19.5.2012

Vastauksia kysymyksiinne, Osa10

                      

Videolla vastattu näihin esitettyihin kysymyksiin:


-  Onko sinulla lempikirjailijaa, lempikirjaa, tai lempigenreä? Millaisesta kirjallisuudesta et pidä?
- Mikä yhtye saa sinut laittamaan volyymin lujemmalle?
- Tai vaihtoehtoisesti napsauttamaan soittimen kiinni?
- Käytkö keikoilla? Mikä on paras keikkabändi?

19 kommenttia:

 1. Sijoittaisin Yön talo, Vampire Diaries ja Sookie Stackhouse (True Blood) sarjat "urban fantasy"-genreen, vaikka onhan noista nuo kaks ensimmäistä just nuorille suunnattuja. Mutta jos haluat hifistellä, voit käyttää tuota "urbaani fantasia"-termiä. ;D Ja sillä voi löytyä lisää lukemista (siis netistä, kirjastotietokannat ei taida tehdä paljon eroa urbaanin ja perinteisen fantasiakirjallisuuden välillä).

  VastaaPoista
 2. PS,
  Aaaa... okei. :) Vaikka en siis vielä lue noita kahta viimeisintä sarjaa. Et tulevat varmaan jossain vaiheessa tai no, ehkä Lahden reissua varten vois lainata pari ekaa?

  VastaaPoista
 3. Etkö pidä kaunokirjallisuudesta? Montako kirjaa luet (suunnilleen) vuodessa?
  Oletko Spotify-ihmisiä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No en oo turhan montaa kaunokirjallisuuden kirjaa lukenut. Vaikea siis sanoa pidänkö vai enkö. :)

  Vuodessa? Kirjoa n. 10-15kpl, pokkarit mukaan laskettuna ni yhteensä 84.

  En oo Spotify ihmisiä. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllähän pokkarit lasketaan kirjoihin. Eli luet siis tasan 7 kirjaa joka kuukausi. Kunnioitettava määrä ja jos todellakin luet vain viikonloppuisin. Oletko nopea lukija?

  Ja miksi et kannata Spotifyta?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No pokkareita luen kyllä arkisinkin, mutta lähinnä vaan busseissa. Mut joo, kyllä toi 7 "kirjaa" pitää varmaankin aika hyvin paikkansa. :) Ja oon kyllä nopea lukemaan, kun semmosen Harry Potter kirjankin luin päivässä (se oli joku 800-1000sivnen)

  Miten voisin kannattaa jotain, mitä en käytä?

  VastaaPoista
 7. Tarkoitin, että miksi et käytä?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Ei ole tarvetta käyttää.

  VastaaPoista
 9. Miks et kuvannut naamaas? :(

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  No mä aattelin et tämän (+ kahden muun kerran) verran teidän ei tartte kärsiä mun rumaa pärstää. ;)

  VastaaPoista
 11. onpa tylsää tuijottaa seinää... höh.

  VastaaPoista
 12. Itse olen lukenut kaksi ensimmäistä Vampyyripäiväkirjat -kirjaa, ja ne olivat surkeita. Suomennos on kärsinyt, tai sitten ihan oikeasti kirjailija ei osaa hommaansa - mutta kirjat ovat surkeita. Olen pelkästään iloinen siitä, että TV-sarjaa tehdessään tuottajat ja muut ovat päättäneet jättää kirjan sivualalle. Kirjassa ei ole siis oikeastaan mitään, mitä sarjassa on. Stefan asuu asuntolassa (eikä siinä Salvatoren kartanossa) ja Elena on raivostuttava blondi, kun taas Caroline on brunette. Raivostuttavaa :D

  Ja ehdottomasti olisin musiikki-postauksen kannalla! :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Varmasti ja saatte vielä pari muutakin osaa jossa katselette seinää. :)

  Anonyymi2,
  Joo, jotkut kirjasarjat eivät ole yhtään hyviä. Mulla on tuo eka osa kans ollu mutten lukenu ku 20sivua ja totesin ettei oo kiva. Mut nää uusimmat tuntuu kiinnostavammilta.

  Mimmosta musiikkipostatusta oot aatellu?

  VastaaPoista
 14. Videota näkemättä taas kommentoimaan :) Olen lukenut kaikki Sookie Stackhouse -kirjat, ja ne ovat aika erilaisia True Bloodiin verrattuna, ihan hahmojen, juonen ja koko tunnelman kannalta. Ovat kevyttä ja viihdyttävää luettavaa. Jos kielitaito riittää, niin kannattaa lukea alkukielellä, eivät ole kovin vaikeaa enkkua. Pääsee samalla "oikeaan" tunnelmaan, eikä tarvitse odotella käännöksiä. Toukokuun alussa ilmestyi uusin osa ja sekin on jo luettu, tietenkin :D Suosittelen!

  VastaaPoista
 15. Linnea,
  Joo, mie mieteinkin kovin et kumpaa alottas Vampyyripäikkyjä vaiko Sookieta. Taidan kyl luultavasti napata tämän sarjan. Varsinki kun kesäkuussa taas alkaa uusi kausi tuosta. :)

  VastaaPoista
 16. Sookie on hyvä sarja. :) Täällä on kaikki luettu (paitsi se uusin) j telkasta sarjaa katsottu, mutta menee ihan eri tavalla, mikä on kyl ihan hyvä asiakin. :) Mutta suosittelen Sookieta!

  VastaaPoista
 17. siis kai te olette tietoisia, että sookie stockhouse-sarja on tehty paljon ennen tv-sarjaa? eli tv-sarja on tehty kirjojen pohjalta, ei toisin päin.

  VastaaPoista
 18. Liza,
  Mie oon nimenomaan seurannu tv-sarjaa mut miettiny et tarttis sitä kirjasarjaaki alkaa lukemaan.

  Anonyymi,
  Joo, siis näin on. Ja aika useinhan se menee noin, että ensin kirja ja sitten vasta sarja/elokuva. Ootankin innolla, tuleeko tosta Yön talo sarjasta oikein televisioversiota.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi: Kyllä olen tietoinen! :D Kiitos vaan muistutuksesta! ;)

  Pipsa: Suosittelen. :) On kuitenkin niin erilainen.

  VastaaPoista