9.5.2012

Vastauksia kysymyksiinne, Osa4

                    


Videolla vastattu näihin esitettyihin kysymyksiin:

-  Mistä haaveilet ja mitä kadut.
- Milloin itkit viimeksi? ja miksi?
-  Milloin olet viimeksi käynnyt papa-kokeessa ?
-  Onko hampaat omat ?

15 kommenttia:

 1. En usko, että kaikki naiset käy kerran vuodessa papa-kokeessa. Itse käyn ainakin joka viides vuosi.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No se on varmasti aika yksilöllistä.

  VastaaPoista
 3. Ihan oikeesti, eikö täällä voi olla enää mitään muuta kun näitä tylsiä videoita?! Kiitän ja kuittaan, ja siirryn muihin blogeihin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Ikävää että näin päätit. Täällä kyllä on ollut tekstiä ja videoita ihan kohtuullisessa määrässä. Mutta kiva kun piipahdit. :)

  VastaaPoista
 5. Nämä videot on siinä mielessä vähän surkuhupaisia, kun aika moni ano on varmaan ihan vaan piruuttaan heitellyt niitä kysymyksiä...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No ei nämä kaikki kysymykset oo piruuttaan kyseltyjä, moni on erittäin mielenkiintoisiakin. Tässä nyt oli nuo pari kysymystä sellaisia heittoja kyllä, mutten pistänyt pahakseni vastata. Viimeinen kysymys eritoten aiheutti sen päiväiset naurut, että elän varmaan tuhat vuotiaaksi. :)

  Seuraavilla videoilla on sitten näitä hyvinkin mukavia kysymyksiä ja pohdintoja aiheuttavia.

  VastaaPoista
 7. Musta nämä videot ovat mukavia eikä kysymyksissäkään ole mitään vikaa ollut.
  Tuo punainen pusero on muuten kivan näköinen!

  Papa-kokeesta sanoisin, että tuo 5 vuotta on se VÄHINTÄÄN määrä (ja perustuu varmaan noihin yleisiin seulontoihin). Ja nyt on pakko käyttää tilaisuutta hyväksi ja sanoa, että käykää kaikki kanssasisaret säännöllisesti gynekologilla (ja useammin kuin kerran viidessä vuodessa)! Itse pupupöksynä laiminlöin asian usean vuoden ajan. Vuosi sitten jouduttiin kohtuni poistamaan ja sinne oli ehtinyt muodostua syöpäkasvain.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Niin mustakin on mukavia ja koetan kyllä katsoa, ettei niitä tulisi ihan kokoajan. Että vaihtelua olisi kuitenkin. :) Ja ei, eihän nuo kysymykset olleet pahoja vaikka niitäkin kyllä tuolla oli ja niihin en kokenut asiakseni vastata.

  Mulla on lääkäri(t) sanoneet että voisin käydä papa seurannassa 3v. välein mutta oon päättänyt että hyvä siellä on käydä joka vuosi kunnei ole kovin iso homma. Vaikkei se kovin miellyttävä ookkaa, mutta hyvä on kaikki mahdolliset jutut huomata hyvissä ajoin. Ikävää, että sulle oli käynyt noin. :(

  VastaaPoista
 9. Kysyttiinkö tossa yhdessä tosiaan, että listaa asiat, joista pidät tai et pidä, vai kysyttiinkö faktoja Pipsasta niinkuin yhdessä kohdassa ko. videossa sanoit? En löytänyt sitä kysymystä vanhoista postauksista, joten en voinut tarkistaa. Faktahan kun on eri asia kuin se, mistä pitää tai ei pidä. :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  niin sä varmaan meinasit tätä kysymystä:

  "Voisit kertoa vaikka faktoja Pipsasta :) listata asioita joista tykkäät ja asioita joista et tykkää, mistä piirteistä ihmisissä tykkäät mistä et jne. :) tai sitten höpöttelet ihan vaan mitä sylki suuhun tuo! :) "

  Oon sitte ilmeisesti ymmärtänyt tuon kohdan jotenkin väärin, kun oon alkanu luettelemaan niinku yleisesti asioista mistä tykkään ja mistä en. En niinkään mistä tykkään itsessäni ja mistä en. No mut tuli sekin asia sitten selvennettyä. :) :) Noo, ei oo hätä tämännäköinen - vastataan siihen paremmin sitten jossain toisessa osuudessa. :) Kiva kun huomautit asiasta. :)

  VastaaPoista
 11. Minä jätin tuon kommentin, ja ymmärsit Piian ihan oikein, eli vastasit siihen juuri niinkuin piti :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Selvä. Mutta voin mie senkin kertoa mistä tykkään itsessäni ja mistä en. :)

  VastaaPoista
 13. Kiva, että tuli kysymyksen lähettäjän selvennys, mutta oletan, että fakta tarkoittaa tosiasioita, eli tee vielä sellainen. Esim. syntymävuosi, lempiväri, lempiruoka, koulutus, silmien väri jne. Monia näistä asioista oletkin kyllä kertonut, mutta kerro lisää faktoja itsestäsi, keksi jotain kivaa. :)

  VastaaPoista
 14. ihailen asennettasi, ja kiitos videosta. yksi juttu kuitenkin häiritsi, nimittäin äänenvoimakkuutta olisin säätänyt vielä vähän kovemmalle... voi olla koneessanikin, mutta jos vaikka puhuisit vähän lähempänä mikkiä tai jotain ensi kerralla ;)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi1,
  Enköhän mä tee, mutta nuo muutamat asiat tulee selville noissa seuraavissa vastausvideoissa jo. :)

  Anonyymi2,
  Kiitoksia. Hmmm... metrin päässä mä mikistä tuossa olen ja ainakin mulla äänet kuuluu ihan hyvin vaikka omat asetukset koneessa onkin hiljaisella. Mut voin mä sitä hieman yrittää nostaa tuolla ohjelmalla.

  VastaaPoista