1.7.2012

Taas uutta mekkovalikoimaa (en osaa päättää, en sit millään)A. Floral print fit and flare dress with zip-up back
B. Floral print fit & flare dress with belt and black trim
C. Printed midi dress with tie belt
D. Floral print dress with dip back, sheer panel and belt
E. Butterfly print dress with round neck and short sleeve

Löysin taas itselleni ihanuuksia tuolta Yoursilta. Ja kovasti mie todellakin suunnittelen sitä ostoa, mutta koetan tehdä sen nyt niin, ettei ole yhtäkään epävarmuustekijää matkassa. Elikkä nuo kolme mekkoa varmasti sopii mulle kokonsa puolesta, kuosi on sitten aina eri asia ja sitä ei saa selville ennenkuin koettaa. Kaksi viimeistä taas on niitä epävarmuustekijöitä mutta erityisesti E aiheuttaa epävarmuutta koska siellä ei ole seläntakana mitään nauhoja ja kovasti on elastaaniakin materiaalina ni ei voi tietää mikä koko olisi sopivinta edes ostaa - niillä takanauhoilla on saanu paljon anteeksi jos on turhan isohko vaate muutoin. Ja hieman tuo kuosikin vaikuttaa levottomalta, että tuskin on ihan minua. Mutta mitäs te ootte mieltä näistä? (joo, nyt ei tuu äänestystä et pittää tähän kommenttiboxiin heittää mielipide mut hei, sen saa tehtyä anonyymistikin!)

Olen saletisti heikko kun en pysty mitään vastustamaan.

Ja sitten sopivasti aiemman kyselyn tulokset. Teidän mielestänne D vaihtoehto olisi parhain, sitten tulisi B ja kolmantena A. Samat mekot olisin itsekin valinnut, toki paremmuusjärjestys olisi ollut pikkaisen toisenlaisempi.

Mikä noista mekoista/tunikoista mun pitäisi ehdottomasti ostaa?

A.
  63 (22%)
B.
  70 (25%)
C.
  23 (8%)
D.
  96 (34%)
Ei mikään noista
  27 (9%)

26 kommenttia:

 1. C on tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, ennen kun luin tekstisi niin katsoin että ehdottomasti E olisi sinulla kokeilun arvoinen. Oot pirtsakka tyyppi ja sopisi väritykseltä sinun hiuksiisi.

  Samoin itse arvostan vaatetta missä ei mene rintojen alla tuollaista kuminauhaa sillä kuminauha ei imartele ainakaan minua. Suosittelen kokeilemaan juuri E:tä, sillä joskus huomaakin että se mitä ei ekana olisi ajatellut onkin tosi kiva.

  Nämä vaan omia ajatuksiani :) Nättejä vaatteita!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti E :))

  VastaaPoista
 4. Näistä ei mitään.

  VastaaPoista
 5. Näistä ehdottomasti E. A:kin on toki kaunis, mutta E:n pienet hihat ovat armeliaammat paksuille käsivarsille.

  Isovatsaiselle ei sovi vyöt. Suora, tyköistuva leikkaus on paras.

  Kauniita, kesäisiä mekkoja :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,
  On kyllä, on vielä uutuus. :)

  Raparperi,
  Kyllähän tuo E olisi kiva, mutta kun tuossa nyt tulee se ongelma etten tiedä mikä koko olisi hyvä ottaa. Tunikassa on paljo elastaania joten ainakin normaalia pienempi koko. Väritys muakin tuossa ihan ekana innosti. :)

  Mie muuten tykkään kun menee nauha tissien alta. Mut siinäki saa olla tarkka, että on tarpeeks iso se tissialue. ;)

  Viola,
  :) :) Katsotaan ;)

  Anonyymi2,
  Kiitoksia. :)

  Anonyymi3,
  No jos jätetään se hiha -asia unholaan ni entäs sitten? Mua kun ei haittaa se että paksut käsivarret tulee esiin ja näin kesälläkin hihattomat on vaan plusjuttu mulle. :)

  Ai niin, vaikka tuossa nuo vyöt näkyykin ni en oo kyllä kertaakaa käyttänyt. Keltasessa mekossakin on siis vyölenksut ja semmonen ohut ruskea vyö, mutta en tykkää käyttää. Ja näyttää olevan mun mielestä kivempikin ilman tuota vyötä. Eli noiden A, B ja C mekkojen vöitä en tulisi käyttämään vaikka ne kuvissa näkyykin.

  VastaaPoista
 7. Mun näyttö on ärsyttävästi rikki juuri tuosta kuvan reunasta etten näe A enkä B mekkojen väritystä kunnolla. Mä sanoisin kyllä just ettei toi E välttämättä sulle sopisi kuvionsa takia. Malli voisi sopia hyvinkin.

  VastaaPoista
 8. Kaikki ovat outoja. Se Anttilan t-paita oli ok, jotenkin normaali. Ja missä tällaisia sitten pitää? Suosittelen mustaa perus t-paitaa.

  VastaaPoista
 9. Ankka,
  No hööö... kui se sillee rikki on menny? :( Piia ei tykkää :( (mä pakottasin varmaa heti miehen kaupoille kun menis rikki, ei kestä ei)

  Anonyymi,
  Niin no, ehkä ovat outoja jos ei itse käytä tuollaisia. Kuten mustakin ois outoa käyttää vaan mustaa t-paitaa ;) (jos yhtään oot blogia lueskellu ni kyl sun ny pittäis se tietää et moon mekko/tunikatytsky enkä mikkää teepaitismamma) ;) ;) ;)

  VastaaPoista
 10. Ihania kaikki, mutta eniten tykkään D:stä! Ihan täydellisen näköinen mekko, ainakin kuvassa :)

  Myös B:stä ja C:stä tykkään paljon :)

  -Tellu

  VastaaPoista
 11. Vaikean kysymyksen heitit, et minkä sun on ehdottomasti ostettava. Ehkä D, muttei B eikä C yhtää huonompia ole. Tuo E ehkä hiukan liian levoton ja A jotenkin liian sekava.
  *KataMaria*

  VastaaPoista
 12. B on nätti :)

  VastaaPoista
 13. D on ihana, muttei kyllä sovi sun megabuubseille avonaisuutensa takia. Joten paras on B!

  VastaaPoista
 14. Vilkaisehan SUOMALAISTA !! isojen kokojen nettikkauppaa.

  http://fullfigure.fi/

  VastaaPoista
 15. Tykkään C-mekosta ja tuo malli käy sulle tosi hyvin! E-mekon kuosi on musta jotenkin liian epämääräisen kirjava, vaikka muuten sekin vois olla kiva!

  VastaaPoista
 16. Oma suosikki on värien ja kuvioiden suhteen C :)

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti toi A. aivan ihana! Tahtoo ton A mekon :)

  VastaaPoista
 18. Happiest Lamb2.7.2012 10.46

  Jostain syystä äänestäisin tuota C-mekkoa. Malliltaan tykkään myös E-mekosta, mutta kuosista en.

  Itse himoitsen Yoursilta Black Swan Print Dressiä, mutta jotenkin onnistun aina tilaamaan liian isoja vaatteita tuolta. Tuntuuko susta Pipsa että nuo koot on välillä isompia kuin annetut mitat antaa ymmärtää?

  VastaaPoista
 19. D-mekossa on kivoin kuosi ja C-vaihtoehdosta tykkään myös :)

  E:n kuosi on liian levoton ja ehkä vähän talvinen. Voisin kyllä kuvitella, että sopis sulle talvella esim. mustien paksujen sukkahousujen/leggareiden kanssa ja päälle vielä musta neuletakki.

  Annika

  VastaaPoista
 20. Hei, näistä en jos vois vaikuttaa, suosittelis sulle päälle muuta ku ton B:n, tämä viisikko ei minun mielestäni paras mahdollinen ole. Kesän lopun pärjäät varppina niillä kauneuksilla mitä sinulla on, sillä kohta tulee paljon ihanuuksia uusia markkinoille, valkkaa niistä! Vielä paremmista! Toivottavasti:)

  VastaaPoista
 21. A ja E on aivan ihania varsinkin värien puolesta, tosi kesäisiä!

  VastaaPoista
 22. Tellu,
  Kaikkihan nuo ihania on. :) Ja varmaan voisin kaikki ostaa ja sovittaa, myydä sitten ne jotka ei ookkaa mieluisia.

  KataMaria,
  E on kyllä aika levoton kuvioinnin suhteen. Se mua hieman mietityttää kans + se ettei oo takana niitä nauhoja.

  Anonyymi,
  Nii on! :)

  Anonyymi2,
  No mulla on tuollainen samanlaisella avonaisuudella oleva mekko eikä siinä oo ollu haittaa vaik onkin megapuskurit. ;) Eniten mua tuossa mekossa mietityttää se, kun se on edestä lyhyempi ku takaa että sopiiko tuollainen näin lyhyelle.

  Unikas,
  Kiitoksia, tiesinkin tuosta kaupasta. :)

  Heidi,
  C-mekon malli on sama kuin A ja B mekonkin ja nuohan on siis sisarmekkoja tuohon keltaseen ja punaseen jotka mulla jo onkin. Eli malli tosiaankin sopii mulle. Enemmän noissa tuo kuosi siis mietittää. :)

  Eve,
  Se on kyl ihana. Se on uutukainen tuossa mekkoperheessä.

  Anniina,
  Jos tahdot, ni siun pittää tilata itellesi tuo mekko. Olikohan pienin koko 16 eli oisko se sitten suomikoossa 44kokoselle sopiva?

  Happiest Lamb,
  Onpas sulla hauska nimi! :)

  E-mekon malli on kiva ja varsinkin jos ois ne nauhat takana, ni sitten erityisesti!!! :) :)

  Tuo himoitsemasi mekko on ihana, mutta huomauttaisin sitten että se on kooltansa aika nafti. Mullakin oli tuosta mekkoperheestä kokeilussa se Crem -mekko ja se oli todella pientä kokoa. Vaikka oli koko 56, ni ei menny tissien takia.

  Ja joskus tosiaankin Yoursilla nuo koot vaihtelee, vaikka ois iso koko ja materiaalinkin mukaan pitäs sopia ni ei välttis sovikkaan. Se on ikävää, muttei sille vaan voi mitään. Ja on joskus käyny niinkin, että tullu paljon isompikokoinen paita ku mitä on tilannu. Onneks noille on löytynyt sitte uus koti kuiteski. Useimmiten siis koot pitää paikkansa mut joskus yhden kanssa voi käydä toisin.

  Annika,
  Hmmm.... talvella tuo E voisi olla ihan kiva.

  Anonyymi3,
  hei, sä oot ihan oikeessa. :) Eli pitäs ottaa tosiaa yks ehdoton vaan ja jäädä kattelee sit jos syysvalikoiman ihanuuksia jne. ;)

  Nyu,
  No A vielä menettelee, mutta E on kyllä aika levoton. Mut mie oo kyl tämmönen et tykkään levottomasta. ;)

  VastaaPoista
 23. Miksi aina tunikoita?
  Kuulin sellaisen juorun että miehesi oli liikkunut jonkun naisen kanssa porin keskustassa. Toivottavasti miehesi ei ole sua pettänyt :/

  VastaaPoista
 24. Anonyymi,
  Koska mä tykkään tunikoista, siksi. ;)

  No tuskimpa nyt ihan pettänyt ainakaan ja ainut naispuolinen mieheni listoillakin olen minä. :) Että ehkäpä joku on nähnyt mut mieheni seurassa, kun sen kanssa käytiin pikaisesti kaupungilla. :)

  VastaaPoista
 25. Mies liikkuu kaupungilla naisen kanssa = mies pettää. Olen muuten tuolla logiikalla pettänyt miestäni satoja kertoja :O Eikö saa olla toista sukupuolta edustavia kavereita, tuttuja ja työkavereita? Äää, miksi mulle ei ole kerrottu?!

  VastaaPoista
 26. Linnea,
  Joo, vähän on kyllä hupsu logiikka tuossa että jos noin on et heti pettää ku on jonkun muun kans kaupungilla ku oman puolisonsa. Hoh hoijaa. :)

  VastaaPoista