16.7.2012

Kuka ois uskonu, et lomalta voi palata pirteänä töihin?

Tunika / Yours
Korutrikoolegginssit / Shopninka
Kaulakoru / Kalevala
Oon nyt innolla odotellu lennokkien lennättelyä, kun mentiin hommaamaan videokamera (siis semmonen oikee fuuullll hooodeenä tallentava) mutta eikös sitten tuo sää oo meitä vastaan ku kokoajan vaan sataa tai tuulee liikaa. :( No onneksi voin kuvailla kaikkea muuta, kunhan nyt keksisi että mitä... ehkä höpinää! Vaikka lupasinkin ettei hetkeen aikaa tule videoita, niin mun on myönnettävä että mahdankohan pystyä moista lupausta pitämään kun niin kutkuttaa sormenpäitä alkaa kuvailemaan tuolla oikein videokameralla, sen kun vielä saa jalustaankin kiinni.

Huomenna sitten kaverin kanssa Jazz-katua kiertämään. Jos joku mut sieltä bongaa, ni tulee vaa nykäsee hihasta tai helmasta (ku ei tota hihhaa sillee oikee oo) Ja oikein vinkiksi, että mut voi löytää sieltä 12-14 välillä ja erityisesti semmoisen kojun läheltä missä on koruja taikka muuten vaan kimaltelevaa (sillä oon harakka enkä voi vastustaa kimaltelevia esineitä) mutta pitäähän se tärkein muistaa eli metrilakua kilometreittäin! ;)

Kuulin aamulla ihanan kappaleen jonka isäntä oli pistänyt tikullensa ja soitti autossa, ni olihan se pakko etsiä käsiin kun kotiin pääsen. Muhun uppoo just tämänkaltaiset kappaleet!

                                                Np. Tim Berg - Bromance (Acivii remix)

18 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä kuva! Tosi hienona sinä lähdet töihin - mua ihan hävettää, kun minä vaan farkuissa ja t-paidassa lähdin toimistohommiin...

  VastaaPoista
 2. höpinävideoita kaipaileva lukija äänestää käsin ja jaloin höpinävideon puolesta! oot paras :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  Kiitti. :) Farkut ja t-paita on kivan rento asu. :) Elä siis turhaan häppeile. :)

  Anonyymi2,
  No täytyy tota miettiä, kunhan nyt ensin opettelen miten tota kameraa käytetään. :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti vaan höpinävideoita tänne, sähän voit nyt perustella sen ihan sillä,että on pakko kun on uus kamera ja kaikke ;)

  -miima

  VastaaPoista
 5. miima,
  No sinä sen sanoikki, ku on pakko testata uutta kameraa. ;) Mut kyl se silti loppuviikkoon menee ku tää alkuviikko on turhan kiireinen mulla.

  VastaaPoista
 6. Tuo tunika sopii sinulle tosi hyvin!! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno tunika!

  VastaaPoista
 8. Raparperi,
  Kiitti, vanha tunikahan toi jo on mut nyt vasta sain otetuksi käyttöön. :)

  Anonyymi,
  Kiitti. :) Pirteenvärinen ainaki. :)

  VastaaPoista
 9. Toimistotyössä nautin juuri siitä, kun ei tarvitse pyntätä itseään yhtään.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Totta, mut eiks jossain toimistoissa oo pukukoodi? No eniveis, kyl mieki ihan toimistoduunissa vetelen rennosti - esim. tääki tunika tulee varmaa jossain vaihees olee päällä ku meen duunailee tonne toimistolle. :)

  VastaaPoista
 11. Niin kuulemma joissakin toimistoissa on pukukoodi, mutta ei onneksi meillä. Meillä voi olla capreissa ja paljain varpain ja rihkamakorut korvissa ja kaulassa...

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Sama juttu meidän toimistolla. :) Ja mun mielestä se on parhautta, ku voi olla rennosti. Puku ku kuulostaaki jo kauheen ... kuumalta. ;)

  VastaaPoista
 13. Pukukoodi ei tarkoita pukua...

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  Ai, mä oon aina aatellu et se pukukoodi tarkottaa naisilla semmosta jakkupukua tai vastaavaa.

  VastaaPoista
 15. Kiva kun oot noin pirtsakkana palannut töihin :).

  Eikös pukukoodi tarkota, että pitää olla tietynlaiset sovitun koodin mukaiset vaatteet. Esim jossain työpaikoissa, naisilla ei saa olla toppia päällä vaan pitää olla paita joka peittää olkapäät. Näin mä sen ymmärrän.

  VastaaPoista
 16. Samaa mieltä kuin muutkin, tosi kivan näköinen tunika! Onneks meillä töissä on työvaatteet talon puolesta, likaantuvat niin helposti eikä lähde edes pesussa puhtaaksi. Tosin sininen ei oo mikään mun lempiväri.. :)

  Kotitonttu

  VastaaPoista
 17. Anselmi,
  Joo, nyt tuli olo et tään haluun heittästä niskaan. :) No vissii pukukoodi tarkoittaa vähän mitä sattuu, ois kiva siis tietää et mimmosissa paikoissa mimmosetkin vaatteet. :) Mut mulla menis varmaa hermot jos ois pukukoodi.

  Kotitonttu,
  Onhan mullakin töissä työvaatteet, etten suinkaan tämän kanssa siellä painele. Tosin nyt kesän ajan sain esimieheltä luvan käyttää tuota pinkkiä puuvillapaitaa, on paljon viileempi ku meidän normaalit työpaidat.

  VastaaPoista
 18. Pukukoodihan on suomeksi sama kuin pukeutumisohje. Esimerkiksi jos itte pitäis juhlat niin pukeutumiskoodiksi vois laittaa uima-asu ja hassu hattu ;)

  Yleisemmin pukukoodissa on muutama luokka jota yleisimmin käytetään eli casual = rento arkinen pukeutuminen, vaikka farkut ja neule, smart casual = miehillä esim. farkut ja pikkutakki ja naisilla jotain arkista hienompaa, ei kuitenkaan liian juhlavaa, esim suorat housut ja hyvin leikattu tyylikäs yläosa. Sitten on taas hienompi pukeutuminen joihin kuuluu luokat tumma puku ja juhlapuku. Tumma puku on se sellainen perus hieno juhlava pukeutuminen esim. yleensä häissä ja juhlapuku on jo sitten "punaisen maton pukeutuminen" eli miehillä frakki, naisilla pitkä iltapuku :) Pukukoodi on aina vanhan tavan mukaan osoitettu miehelle ja naisen tulee pukeutua miehen kanssa "samantasoisesti".

  Heh, voinkohan nyt sanoa että tuonkin tiedon opettelemisesta on ollut hyötyä :D Aina voi kuitenkin googlesta tarkistaa. Eikä se niin tiukkaa oo, paitsi akateemisissa piireissä taitaa ollakin. Itse oon vaan tämmönen perusjuntti :D

  VastaaPoista