19.6.2012

Vain hiljaisuutta...


Voi miten tänään on ollut raskas päivä enkä tarkoita täysin siivoustyötäni.

Kuten ootte moni jo varmaan kuulleet, niin täälläpäin on tapahtunut erittäin ikävä tapaus, nimittäin perhesurma. :( Pomarkku sijaitsee n. 30km Porista Vaasaan päin. Mua surettaa nämä tapahtumat niin paljon, että onko pakko viedä ne lapsetkin mukanaan? Pienet viattomat lapset, joilla elämä vasta ihan alussa. :( (Piia lähettääkin paljon voimahaleja kaikille joita nää koskettaa) Itse olin töissä kun tuosta kuulin enkä pystynyt oikein kunnolla töitä tekemään, kun mietein tätä asiaa - oon aina miettinyt kun noista uutisoidaan että MIKSI. Miksi pitää tehdä noin radikaali päätös.

Kuuntelen tässä samalla suoraa uutislähetystä ja vollotan ihan kunnolla. Vaikka en siis tuntenut kyseistä perhettä, niin kyllä tää herkistää mielen väkisinkin.

Pahoitteluni kun nyt ei oikein tule mitään iloista tekstiä. Jotenkin siihen ei vain pysty juuri nyt. Enkä edes halua lähteä tähän nyt kirjoittamaan mitään iloisempia asioita. Annan siis hiljaisen hetken, koko loppuillaksi blogin puolelta.

5 kommenttia:

 1. Kauhea tapahtuma, ei osaa edes sanoa mitään. Pienet lapset uhreina ja äiti löytänyt heidät sitten jostain ulkovajasta. Niin kamalaa =ó( Omat murheet saa ihan toisenlaisen mittakaavan.

  VastaaPoista
 2. Jo kolmas perhesurma tänä vuonna... Mikä saa ihmisen tuohon pisteeseen, jolloin ainoa ratkaisu on näin järkyttävä?

  VastaaPoista
 3. Komppaan ylempiä. Kolmas perhesurma tänä vuonna, ja vuotta on eletty vasta puolet.

  VastaaPoista
 4. mäkin kuuntelin radiosta erään asiakkaan luona. Kyllä pysäytti ja asiakkaan kanssa alettii poraamaan kun nyky yhteiskunnassa voidaan näin pahoin ku ei osata/haluta/kehdata hakea apua.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3441319.6.2012 21.45

  Apua ei osata/haluta/kehdata hakea, tai sitten sitä apua ei edes saa vaikka pyytäisi. MTT-jonoon vaan, eikä aina pääse edes siihen jonoon jos katsovat ettei ole tarpeeksi huonossa kunnossa.

  VastaaPoista