27.6.2012

Nosta katse taivaaseen, sieltä leijun hiljalleen (PMMP)


Voi miten hankalaa oli taas nousta aikasin aamulla ylös, mutta kun olin luvannut äidilleni että menen hänen luokseen aamusti (ja kun muutenkin oli kaupungille asiaa) niin ei siinä auttanu maamme laulutkaan sillä ylös oli noustava. No kun sen noustavan askeleen ottaa, ni kaikki on sen jälkeen paremmin.

Kulta heitti mut Postille, kun piti sieltä hakea uusia postimerkkejä - mietein kyllä hetken aikaa että pitäisiköhän sittenkin hommata ne verkkokaupan kautta, mutta koska siinä kestäisi 5-10pvä enkä todellakaan olisi jaksanut noin kauaa odotella. Ihania kukkia tuli taas ostettua, niin kakkos kuin ykkösluokassakin. :)

Porin torriii
(tuo patsasrykelmä tuossa on meen Toriparlamenttimme)
Tiiättekös muuten mitä! Mä oon tehnyt sen! Oon nyt kaks päivää ja yötä pitänyt kaulakorua kaulassani. On vielä se ensimmäinen koru jonka olen saanu mieheltäni. <3 (siis ensimmäinen tuollainen Kalevala -aiheinen)

Ja tiiättekös muuten mitä mussukat!!! Ku te ootte olleet niin mahtavia ja ihania, ni mää innostuinkin oikein kunnolla hemmottelemaan teitä eli tässä kesän aikana olisi sitten arvontaa arvonnan perään. Hemmottelen teitä neljällä erilaisella arvonnalla... kyl kyl... neljällä! Ja jokaisessa on erilaiset arvontavoitot! Eli nyt on neljällä mahdollisuudet saada jotain ihanaa itselleen. Ensimmäinen arvonta starttaakin sitten viikonloppuna! Kantsii siis olla kuulolla.

Angry Birds leikkialue
Pitäskö itekki lähtee vähän ampuu noita possuja (vai mitä noi vihreet on?)
Lapsettaa, mutta eipä sitä elämää kantsikkaa niin vakavast ottaa!
Tuli tuossa torilla ollessa katseltua ympärille ja mua ainakin nauruttaa kovasti tuo Angry Birds leikkikenttä sillä ihan salee aion mennä leikkimään sinne. Jyrään pikkulapset syrjään... no ei vaiskaa, sinne vaa muksujen seuraan leikkimään! :) Samalla nappasin mukaani mansikoita, neljällä eurolla sai litran, WOW! Tiedämpähän millä herkutellaan illalla kun katsellaan Huutokaupan metsästäjiä... eiku nythän on keskiviikko? No ei sitten katsota tuota, mutta jotain kuitenkin... no vaikkapa Myytinmurtajia sitten! Me ollaan jääty kiinni tohon Huutokaupan metsästäjät -sarjaan (tai sarjoihin, niitähän on kaks erilaista, tulloopi FOX:lta) eli ku kello kilahtaa 20 ni me ollaan ruudun ääressä kattoos tota sarjaa!

Ei uskoisi että on loma... en oo nimittäin saanu kunnolla kirjeitä vieläkään tehtyä. Mikähän ihme jumi mun mieleeni on tullu, ettei kirjeet oikeen tunnu edistyvän. No kyllä se sitten ajan kanssa, tiedän sen enkä pidä stressiä (toki ihmettelen, kunnei tällaisia yleensä oo ollu) Voipi myös olla, ettei ainakaan yhdessä kullan kanssa päästä mihinkään reissuun (vaikkai ei tääkään varmaa tietoa ole) mutta meinasi vain tuossa eilisehtoolla, et tämmönen on mahdollista ellei sitten tule hiljaisempaa hetkeä firmaan.

Ai niin, meillä olikin ollut tuolla erään kirjoituksen kommenttiboxissa pohdintaa tuosta pitkien ihmisten pukeutumisesta ja kun Helikös se nyt valitteli että haluaisi ostaa samankaltaisen mekon Yoursilta mutta mietti pituutta niin mie sanoisin että tuon keltaisen mekon pituus on aivan loistava 170-175cm pitkällekkin naiselle - äitini nimittäin toimi pienenä mallina tuohon punaiseen kukkamekkoon ja hän on 173cm pitkä eikä sillä oo yhtä isot megadaisut ku meikäläiselle, ni tosi uppeesti istui mekko hänen päällään! Niin tuo mekko ylettyi sitä tuohon polviin kuten voitte kuvastakin (alla) päätellä. Eli rohkeasti vaan ostamaan, kyllä siis tuollainen 100cm pitkä mekko on sopiva teille pidemmillekin. :) :)

35 kommenttia:

 1. Onpa muuten jännä miten eri ihmisille istuu vaatteet eri lailla. Tuohan on ihan pitkä sinun äitisi päällä. Minä tarvitsen sen 115 cm että mekko yltää polviin ja 120 että se peittää ne, varsinkin leveähelmaisissa mekoissa. Mutta minulla nyt onkin pitkähkö selkä ja reippaasti tissejä ja peppua :)

  Keltainen mekko on taas kerran sinun päälläsi tosisöpsykkä!

  VastaaPoista
 2. Linnea,
  Se on kyllä aika hassua. :) Mut uskaltaisin sanoa et toi mekko on 170cm ihan sopiva pituuden kannalta. :) Ja onhan mun äidilläki tissii ja peppuu ;)

  Kiitoksia, toi keltanen on kyl ihana ja tähän harmaaseen päivään loistava piristäjä!

  VastaaPoista
 3. Oooo, äidillesi kiitokset mallina toimimisesta. Tuohan saattaisi siis sittenkin olla ihan hyvä ostos, jos vaikka saisin ompelijakaverini lisäämään vähän pituutta helmaan! Ja siskollenihan voin aina mekon lahjoittaa jos käy ilmi että oma minirinnat + 176 senttiä -yhdistelmäni ei vaan toimi tämän mekon kannattimena...

  VastaaPoista
 4. MIelestäni todella kaunis ja juuri kesäinen mekko. Menisi kivasti puolipitkien leggareitten kanssa! :)

  VastaaPoista
 5. Kaulakoru yölläkin? Sormukset nyt ymmärrän, kun itsekin pidän niitä yötä päivää, mutta en muita koruja.

  VastaaPoista
 6. Ei kait sillä väliä ole minkäpituinen mekko on..tai lyhyt :) malli näyttää siltä että toimis oikein loistavasti myös puolireiteen ulottuvana! Joku ano tuossa ihmetteli miten koruja pidetään yöllä :) mulla on kalevalan kielo koru aina kaulassa..myös saunoessa :D sormukset ei niinkään oikein koskaan, kun en töiden takia voi pitää..niin ja asiasta toiseen ja kolmanteen..minun mies on nuita leikkivälineitä valmistavassa firmassa töissä :)
  t: AaP

  VastaaPoista
 7. Kuvan perusteella mekko sopii kyllä pidemmällekin immeiselle. Mutta täytyy kyllä sanoa (ja tää on sit vaan mun mielipide), että kyllä isommat bosat antaa tuohon mekkoon pukeutuvalle muodokkuutta. Tai jos äidilläsi olisi capri mittaiset leggarit tuossa kuvassa, niin voisi näyttää paremmalta, kun nyt yläpää vaikuttaa kevyeltä ja alapää sitten raskaalta. Mutta tiedän toki, että kuvan tarkoitus on osoittaa pituus (joka on täydellinen) eikä muuta pukeutumista ole mietitty =o)

  VastaaPoista
 8. Heli,
  Samaa muuten äitini meinasi, että kun tuossa helmassa on tuo musta osuus ni helppohan sinne on vähän tuoda lisäpituutta. :)

  Raparperi,
  Niinhän se varmasti menisi. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla. :)

  Anonyymi,
  Niin? Kyllä mie pidän kaulakorua kaulassa yöllä, jos se on semmonen lyhyt - pidempää mallia ei vois kyl käyttää, menis muutoin rikki.

  AaP,
  No jos legginssit on alla, ni miksei lyhyempikin mut kyl pepun saa peittää. Mut jos haluaa ilman sukkiksia mennä, ni kyl sillo mekolla ois hyvä olla pituutta. :) Ai sun miehes on tommosia valmistavassa firmassa - no ni, tänne vaa sit joku lentsikka testiin! ;) ;)

  Sanna,
  Joo, no siis nuo äidin housut ei todellakaan sovi minkään mekon kanssa pidettäväksi. Kyllähän se meinas että ostaa tuon mekon ja nimenomaan caprien kans käyttää. Vaikka niidenkin pitää olla silleen pidemmänmalliset kun sillä on tuo toinen jalka kalvettu :( Mutta kuvan ideana oli näyttää tosiaan, että pituus on hyvä pidemmällekin ku mieki oikee yllätyin et täähän on hyvä. Siis ku mullakin se ulottuu tohon samoihin kohtiin mikä on vähän hassua toisaaltas.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kovasti äidillekin! Haaveilin just tuon ostamisesta, mutta se jäis just "säädyttömän" lyhyeksi :D

  VastaaPoista
 10. En ookkaan nyt aiva justiin ollut käynyt lukemassa, että mitäs sullen tänne kuuluu.
  Täytyy kyllä sanoa, että pelkästään sun tektien positiivinen tyyli tuntu ihan tänne asti! :) Tuli itekki ihan paremmalle tuulelle. :)

  Tohon paita/mekko/tunika-asiaa sen verran kommaan, et ite oon just ton 173 cm, niinku äitisikin ja suosin just ton mittasia tunikoja/mekkoja. :) Kun on tuota persustaa vähä ja makkaraa mahan kohdalla, niin haluan niitä vähän piiloon.. ;)
  Nyt mulla onkin päällä sini-vihreä-kuviollinen tunika + legginsit. :)

  VastaaPoista
 11. Neljä euroa mansikkalitra? Onpa tosi halpaa!

  VastaaPoista
 12. Tämä on kyllä ihana blogi! Oikein korostuu, kun kävi lukemassa paria teiniangstiblogia, jossa haukuttiin kaverit ja exät..

  Jossu

  VastaaPoista
 13. Olis kiva saada kuva tosta miehestäs, tai nimi, jotta tiedetään että sulla tollanen "mussukka" on, ei muuten kiinnosta mutta tätä ei oo kiva lukea jos valehtelet, ja muutenki ois kiva tietää kenestä puhut.

  VastaaPoista
 14. Sammakkotyttö,
  Kuinka pitkä olet, jos säädyttömän lyhyeksi jäisi? :)

  Silenze,
  Kiva kuulla, et oikee sinne saakka lähetin positiivista energiaa. Jesss! :) Vaadin muuten kuvaa tuosta sini-vihreä kuviollisesta tunikasta! :)

  Anonyymi,
  Kyl kyl. Vaikka tais aika mones olla 5e/l mut oli siel yks joka myi 4e/l. :) Siis TORILLA. :)

  Jossu,
  Kiitoksia. No mua ei voikkaan verrata mihinkään teiniangstiblogiin kun oon ne ajat jo ohittanut. Jos oisin teini, ni kukaties vaikka oisin samanlainen. No tuskin nyt ihan ainakaan... mä en haukkuisi kavereita mut existä en sanoisi niinkään - ovat kyllä parit tomerat sanat ansainneet. :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Missään nimessä blogiini en tule mieheni naamakuvaa laittamaan enkä missään nimessä nimeä kertomaan.

  Huh huh kun on vaativa yleisö ;)

  Miksi minä valehtelisin? Oletan että meinasit minun valehtelevan miehestäni. Miksi mä sellaisesta ensinnäkään valehtelisin? Ja onhan täällä miehestä ollut kuviakin - tosin ilman sitä naamaa, koska isäntä ei halua naamaansa tänne nettiin. Ja minä kunnioitan hänen toivettaan.

  Ja onhan mun ystävät mieheni tavanneet ja ei, se ei oo mikään palkattu näyttelijä ;) ;)

  VastaaPoista
 16. Mansikat on kyllä edullisia täälläpäin... Juhannus oltinn Kuopiossa, jossa mansut maksoi vielä 8 euroa per litra. Meilläkin herkuteltiin tänään, koska poika täytti 5, mutta varsinaiset bailut on vasta sunnuntaina, niin tänään herkuteltiin letuilla, mansuilla ja kermavaahdolla =P

  VastaaPoista
 17. Hei, itse en oo vielä hennonut ostaa mansikoita, ihan vesi kielellä kyllä odotan :-).
  Kalevala-korut on mullekin mieheltä saatuja aarteita. Ne on tosin niin pitkiä (siis kaulakorut ja korvikset) että yleensä pidän niitä vaan juhlissa. Ja ihan niin kuin yllä todettiin, en minäkään työn takia käytä sormuksia.
  Äh, tulipas tässä jutulle mittaa!
  Kiitokset taas positiivisesta ja iloisesta blogista.
  -e-

  VastaaPoista
 18. Mitä ihmettä ne sun miehestäs vaahtoo? Ja mitä sitten vaikka keksisitkin koko idean - kirjoitetaanhan sitä kirjojakin, joissa ei ole totta siteeksikään...Ei mua haittaa vaikka valehtelisit silmät ja suun täyteen, joka tapauksessa blogissa lukee mitä lukee ja kuvat on niinkuin on. Riittää mulle! Ja mulla on kans hopeaketju AINA kaulassa. mervi

  VastaaPoista
 19. Anonyymi Anonyymi sanoi...

  Kaulakoru yölläkin? Sormukset nyt ymmärrän, kun itsekin pidän niitä yötä päivää, mutta en muita koruja.

  27.6.2012 16.33

  Suosittelen valaistumaan hiukan, voit alkaa ymmärtää sellaisiakin asioita joita et itse tee.

  VastaaPoista
 20. Lopettakaa tuo miehestä spekulointi!! Ei jaksa millään lukea näitä kommentteja kun jatkuvasti tulee näitä "ei sulla kuitenkaan oikeasti ole" -kommentteja.

  Ei se ole muilta pois jos PipSalla on ihana mies (tai no voi olla, mutta silloin voi valittajat katsoa ihan vaan peiliin)!

  VastaaPoista
 21. Pipsalla ON mies. Olen nähnyt ne Porissa!

  VastaaPoista
 22. Oli muuten hyvä pointti, että tuota mekkoa olisi helppo pidentää, jos vaan vaihtaisi sen reunuksen uuteen ja leveämpää. Pitää laittaa harkintaan... kun on muuten niin kiva malli, ja rinnoillekin näyttää olevan tilaa.

  Minulla on samanlainen pidennysoperaatio tällaisen mekon kanssa: http://www.curvety.com/P/Womens_Plus_Size_Legacy_Wrap_Dress_in_Shadowy_Floral_Print_by_Kiyonna-(1569).aspx

  Aaaaaivan ihana työmekko, mutta ei peitä edes polvia (en ymmärrä miten tuo malli seisoo kun saa polvensa peittoon). Ajattelin, että kun siinä on tuo musta vyö, niin musta alareuna olisi ok. Nyt on vaan etsinnässä sopiva kangas. Hieman haastavaa, kun mekko on sellaista aika tukevaa ja joustavaa, vähän kiiltelevää kangasta. Pitäisi tehdä reissu Eurokankaaseen.

  VastaaPoista
 23. kiva tää uus teema! hassua kun sanoit et opit pitämään kaulakorua, mä taas vahingossa opin olemaan ilman kaulakorua - lähemmäs kymmenen vuotta on ollu joku yötä päivää kaulassa :) mut ku rupesin käyttämään isoa sudenkorentoriipusta, oli pakko ottaa yöks pois.
  mut sormukset yöllä? (joku kommentoi, en muista kuka) eikö muilla turpoo sormet siinä? jos jonkun niin sormukset otan pois illalla, ne on kuitenkin aika paljon nopeempi laittaa takasin aamulla ku kaulaketjut.

  VastaaPoista
 24. Sormuksilla tarkoitin niitä ainoita sormuksia, joita käytän eli kihla- ja vihkisormusta. Ovat kumpikin kapeita rinkuloita, ei mitään kiviä tai muita koristeita. Eivät turpoa sormet, kun on sopivan kokoiset sormukset.

  VastaaPoista
 25. Sanna,
  Niinhän ne taitaa olla edullisia, ku eiks tääl Satakunnassa oo aika paljonkin noita mansikkatiloja? Mie aion muuten huomenna yllättää miehen tekemällä sille puolukkamuffinsseja ja sit lettuja. :) Onneksi olkoo pikkupojallesi, 5v. on jo iso ikä! :) :)

  -e-,
  Käy ihmeessä ostamassa, nuo on todella hyviä. Varsinkin tuo joku Honey tai sen niminen on todella makea suomalainen mansikka. NAMI! :)

  Kalevalakorut on todellakin aarteita. Oon jo tehnyt itelleni listaa, et mitä haluun taas joululahjaksi. Saa isäntä siis kolmesta vaihtoehdost ottaa sen mieluisamman. :)

  Mervi,
  Vaikea sanoa miksi vaahtoavat miehestäni. Onko se sitten jotenkin hankala uskoa, että mulla ois mies. Mulla ei ole mitään syytä valehdella joten kaikki mitä blogiin oon kirjottanu on totta.

  Anonyymi,
  No harvemmin tänne kyllä tulee noita "ei sulla miestä ole" kommentteja - tietääkseni tuota aihetta mässytetään lähinnä noilla palstoilla ja saavat mun puolestani rauhassa jojotella että onko vai eikö oo. ;)

  Hassua silti miten tuota asiaa vieläkin epäillään, kun olenhan täällä blogissa näyttänyt mieheni vaatteita, sitten tuo sen tietokonealue on nähtävissä jne. Jos noista ei voi uskoa, ni ei sitä uskota sitten mistään muustakaan. :)

  Anonyymi2,
  Olet nähnyt meidät Porissa! Nyt munkin mielenkiintoni heräsi, kun me ei kauhean usein yhdessä missään kaupungilla liikuta. Missähän olet mahdollisesti nähnyt meidät?

  Linnea,
  Sitä tosiaankin on helppo pidentää, kun siinä on tuo musta helma. Näin äitini ainakin mietti kun asiasta puhuimme ja äitinihän on siis ompelija ammatiltaan. :) Ni tietää jonkin verran ammattinsakin puolesta näistä. Että harkitse vakavasti ostoa ja sitten helman pidennystä, sen kun ei pitäisi olla kovinkaan hankala muutostyö. :)

  Oi miten ihana mekko, etsä sitä mulel myisi? ;)

  Victoria,
  Kiitoksia, piti vähän muuttaa kun alkoi kyllästyttää toi vanha. :)

  Mie en ees muista miks lopetin aikoinaan korujen käytön kun aiemmin siis pidin kokoajan tätä lempikoruani mut sit jotenkin sen käyttö vaan jäi. Hmmm... ei mulla ainakaan ole sormet turvonneet yön aikana.

  VastaaPoista
 26. Tuo äitisi vieressä oleva vaaleanpunainen pöytälamppu on ihana! Jos äitisi haluaa joskus luopua siitä niin täällä olisi innokas ostaja :D Tai tiedätkö sinä tai äitisi mistä voisi saada hankittua samanlaisen?

  VastaaPoista
 27. Voi vitsit, sunhan pitää myydä tää mekko teidän äidille kun noin ihanasti hänelle sopii! Ihana!

  VastaaPoista
 28. Mitkä kolme korua on sulla nyt "listalla" jouluksi?

  VastaaPoista
 29. Anonyymi,
  Se on ihana. Mä olen sen aikoinaan valinnut ja äiti on sen ostanut. Tulee mulle sitten joskus perinnöks. ;) Äiti on sen jostani semmosesta käytettyjen tavaroiden liikkeestä ostanu joka myi noita kuolinpesiä. Enkä oo toiseen samankaltaiseen edes törmännyt.

  Anselmi,
  Siis mun äidillehän tää on nyt sitten menossa. :) Ja vaikka meneekin äidille, ni saan mieki sitä käytellä ;)

  Anonyymi2,
  No en nyt tähän syssyyn muista niiden nimiä, mut yks oli se missä on se punainen sydän.

  VastaaPoista
 30. Minusta mekko sopii paremmin äidilles kuin sinulle, ei ole niin ällöttävän kireä kuten sinun tuo keltainen mekko että saumat meinaa ratketa hetkellä minä hyvänsä tissien ja mahan kohdasta. Ostaisit oikean kokoisia vaatteita, vai onko nuo isoimpia mitä kaupasta saa ja siksi pukeudut noin ylipieneen vaatteeseen. Lisäksi voisit joskus käyttää jotain muutakin kuin tuota yhtä ainutta keltaista mekkoa mikä on ratkeamispisteessä. Anna sen välillä levätä henkarissa ja käytä jotain muuta välillä. Vai joko oot myynyt kaikki muut vaattees pois kun ei raha riitä shoppailuun muuten?!

  VastaaPoista
 31. Ja ei ihme että sua epäillään valehtelusta kun oot niin paljon netissä valehdellut aiemminkin. Katso peiliin, sieltä löytyy syy näille kaikille jutuille.

  Ps. kyllä on harvinaisen ruma lamppu, tarkoittikohan ylempi kommentoija vitsiksi tuon ihanuuden. Teillä kyllä kulkee äitis kanssa selkeesti linjassa tuo "sisustustyyli".

  VastaaPoista
 32. Anonyymi,
  Mustakin mekko näyttää paljon paremmalta äitini päällä kuin mulla. Sävy ei oikein siis säväytä.

  Voi kyllähän mulla on muitakin vaatteita kuin tuo keltainen, mut tää nyt sattuu olemaan suosikki ja mä tuppaan jäädä kiinni aina yhteen. Koetetaan siis käyttää muutakin välillä. :) Että ei, en oo myyny muita vaatteitani - kaapit on pullollaan niitä kyllä. :) Eikä mun tarvitse noita myydä saadakseni shoppailurahaa, käynhän kuitenkin töissä. :)

  Hmmm... mä en oo netissä valehdellu ku eräästä asiasta mun vanhassa blogissani ja senkin myönsin koko blogilukijakaartille. Nykyisessä blogissani en ole mitään valehdellut. Ja sanoisin edelleenkin, että jos joku kertoilee satuja musta, ni saa toki käyttää omaa maalaisjärkeään siinä uskooko vaiko eikö :) Vai onko jokin tietty asia jossa olisin valehdellut (joku muukin kuin se mies asia) Kaikkea kun ei kannata uskoa mitä netissä kerrotaan, vaikka kuinka voisikin kuulostaa todelta.

  Jep, meillä on ihana sisustustyyli ja maku äidin kanssa. Mut eiks ookki söpö lamppu. ;)

  VastaaPoista
 33. Äidin kanssa samoja ja samanlaisia vaatteita, oh no!

  VastaaPoista
 34. Hellou!Mä jo ajattelin että tuo angry birds juttu on joku piilokuva =)

  Terv.Asta

  VastaaPoista
 35. Asta,
  Ai mimmosta piilokuvaa meinasit, et siel kuvassa on pienenä pisteenä joku, vai? ;)

  VastaaPoista