22.6.2012

Tikku muistamattomalle...

Kingston DataTraveler, 8GB - n 13EUR Anttilasta
(iha ite ostettu)
Viimeinkin sain ostetuksi itseleni tuon DataTravelerin, on meinaan ollut monen monet kädenväännöt mitä tikulle laitetaan kun huushollissa on vaan yksi tiedossaoleva muistitikku.

Meillä on siis ollut näitä kolmekin kappaletta, mutta ovat jostain syystä närkästyneet ja nostaneet kytkintä. Meillä on ollut Kingstonin 2GB muistitikku mutta mies on ominut sen täysin itselleen. Ja koska se on VAIN 2BG niin eihän sinne meidän molempien tiedostot mahdu.

Mutta nyt mulla on oma. 8GB DT joka on pikkuisen jopa isokin (tallennuskooltaan) mutta koska 4GB ja 8GB hintaero ei ollut paljoa (5egee?) niin päädyin ottamaan sitten isomman. Värinä olisin kyllä toivonut sitä pinkkiä mutta keltainen on ihan hyvä sekin. :)

Nyt voinkin pistää sinne muutamat elokuvat talteen siltä varalta jos pitääkin vaihtaa konetta ehtoolla. Eli jos mieheni menee ennen minua nukkumaan, niin mun pitää vaihtaa hänen koneelleen - näin hän saa nukuttua sikeämmin kuin jos olisin tässä omalla koneellani. Kun varmasti touhuni herättäisivät välillä, sieltä sikeimmästäkin unesta. Niin eipä tarvitse kuin ottaa kirjoitusvälineet mukaan ja tikku kans, jolla sitten on elokuvia joita tykkään samalla katsella kun kirjoittelen kirjeitä. Pakko olla jotain taustamelua ja kyllä, pysyn hyvin niin kirjeen kuin elokuvankin "juonessa" kiinni. :)

                                                           ****************************

Jos joku siellä näin Juhannuksen aikoihin koneella pyörii, niin kantsii säätää Värikkään elämäni seuranta tuonne Facebookin puolelle, sillä sinne kirjoittelen nyt Juhannuksen ajalta enemmän tuollaisia pienempiä päivityksiä. Linkki sinne löytyy tästä (taikka vaihtoehtoisesti tuosta vasemmasta sivubannerista)

16 kommenttia:

 1. Ostin itselleni Buffalon ulkoisen kovalevyn ja se kulkee kätevästi laukussa mukana milloin mihinkin. Väriltään on pirteä punainen.

  VastaaPoista
 2. Iloista juhannusta Piia!

  - Jasmin

  VastaaPoista
 3. Meillä ratkaistiin nämä ongelmat sillä lailla, että tietyt jutut joita molemmat käyttävät ovat erillisellä koneella, jonne sitten muilta koneilta voi ottaa yhteyden langattomasti. Älä kysy miten tuollainen tehdään, sitä varten mulla on tuo oma kotinörtti :D Ihan kätevää, kun ei tarvitse siirrellä tiedostoja edestakaisin tai pelata tikuilla.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  Niin, kyllähän tommonen varmaan hyvä olemassa jos kannettavan kanssa liikuskelee. Itse kun en moista tarvitse paljoakaan vaikka sellaisen kyllä omistankin. :) Tikku riittää omaan tarpeeseen. :)

  Jasmin,
  Kiitoksia, iloista Juhannusta myöskin sinne!

  Linnea,
  Jooo, meillä on kans toi langaton yhteys koneiden välillä mut mä en tykkää siirrellä noita tiedostojani mieheni koneelle, ni siinä mielessä tikku on kivempi ku se pysyy siellä tikun sisässä kokoajan. :)

  VastaaPoista
 5. Hanki itsellesi oma läppäri, niin sitä voit kuljettaa huoneesta toiseen! Meilläkin oli pöytäkone joskus tositosi kauan sitten...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Mulla on oma miniläppäri mut sen kans ei tuu kyl elokuvien katselusta mitään. Liian pieni näyttö. :( Siks meenkin mieluusti miehen koneelle joka kans on siis läppäri mut sillä on siihen liitettynä iso näyttö. Helpompaa sitä tikkua on liikuttaa huoneesta huoneeseen. :)

  No, molemmilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Siis läppärillä ja pöytäkoneella. Meillä siis on kaks läppäriä ja kaks pöytäkonetta. :)

  VastaaPoista
 7. Tikku on kyllä mulla ainakin arjessa ihan korvaamaton apuväline! tulee käytettä päivittäin kun siirrän kamaa koneelta toiselle. Love it!

  VastaaPoista
 8. Laita jossakin vaiheessa juhannuspostaus eli kerro, mitä kaikkea teidän juhannusaattoon, juhannuspäivään ja huomiseen kuului! Millaista ruokaa laitoitte? Kävittekö missään? Muuten - onko teillä kerrostalossa saunavuoroa?

  VastaaPoista
 9. tää sun blogi on tosi kiva :) jotenkin aidon tuntunen kun kirjottelet melkein jokapäivän tapahtumista etkä vaan erikoisemmista! Vaikutat muutenkin tosi pirteältä ihmiseltä, kaikkea hyvää sulle jatkossa!

  VastaaPoista
 10. Uusi lukija täällä! Täytyy kyllä sanoa, että herätit mielenkiintoni. Olet todella pirtsakka naishenkilö ja kuljet juuri omia polkujasi. Täytyy nostaa hattua rohkeudellesi! Hyvää juhannuksen jatkoa :)

  VastaaPoista
 11. Anselmi,
  Jep. Ja mikä ihaninta, voin laittaa tonne tikulle vähän jotain kuvia et jos vaikka innostun päivittelemään äidin luota ni on laittaa joku kuva siihen postatukseen. :) Kyl siitä tikusta vaa hyötyä on.

  Anonyymi,
  Eikähän tuosta jossain vaiheessa jotain tule. :) Ja ei meillä oo saunavuoroa.

  Emma,
  No kiitoksia. :) JOs erikoisemmista kirjottelisin, ni saisitte vaan kaks postatusta vuodessa. :) :)

  Raparperi,
  Ompas sulla ihana nimi! :) No mitäs se elämä oiskaan jos kulkis jonkun toisen polkua eikä omaansa. ;)

  VastaaPoista
 12. Pakko sanoa, että oot ihan superihana ja niin on blogisikin!♥ Tykkään hirveästi lukea sun kirjoitusta, kun sä olet niin iloinen ja itsevarma. Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 13. Tuo kuva on kyllä niin hämäävä. Aina välillä kävin kurkistelemassa onko tullut päivitystä, ja joka kerta, siis ihan joka ainoa kerta, luulin ensin että tuossa on raskaustesti... :D

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  No kiitoksia. Lämmittää aina lukea, kun joku sanoo tykkäävänsä. :)

  Linnea,
  Ai onks raskaustestit tuon näköisiä. Mielenkiintoista. :)

  VastaaPoista
 15. Minä myös luulin raskaustestiksi!

  Ihana blogi sulla! <3

  VastaaPoista
 16. Kia,
  No ei nyt sentäs! ;) ;)
  Kiitoksia. :)

  VastaaPoista