30.5.2012

Vielä on kesää... eiku korttipaikkoja... jäljellä

Muisttelisin, että vielä olisi kuudelle kiinnostuneelle postikortti paikka avoinna. :) Eli mikäli uskallat laittaa mulle osoitteesi, niin lähetän tuolta Lahdesta sulle postikortin. :) (ja nyt pieni huomiopuomio, ettei ne postikortit oo välttämättä niitä kaupunkikortteja) Mut tosiaan KUUDELLE OSOITTEELLE OIS VIELÄ TILAA!


Ja aika mukavasti meni nyt nuo äänestyksetkin umpeen ja jopa 67% vastaajista tykkäs blogistani. (no jeee!)

TYKKÄÄKKÖ NÄÄ BLOGISTA
Jeee! :) *peukku pystyssä*
  641 (67%)
 
Nee! :( *peukku ales*
  310 (32%)

Ja sitten oli tuo, että mistä kaikkialta teitä lukijoita oikein tulikaan. Vaikkei tuo keskustelupalstan voitokkuus mitenkään hämmästyttänyt niin oli silti kiva tietää, mistä muualta teitä oikein tuli.

MITEN LÖYSIT BLOGIINI
Blogilistalta
  69 (6%)
 
Facebookista
  58 (5%)
 
Tuttu suositteli
  83 (7%)
 
Keskustelupalstoilta
  851 (78%)
 
Sattumalta googlesta
  24 (2%)


Tänään mä olenkin lähinnä vaan oleillut, vaikka kiire tuosta aamupäivästä olikin mutta sen jälkeen. Huomiselle tuleekin paljon touhua kun vietän aamupäivän tuolla keskustassa ja osan iltapäivästäkin, sitten kiireellä tekemään teille noita ajastettuja juttuja, jottei blogi nyt vallan hiljene. Samalla myöskin pitää pohtia, mitä vaatetta otan sinne Lahteen mukaan - varsinkin kun koko ajaksi on luvattu sadetta. Onneksi silti ei tommonen sadekuuro meidän matkaamme pilaa, kunnei olla sokerista tehtyjä. Ja sit toivon, et ehtisin ehtoommalla vielä hetken aikaa raapustelemaan kirjeitä kirjettä.

Kiukuttaa muuten toi Hyvinkään tapaus. Mikä ihme ihmiselle voi tulla, et alkaa noin järjettömään tekoon? Ei voi kun surullisena ihmetellä. Varsinkin kun mitään kunnon motiiviakaan ei taida olla? Jos on paha olo, niin miksei hae apua? Tai kääntäen, et jos apua hakee ni täytyykö sitä alkaa sanomaan et jos ette apua anna ni oon kohta uutislehtien otsikossa ku ampunu jonkun. Siihenkö pitää mennä, et aletaan kuuntelemaan? (oletettaen että apua koetetaan hakea)

12 kommenttia:

 1. olen paljon tuolla foorumeilla nähnyt keskusteluja, kuinka sinä et käyttäysy niinkuin nainen, eli et meikkaa ja hössötä ulkonäkösi takia.
  Itse olen sitä mieltä, että nainen saa kyllä olla meikkaamatta jos haluaa :) olet aivan upea persoona ja ihminen!! saisiko toivoa kysymyspostausta? :)

  VastaaPoista
 2. hei pipsa! vastailetko postikortti sähköposteihin? ku en ole saanut sinulta vastausta niin mietin onko viestini tullut perille :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  Saahan sitä toivoa. Just on ollu noita kysymysjuttuja joissa oon vastaillu mut jos mielessä on kysymyksiä, ni heitä tässä ilmoille vaan. :)

  Jaha, vai semmosia siellä nyt sitten keskustellaan. No mie vaan en jaksa höösätä meikkaamisen suhteen, kun oon sinut näin naturalinakin. :)

  Anonyymi,
  Tarkoitus olisi vastata jokaiselle sitten huomenna. Eli kaikki saavat ilmoituksen jotka saavat kortin. :)

  Mut vielä ehtii tosiaan ilmottautumaan, kuudelle on edelleen avoinna korttipaikka. :)

  VastaaPoista
 4. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=4542335&t=4542335

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Kiitoksia tiedosta vaikka tiedän kyllä kaikki mistä blogiin vaan tullaankin. :) Antaa lasten leikkiä. :) Surettaa vaa ku käyttävät aikaansa tällaiseen, kun voisivat tehdä niin paljon muuta kivaa. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo hyvinkään tapaus järkytti aika lailla, kun oli niin satunnainen jotenkin. Siellä oli nuoret viettämässä viikonloppua iloisesti, ja yhtäkkia kaksi heistä on kuollut.

  Tekisi oikeastaan mieli muuttaa keskelle metsää, missä ei ole muita ihmisiä.

  VastaaPoista
 7. Linnea,
  Siis todellakin järkytti. Ja viel enemmän, ku ei mitään syytä moiselle ku yleensä on aina syy.

  Nii munkin tekis mieli muuttaa, tosin ei nyt taas tällä hetkellä mut aina välillä. :)

  VastaaPoista
 8. You go girl! Sulla on juuri oikea asenne.

  Keskustelupalstat ei ole vain pahasta... Löysin tämän blogin lukemani keskustelupalstan kautta ja jäin tähän heti koukkuun. Tästä tulee aina niin hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  :) En mie keskustelupalstoja pahana pidä, vaikka siellä kovasti tätä arvostelua tapahtuukin. Jos jollekki tulee parempi mieli kun saa vähän arvostella minnuu, ni siittä. :)

  VastaaPoista
 10. En lähteny korttia pyytämään, kun olet mulle jo postia laittanu. Mutta saa mua sellaisella heittää, jos ylimääräisiä löytyy ja sulla on vielä osoite tallessa. ;)

  Hah, olen taas vähemmistössä, kun löysin sun blogin googlettamalla.

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 11. PS,
  Voi hitsit, ei mulla oo sun osoitetta vissii enää ja vaikka ois ollu, ni katsoin kyl kaikki osotteet tuolta luukun kautta et sinne ois kantsinut laittaa se osoite, jos ois halunnu. :(

  VastaaPoista
 12. Eipä mitäään, se oli vaan hetken päähänpisto ja arvelinkin, että luultavasti mun osoite ei ole sulla niin tallessa. No problem. ;)

  VastaaPoista