16.5.2012

Vastauksia kysymyksiinne, Osa8

                      


Videolla vastattu näihin esitettyihin kysymyksiin:


- Tykkäätkö kukista? Mikä on lempikukkasi? Miksi?

- Tykkäätkö kasviksista/hedelmistä? Mikä on suosikkisi? Syötkö niitä paljon? Minkä kanssa syöt niitä, vai sellaisenaan?

- Onko sinulla julkkisihastusta? Johnny Depp vai kenties Tom Hanks?

- Tykkäätkö sisustamisesta?

- Mikä on lempivärisi?

- Olisi kiva jos voisit kertoa arkipäivistäsi. Mitä teet esimerkiksi normaalisti maanantaisin? Mitä teet töiden jälkeen, ruokaa, katsot telkkaria, olet koneella, vastaat kirjeisiin? Katsotko telkkarista Täydellisiä naisia, vai mitä?

11 kommenttia:

 1. Mitä olisi ne ´kalliimmat sisustustavarat ´ ,joita hankkisit? Suostuuko miehesi ollenkaan kompromisseihin sisustusasioissa?

  VastaaPoista
 2. Missä osa 7?

  VastaaPoista
 3. Mietin myös, että minne osa 7 jäi. Sun päivä kuulostaa hauskalta, mutta ihmeen vähän olet miehesi kanssa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin ihmettelen sitä, että olette niin vähän yhdessä. Haluaako miehesi vain puuhata omia juttujaan vai oletko se sinä, joka vetäydyt kirjeiden ja kirjojen pariin?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  No uudet huonekalut olohuoneeseen, tai ei sohvaa mutta kirjahyllyn laittasin uuteen uskoon. Toi vanha on jotenkin SO LAST SEASON! ;) Ja tauluja tauluja! Erityisesti Minna Immosen tekemistä tykkään. Tosin en laske niitä kovinkaan kalliiksi. Kyllähän tuo isäntä voi suostua mut aika pitkin hampain, koska sen mielestä sisustaminen on huuhaata. MIEHET! ;)

  Anonyymi2,
  Ei oo semmosta osaa, mää hyppäsin ylitte. ;) No ei vaiskaa, siis moka sattu et kun tein noita videoita ni en huomannu et seiska puuttu. Vasta myöhemmin enkä sit alkanu korjaamaan sitä enää. Olkoon se ikuisesti hukkaan menny. ;)

  Anonyymi3,
  Se men hukkapiiloon. ;) Ja kyllähän mie tuon miekkosen kans aika paljonkin oon ehtoisin yhdessä. Mut suurinosa päivistä meneekin yksikseen kun hää tulloo kotio vasta seiskan pintoihin.

  Anonyymi4,
  No totta kai mies puuhailee omia juttujaan siinä missä minäkin. :) Mut olemme kyllä päivisin ihan riittävästi yhdessä. :)

  VastaaPoista
 6. Eli mies tulee vasta seiskalta kotiin iltaisin?
  Kirjahyllyn uusiminen nyt ei ole monenkaan satasen juttu, jos et jotakin Billnäsin hyllykköä halua. Ei kannata yleistää, että miehet ei olisi sisustamisesta kiinnostuneita...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Joo, aika usei näin kun menee töiden jälkeen tonne salille. Ja eihän se kirjahylly kovin kallis juttu ookkaa mut silti isäntä pistää vastaan ku vanha hylly on ihan hyvä. Pihi mikä pihi. :) Enkä mä yleistä että KAIKKI miehet eivät olisi kiinnostuneita sisustamisesta, mut aika moni tuntemani ei oo.

  VastaaPoista
 8. Hei,
  osaatko arvioida, minkä verran käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa tai vuodessa? Näin pätkätyöläisin silmissä näyttää melko runsaalta nuo ostokset :)
  Toki jokainen laittaa rahansa mihin lystää, mutta ajattelin vain, että mikset osta omilla rahoilla sohvaa tms jos mies on pihi? Ja sori vaan, mutta minusta teidän koti näyttää väliaikaiselta kämpältä, ei kodikkaalta kodilta, jossa on asuttu jo monta vuotta.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Vaikea arvioida... mut tämän vuoden puolella on menny jotain 500e. Kyllähän ne runsaita onkin, mut mie oon pistänyt toisesta päästä pois ennenkuin uusia oon ottanu tilalle. :) Ja sit on toi mies joka välillä kustantaa.

  Siksi en osta omilla rahoilla sohvaa, kun asutaan YHTEISESSÄ KODISSA niin kyllä se isäntäkin saa kuluihin sitten osallistua eikä vaan nauttia niistä!

  Niin, eipä tämä mistään Deco lehden sivuilta olekkaan mutta ei tarvisekkaan olla - koti tämä silti meille on <3

  VastaaPoista
 10. Voisitko puhua vähän kovempaa tai laittaa kameran lähemmäksi, koska äänet on aina tosi hiljaiset näissä videoissa. Jos on vähänkään taustahälyä, niin ei saa puheesta selvää.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  No toi kamera on metrin päässä ja jos tulis lähemmäs, ni näkisitte pelkät ihohuokoset sitten. ;) Ja äänet on tässä kyl normaalilla, eli kantsii kurkata jos omassa koneessa on hiljasella ne ääniasetukset.

  VastaaPoista