21.6.2012

Työoven sulkeminen kolmeksi viikoksi - tervetuloa loma!


Eilinen veti kyllä musta niin mehut pois, etten jaksanut oikein mitään tehdä kuin tuijotella miehen Skyrim pelailua ja sain nukuttuakin nyt sitten hyvin sikeästi yöunet mikä helpotti palautumista. :) Olin nimittäin nukkunut pari yötä hyvin levottomasti.

Tykkään todella paljon tuollaisesta mikrokuituliinasta joka kerää pölyt todella nopeasti mutta tuo hapsuinen lattiamoppikin kerää pölyt hyvin + samalla putsaa sen lattiapinnan. Tuota hapsullista käytänkin eniten koska se säästää yksinkertaisesti aikaa. Kotiin haluaisin nimenomaan tuollaisen hapsullisen mopin.

Musta varmaan näkyi kilometrin päähän, että toi nainen on just päässy lomalle kun niin hymyilytti ja aurinkokin paistoi. Ilma oli siis todella mahtava! Eikä se merivesikään ollu kovin kylmää - okei, olimme matalikolla joten kun lähtis etenemään ni iskis varmaa semmonen kylmyyspiikki ettei tosikaan.

Menin siis bussilla osan matkasta ja kulta odotti mua sitten sopimassamme kohdassa.. Ja niinku siitä kohtia saatoin sanoa, että nyt se loma alkoi. Vaikka kyllähän se jo alkoi kun työpaikan ovet suljin perässäni.

22 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa lomaa!!!

  T. Päivi (joka oleilee juuri Luvialla:))

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa :)

  VastaaPoista
 3. Susta kyllä todellakin näkee, että on loma alkanut, oot niin ihanan aurinkoisen olonen etenkin tossa rannalla kuvatussa videossa. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa! Veden lämpötila uimiseen on nyt jo aivan ihanteellinen, joten ei muuta kuin pulikoimaan!

  VastaaPoista
 5. Päivi,
  Kiitoksia. :) Vai ootsä Luvialla. ;)

  Anonyymi,
  Kiitoksia.

  Anonyymi2,
  No voi kiitoksia. :) Mut hassua et tossa olin niin pirtee ja ilonen ja aurinkoinen, mut tuosta kuvauksesta about 1,5h eteenpäin ni olin ihan väsy poikki et vaikka onnellinen ja ilonen sisuksissa olinkin ni ei jaksanu ulospäin näkyy. :(

  Anonyymi3,
  Kiitoksia. Ai onks merivesi nyt jo uimalämpöstä? Ainakin matalikolla oli mutta epäilen et syvemmällä ei ihan niinkään... Järvivesi on varmaan jo uintilämpöstä, mut ei täälläpäin oikeen oo hyvii järvii - et tarttee lähtee sit autolla oikee kauemmas jos haluaa järveen päästä.

  VastaaPoista
 6. Ai merivesi hyvän lämpöistä uimiseen? :D Korkeintaan heinäkuussa!

  meren rannalla kasvanut

  VastaaPoista
 7. meren rannalla kasvanut,
  Tätä määki meinaisin, että merivesi tuskin on vielä ihan uintikelposta. Ellei sit oo joku sitkee sissi ja mee sinne uimaan. ;)

  VastaaPoista
 8. Kuudesta asteesta aloitin... Paksusta rasvakerroksesta on joskus hyötyä! :)

  VastaaPoista
 9. Hei, laitoin toiveen tuonne "toivepostaus" osioon, tulihan se sinulle? En ole nimittäin nyt satavarma että painoinko "lähetä" vaiko enterillä :D :D


  I h a na a lomaa sinulle!

  -M-

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Näinhän sitä luulisi, et ois hyötyä mut ei ainakaan omassa tapauksessa oo viel huomattu. Oon vilukissa.

  -M-,
  Kyllähän se tuli, se on vaan niin vanha postaus jo että tarttee hyväksyttää. Tosin en tiedä hyväksynkö suoraan vaiko kerranko vaan jossain postatuksessa vastauksen siihen. :)

  VastaaPoista
 11. Teillä on siisti siivouskeskus, aina paremminhan se toimii kuin huiskin haiskin oleva :-).
  Hyvää lomaa sinne ja hyviä ilmoja myös!
  -e-

  VastaaPoista
 12. -e-,
  Joo, tykkään pitää sen siistinä. Oon mie nähnyt semmosia aika tökeröitäkin. Ei taida kaikki aatella, et asiakkaat voi käydä kurkkailemassa sitä komeroa.

  VastaaPoista
 13. pohjanmeri ei ainakaan oo uimalämpöstä vielä ku elokuussa ehkä, mut viilenee sit vähän hitaammin. riippuu tietenkin miten uimalämmön määrittelee, uihan ne suomalaiset avannossakin ;) minnesotassa tosin avantoon mennään vain ja ainoastaan hyväntekeväisyys-rahankeräystarkotuksessa lääkärin valvonnassa.
  irrelevanttia ehkä, taidan olla jo liian juhannustunnelmissa x)

  VastaaPoista
 14. Mukavaa lomaa! Toivottavasti kelit suosii ja pääset testailemaan uutta uimapukuasi :)

  VastaaPoista
 15. Hyvää lomaa Piiuska!Ihant videot ja ihana meri!!
  Kivan iloinen postaus!

  VastaaPoista
 16. victoria,
  Niin uivathan ne jotkut avannossa, minua sinne ei saisi! :) Mutta Yyteriin suuntaan varmaankin vasta heinäkuun puolella. Ellen sitten saa houkuteltua miestä lähtemään tonne vähän pidemmäksi, järvivesiä etsimään. :)

  Minna,
  Kiitoksia. No ainakaan eka viikko on sadetta täynnä mutta enköhän jossain vaiheessa pääse mekkoa testailemaan. Ja täytyy pyytää mies sitten hovikuvaajaksi. :)

  Anselmi,
  Kiituksia. :) Ihana meri todentotta! Sinne oisin sinne jo halunnu lähtee molskimaan mut ei ollu aikaa. :(

  VastaaPoista
 17. Joo, siis. Yleensähän mopataa sillee että sä kuljet edellä ja moppi perässä eikä sillee että astut koko ajan sen puhtaan lattian päälle....

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  No mää en tiedä mikä on se oikeaoppinen ku ainakin rapuissa mua on neuvottu menemään moppi edellä ni sillonhan menee puhtaalla. Mut kyl käytävällä mie meen molemmilla tavoilla. Muistelisin kyllä kouluttajan sanoneen että selkä menosuuntaanpäin olisi väärin, et aina pitää olla nenä sinne suuntaan mihin on menossa. No, voisi kyllä ottaa asiasta selvyyden, että mikä on se oikea tapa.

  VastaaPoista
 19. Voiko sillä oikeasti olla merkitystä, kumpaan suuntaan moppaa, siis käveleekö mopin edellä vai perässä? Jokuhan siitä kuitenki kohta kävelee, vaikka vastapesty lattia oliskin...

  VastaaPoista
 20. Darling,
  No ei sillä kuulemma olekkaan väliä mutta esimies suositteli menemään moppi edessä, niin ei tapahdu mitään onnettomuuksia. Eli moppi kulkee aina edellä ja sie tuut perässä. :) Ja kun vielä työntömoppausta suositellaan ni siinähän tosiaankin menee moppi edellä. :)

  VastaaPoista
 21. Eikös tälläisessa esittylyvideossa ainakin pitäisi olla ne siivouskäsineet kädessä siivotessa :))

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  No mä en moppaillessa käytä siivoushanskoja, mutta vessojen siivotessa sitten kylläkin.

  VastaaPoista