11.6.2012

Itsepäiset kiharat 0 - Piia 200


Aivan ihana päivä takana ja olinpa sen verran ahkeralla tuulella, että kävelin torilta tänne kotiin. No mua innosti tämä ihana aurinkoinen keli tekemään tuollaisen extempore touhun. Harmi ettei sitä kameraa muistunut taaskaan mukaan, niin en voinut ottaa teille ihania kuvia. No enköhän mää tässä vielä kerkee menemään tuon rantalenkin monen moneen kertaan.

Kulta tuossa ilmoitteli että lähdetään kaupoilla käymään kun hän tulee töistä. Joten tässä mä nyt sitten odottelen, millon ilmoitus tulee että pitää lähteä alas vastaan. Väiteltiin eilen illalla että onko ens viikon perjantai vapaa vaiko ei - olin itse satasen varma että sillon pitää mennä töihin mutta eipäs tarvitsekkaan. Myönnän, etten ole perillä näistä mitkä on vapaita ja mitkä ei - siksi mää aina pyydänkin että esimies listaa mulle millon ei mennä töihin. Olisi se aikamoinen ihmetys, kun ei olis kukaan muu töissä.

Ai niin, mää sitten voitin mun itsepäiset kiharani. Ja vihdoinkin tuo sivujakaus pysyy, kun tökkäsin yön ajaksi pinnit päähän. Ei tartte siis laittaa kiloa lakkaa päähän, että nuo hiukset taipuu mun tahtooni. Tästä hiustyylistä on kyllä porukka kovin kehunut, että sopii todella hyvin mulle ja moni luuleekin että tuo vaalea hius on mun omaa väriäni - ei nyt ihan mutta ei paljosta jää etteikö voisi tosiaan olla. :) Ja nyt kun ei nuo latvat vedä kovin paljoa hyppyriin, niin on ollut kiva olla. Ei tarvitse paljoa suoristusta käyttää kun pysyy suht siistissä laineessa.

Blogi löytyy nyt sitten Facebookistakin.
Tervetuloa! :)

17 kommenttia:

 1. videopostaus!! :(

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  Katsotaan sitä sitten joskus. :)

  VastaaPoista
 3. ehdotuksia videontekoon

  - lempi vaatteiden esittely/asukokonaisuus
  - hiukset videolla ylipäätänsä
  - lahtireissu
  - arjesta höpöttelyä
  -vastauksia kysymyksiinne jatkoa! (jos tekisit uuden postauksen mihin pyytäisit kysymyksiä. koska itse en ainakaa löydä sitä postausta enää :(!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  - Vaatteet oon esitellyt jo (löytyy tuolta videopostaus/vaate-esittelyt kategoriasta. :)

  - Hiuksia kunnen laita, niin mitäs mää niistä nyt videota voisin ees tehdä? :)

  - Lahtireissusta on vaikea enää tehdä videota ja koska siitä löytyy kahden ison postatuksen verran materiaalia jo, niin vähän hupsua tehdä videolle moista. :)

  - Arjesta höpöttelyä voisin jossain vaiheessa tehdä, toki toki, mutta just nyt se ei onnistu. :)

  - Ja vastauksia kysymyksiinne löytyy tuolta Kyselyt&Vastaukset kategoriasta. Kyllä ne siis siellä on, pittää vaa vähän etsiä. :)


  Ja kun joku oli sitä kodin esittelyäkin kaivannut, niin sekin löytyy täältä: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/02/lukijan-toive-home-sweet-home.html

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että sullakin on ollut hyvä päivä!! Ja Huippujees että tukka on pysyny sivujakauksella! Ite oon kateellinen sun tukan taipuvaisuudelle kun oma on niin tikkusuora kuin olla voi :)

  VastaaPoista
 6. Kuinka usein käytte ruokaostoksilla? Kumpi päättää, mitä ostetaan? Maksatteko ruokaostokset vuorotellen?

  VastaaPoista
 7. Sanja,
  Toivottavasti sullakin on ollu ihana päivä :) :)

  Siis mun tukka on taipuvainen mut mua se ainakin tämmösissä tilanteissa ottaa niin päähän, kun täytyy sit kaikenmaailman kekkoskonstit ottaa käyttöön et ne saa taipuumaan sinne suuntaan mihihn ite haluaisi. :) Mut nyt on pinnien avulla pysynyt jakauksellaan.

  Anonyymi,
  Pari kertaa viikossa ja yhdessä se kauppalista tehdään ja maksetaan puoliksi.

  VastaaPoista
 8. Mä mietinkin miks täällä on ollunna kiva vierailla, mut hei, se on siks kun täällä on ollut TEKSTIÄ :) iso ei videopostauksille.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  No kiva kun on teksteistä tykätty mutta kyllä niitä videoitakin joskus teen. Koska on myös ihmisiä, jotka tykkää niistä ja yritän olla tasapuolinen. :)

  VastaaPoista
 10. Hei! kysyin aiemmin voisitko kertoa mistä katsot sarjoja/leffoja ja lupasit sähköpostilla kertoa. Voisitko vastata s-postiin? :)

  t. h

  VastaaPoista
 11. h,
  Sähköposti huutaa nollaa, joten pistätkö uudestaan tulemaan.

  VastaaPoista
 12. Kiva että pinnivinkkini toimi! :)

  T, aiemmin kommentoinut

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Juu, se toimi oikein hyvin. Kiitoksia siis vinkistä! Ettei tartte sitä kiloa lakkaa laittaa, et saa luontumaan haluamaansa suuntaan. :)

  Lämpösuojaa vielä pitäs hommata, mut sen ehtii sitten keskiviikkona.

  VastaaPoista
 14. Itsellä kun on pyörre tuossa edessä, jakaus menee auttomaattisesti samaan paikkaan, vaikka kuinka yrittää muuttaa vielä enemmän sivummalle. Olkoon siis pyörteissään:)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Joo, en määkää väkisin ala yrittämään mut onneks toi pinnisysteemi toimi! :)

  VastaaPoista
 16. mitä, miksei ole tullut? :o annatko vielä sun osoitteen? :) t. H

  VastaaPoista
 17. H,
  No mun on hankala tietää miksei ole tullut. Osoite löytyy tuosta sivulaidasta.

  VastaaPoista