11.7.2012

Laukun sisältö ja vähän jotain turhaa mölinääkin

                      

21 kommenttia:

 1. hei Pipsa! nää sun videopostaukset on hauskoja ku sulla on niin pirteä ääni:) ookko ajatellut ikinä että olisit töissä lasten parissa tai tykkääkkö ylipäätään lapsista? t. suvi

  VastaaPoista
 2. Sängyn petaaminen ei vaadi hirveästi aikaa eikä viitseliäisyyttä... Ihmeen sotkuista!

  VastaaPoista
 3. Anonyymille tiedoksi, että sänkyä ei kannata petailla heti aamulla vaan antaa tuulettua ja kuivua kunnolla ennen petaamista niin on illalla taas mukava kaatua peiton alle. Kyllä, me kaikki hikoilemme yöllä myös muulloinkin kuin helteillä.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiinnosta kysyn, että mitä yleensä kirjoittelette kirjekavereiden kanssa? Säästä, töistä, ihmissuhteista, jostain elämän suuremmista käysymyksistä? Ja kestääkö sama puheenaihe useamman kirjeen ajan? :D -ihminen joka ei ole koskaan harrastanut kirjeenvaihtoa

  VastaaPoista
 5. Hih, hauska postaus :)! naistenlaukun sisältöjä kun on niin monen moisia!

  VastaaPoista
 6. Suvi,
  Jooo, näin kuulemma sanotaan et pirteä ääni. Itse en sitä näe, mut... En oo koskaan aatellu tekeväni töitä lasten parissa, mä luulen et ne söis mut elävältä. ;) Ei mulla ole lapsia vastaan mitään. :)

  Anonyymi,
  Eihän siinä se aika ratkaisekkaan, mut meillä nyt ei näiden "helteiden" takia olla käytetty peittoa. Täkinkin viikkasin nätisti kaappiin kuvauksen jälkeen kun alko kuvaillessa ärsyttää. :) Mut kyllä, sotkuista on ku mie pääsen vauhtiin. ;)

  Anonyymi2,
  No tuo oli kyllä kuvattu illalla ;) Mutta sänky näyttää nyt tuolta, kun peiton kanssa tulee liian kuuma. Täkki ei siis normaalisti ole noin sekasotkuna tuossa sängyllä vaan kaapissa.

  Anonyymi3,
  No sitä kirjoitellaan aikalailla mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Säästä, ihmissuhteista, elämää suuremmista kysymyksiä jne jne... Ja kyllähän jotkut puheenaiheet kestää useamman kirjeen ajan. :)

  Anselmi,
  Kiva :) Ja no, tuo ei kyllä oo laukku laukku mutta reppu on mulle sama asia ku laukku monelle naiselle.

  VastaaPoista
 7. Sanot koko ajan, että et ole jaksanut siivota, mutta kuinka usein siivoskelet kotonasi? Siis ei nyt lomalla, vaan normaalissa arjessa?

  Haluatko muuten, että sua kutsutaan siistijäksi, ei siivoojaksi? :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  No nyt lomalla en oo jaksanut siivota ku pari kertaa, mut kerran viikossa siis normaalisti siivotaan ja yleensä sunnuntaisin. Ja se on nyt tuo ja sama oonko siistijä vai siivooja. :) Samaa hommaa. ;) Tosin tuo siistijä taitaa olla jo vanhempi nimike siivoojalle.

  VastaaPoista
 9. Kiva video Pipsa! :) Sun höpinöitä ois kuunnellu pidempäänkin :D

  VastaaPoista
 10. itse en voisi elää ilman päiväpeittoa, ihan jo senkiin takia että huone näyttää heti paljon siistimmälle ja saa sisustus ryhtiä kun on sänky siististi pedattu, päiväpeittokin on yksi elementti sisustuksessa JA mikä tärkintä niin sänky kerää vaan kamalasti pölyä ja kaikkee muuta, joten päiväpeitto on ihan siitäkin syystä tärkeä... ja sitäpaitsi sullahan on se äitis tekemä ihan mielettömän ihana päiväpeitto kaapissa, miks ihmeessä et arvosta peittoa ja käytä sitä vaan annat kaapissa pölyyntyä?

  VastaaPoista
 11. Kai jokainen saa kotonansa elää kuinka tykkää. Itse olen sisustuksesta kotonani tarkka, mutta sinun kodin täysin erilainen sisustus ei minua vaivaa kun keskityn aina kuuntelemaan hauskojen videopostausten sisältöä:) Olisi aika surullista, jos me kaikki oltaisiin aivan samanlaisia ja meillä olisi täysin samanlaiset kodit:/

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Kiva juttu. :) Höpinöitä on tulossa nyt lisää, huomenna tulloo kakskin videota ja perjantaina sitten taas normaalia tekstiä ja kuvia. :) Että kaikkee ois tasavertaisesti. :)

  Anonyymi,
  Siis kyllähän mää äitini päiväpeittoa pidän mutta en näin kesäisin. Tietty, voisihan sen tonne jalkopäähän laskostaa silleen kivasti.

  Anonyymi2,
  No ne on niin makuasioita. Ja ois sekin jos tosiaan kaikki ois aina samanlaista, en tykkäis ku mie tykkään kyl erottua! Olisi kiva kyllä laittaa tätä kotia, muttakun tuo yksi on niin piruun ittepäinen ettei mittää sais laittaa. Mut aina ajan kanssa sekin antaa periksi. Nyt mulla on käynnissä käännytys että tuo kamala kirjahylly hut helvettiin tuosta ja tilalle joku siisti taso.

  VastaaPoista
 13. Miksi miehesi ei anna laittaa mitään sisustukseen liittyvää? Onko hän säästäväinen vai mikä kiikastaa? Oletteko hankkineet muut huonekalut yms. yhdessä vai toiko molemmat omansa yhteiseen kotin?
  Mulla on onni suosinut, ei ole tarvinnut tehdä käännytystyötä sisustuksen suhteen tai muidenkaan hankintojen suhteen.
  Voithan tempaista ja hankkia omilla rahoillasi sellaisen tason kuin haluat!
  - minä meiltä -

  VastaaPoista
 14. minä meiltä,
  No ku toi on tommonen et mitä vähemmän "turhaa" härpäkettä ni sitä parempi. MIEHET *silmien pyöritystä*
  Suurimmat osat on yhdessä hankittu, muutama toki saatukkin.

  Voisin toki tempaista ja ostaa omillakin rahoilla, mutta kun sitä aattelee että kun yhteinen koti ni kyllä sitä kiva olisi yhteisesti laittaa. Ja kyllähän toi siis tykkää laittaa, mut se tarvitsee siihen pitkän harkinta-ajan. :(

  VastaaPoista
 15. Hei nyt paljastui ainakin yksi tooooodella hyvä juttu eli et polta tupakkaa! :D Koska jokaisen laukussa on aina sytkäri vaikka askia ei olisikaan! Hyvä Pipsaa :)

  Voi kun mun laukku olisi noin siisti aina! Harva se päivä siivoan mynthoneita jotka karanneet askista :S -M-

  VastaaPoista
 16. -M-,
  Jooo, en mie polta tupakkaa. :) Koskaan polttanut. :)

  Kyl mulla talvisin on mynttoneita laukussa mut kyl ne yleensä siel rasiassaan pysyy. Niijuu + huulirasvaa on talvisin. :)

  VastaaPoista
 17. Onneksi meillä mieheni kanssa sisustusmaku on aika samanlainen. Tai hän tykkää minun maustani, joskus tosin vähän väännetään jostain asiasta:D Se kuulunee asiaan..
  Asia taitaa mennä tosin pitkälti niin, että siellä koti missä tavarat:D
  Blogistasi on tullut lemppari.

  VastaaPoista
 18. Anonyymi,
  Se on hyvä jos on samanlainen sisustusmaku. En kyllä itekkää mikää sellainen ihmeellinen sisustaja oo, mut kyl ny vähän pitäisi. :) :)

  Siellä koti missä tavarat, yuup! :)

  Kiva kuulla, et blogistani on tullu sun lempparis. :) Hämmentävää silti. Ois kyl kiva ku vois jotain sisustusjutskaakin laittaa ja ehkä sitäki tulee.

  VastaaPoista
 19. Kerro hei mikä on se ohjelma millä seuraat kävijöitä blogissasi :) olis itelläki tarvetta.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi,
  Tuossa se sivupalkissa on. :)

  VastaaPoista
 21. Ai, enpä tajunnu :D Kiitos!

  VastaaPoista