpienennysleikkausta? Saisit varmaan jo kunnalliselta puolelta sen, kun vika on noin massiivinen. Selkävaivasi ovat varmasti kammottavat. Tai jos eivät ole vielä, niin viiden vuoden päästä selkä alkaa painua jo kyyryyn. Kannattaa miettiä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  En oo kyllä koskaan kuullut, että kunta tekisi rintojenpienennysleikkauksia. :) No pohditaan asiaa kun ne selkävaivat ilmaantuvat, vielä niitä ei siis ole ollut. :)

  VastaaPoista
 12. Tuossa kuvassa taidat ollakin paljassäärin ja näyttää tosi paljon kivemmalta noin kuin paksujen housujen kanssa!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Oon joo paljassäärin, mut en mää silti halua ihmisiä mennä shokeeraamaa näillä jaloilla. ;) et kyl määä ny hi-iiiieman hieman kanssaihmisiä. :)

  Kotonahan mää meen aina paljainsäärin. :)

  VastaaPoista
 14. Kiva mekko! Sopii ja istuu hyvin. Yläosa tosi kivan näköinen. :) Just sun mallinen! Ja olit hirveän nätti noissa kuvissa meikattuna!

  VastaaPoista
 15. Mulle esim. on tehty rintojenpienennysleikkaus Kelan piikkiin ja tästä on jo 15 vuotta aikaa. Koko osasto oli täynnä rintapotilaita, on se kyl tosi tarpeellinen ja hyvä leikkaus. :) Olo helpottuu todella...

  VastaaPoista
 16. Kyllä tehdään julkisella rintojen pienennyksiä, jos niistä alkaa olee haittaa.. esim. juuri selkä-hartia vaivat.. Mun ystis on menossa sellaiseen, nyt ikää 33 ja alkaa olee niskakipuja ja selkäkipuja rintojen koon takia, vaikka ystikselläni on paljonkin pienemmän rinnat kun sulla - ainakin kuvista päätellen. :)

  Mulla on mekkojen/hameiden kanssa aina joko sukkikset, sukkisleggarit tai sukkis caprit.. en voi sietää tavan leggareita ja ilman taas en osaa jotenkin olla - tulee ihan liian paljas olo.. tai no jos on PITKÄ hame, niin sitten.. tosin mullakin on sen verran pullukat nää reidet, et varmaan kesäkuumalla tulis hirveet hankaumat kun hikoilis :D En tiedä, en ole kokeillut.

  Hauskaa minilomaa. :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Kiitoksia. Ton ja keltasen mekon kans tosin tulee niin juhlallinen olo, kun niitä pitää et ei varmaa iha joka päivä oo päällä. :) Ja kyllähän sitä jokainen nätistyy, ku saa meikkiä naamaan. ;)

  Elin@,
  Ai on vai? No mie en tuota leikkausta aattele ennenku jotain vaivaa tulee. Et menköö ne nyt vaa edellä, joilla on vaivoja. Tykkää viedä sellaiselta paikkaa, jolla on vaivoja.

  Wee,
  Aika hassua, etten tiennyt noista. Mullehan tota ei tehtäisi, kun mitään vaivaa ei siis ole. Siis ei oo selkä eikä hartiat vaivanneet. Mikä on kyl ihme näiden tissien kans.

  Nii mullahan on siis 90-95G rinnat. :)

  Sukkisleggareita mieki suosisin sitten jos jotkut pitäs jalkaa laittaa, tosin leggareilla oon menny eikä noikaan hassummat oo. Kunhan ne on semmoset tosi myötäilevät vaan. Muuten jos tykkäät mennä ilman sukkiksia mut reidet hankaa, ni joku vinkkas laittamaan pyöräilyshortsit alle ni helpottaa. :)

  VastaaPoista
 18. Punanen mekko on ihana ja sopii _täydellisesti_ sulle!

  VastaaPoista
 19. I-HA-NA mekko!

  terveisin, anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. Helinä,
  Kiitoksia. :)

  VastaaPoista