3.6.2012

Sateiseen Poriin palattu...


No niin, reissu on sitten takana. Ja aivan mahtavaa olikin! Tarkemmin kerron sitten huomenna ja tiistaina, kun tänne teen kahdet eri postatukset reissusta. Niitä pitäisi alkaa vääntämään tässä kohta puolin - onneksi on vielä huominen ja tiistai viikon kesälomasta jäljellä niin ehdin touhuamaan kaikki tänään ja huomisen aikana. (kirjoittamaan tänne että kirjeystävilleni)

Vähän oli hyppyrimäellä tuulista ja mun tukka alkoi vääntämään itseään väkisin keskijakaukseen sekä laineelle. Täytyy huomenna sitten kaikessa rauhassa yksikseen kokeilla tuota suoristusrautaa, kun kulta se tuolla rämpyttää xboxiaan - löydettiin sille nimittäin Puolenkuun Pelit -kaupasta kolme käytettyä peliä jotka häntä kiinnosti (mua kiinnostaa lähinnä vaan se Skyrim)

Ihanan kirppislöydön tein (kyllä vain, vain yhden!) sekä Anselmilta tsekkailin muutamat laukut tänne Poriin, sekä muutamat korutkin. Jopa pari sellaista rannekorua mitä olen vähän tuumaillut että tykkäisin ostaa mutta jännännyt itse tilausta, että onko ympärys sitten sopiva kun mulla nyt ei ole mikään älyttömän kapea ranne (18,5cm) Sain muuten Anselmilta ihanan synttärilahjan (mullahan on siis synttärit aikaslailla tasan viikon päästä) eli uuden Anselmi taulun tohon seinälle jonka oon omistanut Anselmin töille. Ihanaa! Lisää täytettä!!

Tosiaan kun tänne Poriin saavuttiin, niin satoi vaan (satoi kun lähdettiin ja satoi kun tultiin, ihan ku ei oltas oltukkaan poissa) mut ihanaa silti tulla kotiin. Kiusattiin toisiamme matkalla, et mitähän siellä kotona oikein odottaa ja nimenomaan tuo kulta alotti tämän pohdinnan. Mie siihen vaan et postia siellä on mut tuskin on muuta kut kerran tsekattiin et kaikki on poissa päältä... vaan eipä sitten ollutkaan! Kullan tietokone nimittäin möllötti täällä avonaisena, varmaan koko viikonlopun ollut. Kulta sit kirosi nuo tyhmät Windows päivitykset, kunnei niistä koskaan tiedä jos oot konetta sulkemassa - mulla kävi kerran samoin oman koneen kanssa kunnes hermostuin totaalisesti ja pistin päivitykset niin, että minä itte säätelen millon ladataan ja asennetaan. Nih!

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti lahtirämäpääviikonlopusta on rutkasti kuvia! Haluisitko tehä videopostauksen taulusta ja laukustA:)? Ois taas kiva kuunnella sun energisyyttä, mikä välittyy videossa nii kivasti!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  On niitä kuvia nyt jonkin verran, ehkä saman verran kun Porin Rämäpääviikonlopussa.

  Hmmm... ehkä voisin tosiaan tehdä taulusta ja laukuista videon. Katsellaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä Pipsanen oli hurjan hauskaa :)! Pitää laittaa sulle huomenna kuvaa tulemaan munkin kameralta, kun oon tuolla “työhuoneella” isolla koneella :)!

  VastaaPoista
 4. Anselmi,
  Eiku kiitos teille vaan! :) Ja laita ihmees, ku sulla on niitä varmaa toooosi hyviä kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Onko Anselmilla joku laukku kauppa? kertokaa muillekkin...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Joo, mut vaa semmonen ystävänkauppa tyylinen ;) Siis kyseessä jotain Anselmin omia vanhoja laukkuja josta raaski luopua ja miehän tein sieltä mukavatkin löydöt. :)

  VastaaPoista
 7. Löydytkö fb:stä?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Löydyn kyllä, jos oikee tykkää salapoliisityötä tehdä ;)

  VastaaPoista
 9. Lähtikö postikortit :)? Mie venailen innollla! -emppu

  VastaaPoista
 10. -emppu-,
  Joo, lähtihän ne. :) Jos hyvin käy, niin pitäisi olla perillä huomenna. :)

  VastaaPoista