7.5.2012

Vastauksia kysymyksiinne, Osa3                   

Videolla vastattu näihin esitettyihin kysymyksiin:

-  Lempivaate, -ruoka, -juoma, -kirja, -leffa, -eläin?
-  Komeimmat näyttelijät TOP3?
-  Haluatko lapsia? Onko sinulla sisaruksia? Unelmasi? Mitä tv-ohjelmia seuraat?
- Mikä olisi parisuhteessa sellainen asia, jonka yli todennäköisesti et onnistuisi pääsemään edes halutessasi?

17 kommenttia:

 1. miten jaksat tehdä näin monta videota peräkkäin :D mun tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu nimenomaan kaks lasta, hieno auto ja uusi omakotitalo, haha ;D

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. emmiveera,
  Mitä? Videoitahan on mukava ja helppo tehdä. :) Senku tökkää kameran jalustalle ja painaa PLAY. Nii ja tietty alkaa puhuu, ettei nökötä tyhmännäkösenä siinä. ;)

  No toi taitaa olla aika monenkin haaveena, muttei minun. :) Tai no siis, kysykää 10v. päästä josko sillo ois mieli muuttunu ;)

  VastaaPoista
 3. Tiesin että tykkäät chihuista! Siis jostain vaan arvasin vaikken tiennyt. Itsellä on kolme chihua :)

  VastaaPoista
 4. Kiia,
  Mulla/meillä on ollukki Chihu. Nykyään se on tuolla vitriinissä. :(

  Ovatko omasi pk vai lk?

  VastaaPoista
 5. Tuli jotenkin mieleen tuosta TOP-3 komeimmat julkkismiehet jutusta sellainen, että olisiko ketään/keitään julkkiksia, jotka näyttäisivät edes vähän mieheltäsi? Ymmärtänet varmaan, että meitä on monta lukijaa, ketä kiinnostaa minkä näköinen mies sinulla on. Sehän olis ihan kiva, jos voisit mainita vaikka muutaman julkkiksen ketkä mahd. ovat saman tyylisiä/näköisiä kuin sinun mies. Silleen saatas osviittaa sinun miehen ulkonäöstä ilman, että hänen omaa kuvaa tartteis tänne blogiin laittaa. :)

  VastaaPoista
 6. Harmi. :( Itse on kans tullut mietittyä sitä, kun omista koirista aika jättää. Vanhin on nyt 7-vuotias ja nuorin täyttää kesällä 3v. Meillä on kaksi lyhytkarvaista ja yksi pitkäkarvainen. En ole koskaan menettänyt ainuttakaan lemmikkiä (nämät ovat siis ensimmäisiä), joten mahtaa olla sitten aikanaan kova paikka. Se tässä koirien (kuten minkä tahansa lemmikin) pidossa onkin se kurjempi puoli. :/ Mutta on nuo chihut vaan mahtavia otuksia!

  VastaaPoista
 7. Olen blogisi uusi lukija, ja ainakaan toistaiseksi mistään ei ole selvinnyt minkä ikäinen olet? Onko miehesi samanikäinen?

  VastaaPoista
 8. Moi Pipsa! Saanko kysyä, että miksi sinulla ei ole Porissa kavereita? Vaikutat hauskalta ihmiseltä ja voisi hyvin kuvitella, että sulla olisi paljonkin ystäviä joka puolella. Ihan uteliaisuudesta kysyn, että oletko ehkä jostain muualta alunperin Poriin muuttanut tai jotain..?

  Olet hauska heppu, jatka samaan malliin. ;)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi1,
  Hauska idea, voin toki katsella olisiko jossain julkkismiehessä jotain samaa näköä. Näin äkkiseltään ei kyllä tule mieleen ketään.

  Kiia,
  Voi siun koirulit on vielä nuoria (toivotaan ettei mitään tapaturmaa käy!) joten etköhän sie saa heistä iloita vielä vuosia. Meidän Tepi oli 14v. eikä mielestäni ollut huonokuntoinen vaikkakin kaihin sokeuttama... hänet siis uusi omistaja lopetti ja oon siitä kyl ikuisesti katkera koska Tepi oli reipas vanhus kuitenkin. Mutta kun piti saada golffi ja ulkomaanmatkoille aikaa, niin oli kai siinä mielessä koirasta haittaa. Ja mua kiukuttaa, kun isäntä on allerginen ni ei voitu ite sit ottaa. Se on todella ikävää kun lemmikin menettää, mie itken vieläkin kun katselen Tepin kuvia. Tepi oli muuten lk. Mitä värityst omat koirusit ovat? Meillä oli papereissa että beige mutta oiskohan toi virallinen nimitys creme?

  Anonyymi2,
  Mie oon ite '83 ja mies sitten on '81. :)

  Anonyymi3,
  No sas se, et miksei oo kavereita! Siis on mulla muutamia, muttei niin paljon kuin voisi toivoa. Luultavasti johtuen siksi, etten nuorempana ollut tämmöinen räpätäti ja uskaltanu olla oma itteni, ni ei oo tullu solmittua niitä kaverisuhteita silleen. Mutta kyllä mulla silti on iso kasa ystäviä, eri puolella Suomea vain. :) Ja mie oon ihan puhdasjalkainen Porilainen (en se hamppari kuiteskaan ;) )

  Kiitoksia, enköhän mie samaan malliin jatkakkin. :)

  VastaaPoista
 10. Olet suomen uusi järkevämpi Johanna Tukiainen (:!

  VastaaPoista
 11. Juu, nuoriahan nuo vielä on mutta kyllä noi vuodetkin tuntuu vierivän hurjaa vauhtia. :) Vasta haettiin tuo juniori ja nyt sekin täyttää jo muka 3 vuotta! Ja tosiaan tapaturmathan näillä pienillä ei ole mikään harvinaisuus. Aina saa olla vähän varuillaan ettei mitään pääse käymään. Jo pelkästään leikki isomman koiran kanssa saattaa olla kohtalokas..

  Meidän koirat on väreiltään creme, soopeli ja tuo pitkäkarvainen kaunotar on valkoinen mustilla pilkuilla. Itse tykkään ehkä vähän enemmän tuosta pitkäkarvaisesta (siis turkin puolesta), kun ne karvat saa helpommin imuroitua matoista ja sohvasta pois. Lyhytkarvaisten karvat on niin terävää ja suoraa piikkiä, että ne uppoutuu hyvin esim. meidän sohvaan. Seuraava sohva onkin sitten nahkasohva. ;)

  VastaaPoista
 12. Onko se sinun edesmennyt koira siis kokonaisena siellä vitriinissä vai tuhkattuna?

  VastaaPoista
 13. Hei Pipsa! Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi kun löysin tämän joltain foorumilta linkitettynä. Olisi kiva tutustua, olen itse Raumalta ja vaikka täällä olen jo jonkun vuoden asunut niin en tunne täältä juuri ketään. Mulla on kaksi lasta ja tällä hetkellä päivät täyttyy lähinnä vain lasten (ja miehen) seurasta :/

  VastaaPoista
 14. Anonyymi1,
  Kiitoksia? Jee, vapise Tuksu, täältä tulee Tuksu kakkonen! ;)

  Kiia,
  Ootko muuten Chihufoorumilla? Se on totta, et leikki isomman koiran kans voi olla kohtalokas muttei onneksi aina. Joskus ne ovat niin hauska parivaljakko. :) Niin oisko se noin, että pk:n karva on sileämpää? En tiedä, kunnen ole silleen asiaa kokenut. :)

  Anonyymi2,
  No siis totta kai se on kokonaisena tuonna vitriinissä! ;) No vitsi vitsi, siis tuhkattuna monen pussin sisällä ja omassa poksissaankin.

  Anonyymi3,
  No hei! :) Laitahan minulle viestiä sähköpostiin niin tutustutaan. Ystäviä kunnei koskaan ole liikaa. :)

  VastaaPoista
 15. Miksi ne lapset on aina niin tärkeitä? Ei kaikki välttämättä edes halua lapsia eikä niitä ole pakko muiden mieliksi hankkia. Se on tärkeintä miltä itsestä tuntuu :)

  VastaaPoista
 16. Olen mä chihufoorumilla mutten mitenkään aktiivisesti, hyvä jos muistan tunnuksiakaan enää. ;) Ootko itse? Mä olen tykännyt lueskella nykyään blogeja enemmän kuin noita foorumeita.

  Ja joo, pk:n karva on paljon pehmeämpää, sileämpää ja taipuisampaa. Musta tuntuu myös, että tuosta pitkäkarvaisesta ei lähde niin paljon karvaa kuin noista lyhkäsistä.

  VastaaPoista
 17. Lili,
  No sitä pidetään normaalina elämän tärkeänä asiana, että pidetään lapsista ja tehdään niitä lapsia. Ja hui kauhistus jos joku lapsia tekee vaan muiden mieliksi.

  Kiia,
  Joo, mie oon chihufoorumilla kans. Lähinnä lueskelen ja katselen kuvia. Pakko kattos tälleen kiduttaa itteeni. :( Tuo tosin taitaakin olla ainut foorumi jossa oon, vaikkakaan en mitään siellä oo kirjotellut.

  Sekin voi olla ettei pk:sta lähtis niin paljoan karvaa tai sit se vaan tuntuu. Meidän Tepi oli kyl semmonen et sitä ois saanu kokoajan harjata - tosin se kyl nautti siitä. Aina ku nappasin harjan käteeni ni se osas tulla nätisti jalkojeni väliin istuskelemaan - harjattavaksi. :)

  VastaaPoista