26.6.2012

Rakkaus on ihana asia joka vetää jalat veteliks


Jos mä julkaisisin täällä musta ja mussukasta yhteiskuvia, ni tohon pääkuvaan ois tänään tullu sellainen ja vielä lisättynä isolla sydämellä. <3 Uih, kyl taas niin ihanaa kuningatarkohtelua oon saanu mussukaltani ettei ole tosikaan! Miettikää, se toi mulle ruusun (joo, ihan yhden vaan) ja lisäks se toi vielä vaniljajätskiä (joo, no tälläkin on isompikin tarkoitus kun vaan mulle tuonti) sekä kaikenlisäks se taas hiero tossa mut ihan ympäri eli selän, jalat, niskan/hartiat, kädet ja PÄÄN. Ja voi jumpe että oli melkosen rento olo ton jälkeen. Sit se kiikutti ton hieronnan lisäks meille kupilliset kaakaota, sen tuomista kaakaojauhoista - siis ne mitkä se toi tuolta Englannista. Nii ja mikä parasta, se teki meille ruokaa (hei, kyl mää autoin mut isäntä silti veti shown) ja oli muuten hyvää!

Ai niin, vois tähänki sanoa että me ollaan todella onnellisia miehen kanssa eikä olla eroamassa - kun tuolla netissä eilen sellainen keskustelualoitus ilmeisesti kiersi ja aika monessakin paikassa, ilmoituksien mukaan. Suosittelenkin, ettette usko mitään tuollaisia huhuja ellen itse ole siitä sanonut täällä. Varsinkin kun asioilla on tapana paisua mitä edemmäs se menee ja kohta tarinalla ei ole enää mitään totuutta matkassa mukana.

Tänään oonkin sit saanu tiskata tota astiakasaa kun aina piti ottaa uus ja puhdas. No en pahastu kun mulla nyt sitä aikaa on tiskaamiseen. Ja pyykitkin laitoin pyörimään - piti jo eilen pistää mut ne sit vaa jäi, ohops! Ku aika meni vähän toisenlaisiin askareisiin. Sitte aattelin että aloittelen tuossa jossain vaiheessa siivousurakan eli imuroin ja pesen lattiat. Sitten ikkunat ja matot pestään yhdessä isännän kanssa, tosin ei nyt tänään.

Huomenna taas ajattelin suunnata nenäni tuonne kaupungin suuntaan. Menen morjestamaan äitiäni ja samalla aattelin käydä tsekkailemassa mahdollisia arvontapalkintoja. Mulla on jo nimittäin idea mitä kivaa keksin teille lukijoille palkinnoksi. Odotan siis innolla, että pääsen tutkimaan vaihtoehtoja.

Multa on nyt kyselty jonkin verran tommosia liikunta ja ruoka -aiheisia "päiväkirjoja", mutta nyt mun on valitettavasti pakko sanoa etten tällaisia tee koska ne ei kuulu tähän mun blogini konseptiin. Miehän kun en ole mikkää laihdutus/elämäntapamuutosblog, mut älkää huoliko kyllä mä syön ja liikunkin ihan riittävästi. :)

6 kommenttia:

 1. Tiiätkö, minusta on jotenkin niin mukava käydä aina lukemassa sinun kirjoituksia. Tulee hyvä mieli. En tiedä miksi, mutta tältä ei ole muiden blogien kohdalla tuntunut. Ihmeellistä!

  Jännityksellä odottelen arvontaa, mitähän hauskaa keksit palkinnoiksi =)

  VastaaPoista
 2. Heidi,
  No se on kiva kuulla, et jotkut tykkää. :) :)

  VastaaPoista
 3. Sama juttu, aina iloista blogia on kiva lukea. Ja mä kans innolla odotan arvontaa, kun harvoihin blogeihin voi enää anonyyminä kommentoida. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Kiva kuulla. :) Ja arvontopalkintoja lähden huomenna metsästämään ja jos hyvin käy, ni ehkä saan kasaan jopa kolmenkin arvonnan lahjat. ;) ;) Jep, tänne saa kommentoida anonyymina vaikka tietty se ois kiva itteni kannalta et joku keksis jonkun nimen jonka laittas vaikka tekstin loppuun, ni tunnistaa sit et kuka kirjottelee. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuosta postauksesta jossa kerroit ammatistasi :)

  Hyvä että pidät puoliasi täällä! Ei blogin olekaan tarkoitus miellyttää jokaista ja jos ei näkemästä/lukemasta tykkää niin siitä vaan etsimään sitä itselle sopivaa blogia! Minä luen laidasta laitaan blogeja ja välillä ihmettelen (korkeintaan minuutin) niitä kommentaattoreita jotka tarrautuvat joihinkin pikkuasioihin eivätkä näe kokonaiskuvaa!

  Hauskaa kaupunkireissua :) -M-

  VastaaPoista
 6. -M-,
  Oleppa hyvä vaan. :)

  No kai sitä joskus pitää puoliaankin pitää. En vaa ymmärrä, et miksei jotkut voi tajuu et mää saatan tykätä sellaisesta mikä jonkun toisen mielestä voi olla karsee. :) Ihan totta, jos ei tykkää näkemästään/lukemastaan ni eiku NEEEEXT! :) :)

  VastaaPoista