24.6.2012

No niin ihania mekkoja ja tunikoita - en vaan voi vastustaa


Olen tässä nyt pyörinyt Yoursin, NewLookin ja Simply Be sivustoilla mutta silti vain Yoursilta löytyi muutamat ihanuudet joita nyt kovastikin kuolailen. Taikka siis erityisesti A ja B vaihtoehdot minnuu kiinnostaisi mutta mietinkin että teenkö molemmilla mitään. Voisin toki siis ostaa molemmat, mutta koetan miettiä siltikin että kumpi olisi enemmän se mitä haluaisin. Samalla olen miettinyt että myisin tuon punaisen kukkamekkoni pois, jos jotakuta vain kiinnostaa. Tai ehkä mä vaan pistän sen joku päivä tuonne Isoille naisille kirppikselle myyntiin. 


A. Floral print fit and flare dress with zip-up back
B. Floral print fit & flare dress with belt and black trim
C. Tunic with frill sleeves, round neck and tie back
D. Floral print top with tab detail and angel sleeves

Laitan tästä tuohon sivulle pienen kyselyn, jos joku ei tykkää ihan kommenttiboxiin lähteä kommentoimaan. Oon nyt tässä Juhannuksen aikana liikuskellut tuon keltaisen mekon kanssa ja saanut siitä niin paljon hyvää palautetta, että taidanpa toistekki katsella keltaisia vaatteita. Ei taida värinä olla mitenkään ongelmallinen mulle. :)

Täällä muuten bloggeri hieman juntturoi joten toivotaan nyt että saan huomenna sitten laitettua teille vähän tuosta Juhannuksesta parempaa tietoa. Ei, mitään glamouria ei ole tulossa että ihan perusjuhannus tämä meille oli. Niinku aiemmatkin. :) Ja viinan kanssa ei tullu lutrattua ollenkaan. Jotenkin en oo sisäistäny, ettei huomenna tarttekkaa nousta ylös ku isäntä lähtee töihin - no siis tietty mää nyt nousen ylös mutta ei tartte lähtee töihin. :) Mut jos aamusti vaan ei sada, ni tää likka lähtee tekee aamulenkin ennen aamupalan syömistä.

23 kommenttia:

 1. Itse tykkäsin tuosta viimeisestä, ja se on näköjään suosituin äänestyksessäkin. Yritin ensin miettiä että sopisiko se sinulle, toisaalta tuon A:n värit ja kuviot ehkä ovat enemmän sinulle kuin valkoinen? Vaikea sanoa, enpä aina itsellekään valitessa osaa ollenkaan katsoa mikä sopii. Tai minkä luulen sopivan, näyttääkin sovituskopissa ihan kauhealta. :D Toisaalta ne valot niissä on usein sellaisia, että näyttää ihan erilaiselta kuin luonnonvalossa.

  Sande

  VastaaPoista
 2. D olisi varmasti kaikkein paras, kun siinä on pienet hihat. Toisaalta - miksi ihmeessä taas ostat uusia mekkoja?

  VastaaPoista
 3. Sande,
  Mie ite tykkään tosiaan A ja B vaihtoehtoista koska mulla on samanlaiset mekot jo muutenkin, mut eri kuviolla vaan. Et noista ainakin tiedän, et miten istuu. :)

  Anonyymi,
  Nii jos katsoo et on hihat ni sitten ehkä se mutta mulla ei oo niin väliä onko hihat vaiko ei. Mut kuten sanoin, kahdesta ekasta tiedän varmaksi että miten istuvat. Ja kun on olleet ihanat ni toki haluan ostaa uusia samanlaisia, mut eri kuvioilla vaan. :) Ja ku mää haluun uusia. ;) Ei silti, jos mä nyt päätän ostaa ni myyn tuon punaisen mekon pois. Ja oon huomannu et jos jotain sopivaa ja ihanaa löytyy, ni kyl sitä kannattaa ostaa useampi erilainen, ku ei niitä tuu välttämättä uudelleen eteen. :)

  VastaaPoista
 4. Mä äänestin vaihtoehto B:tä, pienet kukkaset on kivoja! :o)

  VastaaPoista
 5. A:n ja B:n malli sopii sulle tosi hyvin. Niistä ottaisin b:n, kun siinä on minusta söpömmät kukat :)

  Tuo c on myös jännän näköinen ja ihanat nuo hörselöhihat. Ostaisin varmaan sen lisäksi :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 6. Anna Vee,
  Pienet kukkaset on tosiaan kivoja ja tummahko väritausta. :) Mut kyl mie luultavasti sit molemmat otan, jos päädyn ottamaan. :)

  Tellu,
  Hih, no mun tietäen ni ottasin varmaan kaikki ja jos ei ookkaa kivat, ni myisi ne eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 7. Uskon kyllä ;) Ottaisin itekki kaikki! :D

  -Tellu

  VastaaPoista
 8. Tellu,
  Jeps. :) Koetan vaan miettiä ja järkeillä, etten tarvitse kaikkea. :) Ku itsessään jo nuo kaks ekaa maksaa 100EUR yhteensä. Joten varmaan semmonen enintään 170EUR tulis maksamaan postarin kanssa. Eli pystyis kyl ostamaan kaikki, ettei hinta siihen vaikuta.

  VastaaPoista
 9. D on upea! :)

  VastaaPoista
 10. Eli onko ideasi vain myydä mekkoja eteenpäin?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi,
  Niinhän se on. Aika raikkaan värinen. :)

  Anonyymi2,
  Ööö... kyllä jos ne eivät miellytäkkään.

  VastaaPoista
 12. Mä jättäisin suosiolla A:n pois, jos kerran olet myymässä sitä punaista kukkamekkoasi pois. Muutenkin ehkä just tommonen punanen ei sovi parhaiten sulle. B ja D on tosi kivoja molemmat!

  VastaaPoista
 13. B on mun mielestä älyttömän nätti!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  Hmmm... ihan totta! :) No mulla on kyl punaisia mekkoja, ettei niissä mitään mut heti ku tulee kuviota lisäksi ni jotenkin ei ei ei. :(

  Anonyymi2,
  Kiitoksia. Se on kyl nätti.

  VastaaPoista
 15. D on kaikkeista ihanin noista :)

  VastaaPoista
 16. En tiedä onko joku jo aiemmin ehdottanut samaa, mutta oletko kokeillut pukea trikoopaitaa hihattoman mekon alle? Joidenkin mekkojen/tunikoiden kanssa tosi toimiva!

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Se on kyl ihanan erikoinen. Mulla ei oo ollukkaa tommosta, mikä on helmasta värikäs. :)

  Anonyymi2,
  Eipä ole ehdottanu mutta en mä voisin ajatella trikoopaitaa hihattoman mekon alle, tulloo liian kuuma. :( Ehkä kylmemmällä ilmalla.

  VastaaPoista
 18. Olet nätti tuossa keltaisessa mekossa.
  Löysin juuri Sinut en tiedä vaatevarastoasi kaikki ovat nättejä. kesään kuuluu kukkakuosi.

  En ymmärrä noita koodi ohjeita

  VastaaPoista
 19. D on kaunenin, mutta sen ongelmana on se että printti todennäköisesti saa leveimmän kohtasi näyttämään entistä leveämmältä :(

  VastaaPoista
 20. Rajanka,
  Kiitoksia. Nuo koodit A,B,C,D ovat siinä että porukka tietää mille antaa äänensä kun tuolla vasemmassa kulmassa on tuo äänestys. Ja samalla tuossa on linkit suoraan vaatteeseen Yoursin sivuilla. :)

  Anonyymi,
  Niin, tuo on kyllä totta.

  VastaaPoista
 21. D! se erottuu joukosta kaula-aukkonsa ja hiuksiinkin mätsäävien väriensä puolesta! :)

  VastaaPoista
 22. Ota herra A.

  VastaaPoista
 23. Eve,
  Muuten kyl mut mua epäilyttää toi lantionkohta.

  Anonyymi,
  Vai että oikein herra A. ;)

  VastaaPoista