6.6.2012

Lopeta totuuden etsiminen ja asetu aloillesi hyvään fantasiaan


Voi muuten jessus miten vetääkin taas nuo latvat laineelle. Siis ihan tosi, mää ne aamusti oikasin latvoista ja painuin töihin. Ei sitten järki sen verran ollu mukana sanomassa, et ei ne sun hiukset kauaa pysy suorina kun töissä kastuvat. Ja näin tosiaan kävi, että kun ne kastu ni kuivahdettuaan vetäisevät itsensä niin nätisti tolleen hyppyriin. On muuten hiukan rasittavaa. Varmaan jollain lakalla yms. saisi pysymään pidemmän aikaa mutten millään tahtoisi hiuksiini laittaa moisia tököttejä, kun aika luonnonmukaiset ovat aina olleet. No ehkä mun täytyy vaa hyväksyy toi hyppyri tosiasiaksi. Sen siitä saa kun on luonnonkiharat hiukset ja heti kun ne on lyhyet ja kevyet ni ne elää omaa elämäänsä.

Ostin tosiaan sen suoristusraudan Lahdesta, kun Anselmi niin kiltisti kertoi millainen kannattaa olla. Remingtoniakin mietein mutta päädyin tuohon Babylissiin. Mut hitsit miten mie rakastan tota rautaa ja näitä mun hiuksiani - vaikka ne onkin aika itsepintaiset (mut niin oon määki!)

Hieman oli tossa yhtenä päivänä olo, et ois voinu kyl jatkaa lomaa vielä viikolla. No kaks kuukautta vielä, ni sit on 3vko loma ja sillo mää otan todella rennosti - vaikka mielessä siintääkin ajatus Helsingin reissusta ja taas niin, että mies lähtisi mukaan. :)

Ai juu, joku oli pyytänyt että tekisin postatuksen miehestäni mutta mie en nyt valitettavasti ala hänestä tekemään mitään isoa postatusta. Herra on kuiteski minnuu pari vuotta vanhempi, itsetyöllistetty, DI ammatiltaan ja soon mua 33cm pidempi. Enempää en siis miehestäni täällä puhu ja sitten haluan myöskin sanoa, että kun niin moni on nyt saanu sydänkohtauksen kun luullu että oon vihdoinkin  postannu mieheni kuvan täällä, niin tuo pitsaa uuniin laittava mies on Anselmin oma mussukka, ei minun. :) Kantsii siis lukee näitä tekstejä, eikä vaa vilasta kuvat läpi ja vetästä omat päätökset. Kauheata tää mun miehestäni vaahtoominen ja sen henkilöllisyyden selvittäminen.

    

28 kommenttia:

 1. Tässä lukiessani juolahti mieleeni, että kun käyt suihkussa/uimassa, tuleeko läskiesi välistä majoneesin tapaista mömmöä? Entä jos kaivat napaasi, haiseeko sormesi sen jälkeen?
  Anteeksi jos kysymys on liian tunkeileva, mutta minusta tämä olisi mielenkiintoista tietää.
  Hyvä pipsa!

  t. Eevi

  VastaaPoista
 2. Eevi,
  Anteeks mut nyt mie kyllä repesin. :) :) "Majoneesin tapasta mömmöä" No en oo kyl huomannu et ihohuokoseni sellaista päästäs läpitte. ;)

  VastaaPoista
 3. Onko mitä parahimmalle rouva katkera anonyymille tullut koskaan mieleen hankkia ihan oma pikkuelämä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  No no, antaa anonyymien ihmetellä ja purkaa turhautumistaan. Ei se minua haittaa. Piristävät vain parhaimmassa tapauksessa. :)

  VastaaPoista
 5. Hei Pipsa!

  Itselläni on myöskin laineille taipuvat hiukset ja oon huomannut että ihan turha pitää kampauksia jotka vaativat suoraa tukkaa näyttääkseen nätiltä. Suosin kerroksittain leikattuja, olkapäille ylettyviä kampauksia eri värjäyksin. Sellaista sullekin suosittelen, pääsee helpommalla mutta voi esim juhliin suoristaa tukan hetkellisesti.

  VastaaPoista
 6. Ansa,
  Kerroksittain leikatuista tykkään kans, koska se ohentaa jo jonkin verran tätä muuten niin paksua leijonanharjaa.

  Voisitko laittaa vähän mallikuvaa tuollaisesta, mitä itse suosittelet?

  Kyllähän nuo hiukset suorassa pysyy, jos eivät pääse kastumaan.

  VastaaPoista
 7. Voi apua, osaankohan liittää http://www.stara.fi/2012/06/06/koiranpentujen-syomisrituaali-hellyyttaa/

  Eli saman pituinen kuin sinulla taisi aiemmin olla mutta kerroksittain leikattu, jolloin hiuksiin tulee volyymia ja muotoa luonnontaipuisuudesta.

  Itsellä samantyylinen, mutta kasvojen ympärillä on lyhyempiä osioita, kehystävät nätisti.

  Tykkään että kampaus on arkena helppohoitonen mutta juhliin saa laitettua näyttävyyttä kihartamalla, nutturoilla tai suoristamalla.

  VastaaPoista
 8. Ansa,
  Ei tainnu tulla oikea, kun tuossa vaan jotain koiranpentuja. :)

  VastaaPoista
 9. Moni saanut sydänkohtauksen luullessaan kuvaa siun ukoks ? edellisessä postauksessa näytti olleen yksi joka asiasta näytti kyselleen että onko kuvan mies sinunn mies...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  No blogiin nyt tulee tosi murto-osa kommenteista ja sitten kun näen tosiaan mistä porukka täällä käy niin tuolla muualla tosiaan niitä sydänkohtauksia on enemmänkin ollut. ;)

  Niin, että ei täällä siis oo ku yks tosiaan kysynyt mutta netti itsessään on va-aaaaltava paikka. ;)

  VastaaPoista
 11. Moi!
  Tosi kivat noi uudet hiukset ja ohennetut kulmatkin niin nätit :) Muutenkin näytät tosi freesiltä ja onnelliselta!

  -Jossu

  VastaaPoista
 12. -jossu,
  Kiitoksia. :) Freesiydestä en nyt tiedä, mutta onnellinen oon kyllä! Taidankin tästä hilppasta takas miehen kainaloon mustikoita mussuttamaan <3

  Lotta,
  Ite oot Ihana! :)

  VastaaPoista
 13. ihanat nuo sun hiukset!
  ja pakko kommentoida, kuinka hyvälle tuulelle sun blogista tulee ja kuinka paljon itsevarmuutta olet luonut tällaiseen 17 vuotiaaseen tyttöön. Kun katsoo ihmistä niinkuin sinä joka uskaltaa olla oma itsensä muiden negatiivisuudesta huolimatta niin ei itsekään muuta voi kun hyväksyä itsensä tällaisena, vaikka epävarma itsestäni olen aina ollutkin. Blogisi kuitenkin jotenkin luo uskoa siihen, että myös minä kelpaan, juuri tällaisena. Kiitos pipsa ja ihanaa kesää =)

  VastaaPoista
 14. Pipsa; ei siitä hiuslakasta ole hiuksille mitään haittaa, sehän lähtee harjaamalla pois. Ja onhan sulla väriäkin hiuksissa, sehän on miljoona kertaa vahingollisempaa hiuksille.
  Suosittelen ostamaan jonkun suoristusvoiteen, se suojaa hiuksia lämmön vaikutukselta ja pitää lopputuloksen parempana. Ethän suorista hiuksia ilman lämpösuojaa? Saat muuten pian hiukset huonoon kuntoon.
  Oikein hyvää kesää!

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Kiitoksia, vaikka ne kyllä nyt elääkin omaa elämäänsä. ;)
  Ihanaa kuulla, että blogi on vaikuttanut tuolla tavalla. :) Ja sinä todellakin kelpaat just tommosena ku oot, ei sitä tarvitse mitään muuta esittää. :)

  Anonyymi2,
  Joo, mutta hiuslakasta on taas muuta haittaa mun mielenterveydelleni. Ainakin niistä mitä oon ite joskus kokeillut. Kyllä, mulla on väriä päässä mut se tapahtuukin kerta vuoteen eikä joka päivä kuten lakan kanssa. :)

  Suoristusvoide, tuollaisesta en olekkaan kuullut. Mimmoista merkkiä suosittelisit?

  VastaaPoista
 16. Kyllä elämässä vain pitää vähän esittää. On monia tilanteita, joissa ei ole itselle kovin edullista olla "rehellinen oma ittensä". Lähinnä tulee mieleen, että ihmiset pitävät näitä tällaisia mää itte -ihmisiä jonkin sortin kylähulluina (ei ehkä sinua Pipsa). Niin, ja kyllä silläkin vain on väliä, mitä muut sinusta ajattelevat.

  Sanon tämän, koska oikeasti pelottaa, että joku 17-vuotias koululainen alkaa tekemään vastaavaa blogia, eikä ehkä ymmärrä millaista keskustelua se saattaa herättää vaikka juuri siellä koulumaailmassa.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Miksi ei voisi olla rehelline oma itsensä? Ehkei joo, ole kovin edustavaa aina mutta mitäpä sitten? Mieluummin rehellinen kuin valehtelija.

  Ja mua saa kyl aatella jonkinsortin kylähulluna! :) :)

  Mut voin sanoa, et mua ei paljoa kiinnosta tänä päivänä mitä ihmiset musta aattelee. Pääasia et ite tykkään ja meen eteenpäin. :) On niin turhaa energiankäyttöä miettiä, et mitähän toi ja toi aattelee musta.

  Kieltämättä 17-vuotiaan ehkä kannattaa miettiä blogia kirjoittaessaan, ettei kaikkea kannata kertoa. Enhän minäkään kylläkään kerro. :) Mutta kun nyt on porukka nähnyt mimmoista keskustelua voi tulla, niin kertokoot sen tuhannella ni semmosta se keskustelu on koulumaailmassa - se on vielä raaempaa.

  VastaaPoista
 18. Mä suosittelen ennemmin suoristussuihketta kuin voidetta. Voide on vaikea saada levitettyä tasaisesti. Marssit vaan johonkin kampaamo liikkeeseen ja ostat sieltä. Itse olen käyttänyt osisksen suoristussuihketta ja se on kyllä hyvä. Mulla on myös luonnonkiharaa hiuksessa mutta kun käyttää tota suihketta ja kerros kerrokselta suoristaa niin pysyy kyllä monta päivää suorina. Ja koska sullakin on paksut hiukset kannattaa juuri jakaa hiukset osiin ja suoristaa vähän kerrallaan. :) Ja muistaa laittaa jokaiseen kerrokseen sitä suihketta :)

  VastaaPoista
 19. Johanna,
  Mää katselin tänään noita eri vaihtoehtoja noista suoristussuihkeista. Tigiä, Aussia, Studio Linea ja joku muukin merkki oli. Vielä en ostanut, kun en nyt tiedä miten tuon suoristamisen kanssa teen kun ei se pysy suorana. Töiden jälkeen on aina hyppyri.

  Eiku kattos, sie olitkin sanonut että kun tota ainetta käyttää ni pysyy suorina. No hienoa sitten. Osaatko suositella mitään erityistä merkkiä, et mikä on hyvä? Ite tykästyin Tigin lämpösuojaan ku siinä on ihana haju.

  VastaaPoista
 20. Mä oon käyttänyt vaan Osisksen suihketta niin en osaa sanoa muista onko ne hyviä. Mutta on varmasti laadukkaita. :) Osiksen suihke ei kyllä tuoksu hyvältä. Eli ihan päin vastoin kun Tigin tuotteet. Ne kun kaikki tuoksuu niin hyviltä. :)

  VastaaPoista
 21. Johanna,
  Pitää siis mennä katsomaan niitä Tigin tuotteita vaan. Oon tykänny niistä just sen hajun takia. Äsh! TUOKSUN! ;) ;)

  VastaaPoista
 22. Pipsalla on aikas kivat hiukset nyt <3 sulle sopii kyllä aivan mahtavasti! Näyttää että sopis aivan tummatkin..tuo hyvin silmien värin esiin :) olipa mukava yllätys..on jäänyt muutama päivä väliin etten ole käynyt blogissa

  VastaaPoista
 23. Anonyymi,
  Joo, on ne kivat mut ois kivemmat jos ne pysyis siinä mallissa missä pitäskin. No ehkä sitten kun saan niitä muotoilutuotteita. :)

  Kyllähän tummakin sopii, mutta ei kyllä kokonaan. Tulis muuten sit turhan kalpeaksi.

  VastaaPoista
 24. kiva uus tukka! :)

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Kiitti, on se sillee välillä kiva ;) Nyt jo ootan et se kasvais..

  VastaaPoista
 26. Ihana blogi!! nyt vasta löysin tän!
  Mistä sulla on toi mekko? sekin on ihana :)

  VastaaPoista
 27. Anonyymi,
  Kiitoksia. Tuo mekko on Yoursista.

  VastaaPoista