14.7.2012

Aurinkoista säätä ei kannata jättää palvomatta


Suoritettiin arvonta, isännän toimiessa onnettarena (ööö... onnena?) mutta tuloksia joudutte nyt valitettavasti odottelemaan huomiseen saakka, sillä me lähdetään evakkoon. Ei kovinkaan pitkäksi aikaa, ihan päivä vain. Ja onneks isännän luurissa on tuo mobiilinetti (vai mikä ny onkaa) ni sillä saan pikaisesti kyl tsekkailtua viestejä ja muita pikaisia katseluita vaativaa. :)

Eiks oo muuten jännä tukkakuva? Tässä ruudulla se näyttää ruskealta, mut on oikeasti kyllä PUNAINEN. Aijai, mä taidan seuraavaks haluta tommosen itelleni, sopi jotenki hyvin ja nyt ku osaan laittaa jakauksenkin muualle ku keskelle nuppia, ni uijui! Piti toi kuva heittää, ku en pääse nyt oman koneeni kuvakansioihin käsiksi. Mut ens kerralla ku tukan laitan, ni kaikki mieluusti samaa pituusluokkaa ku noi etummaiset hiukset, ei mitään hiukstulloa tonne hartioille kuten kuvassa näkyy. Ollaan siis selkeesti jätetty takahiukset pidemmiksi tai jotain. Ööö... miksiköhän? En mä takatukasta tykkää!

Mut joo, niin miks me evakkoon lähdettiin ni no, siksi kun on kerrankin kaunis aurinkoinen ja lämmin päivä ni ei todellakaan hauduta missää kotona! Varsinkin kun nää aurinkoiset ja lämpimät päivät tuntuu olevan aika vähissä nyt parin viikon ajalta. Ja ei, ei me Jazzeille mennä - liikaa silmäpareja. ;) Mä meen sinne sitten ens viikolla ittekseni (ehkä?) ku vain siten saan koluta kaikessa rauhassa nuo myyntikojut.

Mutta huomenna tosiaankin sitten arvonnan voittajat paljastuuu... nyt mää lähden loikkimaan niitylle ku mikäki aropeura... eiku pupu!

12 kommenttia:

 1. Meinasin jo tulla kommentoimaan,että onpas hyvänvärinen tukka! Ennenko luin tekstin,että näyttää vain kuvassa siltä :D.
  Mutta ehdottomasti tuon kuvan kanssa menet sitten seuraavan kerran kampaajalle, siis sitten kun meinaat hiukset värjätä.

  -miima

  VastaaPoista
 2. Onko tuo hiustyyli puolentoista vuoden takaa?

  VastaaPoista
 3. miima,
  Tästä tyylistä kyl itekki tykkään mut takahiuksetkin sais olla lyhyemmät. Ne on nähtävästi jätetty pidemmiksi. No seuraavaksi tiedän. :) Eikä siis tuo väri mikä kuvassa näkyy, ni ole tukan oikea väri. Se löytyy tuolta kun kattelee 2011 helmi-maaliskuun kuvia. :)

  Anonyymi,
  Joo, 2011 helmikuusta on ollut tuontyyliset mut sit toukokuussa muutin ne taas toisenlaisiksi. Mut tästä tyylistä tykkään, toki sais olla sit pitkin päätä samanlaisesti nuo hiukset ku tossa edessäkin. Tolleen lyhyeksi leikattu mut kerroksittain kuiteski.

  VastaaPoista
 4. Nuo hiukset on tosi nätit!! ihanan väriset, sopii sulle kyllä tosi hyvin

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Kiitoksia, nää on mun lempihiukset nyt kolmen vuoden ajalta. :) Nuo sitten ens kesänä. :)

  VastaaPoista
 6. Aika jännä ilmaisu tuo evakkoon lähteminen tarkoittamassa teidän ulos lähtemistä... Evakkoon yleensä joudutaan, ei lähdetä omasta halusta.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Tiedän kyllä mitä evakko normaalisti tarkoittaa, mutta se sopi jotenkin tähän tilanteeseen. Eikä tää meidän juttu nyt mikään tavallinen ulos lähteminen oo ollu. ;) Mutten voi asiasta tarkemmin sanoa, kun se liittyy niin paljon tohon miehen jutskiin.

  VastaaPoista
 8. Oijoijoi, Pipsa, kiusaat taas lukijoita kertomalla/olemalla kertomatta miehestäsi! Taas joku alkaa spekuloida...en minä kylläkään....mervi

  VastaaPoista
 9. Oliko kiva aurinkopäivä?

  VastaaPoista
 10. mervi,
  No antaa spekuloida jos se jotain iloa tuo niiden elämään. Mut jotenkin vaikea olla tosiaankaan kertomatta JOTAIN miehestä, kun sen kans nyt tulee tehtyä jonkin verran juttuja - ainakin lomalla. Mut ehkä se taas hiljenee kun työt alkaa ja intoilen niistä. ;)

  Anonyymi,
  Oli ihan kiva. :)

  VastaaPoista
 11. Mua ärsyttää jotenkin kauheesti, kun kerrot paljon asioita puoleen väliin asti. Turha edes mainita, jos et juttua kuitenkaan pysty kertomaan.

  VastaaPoista
 12. Jasmin,
  Hmmm... eiks ookki inhottavaa ku jää uteliaaksi? ;) Evakon syytä en nyt kerro, koska se ei liity edes meihin kokonaan. Mutta koetan ottaa huomioon, etten sitten kerro jos en voi kertoa kokonaan, mutta joskus on silti pakko sanoa tolleen keskeneräisestikin koska muuten koko juttu voi kuulostaa tyhmältä, siis ilman sitä osittaista kerrontaa.

  VastaaPoista