25.7.2012

No ni, löysihän se aurinko Pipsan sieltä risukasasta ja raahas takas ihmisten ilmoille


Hellurei taas pitkästä aikaa! Pidin tuossa pari päivää vähän taukoa, kun mulla on ollut niin stressaavaa tää elämä enkä oo ees niitä stressikenkiä tajunnu laittaa jalkaan - oisko ne siltikään vähentäneet stressin määrää, se jää nyt mysteeriksi. Kaikki tuo stressi ei ole ollut kivaa, kun sain jonkinlaisen ahdistuskohtauksenkin ja ihanan päänsäryn (johon ei edes burana auttanut, eikä se suolavesikään) mutta onneks nyt ollaan jo paremman puolella.

Mulla alkaa muuten tuo punaväri tukassa haalistumaan. Byäääh! No se tarkoittaa sitä että parin kuukauden kuluttua vetäsen pääni kokonaan punaiseksi, mutta vasta sitten syksymmällä. Sillon pitääkin ottaa väriä päähän, että loistaa tuolla pimeäksi muuttuneessa ulkoilmassa.

Taisin ehkä törmätä lukijaan tuossa muutama päivä sitten, tosin en voi asiasta olla varma kunnei mitään keskustelua käyty - ainoastaan sanatonta tuijottamista. Okei, olin sillon kieltämättä pukeutunut vähän hullunkurisesti kun mulla oli nuo caprilegginssit jalassa (on ne legginssit tällä kertaa, tarkistin!) ja silloin täällä oli todella kylmä päivä. No sen siitä saa, kun kaikki muut legginssit on pesussa ja miehen pyykkäyksen jäljiltä ihan märät, kunnei eräs osannu laittaa pyykkejä kunnolla. Pittää varmaa itte taas alkaa laittamaan nekin (meillä on siis työnjako niin, että minä pistän koneen päälle ja kulti sitten tyhjentää) Mutta jotenkin silti hämmentävää tuo tuollainen tuijottaminen, niin että sinä siellä joka tunnistat ittes niin morjesta vaa rohkeesti seuraavalla kerralla! ;) Mie meen muute niin hämmennyksiin noista tuijotteluista. :)

Ollaan myöskin käyty taas lennättelemässä parin päivän tauon jälkeen, kun ei nuo tuulet oo olleet suotusat. Ja sen aikana kulti oli päättänyt et hän haluaa yrittää ilmakuvausta tolla meidän lennokillamme. Ja onneks löydettiin oikee Porilainen nettikauppa iPCMax.com josta pystyi noutamaankin tavaran. Ostettiin tuolta siis tämmönen kojelautakamera joka sitten laitettiin ton meidän lennokin nokkaan ja eiku yläilmoihin. Ja tässä teille vähän maistiaisia yläilmoista, toivottavasti pidätte. Itse ainakin oon ollu iha innoissani tuosta videosta. Samalla reissulla kuvasin hanhien lentoa ja laskeutumista pellolle, mutta sitä videota en valitettavasti uskalla tänne julkiseen levitykseen laittaa kun videolla näkyy ihmisten taloja ja pihoja, mutta mahtava näkymä tuo hankiparvikin oli!

   

14 kommenttia:

 1. Hyvä että olo parani :)

  Tuota päänsärkyä taitaa olla liikkeellä, minäkin olin eilen koko päivän sängyn pohjalla ja/tai posliinijumalan äärellä... ikävää. Mutta onneksi olo on tänään PALJON parempi. Ollaan pelailtu Carcassonnea ja kohta ollaan lähdössä iltauinnille <3

  VastaaPoista
 2. Hups, taisikin tulla Too Much Information -viesti...

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo lennokki-ilmakuvasysteemi. Täälläkin ollut päänsärkyä ja tuskin helpottaa, tulis ne ukkoset, niin selventäs ilmaa. Täällä Porissa on ainakin ollut melkosein ahdistava ilmanala tänään. Hyvä, että Pipsalla olo helpotti, kauheeta, kun ei tullut päivitystä =o)
  Poikkesin tänään muuten Herttuantorilla ja sielläkin oli joku kenkäkauppa, jossa oli jonkin verran Rieker-kenkiä, tosin sitä sun mallia en nähnyt. Mistä muuten olet hankkinut nuo caprileggarit, joihin oli linkki tekstissäsi?

  VastaaPoista
 4. Linnea,
  Ikävää et sielläki ollu huonoa oloa. Posliinijumala hihi naurattaa moinen ;) Mie en oo päässy viel uimaa, ku merivesi liian kylmää mun makuuni. :(

  Sanna,
  Kiitti, tänään otettiin lisää materiaalia mut ei kestä kovin kauaa ku akku loppu. No kokeillaan joskus toiste uusiksi. :) Mua muuten naurattaa ilmatieteen laitos ku se varottaa et Porissa raju ukonilma, enkä kyl oo ees sitä pienintäkään ukonilmaa nähny. Mut sais kyl tulla! Joo, tiedän et sielläkin on mut suosittelen käymään Torin laidalla, siinä urheiluliikkeen vieressä on pieni liike missä on nyt ainakin alennuksella riekerin kenkiä. Caprit oon ostanu Ellokselta mut sitä ei ainakaan mun mielestä ollu enää myynnissä ku roosan värissä ja niissä se pitsilahje on ältsin kiree vaikka kuinka ois iso koko.

  VastaaPoista
 5. Voisitko kuvata enemmän jotain muuta kuin tuota lennokkijuttua? Luulenpa, ettei se oikein kiinnosta useimpia blogisi (nais)lukijoita.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Toki, muttaku tuo lennokki on niin ihana. :)

  VastaaPoista
 7. Uimassa käyty, järvessä, ja oli KYLMÄÄ!! Plus että joku elukka puri takapuoleen. Mutta olo on virkistynyt!

  VastaaPoista
 8. Linnea,
  Takapuoleen? Auts, toivottavasti ei mikkää tuhka elukka purru ;)

  VastaaPoista
 9. Ei vitsit, huippu oli toi laskeutuminen TÖMPS ja kuva poikki :D

  Nätit maisemat silti oli!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Joo, ei se laskeutuminen ihan vielä kovin nätisti mee. Mut siis toi on leikattu loppumaan tohon laskeutumiseen, kyllähän itse kamera nauhotti siihen saakka ku me tullaan lennokin luokse ja katkastaan virta. :)

  VastaaPoista
 11. Auttaako suolavesi päänsärkyyn?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi,
  Mulla on auttanu. Kun sitä ei tiedä mistä se päänsärky johtuu. Oon kyl lukenu jostain et suolanpuute aiheuttaa päänsärkyä. Ja nykyään mie ensin juon suolavettä (ei sitä suolaa siihen paljoa tuu) ja jos olo ei tunnin sisällä helpota ni sit burana. Mut yleensä tuo suolaveden juonti on helpottanu oloa jo vartissa.

  VastaaPoista
 13. Miks sää stressaat niin valtavan paljon?

  Lukaisepas tuo, jos et vielä ole tehnyt niin.

  http://kutri.net/stressiton-suomi-2022/stressiton-suomi-2022-manifesti/

  VastaaPoista
 14. Anonyymi,
  Stressaanko mä niin paljon? En mielestäni, ku oon nimenomaan mennyt nyt jo pitkän aikaa stressittömässä ilmapiirissä, toki joskus tulee ajanjaksoja millon stressaan enempi. Kiitoksia iltalukemisesta!

  VastaaPoista