15.5.2012

Useimmat tämän elämän varjoista aiheutuvat siitä, että seisomme itse auringon edessä (Tuntematon)


Hiljasta oli kun meikäläinen lähti kotoa heti aamutuimaan. Piti oikein napata kuvan, kun oli niin hiljaista. Vaikkei täällä päivälläkään nyt mitään kovaa ruuhkaa ole, mutta aina näkyy jossain joku. Ei ollut mitään ongelmia nousta tänään aikasin ylös, koska eihän siitä nukkumisesta mitään oikein tullut kun heräilin yöllä tunnin välein katsomaan kelloa. Viisi tuntia unta ja nekin tunnin pätkissä. Silti ihmeen pirteänä lähdin töihin ja pysyinkin pirteänä, kunnes tulin kotiin ja söin - sitten iski väsy. No huomenna aion mennä samalla tavalla aamusti aikaisin että pääsen sitten aikasemmin poiskin.

Mihinhän on jäänyt mun Yoursin pakettini? Ei oo tänäänkään nimittäin tullut... Pakko kyllä perjantaina tulla kun sit se on ollut kaks viikkoa (tai siis 10työpäivää) matkalla.

Noista vaatteista on tullut kyl niin semmonen juttu ettei oo tosikaan, mut luulempa sen vaan johtuvan siitä kunnen nuorempana ollut yhtään kiinnostunut... tai ehkä olin kiinnostunut mutten uskaltanut yksinkertaisesti tehdä mitään repäisevää, kuten tänä päivänä. No tänä päivänä ei tartte pelätä, mähän oon ku mikäki tienvarsimainos kirkkaiden värieni kanssa. :) Kyllähän sitä sanotaan ettei saisi pukeutua näin ja noin, mutta itse en vaan jaksa välittää siitä mistä toiset tykkää - pääasia että itse tykkään koska itsellenihän mä sen vaatteen olen ostanut. Heh, jos joku saisi mut pukea ni se olisi varmaan musta jätesäkki joka paksuntaisi entisestään... eikä toi ois kesällä kovin viileä kokonaisuuskaan. ;)

Oli muuten se taideteos tullut valmiiksi joten tuossa alempana kuvaa siitä, miltä näyttää valmiina ja parempi, ilman niitä rakennustelineitä. :)                                                                     Np. Lady Gaga - The Edge Of Glory

14 kommenttia:

 1. Yoursin paketeissa taitaa nykyään olla seurantakoodi... Mulla oli ainakin viimeksi :)

  VastaaPoista
 2. Linnea,
  Mulla ei oo ollu joten tuskin tässäkään. No jos ei vielä ens viikonkaan aika tuu ni sit alan ottaa yhteyttä noihin.

  VastaaPoista
 3. Oletko ihan varma? Yoursilla tuli kansainvälisiin tilauksiin seuranta mahdolliseksi marraskuussa 2011. Sieltä My Orders -kohdasta kun valitsee Track order, niin ohjautuu DPN:n sivuille ja siellä lukee missä paketti menee.

  Vai voiko nuo vaihdella kaupungeittain?

  VastaaPoista
 4. Linnea,
  Aaa, niin tuon saa ilmeisesti jos on rekisteröitynyt sivuille. Mie kun en oo. :) Pitäs varmaan tehdä se, et näkis sitte missä menee mut luulisi että voisivat sitten antaa sen seurannan minulle jos kysyn sitä? Lähetin nimittäin kyselyä tuosta kun on kestänyt...

  VastaaPoista
 5. Hei wautsi wau miten hitsin upea toi seinämaalaus. Ihan mielettömän hieno. Haluun nähdä tän joskus livenä.

  VastaaPoista
 6. Anselmi,
  No ehkä sitten Jazzeilla kun tuut?

  VastaaPoista
 7. Oli pakko käydä kattomassa tota maalausta ku niin paljon niitä mainostit :D Oli kyllä oikeesti hieno. Toivottavasti kehityskeskustelutkin meni hyvin.

  VastaaPoista
 8. En muuten tiennyt että sieltä voi tilata rekisteröitymättäkin. Toivottavasti saat koodin :)

  Yoursilla tapahtuu nyt jotain kummia. Päivällä kertoivat Facebookissa että lisää tuotteita on lisätty aleen ja aletuotteiden hintoja laskettu 20 %. Katsoin sitten sieltä että yksi söpö paita jonka haluan oli tullut aleen. Heitin tilauksen matkaan... nyt kun tulin kotiin niin huomasin että se sama paita onkin taas normihintainen. Tosi outoa. Toivottavasti nyt tulee kuitenkin alehinnalla.

  Me muuten ajateltiin käväistä Porissa kesäreissulla, mutta tajuttiin että silloin on Jazzit, eikä hotelleja vapaana. Uusi yritys joskus muulloin :)

  VastaaPoista
 9. Sammakkotyttö,
  Mitäs mitäs, Porilaisia sielläkin? :)
  Ja kyllä ne meni aivan hyvin. :)

  Linnea,
  Voi tilata. Silleen mie oon aina tilannu mut nyt aloin miettimään, et ehkä sen seurannan takia vois rekkaroituakin. :) Siis en saanut koodia kun kysyin, siellä sanottiin etteivät he pidä seurantaa ja vähän tota kyl ihmettelin kun niiden sivuilla puhuu et yli 75EUR tilauksiin tulee nimenomaan se koodi. Ja mun tilauksen summat kun huitelee siellä 200-300EUR välillä ni sais kyl tulla!

  Hmmm... mie ymmärsin et toi alennus tulee kun teet tilauksen eli näkyy varmaan kun hyväksyy tilauksen. Aika tyhmä, kyl sen pitäs näkyä ENNEN ennenku painaa sen hyväksyn.

  Tänne vaan majottumaan! :) Eiku.. millo meinasitte tulla? Tajusin just et meillähän on viera sillo viimeisenä viikonloppuna.

  VastaaPoista
 10. No höh sitä koodia. Nyt pidetään peukkuja, että paketti tulee perille huomenna. Ja mun paita oikeaan hintaan :)

  Joo, me ja kaikki muut suomalaiset yritetään Poriin just samana viikonloppuna... :)

  VastaaPoista
 11. Käytätkö mielestäsi erityisen värikkäitä vaatteita vai vertaatko nykyistä itseäsi vain entiseen minääsi? Minusta kun oot aika perusvärikäs, paljon näkee isokokoisia tyttöjä värikkäissä vaatteissa.

  VastaaPoista
 12. Linnea,
  No on se mun paketti tuolla ollu jo eilen. Tyhmä lähetti jättäny sen sinne toimistolle. Vaikka lukee kotiosoite! :( No huomenna saan sen!

  Jep, näinhän se on. Et samana viikonloppuna kaik änkee Poriin. Vaikkei siel taida tänä vuonna olla mitään tosi megatähteä esiintymässä?

  Anonyymi,
  Siis mä vertaan itseäni siihen mitä oon ollut. En siis todellakaan ole ainut isokokoinen joka pukeutuu värikkäästi. :) Ja kyllä nuo kirkkaanpunaiset ja violetit on mulle niitä värikkäitä. Vielä ku löytäs semmosen hauskan neonkeltasen paidan, ni siittäkös riemu repeis! :)

  VastaaPoista
 13. "Vaikkei siel taida tänä vuonna olla mitään tosi megatähteä esiintymässä?"

  Siellähän on Norah Jones!!!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  Ai? Lehdessä vaan luki ettei nyt ole mitään megaluokan esiintyjää. No kiva et siel joku sit on. :)

  VastaaPoista