19.7.2012

Suomi Areena 2012

Kukkasia työmatkan varrella
Jonkun karannut ilmapallo (näitä näkyy kokoajan jossain)
Satakunnan Kansan rekka jossa lehti tehdään
Lehden tekoa pystyy katsomaan netissä livenä täältä
Suomi-Areena tapahtumaa
Hetken aikaa tätä tuli kuunneltua, mutten pysynyt kärryillä (ei oo kyllä ihme)
Kansalaistorivilinää torilla
Valmis Angry Birds leikkipuisto torin kulmalla
Varmaan jokaiselle porilaiselle tuttu bulldoggi, meidän oma maskottimme
Beer Huntersin koirulihan se siinä
Ja itte kuvaaja&kirjottaja näin hehkeenä matkassa (katton ku isäntä ilveilee ovella)
Violetti tunika / Yours
Trikoolegginssit / Shopninka
Baggu reppu / Katoko

Ompas meillä ollu kiireisiä päiviä, kunnen eilen ehtinyt sitten ollenkaan kirjoittamaan mitään kuulumisia. Ollaan liidottu niin jatseilla kuin äidillänikin ja tuota Suomi-Areena tapahtumaa käyty ihmettelemässä sekä tietenkin lennätetty monta tuntia noita lennokkejamme.

Mitä enemmän ollaan lähestytty loppuviikkoa, sitä väsyneemmäksi olen tullut. Se on tämä eka viikko kun lomalta palannut, niin on ihan rikki poikki sitten jossain vaiheessa ja varsinki kun ei oo töiden jälkeen saanu ollenkaa levähtää vaa kokoajan on ollu liikkeessä. No en minä valita, onhan se kivaa että on kaikenlaista touhua ja menemistä kun kohta se taas rauhottuu. Tai no, lennättäminen tuskin ei rauhotu mutta eihän siihen nyt mene kun pari tuntia ehtoossa.

Kauhea himo noihin vissyvesiin, oiskohan kroppa kertoos et kaipaa jotain niitä kivennäisaineita? Oon kyl koettanu juoda ihan siksikin, kun tulee hikoiltua jonkin verran tuolla töissä + sitten auringossa pienesti. Hyvin on rusketuskin iskeny - vielä kyl saa kerätä rusketusta ennenku sitä huomaa kunnolla.

Nyt on muuten maailmankirjat sekasin kun mulle ei oo tullu kolmeen päivään yhtäkään kirjettä! No ei se haittaa, kun onhan noita vastattavia edelleen ja kesäisin yleensäkin on hiljaisempaa kun porukka on hullaantunut auringosta ja vapaudesta.

Käväisin töiden jälkeen tosiaan ihastelemassa tuota ihmisvilinää, kun ensi maanantaina sitäkään ei enää ole. Aiemmassa postauksessa muistelisin sanoneeni, että Jazz-kadulla ihastelin jotain nukkeja mutten muistanut tekijää, niin nyt tiedän tekijän ja täältä voit käydä kurkistamassa mitä ihanuuksia siellä onkaan myynnissä. (Ja muuten nimenomaan siis NÄITÄ nukkeja tarkoitin, aivan ihania!) Mikäli joku on menossa Jazz-kadulle ni tämän tekijän koppi löytyy heti sieltä kadun alusta. Minunkin pitäisi mennä käymään siellä Jazz-kadulla, ne puuhelmet edelleen kummittelee mielessäni ja ei tässä enää montaa mahdollisuutta ole hakea.

6 kommenttia:

 1. Siellä olisi ollut tosi paljon kaikkia kiinnostavia keskusteluja... Harmittaa, kun jouduin jättämään väliin.

  VastaaPoista
 2. Oletko Muro pissis??

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  Joo, katselin et muutama kiinnosta ois ollu mut tulivat just semmoseen aikaan etten yksinkertaisesti itsekkään päässyt.

  Anonyymi2,
  Juu en todellakaan ole. Tiedän että sieltä on tullut nyt kävijöitä ja kävin keskustelua lukemassakin - itse oon tuohon kellonaikaan kun keskustelu on aloitettu ni ollu jatsailemassa/lennättelemässä. Tuo alottaja on joku ihme tyyppi joka aloittelee musta keskusteluita pitkin nettiä. Suosittelen jättämään omaan arvoonsa. Ehkä sekin ajan kanssa keksii parempaa käyttöä elämälleen. :)

  VastaaPoista
 4. Moi Pipsa.. Välittäisitkö tehdä ystävyys/kaveruus-aiheisen postauksen? Vaikka sellainen historia/pohdintapostaus, ei mitään henkilöruodintaa... Mulla ei oo sitten varhaislapsuuden ollut yhtään tosiystävää ja kaveritkin joita on 3-5kpl on sitä luokkaa että kerran kaks vuodessa nähdään jos samalle paikkakunnalle satutaan.. Tuntuu että tää johtuu siitä että oon lihava eikä esim. koulukaverit halua hengata mun kanssa vapaa-ajalla. En oo mikään sellanen epäsiisti hienhajuinen verkkarit+rasvatukka lihava, vaan pukeudun hyvin ja meikkaankin, vaikka eihän ulkonäön ja pukeutumisen pitäisikään liiaksi vaikuttaa kaveruussuhteisiin. Pidän itseäni myös mukavana, auttavaisena ja hauskana. Voi kuulostaa säälittävältä, oon 22v, mutta haluaisin kuulla jonkun toisen lihavan kokemuksia asiasta :)

  VastaaPoista
 5. Onpas teillä ollut siellä ihana ilma! Täällä ihan harmaa taivas ja vettä tulee meilkein kokoajan. Lämmintäkin huikeat +14-15 astetta :/.

  -miima

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  Pitääpä katsoa jos jonkinlaisen jossain vaiheessa saisin aikaiseksi. :) Jos lihavuus vaikuttaa ystävyyteen, ni eivät sellaiset ihmiset ole sun ystävyyden arvoisia.

  Miima,
  Täällä on ollu koko viikon todella ihana ilma, mutta vissii pian ne sateen tännekki tulee. Harmi.

  VastaaPoista