8.6.2012

What you leave behind, what you choose to be and whatever they say - Your soul is unbreakable (MUSE)


Tänään on ollut aivan mahtava päivä (harmi vaan, et se mahtava päivä väsytti mua sen verran et torkuin sitten kahden tunnin päikkärit) Porin Linjoilla on muuten semmonen kampanja et nyt kesäkuun ajan niiden Palvelulinjoilla pääsee matkustamaan ilmaiseksi (ei P1) joten nuo linjat oli tänään tupaten täynnä. Varsinkin kun tällä viikolla oli tullut uudet bussit käyttöön. Hieman siis ihmettelin tätä tapahtumaa, et miksi nyt niin paljon ihmisiä mut sit kuulin et kun ilmaiset ajot ni porukkaa oli tullut - tekevät näin mainostamista, että palvelulinjan autolla voi ajaa kuka tahansa ettei nyt mummot vain.

Ollaan oltu isännän kanssa ihan täpinöissä, tuleeko eräs paketti viikonlopuksi. No nyt sitten huomasin, että tää paketti on kirjautunut meidän pääpostiin ja piti sitten heti ilmoittaa tolle yhdelle et ennen klo 19.00 pitääs käydä hakemassa, koska muuten se menis sitten maanantaihin ennenku sen saa. Sitten päästäänkin näpräämään ja sunnuntaina sitten mahdollisesti leikkimään sen kanssa. Ai niin, meidän kauppakassimme on sitten kunnossa ja katsastettu.

Pitäisi jossain vaiheessa katsoa tuo eilen kesken jäänyt tiededokumentti Lihavaakin lihavampi loppuun, kunnen eilen ehtinyt sitä katsomaan varttia kauempaa. Tosin ensin mun oli varmistettava, että netin kautta pystyy sitten katsomaan loput. Mut tuossa vartin ajassakin veti jo aika hiljaseksi, onneksi mä voin kyllä todeta etten todellakaan syö niinkuin nuo Missisippin naiset ja kuten tuo eräs noista haastateltavista sanoikin, niin tuo niiden tavallinen päivällinen on kuin jouluateria.

Sain hyvältä kirjeystävältäni M:ltä ihanan ehdotuksen uudeksi bloginimeksi. Path to wardrobe & beyond / Matka vaatekaappiin ja sen taakse. En kylläkään ollut ajatellut vaihtavani nimeäni nyt hetkeen aikaan miksikään, mutta mun on pakko myöntää, että tää alkoi kutkuttamaan mieltäni joten ajattelin tehdä tästä nyt tiedustelun teiltä lukijoiltani <3 että mitä mieltä te olette.

Uijui, miten meillä onkaan ollut kullan kanssa niin ihanaa. Se on ollut niin söpöisellä tuulella, et oon oikee nauttinu olostani kun saanu hierontaa ja sit se on yllättänyt tuomalla tuota tuliaiskaakaota ja siis muutenkin ollut niin ihana, et melkee luulee näkevänsä unta. <3 Hassua vaan, kun se kymmenes vuosi sieltä lähenee kokoajan eikä mitään suurempia ongelmia ole ollut (tokikaan emme ongelmitta ole päässeet mutta aina on kaikki ratkottu) Mut voi hitsin vitsi, miten mä rakastankaan tota hömppänassua! Se on muuten nimennyt mun tukkani, siten että musta on lakritsia, punertava vadelmaa ja vaalea vaniljaa. <3 <3 <3

27 kommenttia:

 1. suosittelen opettelamaan sen jakauksen tekoa, näyttää ihan helvetin tyhmälle kun toisellakin puolella on nuita värejä ja vielä lyhyempänä kun toisella! sinä oot kaikesta päätellen todella laiska laittamaan tukkaasi niin kannattaa valita sit semmonen leikkaus ja väri mille ei tarvii kummemmin tehä mitään jos ei halua naurettavalta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Voisiko tuo ärsyttävä anonyymi nyt hankkia elämän ja vähän järkeä päähänsä. Kaikki tajuaa, että jossain mättää, kun pitää päätänsä aukoa koko ajan. Se on kuules perjantai, yritä jotain kivaa keksiä illaksi, jos suinkin joku jaksaa sua kuunnella...:). Tuskin kukaan.

  I

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  No tuota tuota, mä olin hiukseni kyllä laittanu sisällä silleen kun ne kampaajankin jälkeen oli mutta kun mää en voi tolle tuulelle mitään mikä siis sekottaa tota tukkaa. Ku määhän en siis käytä mitään lakkaa, joka pitää sen tukan ikuisesti siinä asennossa ku mihin se on laitettu. :) Joten valitan, kunnen voi mitään noille luonnonvoimille.

  Että kyllä mää kokoajan koetan pitää sen jakauksen tossa sivulla mutta kun se ei yksinkertaisesti pysy siinä. Ja mä oon niin lakkavastainenkin, että niin - täytyy varmaan vaa palata siihen vanhaan jakaus keskellä ja kypärämalliin. Et kyllä mää laitan tukkaani, mut en yksinkertaisesti jaksa joka viides minuutti tapella sen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mahtaa tuon anonyymin elämä olla kurjaa, kun elämän ainoa ilo tuntuu olevan muille vittuilu :( Toivottavasti anonyymi löytäisi elämäänsä jotain iloa muualtakin, ehkä rakkauttakin :)

  VastaaPoista
 5. Moro Pipsa! Käsittääkseni käytät suoristusrautaa. Suosittelisin sinulle jotain lämpösuojan sisältävää muotoilutuotetta. Samalla kun se suojaa hiuksesi lämmöltä (ja parhaassa tapauksessa näin kesällä myös UVA-säteilyltä) se myös muotoilee. Lämpösuoja on erittäin suositeltava suoristusrautaa käytettäessä joten miksi et nappaisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja valitsisi muotoilevaa tuotetta jossa on lämpösuoja? :) Jos "lakkavastaisuutesi" johtuu siitä että se ärsyttää ihoa/hengitysteitä tai muuta, niin esim. Sim Sensitiveltä löytyy todella hellävaraisia tuotteita. Jos taas pelkäät, että lakka "pilaa" hiuksesi, niin ajattelepa tätä: lakka on vain hiuksen pinnalla, kun taas hiusväri menee hiuksen sisään. Muotoileva lämpösuihke siis ostoslistalle! Monet niistä tuoksuu myös ihanalle tukassa :) Itse käytän kiireaamuina KC Four Reasons Heat Styler-tuotetta. Helpottaa suoristamista todella paljon, tukka pysyy aisoissa koko päivän, eikä kostea ilmakaan pistä tukkaa hapsottamaan niin kuin lakan kanssa. Ja tuoksuu ihanasti vaniljalta, nam! Mun kampaajalla maksoi jotain 10-12e väliltä ja on riittoisaa. Itsellä otsatukka joka nousee voimakkaasti pystyyn ja vetää sivuun ja tämä auttaa jopa siihen koko päiväksi. Sori pieni mainostus mutta tiedän kuinka helpottavaa on kun on ihana uus tukka ja saa vihdoin sen pysymään niinkuin sen kuuluu! :) Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Linnea,
  Joo, toivotaan et hän löytäisi jotain iloa niin unohtuisi tällaiset.

  Anonyymi,
  Joo, siis mulle saa nyt vinkkailla noita juttuja tohon tukkaan. Ku en tosiaan tiedä et mikä pitäs ottaa. Tigiä aattelin kun sitä se kampaajakin laittoi. :)

  Mitä tuollaisia muotoilevaa tuotetta on missä on tuo lämpösuojakin? Nyt nimiä esiin! ;)

  Siis en aattele et lakka pilaa hiukseni vaan että kun lakka tekee hiuksista likaisen näköisen ni sitä pitäs olla sit joka ilta pesemässä pois. Eli pitäs olla sellainen lakka sitten joka ei saa hiuksia näyttämään siltä kun niitä ei ois viikkoon pesty. Näin mulla vaan on aiemmin käyny, kun ex-parturi laittoi tota lakkaa.

  KC Four Reasons Heat Styler... Täytyypä kirjoittaa tuo ylös. Sillä ihanaa jos tukka tuolla pysyisi aisoissa. Ku siis kyllä se pysyy siististi sivujakauksella tälleen sisällä mut ulkona kun tuulee, ni se pakkaa menemään sille keskijakaukselle, joten ihanaa jos tuo auttaisi sitten siinä. Ja jos sitä ei tartte sitten joka ehtoo pestä pois.

  VastaaPoista
 7. Ei oo hyvä nimi, pidä tuo mikä on :)

  Lakkoja on erilaisia, osa jää kököks osa on kuin ei ois mitään, älä tyrmää siks kun yks on huono! Aika kehno kampaaja, jos on kököks pään sumuttanut. Joku hienojakoinen, niin ei jää näkyviin ja lähtee illalla harjaamalla veks.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  Oon pitämässä mut halusin silti kuulla teidänkin mielipiteenne. Katsotaan siis muutaman päivän päästä mitä porukka on mieltä. :)

  Siis en mie tyrmää, et meinaakin et jos teillä on jotain tähän ongelmaani ni kertokaa ihmeessä. Ku en mie osaa yksin ostaa mitään ja jotenkin en enää luota ees myyjiin. Eli tommonen ois hyvä ku aiemmin mainittiin et muotoilevaa jossa se lämpösuoja samassa. Ja mieluusti viel semmonen et sais harjaamalla pois.

  VastaaPoista
 9. Jos et pese hiuksiasi joka päivä, niin lakkahan on etenkin silloin aivan mainio tuote. Lakka lähtee kampaamalla pois ja toimii samalla vähän kuin kuivashampoona eli vähentää hiusten rasvaisuutta (tai ainakin saa tukan näyttämään vähemmän rasvaiselta). Itse kiireaamuna saatan suihkuttaa esim. otsikseen kunnolla lakkaa, antaa kuivua ja sitten harjata lakan pois, jolloin hiukset ovat paljon vähemmän likaisen näköiset. Toki kuivashampoo antaa paremman tuloksen kuin lakka, mutta mikäli sitä ei ole käytettävissä, on lakka ihan kohtuullinen korvike.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Joo, en pese joka päivä muttei ne likasiksi tuukkaa joka päivä. :)

  Mut hei, niitä nimiä nimiä et mää tiedän mistä etsiä etten ihan vääränlaista osta.

  VastaaPoista
 11. en laittas englanninkielistä nimeä, ensinnäkin kaksikielisenä joku särähtää korvaan tossa muodossa; sanoisin ennemmin a/the Path to a/the wardrobe jne, mutta ärsyttää suunnattomasti välillä kun kuvittelee löytäneensä jonkunkielisen blogin, lähinnä englannin/ranskan ja sitten käy ilmi että se onkin jotain ihan muuta kieltä. muuten, kiitos taas postatuksista ;)
  ja noi uudet hiukset jotenkin tuntuu kuvastavan sun persoonallisuuttas hyvin :)

  VastaaPoista
 12. Victoria,
  No siis suomenkielisessä versiossa mie kyllä pysyisin, jos vaihtaisin. :) Joo, tosta englanninkielisestä puuttui nuo jutut mut idea kuitenkin tuli selville. :)

  Vai kuvastaa ne persoonallisuuttani hyvin. Tykkään kyllä tuosta punasen väristä, et oonkin uhannu käyväni syksyllä vetämässä tuolla värillä koko pään. :)

  VastaaPoista
 13. Se on ihan sama mitä täällä sanoo, aina vaan tulee paskaa niskaan, vaikken ole edes tuo alun anonyymi, aina pitäisi vaan hehkuttaa ja nuolla persettä......

  VastaaPoista
 14. Ei siitä ole kysymys, ei tarvitse hehkuttaa, jos ei tykkää jne. On kysymys siitä miten asiat esittää, ei käskevästi haukkumalla/neuvomalla mitään hyvää saa aikaiseksi. Eiköhän olla sen verran aikuisia kaikki, että tiedetään miten homma hoituu.

  IK

  VastaaPoista
 15. Ihme miten moni ei erota peruskäytöstapoja ja "perseen nuolemista". Jokin kasvatuksessa mennyt vikaan?

  VastaaPoista
 16. Ouuuu, jos kommenteista voisi tykätä, niin Linnean kommentti saisi kyllä peukun heti. Ei tuota oikein tuon paremminkaan pysty enää sanomaan.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  No kannattaisi ensinnäkin keksiä joku nimimerkki jota täällä käyttää, niin ei sekota johonkin ikävämpään kommentoijaan ja ei mun persettä tartte kenenkään nuolla. Asioita kun voi esittää asiallisesti olemalla turhan tyly. Ei täällä kaikki ole hehkuttaneet, mutta olen mielestäni kommentoinut teille kaikille ihan asiallisesti. Tylyttääkin voisin ;) Ja joskus sanonta "niin metsä vastaa, kun sinne huudetaan" ja joskus myöskin ihmiset ottavat turhan nopeasti itseensä kun ovat olleet itse ikävällä asenteella kommentoimassa, niin sitten aattelevat minun kommenttini samalla tavalla.

  IK,
  Siis nimenomaan, ei tarvitse hehkuttaa jos ei tykkää. En mää sitä vaadi, mutta kyllä jotain käytöstapoja pitäisi silti olla kun täällä kirjoittelee, mutta kun saa nimettömänä tehdä, niin kaikki unohtuu. Et kai ihmiset ois ihan luolaihmisiä jos kaikki pystyis tekee nimettömänä/kasvottomana.

  Linnea,
  Niinpä. Enkä mää ees tajua tota perseen nuolemista. En mä oo ketään kieltänyt kommentoimasta sitä, mitä ovat mieltä - tokihan toivon että ne asiat voisi kertoa asiallisemminkin kuin tylyttämällä. Koetan silti ymmärtää, että miksi joillakin on kauhea tarve tylyttää?

  Anonyymi2,
  Joo, pitää laittaa bloggerille et kommentteihin pitää laittaa tykkää nappi niinku facessa. :)

  VastaaPoista
 18. Miten "laitat" nuo hiuksesi, jos et käytä mitään aineita? En sanoisi sitä hiusten laittamiseksi jos harjalla/raudalla vetäiset ne parissa sekunnissa ojoon ilman mitään varsinaista muotoilua, eikä tuolloin ihmekään ettei pysy tulessa jakaus oikeassa paikassa.

  Jos et halua käyttää muotoilutuotteita (tosin jos suoristat niin käytä ehdottomasti lämpösuojaa! hiuksesi näyttävät jo muutenkin huonokuntoisilta, niin suoristus ilman lämpösuojaa huonontaa ja karheuttaa hiusta entisestään!) niin voisit laittaa pesun jälkeen märkänä kamman kanssa jakauksen oikeaan paikkaan ja hiukset pinneillä kiinni oikealle puolelle päälakea ja annat kuivua niin. Kun hiukset vääntää tarpeeksi monta kertaa tuollein väkisin kuivumaan mallin vaatimaan asentoon, alkaa jakauksen paikkakin pikkuhiljaa muodostua uuteen kohtaan. Itse laitan jakauksen aina märkiin hiuksiin ja otsahiukset pinnillä kiinni kuivumaan oikeaan suuntaan, vaikka käytänkin sitten muotoillessani myös muotoiluaineita. Mutta tuo kuivumisvaiheen "muotoilu" auttaa huomattavasti hiustenlaittoprosessia!

  Osikselta, Cutrinilta, Tigiltä ym. kampaamomerkeiltä saa hyviä aineita kaikenlaiseen hiustenlaittoon. Mee rohkeesti johonkin kampaamotarvikeliikkeeseen ja kysy myyjältä apua. Sulle voisi käydä joku silottava muotoiluneste kun hiuksesi näyttävät tosi karheilta ja siksi hivenen epäsiisteiltä, kun pörröisyys ei ole tarkoituksella haettua vaan pörröttää miten sattuu mistä kohdasta sattuu.

  Turha sun on blogissa niin kamalasti kysellä mikä aine olisi jees, kun se on sun omasta hiuslaadusta kiinni mikä toimii sulla, ja kampaamoissa/kampaamotarvikeliikkeissä on myyjät sitä varten että voitte löytää yhdessä sun hiustyypissä toimivat muotoilutuotteet! Suosittelen hiustenlaittoon tutustumista, kun haluat kuitenkin selkeästi näyttää tyttömäiseltä ja nätiltä vaatteidesi puolesta, niin mikset korostaisi itseäsi myös huolittelemalla hiuksesi :)


  H

  VastaaPoista
 19. Eksyin blogiisi vauva-forumin kautta.
  Ihmiset on ihan uskomattoman typeriä ja ilkeitä. Mutta jotain hyvää seurasi siitäkin. Löysin blogisi ja olen nyt lueskellut sitä pari päivää hymy huulilla! Olet ihana! :)

  VastaaPoista
 20. H,
  No en mää laitata hiuksiani, jos kerran raudan käyttöä ei lasketa hiusten laittamiseksi.

  Mut tottakai mää sitten myyjältäkin kysyny neuvoa, mutta täällä Porissa vaan on ollut kovasti niin, ettei apua meinaa saada. Siksi kysynkin täällä teiltä, jotka käytätte et mitä merkkiä suosittelette, et olisi edes joku nimi. Ja muuten, hiukseni eivät ole huonokuntoiset vaikka ehkä siltä joidenkin silmissä näyttävät. Tosin ihmettelen et mikä sen huonokuntoisuuden sit tekee? Ku siis mulle on kaikki hiuksiani näpelöineet sanoneet, et todella hyväkuntoiset ja epäilen tämän johtuvan kun annan hiukseni olla melkoisen luonnollisessa olossa.

  Tota pinnisysteemiä mun pitääkin tehdä seuraavan pesun kanssa. Sain tuon saman vinkin kaveriltani, että ehkä se sitten alkaa taipumaan uuteen kun märkänä laittaa pinnin kans. Märkänähän oon nyt muutenkin laittanu ja kyllä se siinä pysyy, mut ulkona sit tuuli sekottaa sen aina.


  Sanja,
  Vai sieltä olet tänne tupsahtanut, no tervetuloa vaan! :) :)

  VastaaPoista
 21. Eikös sulla ole nyt viikonloppuna synttärit? Paljon onnea!

  VastaaPoista
 22. Anonyymi,
  Joo'o - tänään. :) Kiitoksia paljon. :)

  VastaaPoista
 23. Itse ajattelen niin, että jos toisen blogiin kommentoi, niin siitä pitäisi olla iloa blogin kirjoittajalle ja muille lukijoille. Iloa voivat tuottaa myös neuvot ja ehdotukset, jotka on annettu positiivisella mielellä. Eri mieltäkin voi olla, mutta aina pitäisi miettiä, että onko tästä jollekin iloa, vai tuotanko vain pahaa mieltä. Ei minun mielestäni kenellekään ole ilokis jos täällä moittii kirjoittajan hiuksia huonokuntoisiksi. Miksi ihmeessä sellaista pitäisi kirjoittaa? Harmeja meillä kaikille lienee ihan tarpeeksi jo muutenkin, ettei niitä tarvitse täällä blogimaailmassa jaella. Nimim. Mervi

  VastaaPoista
 24. Mervi,
  Siis ihan totta. Ei ole varmasti kivaa teidän muiden lukijoiden lukea kun jotkut tulee tänne napisemaan milloin mistäkin ja mihinkään parannukseen ei olle tyytyväisiä jos sellaisen teen. Siksi teenkin ne vaan jos ite tykkään.

  Mutta jos itellä on paha olo, niin kyllä se pakkaa välittymään eteenpäin. Se on valitettavaa ja netissä kun se pystyy tekemäään nimettömänä, niin...

  VastaaPoista
 25. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Odotinkin milloin tässäkin blogissasi alkaa tuo kommenttien poistelu ;)

  VastaaPoista
 27. Anonyymi,
  No tuosta ei ole poistettu kun kunnon haista vittu viesti. Sellaiset ei tänne kyllä kuulu. Kaikki muut viestit oon antanu olla, jos ei oo tommosta suoranaista vittuilua ja ihan sekopäistä huutoa.

  VastaaPoista