22.5.2012

Vastauksia kysymyksiinne, Osa11

                     


Videolla vastattu näihin esitettyihin kysymyksiin:


- Viihdytkö lasten kanssa? Oletko ns. äitityyppi?
- Onko sulla jotain unelmien vaatetta/vaatteita, jonka haluaisit?
- Jos saisit valita vapaasti minkälaisessa talossa/asunnossa haluaisit asua? Maalla vai kaupungissa?


17 kommenttia:

 1. Ketä ovat kaksi pirpanaa? :D Mielenkiinto heräsi.

  - A

  VastaaPoista
 2. Mitä kaikkea askartelet ja piirtelet?
  Etkö haaveile isommasta asunnosta kuin kolmiosta?

  VastaaPoista
 3. A,
  Kaks pirpanaa, en voi heistä täällä puhua enempää.

  Anonyymi,
  No lähinnä askartelen kortteja, kun askartelen. :) Tosi harvoin vaan tulee nykyään tehtyä.

  En haaveile isommasta, koska sellaisessa ei ole mitään järkeä meidän tilanteessamme kunnei niitä muksuja tule. Iso kolmio olisi juuri passeli.

  VastaaPoista
 4. Tiedoks vaan että mä en ainakaan oo jaksanu näitä kahta viimesintä videoo kahtoo ku pelkkä seinä on ruudussa, saanko kysyä et miks oot tommosia videoita ruennu tekemää?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Ei tässä oo kun kolme videoo joista tein tämmösen seinäänkattelun. :) Sorry! En vaan alkanu uudelleen kuvaamaan näitä naaman kans. Ku aattelin et saattepahan taukoa mun naamantuijotuksesta. ;)

  VastaaPoista
 6. Alkaa jo riittää nää videot. En oo kattonu varmaan kymmentä viimeisintä, kun näitä tulee ihan perkeleesti. Samoin näitä kysymyksiä, tylsäääääää! Ei sun tarvii kaikkiin kysymyksiin vastata mitä sulle esitetään, tai sit voit vaikka KIRJOITTAA niistä asioista sivumainintana postauksessa. EI NOIN KYSYMYS-VASTAUS-JUTTUNA kuten seuraavassa postauksessa, vaan osana muuta tekstiä. Tämä blogi alkaa nyt pahasti junnata paikallaan ja pian lopetan tämän seuraamisen ellei tahti muutu entisenlaiseksi. Jos tykkäät tehdä vain videoita, tee videoblogi. Mutta älä tänne noita videoita tunge, tai älä ainakaan laita niihin sellaista sisältöä mitä ei tekstistä saa selville. Itse en pysty kuuntelemaan mitään 10 min höpinöitä jatkuvasti, muttah aluaisin lukea sun juttuja. Näköjään tämä alkaa olla ihan mahdotonta. Ajattelet vain muita ja pompit muiden tahdon mukaan. Vastaat kysymyksiin, etkä enää kirjoita normaalisti omista päivistäsi. Onko tuo nyt sitä mitä blogiltasi haluat? Katso peiliin ja herää tuohon pompotteluun. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvii vastata niin että vastausta alleviivataan vastaukseksi. Tämä palstajulkisuus tai sun siellä mainostaminen ei todellakaan oo tehny blogille hyvää. Karkotat täältä vanhat lukijasi

  T, ehkä entinen lukija, joka on seurannut jokaista blogiasi, mutta kohta ei enää jaksa tätä pelleilyä

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Wow wow wow!
  Olen pahoillani että tunnet näin, mutta olen yrittänyt tehdä kaikenlaisia postatuksia koska tiedän että porukka tykkää katsoa myöskin videoita. Nyt niitä on toki tullut paljon mutta ihan vaan sen takia, että saadaan niitä pois tuolta odottamasta. Ja päästään keskittymään paremmin itse tekstiversioihin.

  Olen pahoillani mutta en valitettavasti pysty miellyttämään täysin KOSKAAN ketään. Jos tästä ei tykkää, niin no... oon kyllä pahoillani mutta en voi sille mitään. Asioilla on tapana muuttua kun mennään ajassa eteenpäin. Että videoita en tule lopettamaan tässä blogissa, mutta koetan pitää niiden julkaisut enemmän tuolla viikonloppupuolella.

  VastaaPoista
 8. mä ainakin tuun lukemaan sun blogiasi ja oon tykännyt että on sekä videota että tekstiä.


  t. superfani

  VastaaPoista
 9. Superfani,
  No se on kiva kuulla. :) Mut kyl täsä nyt tulee silleen muutoksia et videot jätetään viikonlopulle.

  VastaaPoista
 10. Kiva kun on vaihtelevaa sisältöä :)

  VastaaPoista
 11. Linnea,
  Niin mustakin, vaikka nyt toki laitoin nuo viimeiset vaate-esittelyt yhtenä päivänä et oliko se sit liikaa joillekkin.

  Ja ku mä oon aina aatellu et mun päivistä höpiseminen on niin tylsää luettavaa..

  VastaaPoista
 12. joo vähemmän videoita ja kysymyksiin vastaamista kiitos, ei noissa oo mitään kiinnostavaa, kirjoita ennemmin päivistäsi ym. mitä nyt aikaisemminkin kirjoittelit!

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  No niitä on tulossa. :) Olisin tänäänkin kirjottanut mutta utlin niin mylöhään kotiin et aattelin et mukavampaa lukijoille kun on jotain uutta tullut ni pistin noita vastauksia. Varsinkin kun niitä vielä oli ja on vielä semmoisia kysymyksiäkin et tykkäsin vastata. Et jos vaikka viikonlopun vielä kestätte ni saadaan tuo vastauksia kysemykyksiinne osio loppuun saakka, sillä tylyä on lopettaa kesken kun on monta kysmykystä vastaamatta - tai on niihin jo vastattu. :)

  Mut pakko kysyä, et onks mun päivien höpinät sitte niin mielenkiintoisia? :)

  Mut tosiaan, videoita tulee tästälähtien vaan viikonloppusin! Paitsi tuon loppuosion voisin Vastauksia kysymyksiinne osiosta laittaa tulemaan huomenna, mutta silleen et laitan vaan linkit postatukseen ettei ne tule tänne silleen omana videona.

  VastaaPoista
 14. Päivistä lukeminen on myös mukavaa, tuntuu että pääsee mukaan seuraamaan sun elämää :)

  (Huh, täällä on KUUMA tänään!)

  VastaaPoista
 15. Linnea,
  Niin kai se sitten on. :) Mut jotenkin vaa tuntuu hassulta, kun ei mun päivissä mitään kovin erikoista kuitenkaan tapahdu.

  Kai tänään muistit laittaa kevyemmin vaatetta?

  VastaaPoista
 16. Juu, tänään vedin pellavahousut jalkaan, ja trikoisen kietaisupaidan. Ei ole "edustustehtäviä" tänään, niin voi mennä vähän rennommassa asussa :)

  VastaaPoista
 17. Linnea,
  No niin! Itse heitin päälle tuon korallinvärisen mekon, ku se on niin ihanan kevyt!

  VastaaPoista