28.7.2012

Pallot vilisee silmissä siis saletisti vaatekuvia pilvin pimein

" Jos mä tässä posettasin tälleen, näkyyks pallurat? "

" Hei hei kaikki ihanat lukijamuruset <3 "

" Jos mä väännän itteni vähän niinku tällee ja otan hiuksista kii "

" Jos mä vähän tällee kallistan päätäni ja sheikkaan peppua... "

" Mitä ulkona tapahtuu? "

" Siellä meni lintu! "

" Tokihan ny sivuposekin täytyy laittaa "

" Voiku mua niin masentaa... "

" Eipäs ku bileet irti ja PipSa tarjoo! "

80 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :D Sopii hyvin sulle toi mekko.

  VastaaPoista
 2. Sulla on aika haasteelliset jalat.

  VastaaPoista
 3. Haihattelija,
  Kiitti. Mä kyl ensin meinasin et myisin sen. :)

  Anonyymi,
  Onhan ne, mutta menettelee silti. :)

  VastaaPoista
 4. tuo mekko sopii sulle loistavasti, älä ihmeessä myy! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko:) Mäkin haluun... Mistä toi on?

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko :) Onko hankalaa toi Yoursilta tilaaminen? Jotenkin vierastan ulkomailta tilaamista, kun tuntuu et se palauttaminen ja vaihto olis kuitenkin hankalaa. Vaiko saako noita Yoursin vaatteita Suomestakin jostain? Ihania vaatteita sulla kyllä on :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  En mie sitä nyt myykkään, ku alko niin epäilyttää ku näyttääki ihan kivalta päälläni. :) Ja olihan tuon päällelaittamisessa pieni mukava yllätyskin. ;)

  Anonyymi2,
  Yoursilta. :) Tosin tuota mun väristä ei enää ole, et on sit tämmönen sinisävysempi: http://www.yoursclothing.co.uk/P/Navy_Stone_Spot_Print_Tunic-%2813738%29.aspx

  Anonyymi3,
  Onhan se ihana. :) No itse en näe mitenkään hankalana tuota tilaamista. Siis vaihto/palautus onkin vähän hankalampaa, mut kantsiikin myydä ne sitten Suomessa kirppiksillä pois - aina on menny, ettei käsiin oo jääny. Ja Yoursin vaatteita löytyy välillä noilla Facebookin XL-kirppisryhmillä. :)

  VastaaPoista
 8. Mä en edes huomannut mekkoa (anteeksi) kun jäin vain ihmettelemään miten joku onnistua välittämään kuvissa AIDON iloisen meiningin :D

  -M-

  VastaaPoista
 9. -M-,
  Se on taitolaji, et pystyy kuvissa välittämään tommosen aidon ilon. :) No mie oon kyl tänään pursunnutkin semmosta reilua ilo ja rämäpäämenoa. :)

  VastaaPoista
 10. Mulla on muuten hyvin samanlaiset "haastavat" jalat. Mutta pitää myöntää, että hyvin niillä on pystyssä pysynyt.

  VastaaPoista
 11. Linnea,
  Juu, ei mikkää tuulet heti kummoo tuiverrakkaa ;)

  VastaaPoista
 12. Sulla alkaa toi punanen jo tukasta haalistuun, vinkki: käytä suoraväriä! :)
  Suoravärit ei vahingoita hiusta, vaan parhaimmillaan ovat tosi hoitavia, ja niitä on tosi helppo käyttää ja niillä saa tosi sähäkän punasen :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on samantyyppiset jalat ja mietin että onks´ meidän jaloissa kokoeroa että onks´ mun jalat saman näköiset muiden silmis´ kuin sun jalat mun silmis´. Paljon sulla on pohkeen ympärys, entä tuosta polven yläpuolelta muhkuroiden päältä? Jaksaisitko mitata niin voisin verrata.

  VastaaPoista
 14. Nyt ymmärrän, miksi et pidä sukkiksista.

  VastaaPoista
 15. Tosi kiva mekko on! Mä olenkin pallokuosin ylin ystävä. :o)

  VastaaPoista
 16. Niin on munkin mielestä nätti mekko ja sopii sulle hyvin! Tollanen pallomekko vois ollakiva muissakin väreissä :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 17. Anonyymi,
  Joo, onhan se haalistunu jo hetki sitten mut tätä oon oottanutkin. :) Mut en ookkaa ennen kuullu suoraväristä, mimmosta tuo on?

  Anonyymi2,
  Voi, kyllähän ne aika paljon on. Pohje kyllä tais olla jotain vähän päälle 50cm kun oon viimeks mittaillu. Helpommalla päästäs jos itse mittaat ja kerrot ne mulle. :)

  Anonyymi3,
  Ai, no kerro ihmeessä mullekki et määki tiedän miksen pidä sukkiksista. :)

  Anna Vee,
  Kiitti, on toi ihana nyt kun sitä on käyttänytkin. Ja mää ku meinasin laittaa sen myyntiin, onneks pistin päälle.

  Tellu,
  No todellakin ois kiva muissakin väreissä mutta ei tästä oo enää ku semmosessa sinisessä sävyssä enkä mä tykkää siittä. Joku punanen tai violetti...

  VastaaPoista
 18. Mun pohje on 48 cm ja näyttää about tältä:

  http://www.beforeandafterz.com/wp-content/uploads/2012/03/AnkleLegLiposuctionBeforeandAfterPicture3.jpg

  Siis tuo ennen kuva. Väittäisin tuolta pohjalta, että sun pohje olisi nykyään ainakin 70 cm. Ehkä enempikin? Mulla on painoa 88 kg.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi,
  IHan mittanauhan kanssa mittasin niin kyllähän se päälle 50cm oli, että saisi kivasti lisätä että 70cm saisi pohkeen ympärysmitaksi. Polvikohta voisikin olla. :)

  VastaaPoista
 20. Ehkä jalkasi näyttävät kuitenkin paremmilta housuissa/leggareissa. Sukkikset eivät peittäisi tarpeeksi.

  VastaaPoista
 21. Anonyymi,
  No ainahan jalat näyttää paremmilta kun ne peittää, mutta en mä silti jalkojani häpeä vaikka puupölkyt ovatkin. :)

  VastaaPoista
 22. Voithan sä aina ottaa jalastasi kuvan mittanauhan kanssa.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi,
  Niinhän sitä voisi, mutta tällaiseen en lähde!

  VastaaPoista
 24. http://www.cybershop.fi/product/3809/stargazer-shokkihiusvari--rouge

  esim tuossa on hauska punanen :)
  Itse käytän noita Stargazerin värejä, eli niillä on hyvä värjäilä jos on pieni osa hiuksista värjättävänä, sillä väri säilyy ja sitä voi käyttää monessa osassa sitä mukaan kun tukka haalistuu, eli voisit aina tuohon punaseen laittaa vähän väriä kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 25. Anonyymi,
  Joo, mää kattelin kans noita värejä mutta ottaisin sitten tämän: http://www.cybershop.fi/product/3808/stargazer-shokkihiusvari--magenta

  VastaaPoista
 26. Wow, hei kokeile tuota magentaa! Siitä vois tulla todella siisti :D

  t: sama hius-anonyymi

  VastaaPoista
 27. hius-anonyymi,
  Värinä kyllä kivempi tuo magenta, ku tykkään et on sit kirkas väri. Mut katsotaan nyt..

  VastaaPoista
 28. sun aamuaivastelu ja tukkoisuus johtuu siitä kun et pidä päiväpeittoa.. sänkynne on aina llalla päivän päätteeksi täynnä pölyä!

  VastaaPoista
 29. Et varmasti otakaan mittanauhan kanssa kuvaa, koska silloin paljastuisi, että pohkeesi on todella paljon isompi kuin tuo reilu 50 cm.

  Miehen kanssa mittailtiin kuvia ja mies sanoi heti, että mun pohje ei ole läheskään tuon kokoinen kuin sinulla ja näen sen itsekin.

  Peräänkuuluttaisin nyt rehellisyyttä jatkossa!

  VastaaPoista
 30. Anonyymi,
  Mut eiks sen pitäs sit illalla aiheuttaa pärskintää? Enkä oikein usko tohon teoriaan, koska miehellä ei ole mitään ja se on vielä pölylle allerginenkin. Eikä mulla siis tuota aamuaivastelua aina ole. Mutta joinain aamuina. No mene ja tiedä sitten.

  Anonyymi2,
  Bravo, annan sulle pisteet yrittämisestä. :) Osasin kyllä odottaakin tämänkaltaista viestiä. :) Mutta tuollaiset temput eivät nyt sori vaan uppoa muhun. Olet oikeutettu uskomaan että valehtelen enkä siksi ota kuvaa mittanauhan kanssa. Paha vaan, että se asia ei nyt ole noin yksinkertainen vaan ihan siitä, että saisin vastaisuudessa AINA kuvata kaikkea todisteeksi kun jonkun ymmärykseen ei jokin asia mene. Ni mä en yksinkertaisesti vain lähde tuohon piiripienipyörii leikkiin mukaan. Usko tai älä, mutta pohkeeni on päälle 50cm ympärysmitaltaan, alle 60cm kuitenkin. Ja toisaalta, pääasiahan on että itse tiedän etten valehtele, sillä itsepetos on aina pahin petos. :)

  VastaaPoista
 31. Olen siis itse 175 cm ja 88 kg pitkä nainen ja oma pohkeeni on 48 cm. En tarkoita olla ilkeä, tässä ei ole siitä kyse.

  Eikä tuo piiri pieni pyörii -juttu tähän oikein sovi, koska en kuuluu mihinkään sisäpiiriin, jossa tällaista juttuja pyöritellään. En oikein edes tajua, mitä tällä tarkoitat. Kuten sanoin rehellisyyttä jatkossa toivon, myös meille lukijoille, ei vain niin, että olet itsellesi rehellinen vaikka sekin on tärkeää.

  Kenties tämä pohkeesi koko on pikkujuttu, mutta oma pohkeeni ei ole noin suuri vaikka iso onkin. Ja se on totuus.

  VastaaPoista
 32. Eikö se nyt ole jumankauta yks ja sama minkä kokoinen se pohje on? :D Mittaillaan nyt vaan niitä omia pohkeita siellä ja ihastellaan niitä. :D Toisella on isot ja toisella pienet, toisella pitkät ja toisella lyhyet. Jutilalla se vasta pohkeet onki!

  - Titiina

  VastaaPoista
 33. Minulle ei ole sama, koska tiedän, miltä noin 50 senttinen pohje näyttää.

  VastaaPoista
 34. Siis kauhea haloo yhdestä saamarin pohkeesta. :D

  On se hassua miten tuollaisesta aina tulee sama jankutus, kunnet jotain tee niin olet automaattisesti valehtelija. Ja minä EN sano että se on 50cm vaan PÄÄLLE mutta kuitenkin ALLE 60cm. Mä en voi sille mitään, et mun mittanauha kertoo tuollaisia lukuja. Ja mieheni on oikee itekki ottanu mitan ja saanu saman, ettei oo ees mittaajassa se syy. Se pohje nyt vaan on jotain 50-60cm väliltä. Ja teidän täytyy tyytyä tuohon. Oon pahoillani jos se jotenkin suututtaa teitä, mutta mä en ala ottamaan kuvia jokaisesta asiasta mitä ette voi uskoa. Ku saisin ottaa sitten AINA niitä kuvia jokaisesta lauseesta todistamaan, ni siihen pyöritykseen en ala.

  VastaaPoista
 35. Ymmärräthän että liikalihavuuteen voi kuolla.

  VastaaPoista
 36. Anonyymi,
  Voi, ei oo tullu mieleenkään. ;)

  VastaaPoista
 37. Yritätkö sä edes laihduttaa? Kai tajuat että olet sairas?

  VastaaPoista
 38. Anonyymi,
  Hmm... jos sua kauheesti murehdituttaa mun terveyteni niin käännätkös seuraavat kysymyksesi tänne: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/07/ruokailuista-ruokapaivakirjoihin-ja.html

  VastaaPoista
 39. NIIN LÄSKI MUIJA!

  VastaaPoista
 40. Anonyymi,
  Hoh hoijaa, wanha! ;) Pliis koettakaa keksiä vähän parempaa jos yritätte loukata.

  VastaaPoista
 41. Suhun ei selvästi tehoo läskihuutelu, joten lähestyn asiaa toiselta kantilta. Miks et laihduta? Läskit on kaikkien mielestä rumia, paitsi sairaiden ihmisten. Suosittelen laihduttamista, lopetat vaan sen mömmön mässyttämisen mitä päivittäin pinoot sisääs kuitenki yli 5kcal.

  VastaaPoista
 42. Anonyymi,
  Jos olet kiinnostunut laiuhdutusaiheesta, niin osoita kysymyksesi tänne: http://varikaspipsa.blogspot.fi/search/label/RuokaPainoLaihdutus

  Mä en vastaa näihin kysymyksiin täällä, koska haluan saada kaikki samasta aiheesta olevat kysymykset ja vastaukset omalle alueelleen, ni helpottaa monien etsintää. Ja tuolla alueella on jo esimerkiksi sinun kysymyksellesi vastauskin. :) Kurkkaappa siis sieltä! :)

  VastaaPoista
 43. "Pluskokosen bloggaajan mielipiteitä, ajatuksia, elämää, pluskoon muotia sekä siinä sivussa vähän muutakin."

  Aika isot plussat ovat tädillä.

  VastaaPoista
 44. Anonyymi,
  Onhan sitä isot plussat. :) Ei se mitään, kyllä mulle plussapisteet kelpaa ;)

  VastaaPoista
 45. Yksi pallokuosi fani täälläkin =) toi tunika olis kyl tosi kiva itelläkin. Kummallisia kommentteja täällä. jos bloggaajan paino on noin hirveä asia, niin kannattaa varmaan jättää blogi lukematta. Aivan kuin ylipainoisella ei olisi älyä päässä. Jatka samaan malliin. on ilo lukea sinun iloisia tekstejäsi =) terkuin Jansku

  VastaaPoista
 46. Jansku,
  Jos tuo pallotunika kiinnostaa, ni niitä löytyy sinisen värisenä vielä Yoursilta. :)

  Hupsuja nuo kommentit kyllä on, mutta näitä tulee välillä. JOtenkin silti piristävät päivää. :) Ihan oikeessa oot, että jos niin kauheesti ärsyttää ylipaino tai joku muu asia, ni sen yli pääsee helposti kunnei tosiaan klikkaa tähän osoitteeseen. :)

  VastaaPoista
 47. Voi luoja näitä vajakkeja anoja ja muita surkeita trolleja. Lihavuus ei ole sairaus eikä lihava ole automaattisesti sairas. Lihavuus lisää kyllä riskiä sairauksiin, mutta ei se ole pelkästään kiinni siitä rasvakudoksen määrästä. Rasvan sijainti merkitsee, lihaskudoksen määrä, perintötekijät tietenkin. Lihavavakin voi syödä monipuolisesti ja liikkua tarpeeksi pysyäkseen yhtä hyvin terveenä kuin hoikempi. Tupakointi on paljon paljon epäterveellisempää. Myönteinen ja sosiaalinen elämänasenne pitää ihmisen myös terveempänä. Vittumainen ketjupolttaja sairastuu huomattavasti varmemmin ja nopeammin, vaikka olisi millainen kuikelo tahansa. Koitetaan me kaikenkokoiset ihmiset olla iloisia, onnellisia ja hyviä ihmisiä toisillemme, sekä pitää itsestämme parhaamme mukaan hyvää huolta. Kiloihin tuijottamatta.

  VastaaPoista
 48. ei vittu et hajottiin maken kaa :D niin läski ebin xD

  VastaaPoista
 49. Anonyymi,
  Kiitoksia hyvästä tietoiskusta. :)

  Anonyymi2,
  Voi, kiva kun sait naurua päivääsi. Sitä ei voi olla liikaa.

  VastaaPoista
 50. Pohkeesi ympärysmitta on sama kuin vyötäröni :D

  VastaaPoista
 51. Anonyymi,
  No onpas sulla kapea vyötärö :)

  VastaaPoista
 52. Hei te ilkeät kommentoijat, olen jo ennenkin kirjoittanut tästä: älkää viitsikö pilata meidän muiden lukuintoa. Me halutaan oikeesti lukea Pipsan blogia ja ihan positiivisessa mielessä. Ei teillä ole oikeutta olla noin epäystävällisiä meitä kaikkia kohtaan. Menkää ihmeessä muualle narisemaan! Pipsa saa kirjoittaa täällä omassa blogissaan mitä ikinä haluaa tai olla kirjoittamatta - vaikka romaania kirjoittaisi ja vaikka pelkkää valhetta jos haluaisi. Omaa pahaa oloanneko yritätte lievittää? Suosittelen psykiatrille menoa mieluummin. Mervi

  VastaaPoista
 53. Samaa mieltä kuin Mervi.Eikö ole tarkoitus,että saataisiin aikaan keskustelua hyvässä hengessä.Itsekin XL-kokoisena odotan kovasti uusia asukuvia ja muutakin Pipsan postausta.Nyt tuntuu,että jotkut jumittuu johonkin pohkeen ympärysmittaan.Olet mahtava Pipsa!:)

  VastaaPoista
 54. hyivittu niin läski muija, oikeesti miten ihminen voi päästää itsensä tohon tilaan?

  VastaaPoista
 55. Älä Pipsa välitä..

  VastaaPoista
 56. Ei se nyt ala heti pärskyttää kun sänkyyn menee, vaa nimenomaan aamulla, kun oot yös nukkunu siinä sängyssä ja hengittäny sitä pölyä.. ja kuule kyllä tää asia vaan näin on, itsekkään en ennen juuri koskaan pedannut sänkyä ja perhetuttumme joka on lääkäri valaisi mulle asiasta, sen jälkee olen aina pedannut sänkyni ja olen huomannut eron, ei ole läheskään niin tukkonen olo aamuisin kun petaan sängyn.. miks sun pitää jokaikiseen asiaan olla aina vastaan mitä sulle sanoo, ja sit vaikka kuin perustelis asian niin oot nii jääräpää ettet vaan suostu uskomaan :D ihme touhua...

  VastaaPoista
 57. Mervi,
  Nii se on kyllä ikävää, että kun tullaan tänne teiltä ihanilta lukijoilta pilaamaan lukunautinto. :( Mutta onneksi tääkin huutelu blogissa on vähäistä. Ja mielestäni sen huutelun voisikin jättää sinne keskustelupalstalle.

  Anonyymi,
  Hyvässä hengessä keskustelut on parhaita! Eiköhän huomenna muuten taas tuu uusia asukuvia ;) Tuo pohkeen ympärykseen jumittuminen on kyllä vähän hupsua. :)

  Anonyymi2,
  No, yksinkertaisesti syömällä liikaa. :)

  Anonyymi3,
  En mä välitäkkää, hupia tää on mulle. Harmittaa lähinnä lukijoiden puolesta, mut onneks tätä ei yleensä kestä päivää kauempaa.

  Anonyymi4,
  Joo, mutta siksi mä vähän ihmettelenkin et miten se voi mennä noin, kun isäntä on pölylle allerginen eikä sillä mitään ja minä joka en oo pölylle allerginen ni pärskin. No mähän OON sanonut sen, että oon jääräpää tekemään asioita ja noin, muttei se tarkoita etteikö neuvo perille menisi. :) No täytyy heittää tuulettumaan toi äidin päiväpeitto ja sit laittaa uudet petivaatteet muutenkin. Että kiitoksia kuitenkin vinkistäsi vaikka se kuulostaa just tuon mitä kirjotin alussa, ni takia vähän hupsulta. Mutta oon kyllä testaamassa tätä teoriaasi. Ja muistan kertoa sitten onko ollut apua. :)

  VastaaPoista
 58. Uskomatonta paskaa täällä. Kerro myös ranteesi paksuus niin saadaan monta viestiä siitäkin miten ei voi olla tuon kokoinen ja hahhaa onpa läski.
  Nyt täytyy sanoa että Pipsa kunnioitan sua. Hatunnosto rohkeudesta ja positiivisesta mielestä!

  VastaaPoista
 59. Tuntuu siltä, että kommenttini pohkeen koosta ovat sieltä kevyimmästä päästä. Läskikommentit sitten erikseen, ne ovat tietenkin mauttomia.

  Pipsa itse mainitsi pohkeensa kooksi 50 cm, joten mielestäni sitä saa silloin kommentoida. Vaan enpä jaksa tästä elämäntehtävää ottaa.

  terveisin, 48 cm pohje

  VastaaPoista
 60. Korjaan: Pipsa mainitsi pohkeensi kooksi yli 50 cm, alle 60 cm.

  VastaaPoista
 61. Ensiksi se oli "vähän päälle 50 cm" ja myöhemmin sitten "päälle 50 cm, alle 60 cm kuitenkin".

  VastaaPoista
 62. Voi herranjumala sentään! Olkoon pohkeen ympärys vaikka 100 senttiä, mitä väliä sillä on? Ei tuollaiset tiedot kuulu täällä kenellekään ja ne saa jäädä Pipsan itsensä tietoon, kuten hän on selvästi ilmaissutkin. Mittailkaa te anonyymit vaan omia jäseniänne, kun kerran noin kovin kiinnostaa! Ei naiset yleensäkään kerro esim. painoaan muille kovin tarkasti jos ollenkaan. Ihan normaalia tuollainen.

  VastaaPoista
 63. Anonyymi,
  Jooo, no tää ei kuiteskaa oo laihdutusblogi jossa kaikenlaiset mitat on esillä. :) Ei mun ranteenikaan mikään kamalan paksu ole. ;) No kiitoksia kunnioituksesta. :) Eipä tuotakaan joka päivä kuule, että joku kunnioittaa. :)

  48cm pohje,
  No enhän minä oo kieltänyt kommentoimasta tähän pohjeasiaan mutta painostaminen ja sitten valehtelijaksi leimaaminen on jo ikävää kunnei lähde tanssimaan toisten pillien mukaan. :) Ja kun tuohon pohjepituuteen vaikuttaa niin moni tekijäkin. :)

  Anonyymi2,
  Jep, näinhän se on. 50-60cm väliltä.

  Anonyymi3,
  Niin, selvensin asian että se on JOTAIN 50-60cm väliltä. Mutta kuitenkin vähän päälle 50cm. ;)

  K,
  Ei voi tietää miksi jotkut eivät voi uskoa, että se pohjemitta on jotain 50-60cm väliltä. Vai suututaanko tuossa kun jollain hoikemmalla on samankokoinen pohje tai jotian? Eikai nyt tuollaisesta voi..

  VastaaPoista
 64. mahdoitkohan mitata tuumissa?

  VastaaPoista
 65. Anonyymi,
  Tietenkin, onhan se tuumat näyttävät mittanauha. :)

  VastaaPoista
 66. Oletko Mervi täällä lunastamassa sitä taivaspaikkaa?

  Blogin lukeminen ei tietääkseni tarkoita sitä, että kirjoittajan kanssa tarvitsisi olla aina samaa kaikesta.

  VastaaPoista
 67. Millais taivaspaikka täällä lunastetaan? Blogin LUKEMINEN ei tarkoita sitä, että pitää KOMMENTOIDA ilkeästi. Vaikka olisikin eri mieltä, ei sitä tarvitse aina kertoa tai sen voi kirjoittaa sivistyneesti, jos on pakko ulos suoltaa. Mervi

  VastaaPoista
 68. No no, ei täällä tarvitse riittelemään ruveta. Blogia saa lukea kuka tahansa ja kommentoidakin - kaikki eivät vaan oo löytäneet sitä riemua elämäänsä, jos kerran täytyy aina ilkeästi kommentoida. Mutta jätetään sellaiset varjoonsa ja keskitytään omaan riemuumme! :)

  VastaaPoista
 69. Herranjeesus mitä nalkutus yhdestä pohkeesta :D Ei voi kuin nauraa. Vaikka sitten osallistun siihen itsekin.

  Jos se pohje on Pipsan omien mittausten mukaan 50-60cm:n väliltä niin sitten se on, ei siihen vaikuta, "ei voi olla!!!1" -kommentit tai parhaana tämä jonkun "mun mies sano että sullon paksumpi pohje ku mulla". No silloinhan se toki on oltava absoluuttinen totuus kun mies sen sanoo ;) Tai sitten ei, eiköhän se mies sano ihan mitä sinä haluat kuulla.

  VastaaPoista
 70. jenni,
  Vähän on toki hupsua mutta ymmärrän toki että on monia asioita joita ihmiset eivät pysty uskomaan. Kuulunhan itsekin siihen ryhmään, etten usko ennenkuin on toteeksi todistettu mutta se päteekin vähän muihin asioihin kuin pohkeen ympärysmittaan. ;)

  VastaaPoista
 71. Heh, olen Pipsaa 15 cm pidempi ja painan kymmeniä kiloja vähemmän. Miten ihmeessä pohkeemme voisi olla saman kokoiset.. Ei tarvitse vastata, jokainen tajuaa että ei mitenkään. Pointtini on se, että ei kannata esittää arvioita ja mittoja blogissaan ellei halua niistä puhua.

  Mervi: vähän tekopyhää sinulta. Tulithan lukemaan blogia heti kysyen Pipsalta kuolemanpelosta, joka mahdollisesti aiheutuu lihavuudesta. Se on törkeää, jos joku! Olettaa, että ylipainoisella on kuolemanpelkoa ja ties mitä mielenterveysongelmilta haiskahtavia juttuja. Meitä on moneen junaan.

  "Pohje"

  VastaaPoista
 72. Nyt joudun osalliseksi johonkin, mitä en halua, mutta silti - hyvä "pohje": on tainnut mennä Mervit sekaisin? En ole koskaan kysellyt Pipsan kuolemanpelosta, päin vastoin. Mervi

  VastaaPoista
 73. mua kiukuttaa kun pipsaa heti syytetään valehtelijaksi kun se ei suostu jotain asiaa kuvalla tai jollaki todistaamaan. jos pipsa sanoo pohkeensa kooksi 50-60cm ni mä ainaki uskon siihen koska miksi pipsan pitäisi edes valehdella tuollaisesta mitasdta??? vai vituttaaqks teitä hoikempia ku teillä on samankokonen pohje ku jollain lihavalla??? mä ymmärrän kyl pipsaa tosa ku se ei oo aiemmin tykänny kertoa mitään mittojaan ja noita. en ihmettelisi vaikka se vielä poistaisi koko laihdutuspuheetkin täältä blogista ja vaan joidenkin vittuilijoiden takia. jos ette tykkää ni älkää pilatko meiltä muilta lukunautintoa ja vertaistukea111111

  VastaaPoista
 74. "Heh, olen Pipsaa 15 cm pidempi ja painan kymmeniä kiloja vähemmän. Miten ihmeessä pohkeemme voisi olla saman kokoiset.. Ei tarvitse vastata, jokainen tajuaa että ei mitenkään. Pointtini on se, että ei kannata esittää arvioita ja mittoja blogissaan ellei halua niistä puhua."

  Ai mitenkä voisi? No koska ihmisiä on erimallisia? Jos siis oikein ymmärsit, sinä olit se 48 cm pohje (ja painoa 88 kg, aikaisempia viestejä selatessa löytyi...)? Minulla on kiloja noin pari vähemmän kuin sinulla ja pohkeen ympärys on 38,5 cm. Olen painanut joskus myös 125 kg ja silloin ympärys oli 46 cm.

  VastaaPoista
 75. Kuin pitkä Pipsa olet? :)

  Pohkeista viis.. tai sormenympäryksestä.. Tai isovarpaan.. HOH HOH...

  VastaaPoista
 76. Mä oon n. 170 cm pitkä, varmaan suunnilleen Pipsan kokoinen nainen, ja mun pohkeeni ympärysmitta on joku 43-44 cm. Että niin. Kengänkoko tosin on isompi, 41-42. :D

  P.S. Arvon trollit voivat painua helvettiin. Ei liene kamalasti elämää teillä kun pitää toisten blogeihin tulla vittuilemaan. Säälittävää.

  VastaaPoista
 77. On nyt ihan pakko kommentoida tuohon yhden vääntöön pohkeen koosta:

  Minä olen hieman alle 180 cm pitkä ja painoa reilut 120 kg. Pohkeeni ympärys mitattuna leveimmästä kohdasta lepoasennossa (eli mahdollisimman isona roikkuvana löllönä) on toisessa jalassa 46 cm ja toisessa 47 cm.

  En edes ymmärrä, miksi pohkeen koosta pitäisi valehdella? Mitä luulet Pipsan sillä saavuttavan?

  VastaaPoista
 78. 174cm /95cm26.8.2012 19.13

  "Anonyymi kirjoitti...
  Ymmärräthän että liikalihavuuteen voi kuolla."

  Hei sinä anonyymi. Ymmärräthän, että paskanjauhantaan voi tukehtua?

  t. 174cm/95kg ja ylpeä siitä

  VastaaPoista
 79. Mun on ihan pakko osallistua tähän :D Mulla painoa 129, pituus 174 ja pohje 50cm, eli kyllä sulla 88kg on läski pohje :D Voin omaan blogiini ottaa sulle todisteaineistoa pohkeeni ympäryksestä.

  VastaaPoista
 80. voi herran jumala näitä juttuja.. jokainen huolehtikoot vain omasta ulkonäostään ja pohkeistaan... ja se on pää asia et itsellä on hyvä olla vaikka hieman ylipainoa oliski.

  VastaaPoista