7.6.2012

Mä oon vaan mää, enkä tästä miksikään muuksi oo muuttumassa


Hitsit kun täällä on muuttunu nuo bussit kesäaikatauluun enkä muistanut ettei töiden jälkeen mennyt suoraan vuoroa kotiin. Jäin sitten kaupungille notkumaan ja vasta myöhemmin tajusin, että olisihan sitä voinut lähteä talsimaankin kotiin, ni olisi ollut nopeammin kotona. No ei se nyt niin iso ongelma ollut, kivaahan tuo oli kun sai kaikessa rauhassa katsella ympärilleen. Kirjastossakin suunnittelin käväiseväni, mutten sitten ehtinyt - onneksi tässä on pari kuukautta aikaa vierailla. Aikaanihan siis sinne menisin kuluttamaan ja Demi lehtiä lukeaan (hihihih) En ollut muuten ainut joka ei ollut huomannut tuota kesäaikatauluihin siirtymistä, en siis ollut ainut pällistelijä laiturilla.

Ostin meille TAAS mansikkaa ja mustikkaa. Niitä ei pysty vaan vastustamaan. Vielä on hinnat kyllä korkeat, mutta ei sitä aatele pahana kun sapuska on kuitenkin niin terveellistä ja herkullista.

Sain tuossa kuulla jutun, että saatetaan joutua lähteämään pääkaupunkiseudulle miehen kanssa ja siinä on vielä niin, että joudun pyytämään töistä vapaata päästäkseni ja tuo on vähän niinku pakko juttu mennä käymään ELLEI sitä nyt pystytä vielä selvittämään. No siinä samassahan menisi sitten tuo parin ystävänkin näkeminen. :)

Mun on nyt ihan pakko sanoo teille ihanille hupsuille, että anteeksi kun oon tämmönen oman elämäni talsija. Niin siis suomeksi tää tarkoittaa sitä, kun nyt jotkut eivät tykkää mun pukeutumisestani, hiuksistani, kengistäni (mistä vaan keksitäänkin ettei just nyt tykätä) niin en voi sanoa muuta kuin A N T E E K S I. Mä en tuu tästä miksikään muuttumaan, joten suosittelen ihan lämpimästi seuraamaan sitten noita kunnon muotiblogeja jossa se pukeutuminen on kaiken A ja O.  Minähän kun en siis ole mikään muotibloggaaja (kaukana siitä) ja myönnän, että paljon on opittavaa kaikenlaisissa asioissa mutta joskus mukavuus menee muodin edelle, omassa tapauksessani ainakin.

21 kommenttia:

 1. Hyvä Pipsa! Sen takia sun blogia onkin kiva lukea, kun et yritä esittää mitään ja olet niin luonnollinen =o) Ja onhan tää muotiblogi, ainakin mun mielestä. Herkullisen näköisiä nuo herkut... täytys joskus yrittää torille siihen aikaan, että siellä olis myyjiä.

  VastaaPoista
 2. Paljonko olisi ollut kävelymatkaa kotiin?

  VastaaPoista
 3. Et kai mihinkään oikeuteen oo menossa kun noin tärkeältä toi reissu kuulostaa o__o?

  VastaaPoista
 4. hmm, Pipsa hyvä. Vaikka susta massasi voikin olla kaunista ja jne, kannattaisi miettiä kanssa terveyttäsi. Mielestäni sinun olisi aika ottaa itseäsi niskasta kiinni ja käydä lääkärillä yms. josta saisit jotain motivaatiota painonpudotukseen. En usko, että haluat kuolla nuorena, sairastua kaikenlaisiin sairauksiin yms. Saat olla mitä haluat, mutta kannattaa miettiä asiaa järjen kanssa.

  T. Eevi

  VastaaPoista
 5. No mitä ihmettä Eevi ei tuossa Pipsan kirjoituksessa ymmärtänyt? Minusta hän varsin selvästi antoi ymmärtää, ettei tarvi tuommoisia neuvoja antaa, hän elää omaa elämäänsä ja on sellainen kuin on. Ja mistä sinä, Eevi hyvä tiedät etteikö Pipsa olisi lääkärissä käynyt ja apua hakenut? Pitäisikö sitä julistaa täällä? Mistä tiedät mitä Pipsa on laihtumisen tai minkään eteen tehnyt? Raivostuttavaa! Ja kaikki ylipainoiset ei kuole nuorena, sori vaan. Eikä kukaan ihan suoranaisesti ole myöskään sanonut että "massa" on kaunista. Huoh.

  Anteeksi Pipsa että tulin tänne riehumaan, tsih, meni vain hermot! :D

  VastaaPoista
 6. Sanna,
  Niin, mää en jaksa käyttää energiaani jonkin esittämiseen vaan oon just semmone ku oon. :) Ja ei tää kyl oo muotiblogi, kun en mää täällä mee muodin mukana vaikka vaatteita hieman näyttelenkin. :)

  Jos et torille kerkee, ni siinä kävikselläkin myydään samaan hintaan noita marjoja. Siinä Isokarhun molemmilla puolilla. Ja ne on vissii kuuteen saakka illalla siinä.


  Anonyymi,
  Muutama kilometri. Mutta huomautan heti, ettei kysymys ollut nyt siitä ettenkö olisi jaksanut kävellä kotiin vaan en tajunnu että olisin senkin voinut tehdä. No mutta kuten sanoin, on 2kk aikaa tehdä tuo kävely kotiin. :) Pitää vaa muistaa ottaa kamera aina mukaan, ni saa napsia kuvia. :)

  Anonyymi2,
  No en nyt suinkaan. :) Mutta asia saatiin netin kautta selvitettyä, ettei tarvitsekkaan lähteä. Että katsellaan sitten syksymmällä sitä reissua pääkaupunkiseudun suuntaan.

  Eevi,
  Siis oonko mie väittänyt että massani on kaunista? En, eikä se ole. Mutta kyllä sen kanssa silti voi olla sinut ja elää elämää murehtimatta siitä kokoajan. Ja terveyttänihän mä mietin kokoajan, jokaisella suupalalla. Mistä luulet, etten olisi jo asiasta lääkärin kanssa keskustellut?

  Nää alkaa nimittäin olemaan siinä rajoilla, etten puhu täällä blogissa, mut tosiasia kuitenkin on että tiedostan kaikki asiat mistä te niin monet kommentoitte tänne tuosta painosta. Mutta ettette taida itse olla ymmärtäneet sitä, että vaikka mä en puhu tästä, niin se ei tarkoita ettenkö tekisi/tiedostaisi niitä. Että kiitoksia vaan huolenpidostanne, mutta se on nyt ihan turhaa kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 7. Hemuli,
  Siis kyllähän sitä neuvoja voi antaa, mutta nämä huolestuneet kommentit painosta ja terveydestä ovat vähän hupsuja kun kyllä minä tiedostan nämä asiat ihan ilman sanomistakin. :)

  Ja lääkärissä olen tosiaankin käynyt, mutta ne keskustelut eivät kuulu sitten taas tänne koska tämä EI OLE laihdutusblogi. Ja vanhasta blogista viisastuneena oon päättänyt, etten tarkempia asioita täällä ala keskustelemaankaan.

  Kaikki tosiaan eivät ole niin yksiselitteisiä kuin mitä voisi luulla. Kun en tosiaan kerro täällä noista asioista, niin helppohan porukan on luulla niitä omiaan. Vaikka oon kyllä koettanut sanoa sitä, ettei ne asiat ole niin. Esim. tämä terveysjuttu. Ni voin sen sanoa, että mulle on lääkäri ihan sanonut, että mä oon harvinainen ylipainonen koska olen täysin terve kaikin tavoin. Mut oon todennut että siitä saan kiittää mun liikkumistani ja työtä jossa liikutaan. Jos olisin sohvalla makaava mitään välittämätön lihava, olisin varmaan joka puolelta kipeä.

  Joo, saat anteeksi riehumisesi. ;)

  VastaaPoista
 8. No just sillähän minäkin aloin blogiasi seuraamaan, kun olet niin rehellisesti oma itsesi.
  Ikävää vaan että tuollaisia "hyvää tarkoittavia" besserwissereitä joskus ilmaantuu, mutta muhikoot he omissa liemissään :-)
  -e-

  VastaaPoista
 9. Torilta Pormestariin on hieman alle 2 km matkaa.

  Turhaan silti pyytelet anteeksi, sinun blogisi tämä on ja varsinkin elämäsi. :) Puhuin viimeksi siitä, ettei kannata olla aina oma itsensä. Noh, se on minun mielipiteeni ja tapani elää, mutta ei mikään sääntö. Koskee enemmän nuoria 17-vuotiaita kuin kolmekymppisiä, jotka tietävät, mitä tekevät.

  Eeville vielä, että laihduttaminen on jokaisen oma asia. Tämän Eevin elämässä tapahtuu varmaan paljon kaikkea ikävää ja hän on kekkassut tästä Pipsasta hyvän purkamiskohteen. Mitä mahtaa olla taustalla: krooninen hiiva, pettäjämies, työttömyys, mielenterveysongelmia tai ehkä risti entisenä läskinä? Voimia sulle Eevi/Lellu! :)

  VastaaPoista
 10. Ihania mansikoita pipsa!! Naaam nyt mun tekee niitä mieli hirmusti. Ei auta kun kello on noin paljon, pitää surautta pakastermarjoista smoothie ja vedellä se kitusiin. Namis nam.

  VastaaPoista
 11. Voi Eevi, Eevi...kyllä me pulskat tiedetään asiat, siitä pitää yhteiskunnan kaikki tahot huolta! Voisit perustaa oman laihduttamisneuvomisblogin, jossa jaat kaikki hyvät neuvot ja sieltä voisi sitten käydä lukemassa NE JOTKA SELLAISTA KAIPAA. Toisen blogiin ei kannata tulla kirjoittajan ja muiden lukijoiden mieltä pahoittamaan. Arvostan sanomattomasti yhtä lääkäriä (YKSI KAIKKIEN JOUKOSSA) joka ei koskaan, milloinkaan, missään asiassa ota puheeksi lihavuuttani. Ei vihjaakaan laihduttamisesta. Ihana mies - tehnyt ihailtavan päätöksen!

  VastaaPoista
 12. -e-,
  No se on kiva et jotkut tykkää kun oon rehellinen itseni. Vaikka en mää suinkaan kaikkea täällä kerro, mut jätän ne sit mieluummin kertomatta kuin alan valehtelemaan.

  Anonyymi,
  Joo, kai varmaan jotain sen verran. Ei tuo pitkä matka ole, ellei sit tykkää Kirjurin kautta kiertää. :)

  No tottakai sitä täytyy pyydellä anteeks, jos jollekki aiheuttaa turhaa sydämentykytystä tällä rehellisellä lookillani. ;) Mutta kyllä mä silti suosittelen jokaista olemaan niin rehellinen kuin pystyy olemaan. Aina silti kannattaa miettiä, missä kananttaa olla rehellinen - mäkään en siis kerro jos en voi rehellisesti sitä tehdä. :)

  Tuo laihduttaminen tosiaan on jokaisen oma asia ja vanhan blogin historian takia oon ottau opiksi, etten täällä paljoa asiasta huutele. Mut voin iloksia sanoa, et oon taas kiloa köykäisempi! :) Mutta tiedä sitten mikä on syynä aina mihinkin kommentointiin, koetetaan antaa anteeksi kuitenkin. Tuskin tarkoittavat mitään ihan puhtaasta vihasta kuitenkaan. Mää en ainakaan usko, et kukaan on pohjimmiltaan ilkeä. Toivonkin, et jokainen löytää elämäänsä sen saman tyyneyden jonka itse oon löytänyt. :)

  Anselmi,
  Ne on ihania! Harmi vaan et ovat tosiaan kalliita. Mustikat on halvempia verrattuna mansikkaan, tosin ne ovatkin ulkomaalaisia pensasmustikoita. Mut hyviä! Oioi, pitäskö itekki tehdä huomenna smoothie - en oo nimittäin hetkeen aikaan tehnyt. Pistäppä mulle hei joku kiva mansikkasmoothie ohje!! :)

  Anonyymi,
  Mullakaan ei muuten oo yksikään lääkäri mussuttanu ylipainostani. Ihan itse työterveyslääkärille otin asian puheeksi. Eniten kyllä huojensi kuulla, et jaloissa ei oo MITÄÄN kulumaa - mitä siis voisi luulla kun on ylipainoa päällä.

  VastaaPoista
 13. Pistänpä ihan tähän kommenttilootaan, joskin voisin tehdä tästä muillekin postauksen joskus:

  jäisiä mansikoita (määrä mielen ja blenderin vetoisuuden mukaan), ananasta purkki, maitorahkapurkki, loraus mansikkakeittoa ja kaikki sekasin kun seinäkello! On muuten niin nannaa. Jos haluu sellasen tosi raikkaan niin maitorahkan tilalle jäämurskaa! Suosittelen!

  VastaaPoista
 14. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=4577492&t=4577492

  Tämmöstä susta puhutaan, harmi kyllä :/

  VastaaPoista
 15. Toisilla on kyllä se oma elämä varsin tapahtumarikasta kun tarvitsee jossain hemmetin hevosfoorumilla avautua toisen blogista. Voinee jättää ihan omaan arvoonsa tollaiset.
  Itselläni on miltei nollatoleranssi mitä tulee kommentteihin jotka eivät liity blogini aihepiiriin. Kommenttien valvonta on ystävä ja aika moni kommentti ei ikinä päädy blogiin. Kestän kyllä kritiikkiä, mutta kun mennään asioihin jotka eivät blogiin kuulu niin delete-nappi huutaa. Lämpimät suosittelut!

  VastaaPoista
 16. Hih, hevosfoorumi. Kukaan yli 16-vuotias tuskin tuota palstaa seuraa, joten varmaan aika sama tälle Pipsallekin mitä siellä kirjoitellaan. :D

  VastaaPoista
 17. Eh heh, nyt tämä täti ainakin toivoo, että huonosti kasvatetut teinit ei tulisi blogeihin hillumaan:). Hyvähän se on, että nauratetaan välillä, muuta ei valitettavasti voi. Luulin, että kiltit teinit keskustelee hevosten hoidosta tuollaisilla foorumeilla...

  VastaaPoista
 18. Pipsa,

  Oletpa ihanan rempseä tyttönen:). Niinhän se on, paino on monille arka asia, etenkin ylipaino. Itse on elämäni aikana laihduttanut ja lihonut useita kymmeniä kiloja. Niin kauan kuin muistan vanhempani ja sisareni ovat olleet minusta huolissaan. Itse olen saanut kokea koko aikuisiän kestäneen ylipainon kirot, toivun juuri isohkosta nivelleikkauksesta, vaikka olen aivan liian nuori kyseiseen leikkaukseen. Kuten me kaikki ylipainoiset tiedämme kyse ei ole siitä tuleeko ongelmia vaan siitä milloin ne tulevat. Kakkostyypin diabetes kolkuttelee ovelle. Siksi minun on ihan pakko keventyä, tälläisia kipuja ja pelkoa sairastumisesta en toivo kellekään muulle. Nyt siis menossa "keventymisvaihe", sortumisia tulee, mutta se on vaan elämää, ihanaa kun vaatteet tuntuvat löysemmiltä, puntarilla en halua koko aikaa laukata. Katsotaan onko lihavuusleikkaus jossain vaiheessa edessä. Nautitaan kuitenkaan elämänilosta sitä odotellessa, meillä pullukoilla kun onneksi on sekin...elämä. Sitä ei taida monilla ilkeilijöillä olla;).

  Kaikkea hyvää kesääsi!

  Tände

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  Kiitoksia linkistä, olin kyllä tietoinen tuosta. Mulla kun on tuo hauska ohjelma jolla pystyn seuraamaan. Antaa niiden puhua, ei se haavaa tee. :) Kunhan eivät tänne tule, niin ihan sama. :) Ja kyllä Suomeen ääntä mahtuu. :)

  Ence,
  Jep, ihan omaan arvoonsa oon moiset jättänytkin. Alussa se oli jänskää käydä kattoos mitä siellä kirjoteltiin, mut nykyään en käy katsomassa. Näen kyllä mistä tullaan ja paljonko tulee, mut muuten se itse aihe ei kiinnosta. Ja eikös sitä noille julkkiksillekin sanota, ettei itteensä kannata googlettaa. No onneks silti kukaan ei vielä tiedä kuka oon niinku oikeesti vaikka ei sen selvittämiseen varmaan paljoa tarvittais. :)

  Toi valvonta ois hyvä asia, mutta en halua ottaa sitä käyttöön. Kertokoot siis porukka iha vapaasti mielipiteensä minusta. Jos blogin puolelle uskaltautuvat, tosin teitä lukijoita ajatellen toivon etteivät uskaltaudu vaan pysyvät noilla keskustelufoorumeilla.

  Anonyymi2,
  No aivan totta! Mulle on ihan sama mistä siellä keskustellaan, mut jos johonkin henkilökohtaisuuksiin menee, ni toivon että niistä sitten voi mulle vinkata ja käyn sitten foorumilta pyytämässä keskustelun poistoa. Mut niin kauan kun se on jotain tyyliin ruma, läski jne. niin senkun huutelevat. :)

  Anonyymi3,
  Mä en usko, että ne tulee tänne. Tätähän on nyt jo pian 2kk ollut eikä tänne oo tullu ku sillon tällö jotain mut hyvin vähäistä kuitenkin. Ja antaa teinien nauraa ja purkaa sitä omaa oloaan, jos tommonen sit helpottaa.

  Tände,
  No kiitoksia. :) Ylipaino mulle varsinaisesti ei kyllä oo arka asia mutta se kun koettaa itse asiasta puhua rehellisesti, ni saa vaan lynkkausta. Ni oon mieluummin kertomatta. Vanha blogi tosiaan oli semmonen taistelutanner kun mihinkään ei uskottu tai sitten muuten vaan oli kamalan negatiivista se keskustelun ilmapiiri. Ja sitä en halua tänne, joten en aiheesta silleen puhu. Ja totta, sitä määki ootan et millo ne ongelmat tulee - olenhan kymmenen vuoden päästä täyttämässä 40v. ni sillon taatusti on jotain. Tosin tällä ylipainolla oon kyl jo ny oottanu jotain ongelmaa. Mut ehkä toi liikkuminen on sitten auttanu siinä.

  VastaaPoista
 20. En varmaan ole ainoa, joka sinun tyylistä tykkää. Ja sehän on selvä, että tietyt asiat pidät omana tietona, niin minäkin tekisin jos blogia pitäisin.
  On kyllä ihan niin kuin yllä sanottiinkin; huonosti kasvatettujen teinien touhua tuo härkkiminen.
  Hyvää jatkoa sinulle ja "olemattomalle" miehellesi :D :D
  -e-

  VastaaPoista
 21. -e-,
  No mun tyyli ei oo kyllä mikään hyvä, sen myönnän. Mut on se sentään parantunut tässä kuudessa vuodessa. :) Ja todellakin pidän jotkut asiat omana tietona, et mieluummin siis noin kuin alkaa valehtelemaan. :)

  VastaaPoista