26.7.2012

On mulla asiat joskus osuneet kohdalleen


Musiikit päälle ja eiku blogia kirjottamaan. Kuuntelen aina jotain samalla kun kirjoitan, oli se sitten musiikkia taikka joku tv-sarja taustalla.

Käväisin tänään kurkistamassa Isokarhun tarjontaa, kun tuota ylimääräistä aikaa oli. Zizzissä tuli pyörittyä eniten kun siellä oli muutama vaate jota kovin näpräilin käsissäni mutten sitten kuitenkaan kokeillut kun aattelin etten tarvitse niitä. No kuka nainen nyt voi sanoa, ette tarvitse vaatetta - EI KUKAAN! Ainahan me naiset vaatteista tykätään. Hih! Kovasti tykästyin erääseen pinkinväriseen boleroon mutta en uskaltanut ostaa, kun aattelin ettei mun nykyset vaatteet sovi sen kanssa sitte yhtään. Mutta eräs musta pitsibolero olisi soveltunu erittäin ihanasti tuon keltaisen mekkoni kanssa mutta ei mulla ole tarvetta noin hienolle pitsibolerolle.

Kovasti on vaatteet taas alkaneet kiinnostamaan, olenkin muutaman kuukauden pysynyt suht kaidalla tiellä, ettei ole tullu ostettua juurikaan mitään. Suunnitellut olen vaikka millä mitalla ja kaikkea ihanaa on toivelistattukki. Katsotaan jos tässä pian tekisi tilausta tuonne Britteihin, mutta kyllä täältä Suomenki kamaraltakin vaatteita katselen (vai tuleeks Elloksen vaatteet Ruotsista?)

Jokohan mä tänään ehtisin kirjottelemaan? Isäntä on vienyt aikaani niin mahdottomasti viime aikoina, että taas sitä huomaa toivovansa pientä yksinoloa. No pian on edessä viikon yksinolo ja sillon kyllä parin päivän kuluttua itketäänkin jo, ettei yksin oo kiva olla.

Me ollaan nyt viime päivinä syöty lohisalaattia ja heti perään jauhelihakeittoa. Nams nams! Erittäin hyvää sapuskaa, ettenkö sanois. Sitten ostin itelleni ruisleipää kuivumaan eli palaset toisistaan irti ja pariksi päiväksi pyödälle kuivumaan, sitten saakin rouskuttaa erittäin rapeaa ruisleipää. Tää on yks mun herkuistani ja ei, hapankorppu ei vedä vertoja tälle. Ja ollaan aina jälkkäreiksi otettu annos jätskiä, mulla herkkutrioa ja miehellä appelsiini-vaniljamakuista.

Muistuttaisin, että vielä ehtii osallistumaan arvontoihin. Sunnuntaina molemmat umpeutuvat ja heti maanantaina pyrin ilmoittamaan ketkä ihanuudet voitti nämä tällä kertaa. Ja mikäli ei onni vieläkään käynyt, niin vielä on tulossa yksi suuri ja samalla vihoviimeinen arvonta - päättämään kesäkauden!

19 kommenttia:

 1. Kiva, kun olet saanut sitä lohisalaattia, josta tykkäät! Minäkin taidan ostaa viikonlopuksi sekä graavilohta että kylmäsavulohta, kun tulee vieraita...

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  No nyt oon saanu tahtoni periksi. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Olen uusi lukija, joten kiinnostaisi missä päin Suomea asut? Opiskeletko / oletko töissä? Minkä ikäinen olet?
  Kiitos tosi kivasta blogista! Olisi kiva nähdä kuvia kodistasi, jos saa vielä toivomuksenkin heittää ;) Mukavaa päivää sinulle! <3
  -S-

  VastaaPoista
 4. -S-,
  No heippa! :)
  Asun Porissa, käyn töissä ja oon 29v.

  Ja kodistamme voit käydä kurkkaamassa täältä: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/02/lukijan-toive-home-sweet-home.html
  Se on kylläkin video mutta ajaa mielestäni paremmin asiansa kuin kuvat. :)

  VastaaPoista
 5. Moi Pipsa, oletko tehnyt rikosilmoituksen ihmisestä, joka on keksinyt sinusta ilkeitä juoruja netissä? Tällaista luin vauvalta.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  No heippa! :)

  En ole tehnyt, koska tietääkseni näissä juoruissa mitä itse olen nähnyt ja kuullut, niin ei oo mitään totuudenperästä. Enkä jaksa vielä tuollaisesta lähteä Poliisia häiritsemään, sillä jos joku mua nyt netissä haukkuu rumaksi ja läskiksi ni on vähän vaikea lähteä tekemään mitään syytettä. Hih! Enkä tosiaan ole niin herkkänenäinen että moisesta nyt lähtisin tekemään mitään ilmoitusta. Jos asiat menevät ihan hulluiksi, niin ehkä sitten voin joutua mutta toivotaan ettei asiat koskaan mene ihan niin hulluksi. :)

  Jos jollain on ihan pakonomainen tarve arvostella minua, niin kaikinmokomin - kyllä maailmaan ääntä mahtuu. Vaihtaisivat vain sitä levyä vähän muuhunkin kuin "se Pipsa on ruma ja läski" - alkaa olemaan jo niin puhkikulunut.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vastauksesta. Samaa mieltä olen, varsinkin kun et ole ruma nainen. :)

  VastaaPoista
 8. Moi,
  Liikkuu huhu että olet tehnyt tai tekemässä poliisille ilmoitusta ihmisistä, jotka keskustelevat sinusta netissä?
  Kamalaa jos olet joutumassa tekemään ilmoituksen, fanisi ovat aika sitkeää sorttia.

  VastaaPoista
 9. Voisitko joskus laittaa "parhaita" reseptejäsi? Esimerkiksi tuo lohisalaatti kuulostaa hyvältä, olisi kiva kokeilla!:)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  Ole hyvä. Ja saa sitä kysyä jos tosiaan jotain tommosia liikkuu. Kantsii siis kyssyy ihan multa suoraa onks tosi ja voin sanoa, et tää ei todellakaan oo totta. Ja kiitti. :)

  Anonyymi2,
  Joo, asia on tullu tietooni et moista huhua liikkuu mut miepä leikkaan huhuilta nyt siiven ja sanon, että EN OO TEHNY ENKÄ OO TEKEMÄSSÄ. Eri asia jos keskustelut joskus menevät niin pitkälle, et on pakko lähteä tekemään tommonen ilmoitus mut toivon tosiaan että ihmiset sitten pitävät sen arvosteluhalunsa nii minimissään ettei tarvitse lähteä moista tekemään. :)

  Anonyymi3,
  Hmmm... mitä tarkoitat parhaimmilla resepteilläni? Aika monen olen netistä katsonut, että mitään ns. omaa reseptiä en oo vielä keksinyt. :)

  VastaaPoista
 11. Minulle on tänään palstoilla myös kerrottu että et enää käytä kihlasormusta, OMG!!!!!!

  VastaaPoista
 12. Linnea,
  No ladidaa, kyllä se tuossa sormessa killuu. :) Mut kyl se joskus voi sormestani poissaki olla, mut ei kuiteskaa erotarkotuksessa. :)

  VastaaPoista
 13. Minusta sulla on ihana asenne elämään, pidä tuo!

  Moni ei jaksaisi tuota netissä oman elämän jauhantaa, siellä kun on niin paljon pelkkää sontaa, ettei sillä tunnu olevan enää mitään rajaa. Kokoajan perustetaan topiceja mitä ihmeellisimmistä asioista, ja raportoidaan ja arvostellaan toisten elämää. Huhhuh.

  Sä olet vahva, arvokas, ihana!

  T. Ht.netin lukija :)

  VastaaPoista
 14. Turpoaako sormesi kesällä niin ettet pysty pitämään sormuksia/sormusta?

  VastaaPoista
 15. Ht.netin lukija,
  Kiitoksia ja kyllähän mie tämän asenteeni pidän. :) Miksikäs se nyt lähtisi musta :)

  Niin, tiedä sitten mikä siinä on että joillakin on kauhea tarve perustaa niitä topikkeja musta ja arvostella, mutta antaa niiden tehdä. Ei ne kauaa jaksa, kun niille ei anna huomiota.

  Kiitoksia ihanista sanoistasi. :)

  Anonyymi,
  Ei turpoa, mikä on kyl hassua ku jalkapöydät kuiteski turpoavat.

  VastaaPoista
 16. Hieno asenne sinulla! :)

  VastaaPoista
 17. Sulla tuntuu pursuavan hyvää tuulta aina muillekin jaettavaksi asti. :) Oletko sä niinkuin ikinä huonolla tuulella?

  Mulla meinaa naama juuttua ärtsyasentoon, olisi kiva tietää, mistä sä otat tuon kaiken hyvän tuulen. Pistäisin omankin tassuni astialle saman tien. ;)

  terkuin rva F.

  VastaaPoista
 18. Rva F,
  Sitä kyllä kieltämättä olisi vaikka muillekki jaettavaksi. :) Mutta kyllä mulla huonojakin päiviä on, just tämän viikon alussa oli. Mutta harvemmin silti. :) Yhdellä kädellä laskettavissa varmaan koko vuoden huonot päivät. ;) Mä vaan keskityn niihin kivoihin asioihin. Negatiivisuus toisekseen vanhentaa ihan piruusti ;)

  VastaaPoista