22.5.2012

Vastauksia kysymyksiinne, Osa12

                               T E K S T I M U O D O S S A


- Millaisista ruoista pidät/mitä et voi sietää?
Kaikki muu menee, paitsi ei kesäkeitto. En tiedä mistä moinen inho tuota keittoa kohtaan on tullut mutta en vain saa alas. Pahinta onkin, jos jossain kylässä tuota tarjoillaan eikä oikein kehtaa kieltäytyäkään.


- Jos tykkäät jäätelöstä, lempijätskimakusi?
Jätskikioskista aina se vanhanajanvanilja, kaupasta ostettuna Magnum Classic / Pirkka Amppari.


- Porin hyvät ja huonot puolet asuinkaupunkina?
Jaa, tätä on vähän vaikea sanoa. Mä tykkään kun täällä on tota luontoa, ettei täysin betonikaupunki kuitenkaan. Huonona vois sanoa, et suurinosa Porilaisista on aika sisäänpäinkääntyneitä ja työn saaminen on todella hankalaa vaikka ois kokemustakin (enkä nyt puhu edes omasta puolestani vaan kuulleiden juttujen)


- Haluaisitko oppia jonkin uuden taidon/harrastuksen? Minkä?
Kalligrafiaa voisi opetella paremmin, osaan siis jonkin verran mutten todellakaan hyvin. Ja tuota valokuvausta olisi kiva mennä oikein oppimaan. Kiinnostaa kuitenkin jonkin verran.


- Ootko harkinnu laihduttamista vai ootko tyytyväinen tuollaisena?
Kyllähän sitä nyt aina laihduttaa kannattaa, ihan jo terveydenkin puolesta. Mutten vieläkään viitsi tänne sanoa erästä asiaa joka liittyy tuohon paino -asiaan ja aion sen pitääkki poissa (sorry tämmönen salamyhkäsyys) Tää johtuu ihan siitä että kun jotkut ihmiset ovat pilanneet sen asian. Siitä ei siis yksinkertaisesti kannata sanoa täällä blogissa mitään jos haluaa pitää jonkinlaisen rauhallisen tason. Mutta olen siis tyytyväinen näin ja sanon myös senkin, etten koskaan näe itseäni normaalipainoisena.


- Oletko huomannut itsessäsi mitään ylipainosta johtuvia terveydellisiä haittoja?
En kuule mitään ole huomannut. Tokihan saan siitä kiittää ikääni vaikken enää mikään nuori olekkaan. Mutta olen kaikinpuolin terve ylipainoinen.

19 kommenttia:

 1. Syötko Pipsa masennuslääkkeitä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Ohoh, mistäs tämmönen kysymys nyt tuli? No en syö! :)

  VastaaPoista
 3. No hyvä että ei ole tarvetta. ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Joo, ei oo tarvetta ihan masennuslääkkeille. Rauhottavaa voisin ottaakki ;)

  VastaaPoista
 5. Ehkä ajattelin, että lihavuutesi voisi yhdistää johonkin sairauteen, jonka takia aineenvaihduntasi on hidastunut tai saat mahdollisesti lääkkeiden sivuvaikutuksena nesteturvotusta.

  Masennus nyt tuli ensimmäiseksi mieleen.

  Älä suutu, en pahalla. Yritän vain ymmärtää. =)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No joo, kieltämättä jotkut lääkkeet lihottavat mutten tosiaan syö nyt mitään lääkitystä jolla voisi selittää painoni. Ei, kyllä toi paino on noussu ihan omien tyhmien syömisten takia. :)

  VastaaPoista
 7. Hei,
  miksi aina kirjoitat sanan porilainen isolla alkukirjaimella? Onko se jokin sisäpiirin vitsi:)?

  Voisit postata siivousaineista ja -välineistä, ikkunanpesuvinkit ois nyt kova sana:)

  VastaaPoista
 8. Mie tykkään kamalasti sun blogista. Ihan senkin takia, kun haluan itse joskus "aikuisena" ihan siivousalan ammattilaiseksi ja sie kertoilet kivasti työpäivistä ja siivouksesta muutenkin.

  Mulle siivousala on unelma ja tavoite ja tiedän, monet pitää mua siksi hulluna:D Mikäs sen mahtavampi työ, jossa saa hyötyliikunnan samalla ja ei tarvitse erikseen työpäivän jälkeen mennä minnekään lenkille.

  VastaaPoista
 9. Kylläpä sinulta on kysytty tosi paljon! Alkaa tosiaan nämä vastauspostaukset kyllästyttämään... Kuinka moni kysymys on kysytty edes tosissaan?!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi1,
  Jaa'a, en tiedä miksi sen kirjoitan aina isolla. Totuttu juttu?

  No mie en töissä pese ikkunoita, joten sieltä suunnalta ei kovin isoja vinkkejä tuu. Mut lasta ja fairyvettä, ni hyvvää tulloo. :)

  Anonyymi2,
  Kiva kuulla. :) No mulla on käynyt hyvä tuuri, kn saanu mukavan kohteen. Kaikissa ei välttämättä ihan näin mukavaa ole.

  Siivousala on kyllä ihan kiva, just tuon takia et saa hyötyliikuntaa ja samalla myöskin palkkaa. Tosin itse käyn kyllä työpäivän jälkeen lenkillä/kävelemässä. :)

  Anonyymi3,
  No mun on vaikea tietää moniko kysymys on kysytty tosissaan. Enkä halua tuottaa ihmisille pettymyksiä kun ovat ihan kivojakin kysymyksiä kysyneet. Tänään tulee viimeiset 4 vastausvideota ja se on sitten siinä. :)

  VastaaPoista
 11. Jännää, että niin moni sanoo kesäkeiton inhokkiruuakseen. Minä rakastan rakastan kesäkeittoa, varsinkin äidin tekemää. Nam! Mutta mitäpä siitä, minulle jää enemmän, jos ei muut tykkää :D

  VastaaPoista
 12. Linnea,
  Näin nimenomaan! Se on hassua, et kaikki meistä sisaruksista inhoo tota kesäkeittoa.

  VastaaPoista
 13. On aika harvinaista että joku osaa kalligrafiaa - edes vähäsen. Mutta opettele ihmeessä lisää, varsinkin kun olet oikeakätinen, mikään ei estä! Meillä vasureilla on ongelmana alusta alkaen väärä terän asento, paineen jakautuminen ja käsi tietti pyyhkii kaiken helposti.
  Yritän lukea erilaisia blogeja että pysyy suomen kieli yllä, ja tähän jäin koukkuun - kuka voisi vastustaa aurinkoisuuttasi?

  VastaaPoista
 14. Victoria,
  No meillä opetettiin kauppiksessa tota mainoskalligrafiaa, mut ois kiva oppia sitä vielä paremminkin.

  Vai aurinkoisuutta, heh. Aika monikin voi sitä vastustaa. ;)

  VastaaPoista
 15. Tykkääkö ukkos paksuista mimmeistä? Mielestäni se ei ole hyvä syy pysyä epäterveellisen lihavana! Pitäisi omaa terveyttä ajatella...

  VastaaPoista
 16. Anonyymi,
  Voi ei sun tarvitse murehtia mun painostani. :)

  VastaaPoista
 17. Minävaan..6.11.2012 13.14

  Kaikinpuolin terve ylipainoinen.. Tuota mun on kyllä vaikea uskoa. Ja ei, täällä ei huutele mikään laiheliini, vaan toinen ylipainoinen.:) Itsekin ajattelin olevani terve ylipainoinen, ennenkuin lääkärit todistivat toisin. Verenpaineet hieman koholla, sekä sokerit. Todella vähän, mutta ei ne normaalitkaan ole. Enkä siis laske itseäni terveeksi ylipainoiseksi enää. Onko sulla siis esim. nuo kaksi normaalin rajoissa vielä? Sokerirasituksessa olin muuten ihan hyvä käydä, noin niinku muutenkin.

  VastaaPoista
 18. Minävaan...
  No jokainen on yksilönsä. Mulla on itelläni käyny suunnattoman hyvä tuuri, kun olen terve ylipainoinen, vielä ainakin. Mulla on siis kaikki nuo testit tehty ja vähän muitakin ja kaikki on olleet normaalit. Sokeriarvotkin saa itse muuten laskuun kun katsoo mitä syö. :)

  VastaaPoista
 19. "Sokeriarvotkin saa itse muuten laskuun kun katsoo mitä syö. :)"

  Joskus sekään ei vaan riitä. Aivan sama mitä suuhunsa laittaa, sokerit on rajojen yli siltikin. Siksipä siihenkin hommaan on olemassa lääkitys.

  VastaaPoista