30.7.2012

Luontoäiti antoi kunnon shown meille ja kurkatkaas ketkä voitti tällä kertaa


Täällä oli viime yönä aika kivat salamoinnit ja jyrinät. Oltiin nukuttu parisen tuntia ennenkuin tuo show alkoi mutta olihan sitä pakko nousta katselemaan. Nousin siis yksin mutta pian isäntäkin asteli perässäni parvekkeelle katsomaan tuota ihmeellistä luonnon omaa valoshowtaan.

Isännän kanssa tässä samalla kirjotellaan netin kautta ja se siellä kovin jo odottelee seuraavia yöllisiä ukonilmoja, kun meinaa laittaa kameramme sitten nauhottamaan niin mikään ei pääse sitten sillä kertaa näkemättä. Nythän katselin vain puolisen tunnin ajan mutta veikkaampa että näimme silti parhaimmat.

Edelleen tuo ukkosen mahdollisuus on, kun ulkona on niin painostavan hiostava ilma vaikkei edes aurinkokaan paista. Miekin menin ihan mun punasessa topissani ja taisin kyllä olla ainoa joka uskalsi noin vähäpukeisesti mennä - ihmettelen kyllä miten jotkut pystyy menemään noin hiostavalla ja lämpöselläkin ilmalla TAKIN kanssa.

Nyt touhuilemaan kirjeiden ja paketoinnin pariin, että huomenna saan sitten monen monta kuorta postilaatikkoon ja matkaamaan vastaanottajilleen. Odotan myös innolla, että saan illemmalla katsoa uusimman True Blood jakson.

Onneksi olkoon -jaana-, olet Baggu kassin ja tiskirätin onnellinen voittaja! Sinulle on laitettu sähköpostia. :) (-jaana-, 23.7.2012 14.27)

Onnittelut myöskin ihanan markka -kaulakorun voittajalle, jonka siis voitti FB-sivustolla Tarja S. Onneksi olkoon! Sinulle on myöskin laitettua viestiä!

Olkaahan kuulolla ihanat lukijani, elokuun lopulla tulee vielä ISO arvonta. Kesäkauden päättävä.

2 kommenttia:

  1. Baggu kassa? onko siellä rahaakin? :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    No ohoh, ei nyt kassaa mutta kassin. :)

    VastaaPoista