1.6.2012

Terveisiä Lahdesta

Nyt tuleekin kirjotus suoraan Lahti citystä. 

Meillä oli hyvä matka tänne, kun suurimman osan ajasta satoi mutta onneksi sitten perillä paistoi aurinko. Huomiseksi tännekin on luvattu vesisadetta joten katsotaan mitä saadaan tehdä. Nähtävyydet ollaankin aikalailla katseltu jo tänään. Hyppyrimäki oli mahtava!! Ja sitä korkeutta ei voinu käsittääkkää! Ja sitten tuo tanssivat vesiurut (se suihkulähde) innostivat niin paljon että nappasin oikein videota kun musiikki soi ja vesi tanssi. Harmi ettei niitä valoja päässyt näkemään. 

Kävimme syömässä kiinalaisessa, oli sekin kokemus mulle kunnen aikaisemmin ole käynyt. Oli se iso ateria, etten todellakaan jaksanut syödä kaikkea. Mahdoinkohan edes puolia syödä. Mulla on ihana mies, kun se maksoi koko lystin. <3

Mutta matkasta vielä paremmin sitten kun täältä palaillaan. Ja kommentteihinkin keskityn kun kotiin pääsen, olen kyllä lukenut ja haluankin kiittää tuosta isosta määrästä tukkakehuja. Tämä on ollut tosiaan aivan mahtava - suoristusraudan tarvitsen todellakin mutta onneksi Anselmi on luvannut auttaa siinä.

Nyt jatkamaan kesäjuomakannun kaatamista ja hyvän seuran pitoa.

3 kommenttia:

  1. Voi kun näkisit ne vesiurut syksyn pimeinä iltoina.. Se musiikki, valot ja se vesi.. WAU!

    VastaaPoista
  2. Jep, tuut sitte syksyllä katsastamaan vesirut uudelleen, on meinaan älyttömän upeat sillon. :)

    VastaaPoista
  3. Täytyy varmaan miettii syksyä mut kyl siinä luultavasti käy niin, et pyydän Anselmia kuvaamaan tapahtuman. :)

    VastaaPoista