20.7.2012

Kun yössä yksin vaeltaa, voi kaltaisensa kohdata (Tehosekotin)


Meillä oli eilen aivan mahtava ilta, kun käytiin taas lennättelemässä noita meidän lennokkeja. Saatiin myös seuraa mieheni veljestä ja sen lapsista. Ja kukapas muukaan niitä lapsia sitten paimensi kun minä. No ihan kivaa se oli, jonkinlaiset emovaistot siinä vaan heräs kun oltiin kuitenkin ajotien varrella lennättelemässä ni sai kokoajan olla aistit valppaina. Pojjaat tosiaan lennetteli lentsikoita ja me tytöt kerättiin kukkia. Hhihihih. Jouduttiin myös ihastelemaan sitä kun pojjaat leikki apinaa - joutuivat hakemaan lentsikan puunlatvasta. Oli siinäkin katselemista.

Tuohon kaikkeen upposi aikaa semmoset mukavat kolme tuntia jonka jälkeen lähdettiin tekemään jatskatukierros. Kulti osti mulle ihania koruja sieltä <3 (kuten kuvassa näkyvän kukkarannekorun) Sitten valitsin vielä purppuran värisen puuhelmisetin.

Nyt mä vietän täällä kotosalla aikaa vaikka ulkona ois kyllä täydellinen ilma, mutta kun siellä on tullu oltua nyt viime päivinä niin paljon että on jäänyt kuulkaas kirjottelut niin vähäselle et pakko sitä on istuu koneen ääressä. Ja mikäs tässä ollessa kun pöydällä on kirjotteluvälineet, winukassa sopi GAGA ja lasissa on kylmää vissyvettä jäillä <3 aAAAAAHHHH!


21 kommenttia:

 1. Hieno rannekoru! Hmm... Pitää varmaan oma ukkokin raahata jazzkadulle tänään =o)

  VastaaPoista
 2. Touhupossu20.7.2012 15.18

  ooooh, en yleensä ole mikään "koru-ihminen" mutta TOI rannehässäkkä on IHANA! <3 MULLE HETI NYT semmonen! :D

  VastaaPoista
 3. Sanna,
  Se on IHANA! Siel on muissakin väreissä ja hinta oli 12EUR. Yleensä mieheni ei tykkää ostaa tuollaisia, mutta kun tää on suomalaista käsityötä (vissiinkin?) ni nyt se suostu ostamaan. Ku yleensä se on Kalevalaa mitä ostelee. Kantsii raahata mies mukana jatseille, siel on aika kivaakin. :) Ihme ettei kukaan meitä nähnyt siellä ;)

  Touhupossu,
  Kiitti, se on kyl ihana. Sun pittää tulla Jatseille, ni sieltä saa. Se on siinä jazz-kadun ensimmäisissä kojuissa. En muista yhtään minkäniminen yritys tuo on.

  VastaaPoista
 4. Tuo violetti tunika sopii sulle hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  Kiitoksia. :) Soveltuu myös hyvin uuden rannekorun kanssa ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Laitoin sinulle s-postia :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  Kiitoksia ja vastattu takaisin. :)

  VastaaPoista
 8. Minkälaiset ne puukorut oli?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  Näette sitten aikanaan kunhan laitan päälle.

  VastaaPoista
 10. Odotin jo, että joku kommentoi kädessäsi näkyvistä karvoista, mutta ei....en minäkään niistä mitään!

  VastaaPoista
 11. Hei haloo Anonyymi!

  Kyllä niitä karvoja kaikkien (myös naisten) käsissä on kun tarpeeksi läheltä katsoo. Kuvassa suurennettuna näkyvät tietysti "tuuheampina" kuin ovat livenä.
  -PupuTupuna-

  VastaaPoista
 12. Milloin teet videopostauksen sillä uudella hienolla videokameralla? Minkä merkkisen kameran ostitte?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  Käsissäni on kyllä vaaleeta untuvaa ja saakin olla. :)

  PupuTupuna,
  Näinhän se on. :)

  Anonyymi2,
  No jos tuo mies ei vie kameraa mennessään, niin luultavasti tänään kuvailen. Sony on videokameran merkki.

  VastaaPoista
 14. Hyvä Pupu Tupuna, juuri niin. Kommenttini oli sarkastinen (liekö se oikea sana) tätä blogia lukevat tietävät kyllä, että täällä helposti juututaan juuri tuollaisiin lillukan varsiin, nilkkakarvoista tulikin jo säätöä...Sitä oppii sitten jo postausta lukiessaan odottamaan, että jaahas tuohon joku anonyymi puuttuu...sitä tarkoitin. Ymmärrätkö? Tai no, ei sillä väliä.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi,
  Kyllä tuo pointtisi varmasti ymmärrettiin oikein - ainakin itse ymmärsin sen näin koska noinhan se menee.

  VastaaPoista
 16. Aijotko itse hankkia lapsia koskaan?

  VastaaPoista
 17. Ihana toi mekko/tunika! <3

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Se on. Tuo tommonen gaga mekko sopii hyvin ja aina mie Yoursilta koetinkin bongailla uusissa kuoseissa tätä mekkoa. Nytkin ois eläinkuviollinen mutta kerrankin sen tilaaminen vähän pelottaa..

  VastaaPoista
 19. Niin ihana tuo mekko, että oli pakko kommentoida. Vaikutat todella iloiselta ja tyytyväiseltä persoonalta, suoraan sanottuna olen sulle melkein kateellinen! :)

  Harmittaa blogiisi kirjoittelevat negatiiviset kommentoijat, jotka tuntuvat aliarvioivan sinua sekä itsetuntoasi painosi vuoksi. Itse entisenä ylipainoisena, nykyisin jopa hoikkana voin kertoa, etten ole suoraan sanottuna yhtään itsevarmempi/onnellisempi kuin ennen. Kaikki lähtee korvien välistä, niin se vain on.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Kiitoksia, tuo tunika on tosiaankin ihana. Mulla on samanlainen punaisenakin. Nää GAGA-tunikat on niin ihania, et haluun kerätä koko värikirjon! :) Mut huihai, elä oo kateellinen, se on ihan turhaa. :) Tuo negatiivinen kirjoittelu ei minua haittaa, mutta muiden lukijoiden puolesta se on kyllä ikävää. :( Onneksi suurinosa tästä käydään noissa palstoissa, että pieni määrä tänne kuitenkaan tulee.

  VastaaPoista